Tänään on 04.06.2020, 16:57.

Fixed match betting sivustot

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Jack Daniels
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 24.06.2015, 09:25
Pisteitä: 0

Fixed match betting sivustot

Viesti Kirjoittaja Jack Daniels »

Eivätkö nämä ole sopupelejä? Facebookissa luultavasti satojatuhansia tai jopa muutamia miljoonia tykkääjiä näillä yhteensä, lisäksi kotisivut erikseen. Samaan aikaan, kun suomalaisia pienempiä vihjesivustoja, jotka eivät ole tekemisissä fixed match betting:n kanssa on lyöty kiinni Facebookin toimesta. Eikö tässä ole pieni ristiriita? Ja nuo sivut tuntuvat pysyvän tuolla niin kuin ei mitään. Eivätkö nämä kaikki kuitenkin ole suoraan lainvastaisia? Ottaen lähinnä kantaa Facebookin toimintaan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zelvinho
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 25.05.2015, 17:52

Tuotto: -125.45 yks.

Palautus%: 57.90%

Panosten ka: 9.31 yks.

Vetoja: 32

Pisteitä: 6

Re: Fixed match betting sivustot

Viesti Kirjoittaja zelvinho »

Nyt pitää sen verran valottaa, että nämä sivustot on luotu huijaamaan tyhmiltä rahat pois. Sivustoja on fixed match, bet, jne. nimillä ja näiden kannatus/tykkäysmäärät ovat ostettu tai luotu bottikäyttäjillä. Avaan tätä esimerkillä: https://www.facebook.com/FM7777?fref=ts

Sivustolla 30k tykkääjää, jotka eivät ole oikeita facebook profiileja. Sivusto julkaisee vedonlyöntitositteen (vai että tipico), jossa on valinnat, kertoimet jne. peitetty useimmiten, tässä tapauksessa ei.
Aluksi julkaistaan vetoja ilmaisiksi jotta ihmiset luulevat että sivusto ei ole huijari, vaan vedot osuvat ja teksti pitää kutinsa. Näin ei kuitenkaan ole, vaan lappuun muokataan mikä tahansa tulos jälkeenpäin, ja jos tulos tai veto ilmoitettiin ennen ottelun alkua ja se häviää, muokataan julkaisua ja vaihdetaan tilalle "osunut" veto. Lisäksi tilapäivityksiin kommentoijatkin ovat bottikäyttäjiä ja oikeat esim haukkumaviestit poistetaan ja niiden lähettäjät estetään.

Jossain vaiheessa sivusto alkaa myymään yksityisviestitse sopupelejään tai miksi ikinä noita nyt nimittäisikään. Hinta voi sivustosta riippuen olla 20-200€, maksu Western Union tms.
Saat yksityisviestitse kohteen esim Team A - Team B Correct Score 3-4 (tai HT/FT tulos) tms. Ottelu häviää ja rahasi on jo viety ja sinut estetään.
Näillä ei ole mitään tekemistä oikeiden sopupelien tai oikeella nimellä Match Fixingin kanssa, vaan nämä ovat internet huijauksia. Match Fixing tapahtuu jossain ihan muualla kuin
Facebookissa, ja sitä paljoa ulkopuolisille mainosteta, saati kerrota tai myydä tuloksia eteenpäin.

On myös olemassa toisenlaisia "fixed match" käyttäjiä jotka esiintyvät turkkilaisilla nimillä ja tekevät muiden samanlaisten käyttäjien kanssa yhteistyötä. Nämä toimivat kuitenkin ilmaiseksi ja ovat periaatteessa normaaleja vihjaajia, ainoa vaan että jos vihjeet kusee niin tilapäivitys poistetaan tai sitä muokataan.

Miten nämä sitten eroavat vedonlyöntisivustoina suomalaisiin? No jos suomalaisen vedonlyöntisivuston tilapäivityksissä tai muussa mainostetaan ulkomaalaista vedonlyönti yhtiötä, on se Suomen lain vastaista (Veikkaus monopoli). Nämä ovat ulkomailta joten asia ei ole sama, vaikka rahahuijareita ovatkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 6. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jack Daniels
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 24.06.2015, 09:25
Pisteitä: 0

Re: Fixed match betting sivustot

Viesti Kirjoittaja Jack Daniels »

Ihmetyttää, että miksi Facebook sallii näiden olemassaolon. Spam tai scam -ilmoituksen, jos tekee ei näytä ainakaan hyödyttävän. Toki voi olla, ettei siellä ole riittävää tietoa näistä eri sivustoista ja niiden 'toimintaperiaatteista'

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


credit
Jäsen
Viestit: 5417
Liittynyt: 02.08.2003, 00:47

Tuotto: +220.44 yks.

Palautus%: 104.42%

Panosten ka: 1.57 yks.

Vetoja: 3178

Pisteitä: 4524

Re: Fixed match betting sivustot

Viesti Kirjoittaja credit »

Jack Daniels kirjoitti:Ihmetyttää, että miksi Facebook sallii näiden olemassaolon.
Raha ratkaisee. Tarpeeksi pätäkkää pöytään, niin FB katsoo moraalitonta - ja jopa laitonta - toimintaa läpi sormien. Lapsiporno ei taida mennä läpi, mutta melkein kaikki muu menee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin