Tänään on 28.05.2018, 12:09.

Marathonbet, Wall street and the russians

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Random
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 23.04.2014, 06:31

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 2

Marathonbet, Wall street and the russians

Viesti Kirjoittaja Random »

Lueskelin tossa Michael Lewisin uusimman kirjan Flash boys. Mikä oli mielenkiintoista, niin Wall streetillä iso osa näistä koodareista jotka vääntää isoille pankeille / HFT firmoille positiivistä tulosta on venäläisiä. Jokainen joka on pelannut tosissaan Limit Hold'emia on varmaan huomannut, että niitä kaikkein kovimpia jamppoja on venäläiset. Miten tämä sitten liittyy vedonlyöntiin?

Ystävämme Marathonbet tarjoilee usein muusta markkinasta poikkeavia kertoimia jalkapallon altavastaajiin kerroinluokassa 4+, joita moni on pitänyt ylikertoimina. Ne olisivatkin "helposti" ylikertoimia mikäli voisimme luottaa siihen, että muu markkina on aikalailla oikeassa.

Itse olen kuitenkin ymmärtänyt, että moni on vääntänyt näitä altavastaajia melko suuria otoskokoja, mutta saldo näyttää miinusta.

Marathonbetin kertoimenlaskijat lienevät venäläisiä. Ovatko venäläiset yksinkertaisesti "valovuoden" edellä markkinaa? Jokainen varmaan yhtyy siihen, että vedonlyöntimarkkinat eivät ole lähellekkään effektiiviset. Tokihan ne bännäävät (asettavat euron limitit) voittavia pelaajia, mutta näin eriäviä kertoimia tarjoileva firma, joka ei näytä olevan mikään fly by night operaatio on silti melkoinen mysteeri.

Missä piilee Marathonbetin etu markkinaan (jos sellainen on olemassa)?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”