Tänään on 24.06.2018, 19:54.

Lads @ MTV3 Huomenta Suomi

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Lads @ MTV3 Huomenta Suomi

Viesti Kirjoittaja Neo »

En tiedä sattuiko kukaan muu näkemään kun kaikki gurut lienevät olleet vielä unilla tuolloin ;) Mutta todella positiivinen haastattelu ja kuva Ladbrokersista, Huomenta Suomen vieraana oli jos nyt oikein muistan herra nimeltä Mikael Tilldman Ladsista. Sellaista aika perustason tauhkaa, kyseltiin vähän mitä ihmiset pelaa, mitä Lads tarjoaa ja sen sellaista. Lyhyesti myös mainittiin tämä EU:n monopolikielto.

Lopuksi tuli tietysti myös Veikkauksen kommentti asiaan, joka oli perinteinen "meillä on maailman laajin pelivalikoima" :D

Mutta Lads on kovasti mainostanut Suomessa ja pyrkinyt julkisuuteen ja se on tuottanut selvästi tulosta, hyvä hyvä, lisää näitä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hyödyllistä asiaa vedonlyöjille: Totuus arbitraasivedonlyönnistä - Kattava vakioveikkaus-opas | Infoa & keskustelua kryptovaluutoista: bitcoinkeskus.com ja foorumi

Minikommentit


mikkou
Jäsen
Viestit: 2128
Liittynyt: 14.01.2003, 01:21
Pisteitä: 9
Viesti:

Re: Lads @ MTV3 Huomenta Suomi

Viesti Kirjoittaja mikkou »

Neo kirjoitti:En tiedä sattuiko kukaan muu näkemään kun kaikki gurut lienevät olleet vielä unilla tuolloin ;) Mutta todella positiivinen haastattelu ja kuva Ladbrokersista, Huomenta Suomen vieraana oli jos nyt oikein muistan herra nimeltä Mikael Tilldman Ladsista.
Jep, jotenkin kummasti sattui niin että "tavoistani poiketen" ryhdyin valmistautumaan töihin lähtöön jo tuolloin ja katselin myöskin kyseisen pätkän.

Samaa mieltä eli positiivinen kuva jäi tuon perusteella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”