Tänään on 24.05.2018, 15:39.

VPN -yhteydet ulkomailta

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
stellar wars
Avatar
Jäsen
Viestit: 775
Liittynyt: 28.09.2009, 01:01

Tuotto: +39.65 yks.

Palautus%: 117.70%

Panosten ka: 2.91 yks.

Vetoja: 77

Pisteitä: 155

VPN -yhteydet ulkomailta

Viesti Kirjoittaja stellar wars »

Hei,

Kiinnostaisi tietää, millaisia kokemuksia teillä on ulkomailta käsin vedonlyöntisaittien toiminnasta silloin kun käytetään jonkin julkisen palvelutarjoajan VPN -yhteyttä? Onko kenellekään tullut ns. "dual account" syytöksiä (ehkä tili lukittu, varat takavarikoitu), yms? Miten välittäjät asennoituvat asiakkaisiin, joiden yhteydet näyttävät tulevan "yhdestä rajoitetusta IP -avaruudesta" (eli käytännössä muutamasta erillisestä aliverkosta(?) ).

Kotimainen fivpn.fi on ilmeisesti lopettanut palvelun tarjoamisen uusille asiakkaille? Ainakaan heidän webbisivustonsa ei enää ole toiminnassa. Entäpä PrivatVPN? -Tuntuu olevan vahvassa nousussa palveluntarjoajana. Mistä muista VPN -firmoista teillä on kokemuksia?


-Kiitokset vastauksista etukäteen!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

Hockey-Reipas forever!

Minikommentit

07.12.2012 09:07 <stellar wars> Ja vielä lisäksi: tarjoaako jokin isompi, tunnettu toimija

07.12.2012 09:08 <stellar wars> suomessa näitä palveluita? Ymmärtääkseni valtaosa näistä on

07.12.2012 09:08 <stellar wars> tyyliin "autotallifirmoja" :)


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 20:30
Pisteitä: 276

Re: VPN -yhteydet ulkomailta

Viesti Kirjoittaja NoFear »

stellar wars kirjoitti: Kotimainen fivpn.fi on ilmeisesti lopettanut palvelun tarjoamisen uusille asiakkaille? Ainakaan heidän webbisivustonsa ei enää ole toiminnassa.
Lopettivat toimintansa, kun ei ollut käyttäjiä.

Yhtään tiliä en ole saanut vpn-yhteyksillä lukkoon. Vielä. *koputtaa puuta* Joskus talletukset eivät ole onnistuneet joistain vpn-palveluiden tarjoamista ip-osoitteista, kun nettisaitin tarjoaja on blokannut kyseisen ip-osoitteen lopulta, mutta eipä ole tainnut sen suurempaa ongelmaa olla. Enpä toisaalta huvikseen haluaisi näitä käyttääkään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 1. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


stellar wars
Avatar
Jäsen
Viestit: 775
Liittynyt: 28.09.2009, 01:01

Tuotto: +39.65 yks.

Palautus%: 117.70%

Panosten ka: 2.91 yks.

Vetoja: 77

Pisteitä: 155

Re: VPN -yhteydet ulkomailta

Viesti Kirjoittaja stellar wars »

Mitenkäs muuten on, onko tällainen VPN yleisesti ottaen juridisesti hyväksyttävä tapa suorittaa rahansiirtoja (MB Skrill/Neteller) tai kirjautua sisään/jättää vetoja "kielletyiltä alueilta" vedonvälittäjille? Koskevatko nuo kiellot ainoastaan ko. maan kansalaisia vai onko kielto sidottu maantieteelliseen alueeseen?

Onko kukaan "jäänyt kiinni" esim. Thaimaassa suomi-VPN yhteydestä ja mitä tästä voisi pahimmillaan mahdollisesti seurata?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hockey-Reipas forever!

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2068
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 589
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: VPN -yhteydet ulkomailta

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

En itse ole juuri VPN yhteyksiä pelaamiseen käyttänyt ,mitä joskus RAY nettipokeria Tallinnassa hotellissa VPN yhteydellä läiskinyt.
Jos kotiin hankkii hieman edistyksellisemmän palomuurin , joka mahdollistaa VPN yhteydet , siihen NAT ja DHCP päälle.
Joku VPN guru voisi kertoa pystyvätkö (ja haluavatko edes pystyä) pelifirmat tonkimaan tuon läpi mistä maasta yhteys alunperin muodostetaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Three Dots
Jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: 20.10.2011, 17:27

Tuotto: -12.92 yks.

Palautus%: 41.27%

Panosten ka: 4.40 yks.

Vetoja: 5

Pisteitä: 5

Re: VPN -yhteydet ulkomailta

Viesti Kirjoittaja Three Dots »

Lorimer kirjoitti: Joku VPN guru voisi kertoa pystyvätkö (ja haluavatko edes pystyä) pelifirmat tonkimaan tuon läpi mistä maasta yhteys alunperin muodostetaan?
Guruksi en voi itseäni kutsua, mutta vastataan silti. Ainoastaan sinä itse ja VPN-palveluntarjoaja tietävät mistä maasta yhteys muodostetaan eikä sen selvittäminen ole pelifirmalle mitenkään edes teknisesti mahdollista, ellei toki jompikumpi teistä paljasta sitä tietoa. Käytännössä siis esim. oman mokan kautta (esim. maksuliikenne, selaimen lokalisaatioasetukset jne.) tai palveluntarjoajan kautta (osa pitää logeja, osa ei, tuskin kuitenkaan paljastavat kolmannelle taholla mitään, ellei toimintasi riko heitä koskevaa lainsäädäntöä).

Haluavatko pystyä? Tuskin. Käytännön riskinä näkisin juurikin pelitilin jäädyttämisen eli kassa voi kyllä jäädä jumiin, sillä vaikkei alkuperämaata voikaan selvittää, niin voidaan kuitenkin todeta, että joku VPN-palvelu siellä on käytössä (useimmissa tapauksissa). Ja koska ollaan kuitenkin ehkä verrattain suurienkin rahojen kanssa tekemisissä, puhumattakaan tiukoista säädöksistä, niin kaikki bookkerit / pokerisaitit ei välttämättä katso noita VPN-palveluja kovin suopeasti ainakaan uusien tilien kohdalla (epäilisin, että tästä on jotain mainintaa käyttöehdoissakin). Toisaalta jos pelihistoria ja rahaliikenne on kunnossa, niin saitin vakiopelaajalle esim. tilapäisesti ulkomailta pelaaminen ei välttämättä tuota mitään ongelmia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 3. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”