Tänään on 22.06.2018, 12:44.

Kevätkauden menestys ja mitallipelit SM-liigassa

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Snaggle
Jäsen
Viestit: 760
Liittynyt: 13.01.2009, 16:27

Tuotto: +67.41 yks.

Palautus%: 111.16%

Panosten ka: 2.32 yks.

Vetoja: 260

Pisteitä: 144

Kevätkauden menestys ja mitallipelit SM-liigassa

Viesti Kirjoittaja Snaggle »

Pitkän otsikon takana piilee siis puhtaasti mielenkiinnosta esitetty kysymys, että onko kukaan koskaan tutkinut mikä on joulutauon jälkeisten pelien korrelaatio lopullisen järjestyksen (mitallit ja loput joukkueet järjestetty putoamiskierroksen mukaan kuten tapana on) kanssa? Heräsi mielenkiinto kun pohti esimerkiksi viimekaudella Tepsin liitoa mestaruuteen ja vastaavasti vaikka Lukon alkanutta taaperrusta joka päättyi ensimmäisellä kierroksella karsiutumiseen.

Toki varmasti monet muutkin asiat vaikuttavat vielä enemmän, ja tuollainen analysointitapa saattaa varmasti johtaa osittain virheellisiin tulkintoihin, koska jotkut joukkueet saattavat tarkoituksenmukaisesti löysäillä viimeisillä kierroksilla jos poffipaikka tai runkkarin voitto on jo plakkarissa, siinä missä jotkut valmentajat ajavat joukkueen loppuun että saadaan kevätkaudella playoffseihin riittävä tulos jne.

Silti olisi mielenkiintoista tarkastella olisiko edellämainituilla seikoilla mitään korrelaatiota keskenään, eli jos ei kukaan näitä ole vielä tutkinut niin löytyykö mistään tilastoituna esimerkiksi kierros-kierrokselta noita sarjataulukkoja, sitenhän nuo kevätkauden taulukot olisi helppo selvittää. Itsellä ei riitä excel-taidot pelkistä ottelutuloksista noiden selvittämiseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”