Tänään on 25.05.2018, 12:59.

Vuoden 2010 vihjaaja

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin

Vuoden 2010 vihjaaja

Pine Chip
19
9%
Razor
8
4%
Abi mutanen
54
25%
Realmccoy
4
2%
JussiQ
20
9%
Henkka
17
8%
Timo
6
3%
S.Sukkela
54
25%
Mungo
28
13%
Winorloose
10
5%
 
Ääniä yhteensä: 220

Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Neo »

Tulipa tällainen topic mieleen - kuka on foorumin vuoden 2010 vihjaaja? Ehkä moderaattoritiimi voi antaa äänestyksen voittajalle palkinnoksi jotain? Ainakin foorumin statukseen peniksen jatketta tms :?: Jokainen voi äänestyksessä valita 2 vaihtoehtoa.

Muutamia perusteluita/kommentteja listalle pääsyyn, ja HUOM nimet eivät ole nyt missään allekirjoittaneen paremmuusjärjestyksessä vaan enemmän jotka ovat olleet mielessä. Mielestäni äänestyksessä on kyse myös ns. "vuoden tulokas" äänestyksestä, eli vuoden vihjaaja ei välttämättä ole henkilö jonka seurannassa oli paras palautus%, mutta ehkä se voi olla eniten ahkeroinut tai arvioitaan parantanut tyyppi tms. Jätin aika monta ns pitkän linjan duunaria pois tästä äänestyksestä, jossa haetaan enemmänkin sitä, joka nousi kirjoituksillaan nimenomaan viime vuonna massan yläpuolelle.

Pahoittelut kaikille niille, jotka listalta unohdin puusilmäisyyttäni. Ja kaikkia ao. kommentteja ei kannata ottaa liian vakavasti. Ja itseään voi toki äänestään, jos listalla sattuu olemaan.

----------

# Pine Chip
Pine Chip on kuin Seiska -lehti: puolet vihaa, puolet rakastaa, ja ne jotka tykkäävät lukevat salaa, ettei kaverit vaan tiedä. Seurannan epäselvyydet ovat suurempi mysteeri kuin JFK:n salamurha ja Ufot, ja Pine on myös hämmentänyt soppaa aivan CIA:n tavoin. Iso plussa vahvoista näkemyksistä vihjeissä, eikä pelkää ottaa kantaa silloin kun sitä pitää ottaa, ja selvästi tietää kyllä lajinsa mitä vihjaa perustellen myös kovimpia linjauksiaan. Lisäksi tuotantoa myös useampiin lajeihin.

# razor
Jokapaikan höylä, tuntuu seuraavan montaa eri sarjaa, mutta arvioissa ja perusteluissa on erittäin paljon järkeä. Vihjaaja, joka oli itselle aiemmin varsin tuntematon, mutta mielestäni yksi kokonaisuutena foorumin parhaimmista tipsaajista tällä hetkellä. Tuntuu seuraavan montaa eri lajia, mutta ei sorru kuitenkaan copy-paste prosentteihin, vaan poimii parhaita ideoita ja jakaa niitä kiitettävän usein. Mielestäni nousi viime vuonna suurempaan rooliin kuin ennen.

# mutasen abi
Nuoresta iästään huolimatta alkaa saavuttaa jo nyt elävän legendan mainetta lähes pyörryttävillä prosenteillaan. Luonut vihjeillään lisäksi jo lentävän lauseen: Jalkapallo on peli, jota pelataan 90 minuuttia, ja lopussa abi kyykyttää. Yksiköissä mitattuna varmasti yksi kovimmista tuloksentekijöistä - välillä montuttaa huolella, mutta tuskin kukaan on tehnyt enemmän yksiköitä yhden SerieA kierroksen aikana kuini abi. Plussana sama kuin Pinellä, eli arvioissa otetaan kantaa silloin kun pitää.

# realmccoy
Jos valittaisiin "vuoden tulokas" -titteliä, olisi mielestäni erittäin vahvoilla. Uusi kasvo koristipsien vihjailussa, hyviä näkemyksiä ja fiksusti perusteltuja vihjeitä alusta asti. Uskaltanut ottaa näkemyksissä kantaa heti alusta asti, eikä lopettanut vihjailua viikon jälkeen vaikka tulokset olivat aluksi heikkoja.

# JussiQ
Ns. wanhan kaartin vihjaajia, joka jaksaa viikosta töiseen kirjoitella paljon, ja perustella myös näkemyksiään kiitettävästi. Kommentoi myös muiden tekstejä, ja foorumin yleistä ilmapiiriä jne. Pientä miinusta tipsailusta Euroviisuihin, Big Brotheriin yms mikkiihirifirmojen tauhkaan, vaikka tietoa olisi jakaa moniiin muihinkin lajeihin. Musiikkimaku suorastaan luokaton, mutta puolustaa sitä urheasti, ja tästä pisteet.

# Henkka
Ollut jo vuosikaudet foorumin kantavia voimia hiihto/YU -puolella, ja mielestäni ansaitsee paikan myös tässä äänestyksessä. Heittää myös early -täkyjä, ja jaksaa käytännössä aina myös perustella vihjeet edes yhden rivin tekstillä. Tosin eri asia ymmärtääkö postauksista yhtään mitään, kun "Paskaziekura nussi Tevon Körssoota rolokilla minuutilla ja kirveshomot tuli piereskellen sisään". Miinusta (ilmeisesti?) iän myötä rauhoittuneesta & raitistuneesta persoonasta, tai sitten foorumin ylläpito on alkanut siivota yön pimeinä tunteina aiempaa vahvemmin :mrgreen:

# Timo
"Tenniksen Pine Chip", eli jakaa vahvasti mielipiteet suuntaan ja toiseen, ja "Tsipin" tavoin epäselvyydet seurannasta ja voitoista kuohuttavat ankkalampea aina tasaisin väliajoin. Tästä huolimatta on ehdottomasti Tennis -osion ahkerin kirjoittaja lähes päivittäisellä tuotannollaan, perustelee myös vihjeensä sanallisesti, ja omaa myös ilmeisen vankan kannattajakunnan (tai helvetisti kakkosnikkejä).

# S.Sukkela
Nostan Simon tähän listalle myös foorumin ulkopuolisista ansioista, eli vuoden lopulla eetteriin tulleet blogikirjoitukset nuoren S.S:n taistelusta elämän juoksuhaudoissa olivat vahvaa tulkintaa. Tuottaa myös jatkuvasti perusteltuja vihjeitä ja kirjoituksia NBA:n puolelta, eikä keskity pelkästään %-arvioiden copy-pasteamiseen foorumille.

# Mungo
Lätkävihjaajien abi mutanen, vai onko abi mutanen futiksen mungo? On ollut syksyllä enemmän äänessä kuin aiempina vuosina ja peesaajien lauma lienee aikemoinen tuolla palautusprosentilla. Erittäin päteviä arvioita viikosta toiseen, ja niistä paistaa läpi vankka asiantuntemus. Vahvalla tulkinnallaan ja mielipiteillään ylikerroin.com:n Juhani Tamminen (toimi.huom. tämä on positiivinen kommentti).

# winorloose
WOL alkaa kuulua jo foorumin kalustoon, mutta vuosirenkaista huolimatta tuotanto oli foorumille vahvaa myös viime vuonna. Ylikertoimen ykkösase Veikkauksen kieroilua ja markkinatoppeja vastaan. Ostaa, lainaa tai varastaa todennäköisesti jokaisen Suomen vihjepalvelun vihjeet, mutta foorumilaisten onneksi jakaa niitä myös ajoittain tänne (tätähän ei toki koskaan voida todistaa :mrgreen:) Plussaa myös Ruotsin alasarjojen tipseistä, ja jaksaa myös kirjoittaa usein lauseen tai pari kommentteja.

--------------

Muutamia nimiä, jotka jätin tällä kertaa listalta pois, ehkä tästä joukosta jonkun kuuluisi myös olla äänestyksessä mukana, sillä monet tekevät pitkäjänteistä ja hyvää työtä mutta eivät ehkä kuulu vuoden kirkkaimpien tähtien joukkoon? Jos kääntäen sanotaan näin: ei Sir Alex Fergusonkaan voita joka vuosi paras manageri -pyttyä Valioliigassa, vaikka mestaruus tulisikin :)

# Bet Leader
Paljon ok vihjeitä ja arvioita viime vuonna, mutta selvästi näkee että postailun pointti on mainostaa allekirjoituksessa omaa vihjepalvelua, joten mielestäni valinta tämän foorumin vuoden vihjaajaksi olisi vähän korni.

# PublicPervert
# Tornado
# Videx
# jone
Tasaista duunia tekeviä vihjaajia, mutta harvemmin kirjoittavat mitään extaa vaikka tietoa/näkemystä varmasti olisi, ja tässä äänestyksessä haetaan ehkä niitä kirjoittajia, jotka ovat niin tehneet.

# Mika Ässä
Foorumin elävä legenda, Ylikertoimen oma Vuoksenmaa, mutta viime kuukausien tuotanto painottunut mielestäni hieman liika Aasian/Tip-Exin keskiarvojen postaamiseen foorumille. Uskon, että etenkin moni foorumin nuorisosta kaipaisi useammin gurun näkemyksiä vedonlyöntikeskusteluun ja nyrkkisääntöihin, jonka vuoksi jätin nyt listalta pois. Vuosi 2011 on uusi tuleminen, ja foorumille syntyy livevedonlyönnin 100-sivuinen opas? ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Neo, 14.01.2011, 15:33. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10480
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Ei tähän semmosia saa laittaa, jotka lähes ainoastaan vihjaa clubiin. Jos vihjaisin yleiselle puolelle niin voittaisin tämän TÄYSIN pystyyn! :wink:

Pelionnea kaikille!! 8--)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Neo kirjoitti:Musiikkimaku suorastaan luokaton, mutta puolustaa sitä urheasti, ja tästä pisteet.
:lol: :heart:

Poimin tähän vielä pari muuta ansiokasta kirjoittajaa bubbling under. Neolla hyvä lista, mutta ehkä näistä jonkun olisi voinut myös ottaa mukaan.

Xavi: Urheiluhullu clubin vakiovihjaaja vuodesta toiseen.
Tenkrat: Pitää monesti yksin NHL-ketjua pystyssä, paljon hyviä earlyvihjeitä.
Power: Ahkera US-arvioiden postaaja.
juspa: Ei SM-liigakierrosta ilman että tarkistaisi juspan arviot clubista. Pidän itse niitä jonkinlaisena referenssi-arvioina.
Pontus: Tenkratin kanssa NHL-osion ylläpitäjiä.
Hese: Joka paikan ja lajin ahkera höylä.
Credit: Ahkera yleinen vedonlyöntikeskustelija, vahvat mielipiteet saavat keskustelua aikaan.
Darren: Pitkän linjan SM-liigavihjaaja oikealta paikkakunnalta.
Kaikki UFC-vihjaajat: En ymmärrä mitään lajista, mutta sen olen huomannut, että tuossa lajissa on selvästi vahvaa osaamista Ylikertoimessa, ainakin keskustelu on aktiivista!
Scepa: Aktiivinen eurofutisprossakone. Kova lätkälivettäjä ircin puolella.
Lenox: Monitaitoinen usean lajin vihjaaja.
Videx: Ylikertoimen club-raviexpertti.

Ja edelleen varmaan joku jäi mainitsematta :)

Hyviä ehdokkaita kaikki, joten annoin täten ääneni lähinnä sydäntäni olevalle vihjaajalle eli Henkalle. :heart: (+alpolle)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10480
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Henkka »

JussiQ kirjoitti: Xavi: Urheiluhullu clubin vakiovihjaaja vuodesta toiseen.
Ei se mikään urheiluhullu ole, tilastohullu, joka ei katso kisoja. Katsotaan niitä kisoja :wink: No, ehkä urheiluhullu siinä suhteessa, että tykkää itse harrastaa suunnatonta marjanpoimimista :mrgreen:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Joo, sanoin vähän huonosti, tarkotin just tota kovaa marjanpoimimista ja maailman ympäri hiihtämistä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3558
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Omat äänet razorille ja pinelle. Razor löytää monesti hieman erikoisempien sarjojen helmet. On kiva paukutella -1,75, kun pelin voi odottaa päättyvän 5-0. Pinen kanssa taas lienee jonkinlaista sielunkumppanuutta, kun Valioliigassa hyvin usein samansuuntaisia pelejä tarjoillaan yhtä järkyttävin prosentein. Muiden lajien vihjaamista en ole suuremmin häneltä seurannut, mutta pidän kantaaottavasta tyylistä. Kunnon seuranta vielä pystyyn niin avot :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Hese
Avatar
Jäsen
Viestit: 4672
Liittynyt: 16.03.2004, 19:33
Pisteitä: 2316

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Hese »

JussiQ kirjoitti:
Poimin tähän vielä pari muuta ansiokasta kirjoittajaa bubbling under. Neolla hyvä lista, mutta ehkä näistä jonkun olisi voinut myös ottaa mukaan.

...
Ja edelleen varmaan joku jäi mainitsematta :)

Hyviä ehdokkaita kaikki, joten annoin täten ääneni lähinnä sydäntäni olevalle vihjaajalle eli Henkalle. :heart: (+alpolle)
Paljon muitakin puuttuu. JulkiPervo, Tuiran kunkku ja Kerroinhaukka vain pari mainitakseni.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Neo »

Ajattelin rajata 10 nimeen ettei lista leviä liikaa (plus foorumisofta sanoi samaa "up to 10 options). Oikeastaan ehkä 4-5 toppi olisi ollut vieläkin parempi. Eihän tuo nimilista koskaan täydellinen ole, ja kuten sanottu niin yritin keksiä enemmänkin viime vuoden nimiä. Foorumilla on paljon postaajia jotka tekevät vuodesta toiseen hyvää työtä, mutta sitä varten voi sitten perustaa "vuosituhannen foorumisti" tms kampanjan, joka on hieman eri juttu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Ylikertoimen foorumi täytti muuten tänään 8v. :shock: Ehkä kahden vuoden päästä laitetaan sitten 10v-forumisti äänestys käyntiin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zot
Avatar
Jäsen
Viestit: 1007
Liittynyt: 12.06.2008, 21:25

Tuotto: +30.61 yks.

Palautus%: 107.58%

Panosten ka: 1.72 yks.

Vetoja: 235

Pisteitä: 963
Paikkakunta: Äärikeskusta

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja zot »

JussiQ kirjoitti:Ylikertoimen foorumi täytti muuten tänään 8v. :shock: Ehkä kahden vuoden päästä laitetaan sitten 10v-forumisti äänestys käyntiin.
Oho, 8v jo! Muistaako kukaan niita muutamaa sivustoa jotka laitettiin pystyyn sen jalkeen kun muutamat juipit liukenivat jal-palstalta? Oliko niilla joku muu nimi kuin Ylikerroin? Itse koetin muistella muutenkin milloin tuo suuri joukkopako jalilta oli? 9-10v sitten?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

WARNING: Keyboard Not Attached. Press F10 to Continue

Minikommentit


Tenkrat
Avatar
Jäsen
Viestit: 5174
Liittynyt: 09.11.2005, 02:08

Tuotto: +425.65 yks.

Palautus%: 105.36%

Panosten ka: 3.60 yks.

Vetoja: 2207

Pisteitä: 6931

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Tenkrat »

Pösilö unohdettu tyystiin. :o Mutta minä en, sillä tämä oli ainaki vuoden 2010 paras yksittäinen vihje!!!
pösilö kirjoitti:Naiset 5000m voittaja:
Alemitu Bekele 45% monessa paikkaa saa vielä nelosia ja ylikin.

Ei ole Elvan lähellekkään tuota suosikkia mitä bookkerit tähän antaa. Kymppi alla eikä vaikuttanu ihan tuoreimmalle.
Tää Etiooppi/turkkilainen Alemitu on varsin kova mimmi. Vauhtikestävyyttä löytyy kiitettävästi ja kiri on kova. Dohan halli mm kisoissa kolmosella oli etiooppien ja kenialaisten jälkeen viides...Lausannen kolkilla laitto varsin kovavauhtisessa kisassa päihin niin Defarille kuin monelle muullekkin etiopialaiselle hirmulle. Kesäkuun lopussa turkissa käsiajalla juostu 1500m 4.02 ja rapiat. samassa kisassa oli toinen 2.5 sekkaa hävinneenä tämmönen Asli Cakir joka voitti jo näissä kisoissa toisen 1500m välierän.
Ainut mahis omasta mielestä on Elvanin voitolle et kymppi ei paina jalossa ja E tykittelee tuommoista 14.30 vauhtia ja tiputtaa tän Bekelen kyytistä. Bekelekin kuitenkin juossu 5km 14.46 viimetalvena halliskaboissa niin eiköhän sekin kestä tuommosta 14.40 vauhtia vielä ihan hyvin
.
Hehkutusketju juoksun jälkeen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Panostus: 1-10/10
Jakajana Kelly/13 molemmista päistä kuristettuna+joskus vähän mutua.

Minikommentit


stellar wars
Avatar
Jäsen
Viestit: 775
Liittynyt: 28.09.2009, 01:01

Tuotto: +39.65 yks.

Palautus%: 117.70%

Panosten ka: 2.91 yks.

Vetoja: 77

Pisteitä: 155

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja stellar wars »

Mielestäni koko äänestysprosessi on täysin turha; jokainen joka seuraa vähänkin tarkemmin foorumia tietää että ylikerroin.com:in ylivoimaisesti parhaat vihjaajat ovat Mungo ja JussiQ. Palautusprosentti on ainoa asia jolla on merkitystä, kaikki muu "oheissälä" on täysin merkityksetöntä :) .

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hockey-Reipas forever!

Minikommentit


Xavi
Jäsen
Viestit: 3360
Liittynyt: 14.01.2003, 20:34

Tuotto: +9.21 yks.

Palautus%: 101.49%

Panosten ka: 2.18 yks.

Vetoja: 285

Pisteitä: 216
Paikkakunta: Telakalla

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Xavi »

Henkka kirjoitti: Ei se mikään urheiluhullu ole, tilastohullu, joka ei katso kisoja. Katsotaan niitä kisoja :wink: No, ehkä urheiluhullu siinä suhteessa, että tykkää itse harrastaa suunnatonta marjanpoimimista :mrgreen:
Todetaan nyt Henkan iloksi, että kyllä myös katson urheilua niin paljon kuin vain suinkin töiltä ja marjanpoimimiselta ehdin. Mutta pelipäätökset teen siitä huolimatta useimmiten viileän analyyttisesti. :wink:

Omat silmät antaa subjektiivisen näkemyksen, tilastot ei koskaan valehtele. :twisted:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Ei taidolla vaan tuurilla... ja todennäköisyyksillä

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja gary »

Niin, mitä tarkoittaa "paras" vihjaaja? Määrää vai laatua tai jotain siltä väliltä?

Hyviä tyyppejä kuitenkin valtava määrä. Hienoa on huomata, että monella on erikoisosaamista sekä rohkeutta.

Ehkä tämä koko foorumi on se paras vihjaaja, koska on saanut valtavan suosion. Alullepanijoille todella iso käsi.

Minulta tulee eniten "hitsejä" mm. abille, mungolle, pervertille, neolle (vaikkei enää varsinaisesti vihjaakaan), henkalle, wollille eli käytännössä pääosin "vanhoille" tekijöille. Seuraan vain fudista ja jonkiverran lätkää.

Vähän kaksiteräinen miekka tälläinen topicci, koska saattaa lannistaa nyt huomioimatta jääneitä tipsaajia ja toki myös innostaakin joitakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


asikainl
Jäsen
Viestit: 540
Liittynyt: 12.04.2007, 22:38

Tuotto: +20.70 yks.

Palautus%: 103.72%

Panosten ka: 2.77 yks.

Vetoja: 201

Pisteitä: 98

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja asikainl »

Äänestin paria niistä, joita voi peesailla vähän isommallakin. Eli vihjaavat lajeja, joissa on isot vaihdot ja aasia-bookkereilla isot limiitit. Ei hiihto/yu/jne tipsaajissa mitään väärää ole, mutta jos tällä hommalla elantoa pitää tehdä, niin "parhaat" vihjaajat ovat niitä, jotka pystyvät biittaamaan markkinat noissa isovaihtoisissa lajeissa/sarjoissa pitkässä juoksussa. Eli sillä näkökulmalla arvioituna palstan "parhaita" vihjaajia (toki äänestyslistassa useampikin ks. kriteerit täyttävä henkilö).

Mielestäni äänestys voitaisiin jakaa kahteen osioon; parhaat vihjaajat äänestys ja parhaat kirjoittelijat äänestys. Ensin mainitussa kategoriassa esim. sanallisten perusteluiden puute ei vaikuttaisi valintoihin. Toisessa kategoriassa voisi pärjätä, vaikka ei yhtään vihje-kirjoitusta kirjoittaisi palstalle, vaan muuten hyödyllistä tietoa/asiaa jakaisi palstalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut asikainl, 15.01.2011, 04:11. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


jani54321
Jäsen
Viestit: 56
Liittynyt: 02.07.2004, 01:28
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Vlk

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja jani54321 »

Hyviä huomioita tarjosi asikainl. Näin peesaajan ominaisuudessa mikään ei ole niin turhauttavaa kuin saada tipsi, jonka kertoimet tipsaaja on saanut omilla vedoillaan romahtamaan :D. Toisaalta itselle oudon nimimerkin tipsit ilman perusteluita ja seurantaa on yhtä tyhjän kanssa. Hyviä ehdokkaita kaikki, sympatiat jostain syystä menevät Timolle, muiden ehdokkaiden arvostus on itsestäänselvyys.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 791
Liittynyt: 05.12.2003, 04:14

Tuotto: -61.36 yks.

Palautus%: 94.89%

Panosten ka: 17.39 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 506
Paikkakunta: Oulu

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Sukkela. Ei kahta sanaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Aiempia betsejä Pokeritiedon forumille, "Beat odds" 2010-2017-> https://www.pokeritieto.com/keskustelu/ ... 41021.html 876kpl 103,6%

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3245
Liittynyt: 10.02.2003, 21:32
Pisteitä: 1195

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Annoin omat ääneni:

Winorloose - Pidän hänen suuresta kohdevalikoimastaan, sekä siitä että tipsejä tulee Veikkaukselle. Monesti ne herkut jää huomaamatta, kiitos :)

JussiQ - Takuuvarmaa työtä vuodesta toiseen. Arvioihin voi aina luottaa, kiitos :)

EDIT: plussaa myös S.Sukkelan ja Aapo Mutasen blogeille

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


dippeli
Jäsen
Viestit: 51
Liittynyt: 07.08.2008, 20:28
Pisteitä: 0

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja dippeli »

Itse annoin mutaselle. Tosi mukava peesailla sen vetoja ja aina osuvat hyvin. Ja vielä ilmaiseksi. Ja vielä automaattisesti s-postiin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Berrie
Jäsen
Viestit: 1491
Liittynyt: 14.01.2003, 10:40
Pisteitä: 33

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Berrie »

zot kirjoitti:Oho, 8v jo! Muistaako kukaan niita muutamaa sivustoa jotka laitettiin pystyyn sen jalkeen kun muutamat juipit liukenivat jal-palstalta? Oliko niilla joku muu nimi kuin Ylikerroin? Itse koetin muistella muutenkin milloin tuo suuri joukkopako jalilta oli? 9-10v sitten?
Tuolta löytyy pientä historiikkia... http://www.ylikerroin.com/tiedotteet/yl ... nfosivusto

Kuka tuon kirjoitti ja milloin? Oma muisti ei olisi riittänyt, mutta noinhan se meni kun tarkemmin muistelee. Tuossa kävin selailemassa mode-palstaakin niin moderaattoreitakin on vuosien saatossa ollut aika reippaasti. Niin ja ettei kenellekään tule ihmetystä niin minä taidan vaan kuulua kalustoon enkä varsinainen moderaattori ole. :)

Itse äänestykseen laitan Pinen ja Aapon kun vakiotärppejä käyn satunnaisesti tavailemassa. Clubin puolelta ei osaa ottaa kantaa kun en sinne pääse.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3245
Liittynyt: 10.02.2003, 21:32
Pisteitä: 1195

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Berrie kirjoitti: Tuolta löytyy pientä historiikkia... http://www.ylikerroin.com/tiedotteet/yl ... nfosivusto
Heiii :!: tuo historiikki on hyvä. Ihmettelinkin silloin 2002, että minne kaikki katosi :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zot
Avatar
Jäsen
Viestit: 1007
Liittynyt: 12.06.2008, 21:25

Tuotto: +30.61 yks.

Palautus%: 107.58%

Panosten ka: 1.72 yks.

Vetoja: 235

Pisteitä: 963
Paikkakunta: Äärikeskusta

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja zot »

Diesel kirjoitti:
Berrie kirjoitti: Tuolta löytyy pientä historiikkia... http://www.ylikerroin.com/tiedotteet/yl ... nfosivusto
Heiii :!: tuo historiikki on hyvä. Ihmettelinkin silloin 2002, että minne kaikki katosi :lol:
Kiitos, hieno historiikki jep. Muistan toki finnishbetting.board.dk3.com:n mainokset. Tulipa sinne muutama postauskin tehtya silloin harvoin kun mainosbannerit eivat ponnahtaneet ruudulle hidastamaan tahtia :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

WARNING: Keyboard Not Attached. Press F10 to Continue

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kansan tahto näyttää olevan aika selvä, it's a two-horse race!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Diesel
Jäsen
Viestit: 3245
Liittynyt: 10.02.2003, 21:32
Pisteitä: 1195

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Diesel »

Neo kirjoitti:Kansan tahto näyttää olevan aika selvä, it's a two-horse race!
Niinpäs näyttää :D :idea: Modet voisivat heittää kummallenkin jonkin pienen palkinnon :?: :idea:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Re: Vuoden 2010 vihjaaja

Viesti Kirjoittaja Neo »

Ääniä ei ole hirveästi tullut lisää ensimmäisen 1-2 viikon jälkeen, joten kai tämän äänestyksen voi julistaa pikkuhiljaa päättyneeksi ja sanoa hyvillä mielin sekä A.mutasen että S.Sukkelan olleen viime vuoden vihjaajat (ainakin näistä vaihtoehdoista, joita nyt oli mukana). Kaksikko kun keräsi koko ajan ääniä ihan rinta rinnan, ja suunnilleen saman verran kuin muut vaihtoehdot yhteensä. Vaikea tuohon on vastaankaan väittää!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”