Tänään on 22.06.2018, 12:36.

Vedonlyöntiä kännykällä

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Mikä mahtaa olla tilanne NYKYÄÄN vedonlyönnin osalta jos haluaa lyödä vetoa kännykällä? Yhden keskustelun löysin searchilla kahden vuoden takaa, mutta ovatko puhelimet kehittyneet jo niin paljon että periaatteessa kaikenlaiset netti sivustot pitäisi näkyä kohtuullisen hyvin jos vain puhelin on alle vuoden vanha vaikkapa n. 300e arvoinen? En ole ollenkaan seurannut kännyköiden kehitystä, joten olen niistä hieman pihalla...

Välillä harmittaa että moni live veto menee ohi iltaisin jalkapallossa kun teen paljon iltavuoroa. Minulla on aika leppoisa työ, joten pystyisin välillä kännykkää räpläämään loppu illasta työn oheessa ja tehdä pieniä muutoksia pelin edetessä. Miniläppäriä en viitsisi hankkia kun sen voi joku varastaa ja pomo ei varmaankaan tykkäisi jos se olisi työn oheella auki ja en viitsisi työkavereille oikein selitellä tekemisiäni. Puhelimella hommaa voisi pyörittää aika hienovaraisen huomaamattomasti...

Eli mitä nykyistä puhelinta suosittelet (betfairin) vedonlyöntiin minulle? Pitäisi kuitenkin ostaa uusi puhelin ennen joulua...

http://mobile.betfair.com/main/index.jsp

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Turbojugend
Jäsen
Viestit: 1773
Liittynyt: 12.05.2010, 09:56

Tuotto: +23.37 yks.

Palautus%: 102.16%

Panosten ka: 2.55 yks.

Vetoja: 424

Pisteitä: 1191

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja Turbojugend »

Omat kokemukseni kännykällä pelaamisesta ovat kyllä ainakin muuttuneet viimeisen vuoden aikana huomattavan positiiviseen suuntaan. Ilmeisesti bookerit ovat havainneet että yhä kasvava joukko ihmisiä haluaa näitä palveluja käyttää joten tukea niiden käytölle pitää sivuilta löytyä ja samaan aikaan kännyköiden netti-ominaisuudet ovat parantuneet jokaisessa versiossa.

Oma ei aivan uusi Nokia E63 on ainakin toiminut mielestäni hyvin ja tuolla 300€ hintahaarukalla saat jo paljon parempiakin kapuloita kaupasta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lorimer
Avatar
Jäsen
Viestit: 2074
Liittynyt: 24.01.2004, 20:33
Pisteitä: 612
Paikkakunta: Tietäjä 2017

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja Lorimer »

Eltzu kirjoitti:Eli mitä nykyistä puhelinta suosittelet (betfairin) vedonlyöntiin minulle?
Uusimmilla (äly)puhelimilla ja ja siihen hankitulla kiinteällä netillä voi varmaankin pelata suoraan selaimen kautta Betfairille, riippuen varmaan aika paljon kiinteän netin nopeudesta.

Vanhemmillakin malleilla pelaaminen Betfairille onnistuu kun lataat Betfairin sivuilta erillisen softan ja asennat sen kännykääsi.
Ohjelma on eräänlainen "lite" versio varsinaisista sivuista.
Hieman kömpelöä pelaaminen kuitenkin näin on ja ohjelma kaatuu silloin tällöin ainakin minun luurissani (Nokia E70) , mutta kyllä sillä pelit kuitenkin sisään saa.
Alkuun hommassa pääset kun kirjoitat googleen "betfair mobile" ja seuraat sieltä löytyviä ohjeita

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Muumimaan isot miehet puukengissään tanssin pyörteissä Seppo Hovin hanurin soittaessa bluesia pimenevässä illassa.

Minikommentit


petteriv
Jäsen
Viestit: 188
Liittynyt: 11.10.2006, 15:52
Pisteitä: 5

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja petteriv »

iPhonella Betfairilla pelaaminen on ihan ok kokemus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Profit2010
Jäsen
Viestit: 7
Liittynyt: 07.07.2010, 15:09
Pisteitä: 0

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja Profit2010 »

Betfairille olen itse myös pelannut iphonella

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pjl
Jäsen
Viestit: 1089
Liittynyt: 02.03.2003, 15:15

Tuotto: +0.99 yks.

Palautus%: 100.26%

Panosten ka: 3.91 yks.

Vetoja: 96

Pisteitä: 156
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja pjl »

Keski-ikäinen, noin 20 vuotta Nokiaa käyttänyt henkilö tarvitsee uuden luurin. Toivottavat ominaisuudet:

- pystyy lyömään silloin tällöin vetoja
- pystyy kuuntelemaan musiikkia
- soittaminen ja teksitiviestitys toimii

Nykyään on kaikenlaisia htc, zte yms. luureja, joista ko. henkilö ei tajua yhtään mitään. Mutta joku luuri tarttis saada, joten josko täältä löytyisi kokemusta ja osaamista enemmän kuin näppäimistön toiselta puolelta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


odds
Jäsen
Viestit: 2045
Liittynyt: 13.11.2003, 13:37

Tuotto: +650.87 yks.

Palautus%: 102.85%

Panosten ka: 4.88 yks.

Vetoja: 4685

Pisteitä: 2859
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja odds »

Nokia N8 ollut käytössä. Betfairin kosketus näppäimet kokoa mini. Käytettävyys tuon vuoksi todella kehno.
Muutenkin fyysistä näppäimistöä oppinut arvostamaan. Nokia E7 voisi olla hyvä puhelin.

Ipad:in tullut kokeiltua. Normaali surffailu menee kuten tietokoneella, mutta vetojen jättäminen jo hieman hankalampaa. Hyvä vehje jos ei muuta ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


kovaleka
Jäsen
Viestit: 1067
Liittynyt: 07.09.2003, 19:12

Tuotto: +208.59 yks.

Palautus%: 115.04%

Panosten ka: 6.51 yks.

Vetoja: 213

Pisteitä: 114
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja kovaleka »

Itsekin kokeillut Nokian N8:lla surffailla bookkereiden nettisivuilla. Empä onnistunut siitä kosketusnäppäimistöstä avaamaan esimerkiksi pinnaclen tai expektin kerroinvalikoita. En voi suositella ainakaan vedonlyöntiin kyseistä puhelinta. Muista kosketusnäyttöpuhelimista ei ole kokemusta, mutta hieman epäilen niiden toimivuutta bookkereiden kotisivuilla, juuri tuon epätarkkuuden vuoksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 20:30
Pisteitä: 276

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja NoFear »

Itselläkin oli aikomus avata keskustelua vähän saman suuntaisesta, mutta jatketaan tähän. Eli mitkä (aasialaiset) saitit olette havainneet parhaiten sopivan puhelimella pelaamiseen? Itsellä hyvin vähän kokemuksia tältä saralta, mutta petyin suuresti ainakin 188betin toimivuuteen Samsung Galaxyn kanssa. Helvetin sivubannerit pomppivat jatkuvasti silmille ja yhden vedon asettamiseen meni sietämättömät ~10 minuuttia. Bet365 mobiiliversiona taas toimi joskus oikein hyvin jollain vanhemmallakin puhelimella. Nyt sinne ei vaan saa mitään sisään. :| Muita kokemuksia?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3559
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Itse ostin syksyllä iPhone4:n ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Nettiselailu kätevää ja vetojen jättäminen helpohkoa minne tahansa. mm. Pinnacle kerroinvalikot toimivat moitteetta. Sisäinen iPod musiikin kuunteluun ja muutenkin selkeä käyttöliittymä. Kuvien ottamisessa ainakin N8 pesee iPhonen, mutta ihan välttäviä kuvia ainakin omaan silmään tälläkin saa. Vähänkään vaikeammissa olosuhteissa kun näillä kamerakännyköillä/pokkareilla ei ole mitään käyttöä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JussiQ
Avatar
Jäsen
Viestit: 11557
Liittynyt: 25.02.2003, 19:55

Tuotto: +29.24 yks.

Palautus%: 103.49%

Panosten ka: 0.34 yks.

Vetoja: 2474

Pisteitä: 6211
Paikkakunta: Eura

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja JussiQ »

Oletteko N8 käyttäjät käyttäneet puhelimen oletusselainta? Se on mielestä vähän heikohko, joten olen asentanut Opera Mobilen tähän. Vetoja olen jättänyt lähinnä Pinnaclelle ja Operalla vedot menevät sisään hyvin ja kaikki valikot toimivat. Muista bookkereista ei kokemuksia, koska itsellä kulkee lähes aina miniläppäri mukana, jolla laittelen vedot suuremmassa määrin, mutta satunnaiseen unohtuneiden Pinny-vetojen jättämiseen N8 ainakin itsellä toimii.

Nokialta on myös tulossa luultavasti toukokuun paikkeilla päivitys ohjelmistoon, jossa mukana täysin uusittu selain. Muutenkin N8/E7 on luvassa päivityksiä jatkossakin, vaikka joskus tulevaisuudessa Nokian alustana on WP.

Itse ostin N8 sen hyvien ominaisuuksien ansiosta. Loistava kamera, jolla saa hyviä kuvia jopa erittäin heikoissa oloissa (tai ainakin yllättävän hyviä huonoissakin oloissa). Videon laatu on myös selkeästi parasta mitä markkinoilla on tarjolla. Musiikkipuolella soitin on hyvä ja Spotify premium toimii saumattomasti. Myös erikseen ladattava Internet Radio on todella kätevä. Radiokanavia on tuhansia ja sieltä löytää aina jotain kuunneltavaa. Kätevän FM-lähettimen ansiosta voi kännyssä soivan musiikin siirtää radioaalloilla vaikka auton radioon.

Itselle tärkeä ominaisuus on myös HDMI. Lykkään tuon aina kotona kiinni tietokoneen vieressä olevaan HDMI-johtoon, joka on kytketty valmiiksi kotiteatteriin. Näin ollen voin laittaa helposti N8:sta vaikka Spotifyn soimaan ja musa raikuu sitten kunnon kaiuttimista eikä tietokoneen heppoisista kaiuttimista :)

E7 on muuten about sama puhelin kuin N8, mutta muun muassa tuo FM-lähetin puuttuu ja kamera on selvästi heikompi. Toisaalta Qwerty on varmasti kätevä. Itse kuitenkin pidän enemmän N8:n multimedia-ominaisuuksista E7:n bisneismäisyyden sijaan. Miniläppäri toimii itsellä sitten "bisneskoneena".

(Ylläoleva teksti on Nokrosoft-fanin kirjoittama, joten kannattaa sillä silmällä tuo lukea, mutta uskon kyllä että muutkin N8-käyttäjät pystyvät allekirjoittamaan nuo Nokian laitteen hyvät puolet.)

Iphone ja Androidit ovat varmasti myös yhtä hyviä vaihtoehtoja. Kannattaa perehtyä laitteiden ominaisuuksiin ja valita omiin tarpeisiinsa paras vaihtoehto. Itsellä oli ratkaisevaa nimenomaan tuo N8:n kamera ja HDMI-ominaisuus.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 571
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: -16.13 yks.

Palautus%: 98.00%

Panosten ka: 6.26 yks.

Vetoja: 129

Pisteitä: 172
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

NoFear kirjoitti:Itselläkin oli aikomus avata keskustelua vähän saman suuntaisesta, mutta jatketaan tähän. Eli mitkä (aasialaiset) saitit olette havainneet parhaiten sopivan puhelimella pelaamiseen? Itsellä hyvin vähän kokemuksia tältä saralta, mutta petyin suuresti ainakin 188betin toimivuuteen Samsung Galaxyn kanssa. Helvetin sivubannerit pomppivat jatkuvasti silmille ja yhden vedon asettamiseen meni sietämättömät ~10 minuuttia. Bet365 mobiiliversiona taas toimi joskus oikein hyvin jollain vanhemmallakin puhelimella. Nyt sinne ei vaan saa mitään sisään. :| Muita kokemuksia?
Kannattaa käyttää aasialaisten bookkereiden wappisivuja jos haluaa välttää kaiken turhan härpäkkeen lataamisen. Noiden kautta pystyy kyllä hyvin jättämään live-vetojakin eikä pitäisi vaatia kännykän selaimeltakaan mitään ihmeitä. Sbobetin wappisivut on ehkä vähän kätevämmät kuin 188betin.

wap.188bet.com
wap.sbobet.com

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


razor
Jäsen
Viestit: 3729
Liittynyt: 26.01.2004, 19:48

Tuotto: +103.22 yks.

Palautus%: 104.39%

Panosten ka: 4.21 yks.

Vetoja: 558

Pisteitä: 2785
Paikkakunta: Razor`s any price picks. Through the wind and rain.

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja razor »

NoFear kirjoitti:Itselläkin oli aikomus avata keskustelua vähän saman suuntaisesta, mutta jatketaan tähän. Eli mitkä (aasialaiset) saitit olette havainneet parhaiten sopivan puhelimella pelaamiseen? Itsellä hyvin vähän kokemuksia tältä saralta, mutta petyin suuresti ainakin 188betin toimivuuteen Samsung Galaxyn kanssa. Helvetin sivubannerit pomppivat jatkuvasti silmille ja yhden vedon asettamiseen meni sietämättömät ~10 minuuttia. Bet365 mobiiliversiona taas toimi joskus oikein hyvin jollain vanhemmallakin puhelimella. Nyt sinne ei vaan saa mitään sisään. :| Muita kokemuksia?
Hienoa, ostin tänään tuon Galaxyn ja nyt vasta näin tämän viestin :?

Miten tuota bannerikarusellia saa vähennettyä 188betillä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"I will bide my time and wait as long as it takes to make a wager that I can truly say that win or lose I would make the same wager again and again...and that`s the name of the game"

Minikommentit


NoFear
Jäsen
Viestit: 905
Liittynyt: 08.02.2005, 20:30
Pisteitä: 276

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja NoFear »

razor kirjoitti: Miten tuota bannerikarusellia saa vähennettyä 188betillä?
Itse olen noudattanut tuota Mamban ohjetta ja käyttänyt noita wappiversioita, jotka ovat paaljon nopeampia joka tapauksessa. Muistaakseni nykyisin käyttämälläni Dolphinin selaimella noiden 188betin sivujen käyttö onnistuisi, mutta tuo wappiversio on silti kätevämpi, kun puhelimen nettinopeus on tavallisesti niin hidas.

Myös esim. Betfairin kanssa kannattaa käyttää Betfairin Lite-versiota, lite.betfair.com, hermojensa säästämiseksi.

Ja kun tähän ketjuun nyt tuli eksyttyä, niin manaan alimpaan helvettiin kaikki saitit, jotka pakottavat lataamaan sivuston oman hyvin tahmaisesti(!) toimivan sovelluksensa sen sijaan, että voisi mennä heidän sivuilleen. Näitä ovat pääasiassa kaikki brittibookerit, ladit, williamit yms. Jollain nettiosoiteita joilla näitä kiertäisi?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"No, tulihan todistettua vääräksi se mantra että ylikertoimia pitää etsiä ja pelata."
- sinitähti

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Nostetaan otsikkoa. Mitäs luuria suosittelette tällä hetkellä? Itseäni kiinnostaa vain Betfairin osalta toimivuus. Puhelimien nettiominaisuudet ovat varmasti kehittyneet huimasti viime viestien jälkeen?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Gini
Jäsen
Viestit: 2240
Liittynyt: 09.05.2006, 12:00

Tuotto: +24.78 yks.

Palautus%: 100.18%

Panosten ka: 10.60 yks.

Vetoja: 1311

Pisteitä: 3814
Paikkakunta: Helsinki 00140

Re: Vedonlyöntiä kännykällä

Viesti Kirjoittaja Gini »

iPhonessa ainakin Betfairin applikaatio on helvetin hyvä - varsinkin nykyään. Eiköhän toi androidillakin toimi ihan hyvin!

Sais vaan enemmän firmat kehittää noita, ja vaikka ei applikaatioita tulisi, niin tekisivät edes toimivat mobiilisivut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”