Sivu 1/1

Underit alkukaudella ketju 2

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Alkukauden peleistä liian aikaista tehdä johtopäätöksiä mutta yllä oli mainittu Mypa-Inter, johon oli ilmeisesti vedetty isolla underia. Tämän voi kyllä kyseenalaistaa että mihin tämä perustui? IS Veikkaajan kausiennakko kertoo MyPa:sta että "Mypan talvikauden peleissä verkko heilui molemmissa päädyissä. Sama tahti saattaa hyvinkin jatkua liigassa". Sitten Inter. Joukkueen puolustus heikentyi viime kaudesta ratkaisevasti kun poislähtivät keskikentän ankkuri Chatto sekä selvästi liigan paras toppari Hooiveld. Sattumalla selittelyn lisäksi voi miettiä oliko näistä lähtökohdista under pelivalinta sitten millään muotoa panostuksen arvoinen, ainakaan ison. Tämäkin esimerkki osoittaa miten on tärkeää olla hereillä nyt, eikä elää tilastojen eikä viime kaudenkaan valossa, jolloin interin puolustus kyllä takasi monet under ottelut.

Lähetetty:
Kirjoittaja happypunter
naurulocci kirjoitti:Alkukauden peleistä liian aikaista tehdä johtopäätöksiä mutta yllä oli mainittu Mypa-Inter, johon oli ilmeisesti vedetty isolla underia. Tämän voi kyllä kyseenalaistaa että mihin tämä perustui? IS Veikkaajan kausiennakko kertoo MyPa:sta että "Mypan talvikauden peleissä verkko heilui molemmissa päädyissä. Sama tahti saattaa hyvinkin jatkua liigassa". Sitten Inter. Joukkueen puolustus heikentyi viime kaudesta ratkaisevasti kun poislähtivät keskikentän ankkuri Chatto sekä selvästi liigan paras toppari Hooiveld. Sattumalla selittelyn lisäksi voi miettiä oliko näistä lähtökohdista under pelivalinta sitten millään muotoa panostuksen arvoinen, ainakaan ison. Tämäkin esimerkki osoittaa miten on tärkeää olla hereillä nyt, eikä elää tilastojen eikä viime kaudenkaan valossa, jolloin interin puolustus kyllä takasi monet under ottelut.
Et kai sä hyvä mies Veikkaajan kausiennakosta omia arvioitasi raapaise? Nähtyjen pre-season pelien ja käytettävissä olevan molempien joukkueiden hyökkääjämateriaalin perusteella under on ollut ainoa looginen näkemys ko. otteluun, varsinkin kun Interin ainoa käytettävissä ollut hyökkääjäpelaaja Grot on ollut varmasti arviota tehdessä jos ei todennäköisesti poissa niin ainakin kysymysmerkki.

Lähetetty:
Kirjoittaja mutanen_aapo
Ei näitä oikeasti jaksa edes kommentoida, kun vastassa on niin monesti "tasonsa" todistanut locci :lol:

Lähetetty:
Kirjoittaja Pontus
naurulocci kirjoitti:Kyllähän totalsien pelaaminen alkukaudella on haastavaa. On myös ammattivedonlyöjiä jotka eivät alkukaudella niitä pelaa, ennen kuin ovat nähneet joka joukkueelta omin silmin vähintään yhden koti- ja vieraspelin.
Mika Ässä kirjoitti: Varsinkin o/u vedoissa on hyvä olla alkukaudesta varovainen. Olen kuullut isojen pelurien puhuvan, että eivät lyö mielellään yhtään o/u vetoa ennen kuin ovat nähneet joka joukkueelta ainakin 1 koti- ja 1 vierasottelun.
Hienoa että Naurulocille Ässän opit ovat menneet perille.
Aapolle sellaisia terveisiä, että "rakkikoirat räksyttää ja karavaani kulkee"

Lähetetty:
Kirjoittaja cacmac
naurulocci kirjoitti:Alkukauden peleistä liian aikaista tehdä johtopäätöksiä mutta yllä oli mainittu Mypa-Inter, johon oli ilmeisesti vedetty isolla underia. Tämän voi kyllä kyseenalaistaa että mihin tämä perustui? IS Veikkaajan kausiennakko kertoo MyPa:sta että "Mypan talvikauden peleissä verkko heilui molemmissa päädyissä.
Meikkaajahan on tunnetusti "tie, totuus ja elämä". Siellä toimittajat tietää.

Jose itse oli talven aikana huolissaan heikosta viimeistelystä.

http://www.veikkausliiga.com/News.aspx?type=1&ID=33410

... ja oli sitä edelleen kauden avanneessa mediatilaisuudessa.

Tämä nyt vain yhtenä näkökulmana underin suuntaan.

Lähetetty:
Kirjoittaja pösilö
Kyllähän toi interin peli oli underi kaikella muulla tavalla paitsi tuloksien valossa.

http://yle.fi/urheilu/lajit/jalkapallo/ ... 44312.html

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Eihän veikkaaja aina oikeassa ole mutta varmaan niidenkin toimittajat ovat nähneet pelejä tai ainakin niiden tuloksia ja ovat niiden perusteella sitä mieltä että mypa on over-joukkue mitä ei uskalla kiistääkään ilman tarkempaa tietoa. Tapaus inter on ainakin mielenkiintoinen. He imuroivat jo avauspelissä pari maalia mifkin vieraana. Joukkueen puolustus meni käytännössä uusiksi viime kaudesta. Lisäksi laitapakki sai pelikiellon mifk pelissä eli enemmän vaan lisää epävarmuutta puolustukseen. Koko puolustus siis ainakin alkukaudella sekavassa tilassa. Lisäksi markkina elää alkukaudella pitkälti viime kaudessa ja pitää interia vahvasti puolustavana under joukkueena, mikä heijastuu kertoimiin. Täysin uudistunut puolustus vie aikansa kunnes se alkaa toimia ja kun markkinat elävät viime kautta niin pikemminkin se over on interin ekoihin peleihin parempi valinta. Ainakaan underia en tuossa puolustuksen sekasortoisessa tilassa over joukkuetta vastaan näe järkevänä vaan kyseenalaistaisin arvion oikeellisuuden jos joku veti underia isolla. Kotiläksyt saattavat olla tehty heikostai jos ei tuota interin puolustuksen heikentymistä ole havaittu. Ei tuossa raportissa mitään ihmeellistä tosiaan hyviä maalipaikkoa kuten yläristikko oli aiemmin eli over olisi voinut olla taululla jo aikaisemmin.

Lähetetty:
Kirjoittaja KilgoreTrout
naurulocci kirjoitti:Eihän veikkaaja aina oikeassa ole mutta varmaan niidenkin toimittajat ovat nähneet pelejä tai ainakin niiden tuloksia ja ovat niiden perusteella sitä mieltä että mypa on over-joukkue mitä ei uskalla kiistääkään ilman tarkempaa tietoa. Tapaus inter on ainakin mielenkiintoinen. He imuroivat jo avauspelissä pari maalia mifkin vieraana. Joukkueen puolustus meni käytännössä uusiksi viime kaudesta. Lisäksi laitapakki sai pelikiellon mifk pelissä eli enemmän vaan lisää epävarmuutta puolustukseen. Koko puolustus siis ainakin alkukaudella sekavassa tilassa. Lisäksi markkina elää alkukaudella pitkälti viime kaudessa ja pitää interia vahvasti puolustavana under joukkueena, mikä heijastuu kertoimiin. Täysin uudistunut puolustus vie aikansa kunnes se alkaa toimia ja kun markkinat elävät viime kautta niin pikemminkin se over on interin ekoihin peleihin parempi valinta. Ainakaan underia en tuossa puolustuksen sekasortoisessa tilassa over joukkuetta vastaan näe järkevänä vaan kyseenalaistaisin arvion oikeellisuuden jos joku veti underia isolla. Kotiläksyt saattavat olla tehty heikostai jos ei tuota interin puolustuksen heikentymistä ole havaittu. Ei tuossa raportissa mitään ihmeellistä tosiaan hyviä maalipaikkoa kuten yläristikko oli aiemmin eli over olisi voinut olla taululla jo aikaisemmin.
MIFK teki kyllä tossa matsissa ensimmäisestä paikastaan maalin ja vasta punaisen kortin jälkeen Interin pakka meni sekaisin.

Lähetetty:
Kirjoittaja JussiQ
Kyllä se peli mun mielestä oli IFK:n hallussa koko ajan, ennen sitä punaistakin, ja olihan tuo alivoimallakin todella heikkoa puolustamista Interillä, paikat oli about neljään maaliin IFK:lla.

Ei sillä, itekin tohon MyPa-Interiin pelasin underia, en tosin isolla, mutta kuitenkin.

Lähetetty:
Kirjoittaja KilgoreTrout
JussiQ kirjoitti:Kyllä se peli mun mielestä oli IFK:n hallussa koko ajan, ennen sitä punaistakin, ja olihan tuo alivoimallakin todella heikkoa puolustamista Interillä, paikat oli about neljään maaliin IFK:lla.

Ei sillä, itekin tohon MyPa-Interiin pelasin underia, en tosin isolla, mutta kuitenkin.
No enpä tiedä, mutta johtomaalin jälkeen (33'min) kyllä. Muistaakseni maali oli ensimmäinen veto kohti maalia ja ensimmäinen vaarallinen tilanne.

Lähetetty:
Kirjoittaja ptets
Tuolthan nuo laukaukset näkee:
http://www.veikkausliiga.com/Matchdetai ... 1298&year=

Eikös tuo Gashin (hieman epäonnistunut) veto tullut hyvästä paikasta jostain oikealta rankkarialueen sisältä? Vai pettääkö jo muisti?

Menee pian täysin off-topiciksi. Alkuperäistä aihetta sen verran sivuten, että kuudentoista vedon jälkeen tuskin kukaan voi vetää johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen.

Lähetetty:
Kirjoittaja naurulocci
Laukaukset 17-5 ja kohti maalia 10-2 eli kyllähän tuosta voi jo näkemättä peliä sanoa että mifk vei peliä mielin määrin vaikka osa selittyy alivoimalla mutta ei kaikki. Verino ei ole Hooiveldin tasoinen toppari eikä Inter puolustussuuntaan enää yhtä vakuuttava, toistaiseksi.

Lähetetty:
Kirjoittaja Xavi
naurulocci kirjoitti:Verino ei ole Hooiveldin tasoinen toppari eikä Inter puolustussuuntaan enää yhtä vakuuttava, toistaiseksi.
Jäätävää analyysia yhden ottelun tilastojen + Veikkauksen kausiennakon perusteella.
Rajansa se on idiotismillakin. Miten yksi kaveri voi terrorisoida koko foorumia. Tee meille muille palvelus ja painu sinne mihin aurinko ei paista. Voit palata sitten kun on jotain järkevää sanottavaa ENNEN peliä.

Lähetetty:
Kirjoittaja pösilö
Kerrankin joutuu oleen Xavin kanssa jostain samaa mieltä!

Lähetetty:
Kirjoittaja moderator
Foorumisofta ei salli ketjujen yhdistämistä, joten osa toisaalla jaotelluista viesteistä karkasi toiseen ketjuun.

Jatketaan tässä ketjussa tämän aiheen parissa, jos vielä on tarvetta.

Terv. Moderaattorit

Re: Underit alkukaudella ketju 2

Lähetetty:
Kirjoittaja Mika Ässä
naurulocci kirjoitti:En väitä kenestäkään mitään kunhan vaan yleisellä tasolla totesin että underit ei taida olla mikään kultakaivos
välittäjät osaavat ottaa huonot kenttäolosuhteet huomioon mikäli sillä edes vaikutusta maalimääriin on...
huonokuntoisella kentällä myös pallot pomppivat puolustuspäässä mikä luo myös tuurimaalieja ja maalipaikkoja tyhjästä.
Edelliset 13 Veikkausliigan ottelua, 0 overia, 13 underia. Miten Naurulocci onnistuu aina olemaan näin väärässä?

Ja vielä jokaisella nimimerkillään ->
KilgoreTrout kirjoitti:Mun suosikki Fab Fourista "spasanen"
Miltei 100%:n epäonnistuminen ennustuksissa. 20 viestiä ja Good Bye 8--)