Tänään on 21.05.2018, 05:13.

Aikainen maali jaakiekossa

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
setä
Jäsen
Viestit: 29
Liittynyt: 24.01.2004, 22:56
Pisteitä: 1

Aikainen maali jaakiekossa

Viesti Kirjoittaja setä »

Esimerkin kautta:

Oletetaan tilanne, jossa ennakkoon tasaisen ottelun maaliodotusarvo ennen ottelua on arvioitu olevan vaikkapa 5,5. Jompi kumpi joukue tekee maalin ensimmaisten minuuttien aikana. Pitaisiko mielestanne loppupelin maaliodotusarvoa nostaa? Tarkoitan asiis siten, etta koko ottelun maaliodotusarvo menisi yli 6.5:n

No toki tama riippuu siita miten varmana alun perin on odotusarvoaan pitanyt, mutta jos ajatellaan vaikka nhl-peleja nin jotkut niista vaan muodostuvat runsasmaalisiksi ilman mitaan (ainakaan omin silmin) havaittavaa syyta. Itsella ainakin tulee mieliteko puutua asiaan kesken pelin vaikka pelia nakemattakin.

Jos jollakin olisi linkki mista loytyisi NHL:n maalintekoajat katevassa muodossa niin helpottaisi kummasti. NHL.comista olen yrittanyt etsia, mutta mitaan taulukkomuotoista en ainakaan viela ole loytanyt.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Philips1
Jäsen
Viestit: 8
Liittynyt: 09.09.2007, 19:05
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Philips1 »

En jääkiekkoa kovin hyvin tunne, mutta eiköhän periaate ole sama kuin jalkapallossa. Normaalin jalkapallo-ottelun maaliodotusarvo on noin 2,6. Ensimmäinen maali tehdään keskimäärin 27-30 minuutin kohdalla. Jos tehdään aikainen maali vaikka ensimmäisen 5 minuutin aikana, niin mo. ponnahtaa tuonne 3,6 tuntumaan noin tilastollisesti. Eli mo. muuttuu koko ajan pelin edetessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

“When fortune calls, offer her a chair”
http://peterprinciple.blogit.fi/

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”