Tänään on 21.05.2018, 18:09.

Aloittelijan kysymys pinnaclesta

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
leltsu
Jäsen
Viestit: 119
Liittynyt: 23.09.2008, 01:32
Pisteitä: 5

Aloittelijan kysymys pinnaclesta

Viesti Kirjoittaja leltsu »

Noniin eli olen tässä huvikseni lyönyt aina sillointällön vetoa ihan pikkupanoksilla ja ajattelin alkaa nostaa panoksia pikkuhiljaa ja luin että pinnacle olisi "järkevin" ratkaisu online bookkereista. Kun aloin selailla kertoimia matseihin, NHL:n kertoimet ymmärsin vielä mutta kun selailin esim vaikka Valioliigan kertoimia, niin ihmettelin miksi ML:lle saa yli 2,00 molemmille tiimeille ? Onko ML jotenkin eroavaa futiksessa ja lätkässä ? Arvostaisin jos joku jaksaisi vähän vihjata oikeaan suuntaan :D Ja jos joku jaksaisi linkata vielä johonkin, mistä saisi selvyyden handicappeihin, kun ei oikein tahdo vielä muistaa kaikkia pk and -0,5 hässäköitä ulkona. Kiitoksia! :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3558
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Re: Aloittelijan kysymys pinnaclesta

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

leltsu kirjoitti:Noniin eli olen tässä huvikseni lyönyt aina sillointällön vetoa ihan pikkupanoksilla ja ajattelin alkaa nostaa panoksia pikkuhiljaa ja luin että pinnacle olisi "järkevin" ratkaisu online bookkereista. Kun aloin selailla kertoimia matseihin, NHL:n kertoimet ymmärsin vielä mutta kun selailin esim vaikka Valioliigan kertoimia, niin ihmettelin miksi ML:lle saa yli 2,00 molemmille tiimeille ? Onko ML jotenkin eroavaa futiksessa ja lätkässä ? Arvostaisin jos joku jaksaisi vähän vihjata oikeaan suuntaan :D Ja jos joku jaksaisi linkata vielä johonkin, mistä saisi selvyyden handicappeihin, kun ei oikein tahdo vielä muistaa kaikkia pk and -0,5 hässäköitä ulkona. Kiitoksia! :D
Olen luultavasti erehtynyt, koska kummallekin joukkueelle ei pitäisi olla tarjolla kyllä >2,00 kerrointa. Esim. tällä hetkellä päivän Fulham-ManC matsiin +0, eli ML, kertoimet ovat 1,893-2,04 (laskennallinen palautus% 98,2). Haku-toiminnolla/googlettamalla löytyy varmasti selitykset noille asian handicapeille, mutta löytyipä multakin sattumoisin rautalankaversiot koneelta:

Asian handicap –muodot

+0 Kyseessä on ”nollatasoitus”. Voitat, jos veikkaamasi joukkue voittaa ja vastaavasti häviät, jos veikkaamasi joukkue häviää. Tasapelin tullessa saat rahat takaisin (push).

-0,25 Koostuu puoliksi +0 ja -0,5 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos veikkaamasi joukkue voittaa. Häviät koko panoksen, jos veikkaamasi joukkue häviää. Tasapelin tullessa saat puolet panoksesta takaisin (tällöin häviät -0,5 vedon, mutta +0 vedosta saat rahat takaisin).

-0,5 Tarkoittaa suoraa voittoa. Voitat, jos veikkaamasi joukkue voittaa ja häviät, jos veikkaamasi joukkue pelaa tasan tai häviää.

-0,75 Koostuu puoliksi -0,5 ja -1 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos veikkaamasi joukkue voittaa vähintään kahdella maalilla. Häviät koko panoksen, jos veikkaamasi joukkue pelaa tasan tai häviää. Tasan yhden maalin voitolla voitat puolella panoksesta ja saat toisen puolen takaisin (voitat -0,5 vedon ja saat -1 vedosta panoksen takaisin).

-1 Voitat, jos pelaamasi joukkue voittaa vähintään kahdella maalilla ja häviät, jos pelaamasi joukkue jää tasapeliin tai häviää. Jos veikkaamasi joukkue voittaa tasan yhdellä maalilla, saat panoksen takaisin.

-1,25 Koostuu -1 ja -1,5 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos veikkaamasi joukkue voittaa vähintään kahdella maalilla ja häviät koko panoksen, jos pelaamasi joukkue pelaa tasan tai häviää. Tasan yhden maalin voitolla saat puolet panoksesta takaisin ja häviät toisen puolen (saat -1 vedosta panoksen takaisin ja häviät -1,5 vedon).

-1,5 Voitat, jos veikkaamasi joukkue voittaa vähintään kahdella maalilla ja häviät, jos veikkaamasi joukkue voittaa tasan yhdellä maalilla, pelaa tasan tai häviää.

-1,75 Koostuu -1,5 ja -2 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos veikkaamasi joukkue voittaa vähintään kolmella maalilla ja häviät koko panoksen, jos veikkaamasi joukkue voittaa tasan yhdellä maalilla, pelaa tasan tai häviää. Tasan kahden maalin voitolla voitat puolella panoksesta ja saat toisen puolen takaisin (voitat -1,5 vedon ja saat -2 vedosta panoksen takaisin).

-2 Voitat, jos pelaamasi joukkue voittaa vähintään kolmella maalilla ja häviät, jos veikkaamasi joukkue voittaa tasan yhdellä maalilla, pelaa tasan tai häviää. Tasan kahden maalin voitolla saat panoksen takaisin.

+0,25 Koostuu +0 ja +0,5 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos pelaamasi joukkue voittaa ja häviät koko panoksen, jos pelaamasi joukkue häviää. Tasapelin tullessa voitat puolella panoksesta ja saat toisen puolen takaisin (voitat +0,5 vedon ja +0 vedosta saat rahat takaisin).

+0,5 Voitat, jos pelaamasi joukkue voittaa tai pelaa tasan. Häviät, jos pelaamasi joukkue häviää.

+0,75 Koostuu +0,5 ja +1 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos veikkaamasi joukkue pelaa tasan tai voittaa. Vastaavasti häviät koko panoksen, jos veikkaamasi joukkue häviää vähintään kahdella maalilla. Tasan yhden maalin tappiolla häviät toisen puolen ja saat toisen puolen takaisin (häviät +0,5 vedon ja saat +1 vedosta rahat takaisin).

+1 Voitat, jos pelaamasi joukkue pelaa tasan tai voittaa. Häviät, jos pelaamasi joukkue häviää vähintään kahdella maalilla. Tasan yhden maalin tappiolla saat rahat takaisin.

+1,25 Koostuu +1 ja +1,5 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos veikkaamasi joukkue pelaa tasan tai häviää. Häviät koko panoksen, jos veikkaamasi joukkue häviää vähintään kahdella maalilla. Tasan yhden maalin tappiolla voitat puolella panoksella ja saat toisen puolen takaisin (voitat +1,5 vedon ja saat +1 vedosta rahat takaisin).

+1,5 Voitat, jos veikkaamasi joukkue häviää yhdellä maalilla, pelaa tasan tai häviää. Vastaavasti häviät, jos veikkaamasi joukkue häviää vähintään kahdella maalilla.

+1,75 Koostuu +1,5 ja +2 tasoituksista. Voitat koko panoksella, jos veikkaamasi joukkue häviää yhdella maalilla, pelaa tasan tai voittaa. Hävät koko panoksen, jos veikkaamasi joukkue häviää vähintään kolmella maalilla. Tasan kahden maalin tappiolla häviät puolet panoksesta ja saat toisen puolen takaisin (häviät +1,5 vedon ja saat +2 vedosta rahat takaisin).

+2 Voitat, jos pelaamasi joukkue häviää yhdellä maalilla, pelaa tasan tai voittaa. Häviät, jos pelaamasi joukkue häviää vähintään kolmella maalilla. Tasan kahden maalin tappiolla saat rahat takaisin.

Tasoituksia voi olla yksittäisissä tapauksissa suurempiakin, mutta periaate on aina sama.

Total-goals –muodot (under/over)

u1,5 Voitat, jos ottelu jää maalittomaan tai siinä tehdään yksi maali. Häviät, jos ottelussa tehdään vähintään kaksi maalia.

u1,75 Koostuu u1,5 ja u2 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelu jää maalittomaan tai siinä tehdään yksi maali. Häviä koko panoksen, jos ottelussa tehdän vähintään kolme maalia. Tasan kahdella maalilla häviät puolet panoksesta ja saat puolet takaisin (häviät u1,5 vedon ja saat u2 vedosta panoksen takaisin).

u2 Voitat, jos ottelu jää maalittomaan tai siinä tehdään yksi maali. Häviät, jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia. Tasan kahdella maalilla saat panoken takaisin.

u2,25 Koostuu u2 ja u2,5 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelu jää maalittomaan tai siinä tehdään yksi maali. Häviät koko panoksen, jos ottelussa tehdän vähintään kolme maalia. Tasan kahdella maalilla saat puolet panoksesta takaisin ja voitat puolella panoksesta (saat rahat takaisin u2 vedosta ja voitat u2,5 vedon).

u2,5 Voitat, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia ja häviät, jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia.

u2,75 Koostuu u2,5 ja u3 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia. Häviät koko panoksen, jos ottelussa tehdän vähintään neljä maalia. Tasan kolmella maalilla häviät puolet panoksesta ja saat puolet takaisin (häviät u2,5 vedon ja saat u3 vedosta rahat takaisin).

u3 Voitat, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia. Vastaavasti häviät, jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia. Tasan kolmella maalilla saat rahat takaisin.

u3,25 Koostuu u3 ja u3,5 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia. Häviät koko panoksen, jos otteussa tehdään vähintään neljä maalia. Tasan kolmella maalilla saat puolet panoksesta takaisin ja voitat puolella (u3 vedosta saat rahat takaisin ja voitat u3,5 vedon).

u3,5 Voitat, jos ottelussa tehdään maksimissaan kolme maalia ja häviät, jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia.

o1,5 Voitat, jos ottelussa tehdään vähintään kaksi maalia. Häviät, jos ottelu jää malittomaan tai siinä tehdään yksi maali.

o1,75 Koostuu o1,5 ja o2 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia. Häviät koko panoksen, jos ottelu jää maalittomaan tai siinä tehdään yksi maali. Tasan kahdella maalilla voitat puolella panoksella ja saat puolet takaisin (voitat o1,5 vedon ja saat o2 vedosta rahat takaisin).

o2 Voitat, jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia. Häviät, jos ottelu jää maalittomaan tai siinä tehdään yksi maali. Kahdella maalilla saat rahat takaisin.

o2,25 Koostuu o2 ja o2,5 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia. Häviät koko panoksen, jos ottelu jää maalittomaan tai siinä tehdään yksi maali. Tasan kahdella maalilla saat puolet panoksesta takaisin ja häviät puolet (o2 vedosta saat rahat takaisin ja o2,5 vedon häviät).

o2,5 Voitat, jos ottelussa tehdään vähintään kolme maalia ja häviät, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia.

o2,75 Koostuu o2,5 ja o3 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia. Häviät koko panoksen, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia. Tasan kolmella maalilla voitat puolella panoksella ja saat toisen puolen takaisin (voitat o2,5 vedon ja saat o3 vedosta rahat takaisin).

o3 Voitat, jos ottelussa tehdään neljä maalia ja häviät, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia. Tasan kolmella maalilla saat rahat takaisin.

o3,25 Koostuu o3 ja o3,5 muodoista. Voitat koko panoksella, jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia ja häviät koko panoksen, jos ottelussa tehdään maksimissaan kaksi maalia. Tasan kolmella maalilla saat puolet panoksesta takaisin ja häviät toisen puolen (o3 vedosta saat rahat takaisin ja o3,5 vedon häviät).

o3,5 Voitat, jos ottelussa tehdään vähintään neljä maalia ja häviät, jos ottelussa tehdään maksimissaan kolme maalia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

Aapon selitys pätee Pinnaclen Spread eli AHC eli handicap kertoimiin jalkapallossa. Jalkapallon ML kertoimet on yleensä normaalit 1x2 kertoimet eli tasurille on oma kerroin jolloin kertoimet voivat olla > 2.00 molemmille joukkueille. Poikkeuksena sitten jotkut propsit esim. kumpi joukkue selviytyy jatkoon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3558
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Strat kirjoitti:Aapon selitys pätee Pinnaclen Spread eli AHC eli handicap kertoimiin jalkapallossa. Jalkapallon ML kertoimet on yleensä normaalit 1x2 kertoimet eli tasurille on oma kerroin jolloin kertoimet voivat olla > 2.00 molemmille joukkueille. Poikkeuksena sitten jotkut propsit esim. kumpi joukkue selviytyy jatkoon.
Hyvä tarkennus! :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”