Tänään on 27.05.2018, 21:39.

Pesisvihjeitä

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
markkan
Jäsen
Viestit: 70
Liittynyt: 27.04.2006, 21:43
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Ruotsi

Pesisvihjeitä

Viesti Kirjoittaja markkan »

Olen kyllä vähän pettynyt.kun täällä on niin vähän "pesisgamblereitä"oisko kellään tietotoa tai vihjetä missä vois keskustella enemmän pesiksestä?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JAH
Jäsen
Viestit: 1180
Liittynyt: 06.03.2003, 16:02
Pisteitä: 80
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja JAH »

Keskustelu varmaan siitä viriää kun joku viitsii jotain fiksusti perustella. Pelkät numerot eivät useimpia keskusteluun aktivoi ja vielä vähemmän viestit joissa on enemmän kirjoitusvirheitä kuin sanoja. "Pettymystään" voi lievittää tarjoamalla itse forumille jotain laadukasta luettavaa - ellei sitten vain tarkoitus ole itse ratsastaa muiden asiantuntemuksella.

Off topic vielä sen verran että pesis on sen verran pienen piirin peli Suomessakin että parhaat rahat tekevät edelleen ne jotka itse pelaavat joukkueissa tai ovat niiden välittömässä läheisyydessä. Pelaamisen estäviä kieltoja ei ilmeisesti sopimuksissa ole tai sitten niitä ei noudateta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Hannu Jortikka: "Wake up Atte Pentikäinen this morning!"

Minikommentit


kit
Jäsen
Viestit: 103
Liittynyt: 14.09.2003, 12:49
Pisteitä: 9

Viesti Kirjoittaja kit »

Vedonlyöntikieltoa ei tarvitse erikseen mainita pelaajasopimuksessa, sillä Pesäpalloliiton kilpailumääräyksissä (4§) on riittävän kattava kielto ko toiminnalle:

"Niiden seurojen, joiden pelejä on vedonlyönnin kohteina, joukkueen pelaajilta, joukkueen jäseniltä ja seurajohdolta sekä heidän edustajiltaan, samoin näillä sarjatasoilla toimivilta tuomareilta, kielletään vedonlyönti omasta lajista kokonaan.

Pelaaja, joukkueen jäsen tai seurajohtoon kuuluva henkilö taikka tuomari, joka omissa nimissään tai välillisesti jonkun muun nimissä lyö vetoa omasta lajistaan, voidaan asettaa vähintään viiden (5) ottelun ja enintään kolmen vuoden kilpailu- ja toimitsijakieltoon. Jos kyseessä on toistuva menettely, voi kilpailu- ja toimitsijakielto olla elinikäinen."

Eli jos satut istumaan vaikkapa jonkun ykköspesisseuran johtokunnassa tai pelaat jokerina pari matsia ko. sarjassa, syyllistyt kilpailumääräysrikkomukseen, jos erehdyt pelaamaan esim. tulosvetoa naisten superpesisotteluun. Montakohan pelaajaa tälläkin hetkellä olisi ilman pelikieltoa, jos tuota sääntöä pystyttäisiin jotenkin pilkun tarkasti valvomaan...

No joo, kaikkihan tietysti tunnemme näinkin tiukan kiellon taustat, mutta yhtä hyvin myös sen, ettei tuollaisen kiellon valvontaan ole minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”