Tänään on 22.06.2018, 01:47.

Loistava poikkeus jääkiekko-foorumilla

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
lammpa-1
Avatar
Jäsen
Viestit: 2186
Liittynyt: 20.01.2007, 12:16

Tuotto: +96.12 yks.

Palautus%: 111.49%

Panosten ka: 2.56 yks.

Vetoja: 327

Pisteitä: 873

Loistava poikkeus jääkiekko-foorumilla

Viesti Kirjoittaja lammpa-1 »

Alla lainaus jääkiekko subfoorumilta. Kirjoittajana "erik". Täytyy sanoa, että loistavaa tekstiä.

Tällaista kaipaisi enemmän. Siis, kun kaikki lätkii prosenttiarvioitaan tuonne foorumeille sen kummemmitta niitä perustelematta ja suurimmalla osalla ei ole edes mitään julkista seurantaa, josta saisi suuntaa, että onko ko. henkilön arviot miten kohdallaan. Tällaiset loistavat tekstipläjäykset saavat ainakin minun arvostukseni, koska nämä samalla avustavat meitä aloittelevia todennäköisyyden arvioitsijoita huomaamaan, mitä kaikkia asioita arvioissa ehkä kannattaa huomioida.

Ymmärrän kyllä, että esim. "Ässä":llä (ja monella muulla) ei ole edes mahdollista perustella arvioitaan vastaavalla syväluotauksella, koska miehellä menee varmaan muutenkin 27h vuorokaudessa arvioiden tekemiseen ja siihen päälle vielä saman vuorokauden aikana 8h niiden kirjoittamiseen tänne.... sen verran moneen sarjaan "Ässä" ahertaa...

Sitä paitsi pyyteetöntä työtä ymmärrän kaikkien tekevän. Siksipä tämän threadin pääasiallinen tarkoitus onkin lähinnä vain osoittaa kiitosta "erik":lle, joka jaksoi nähdä vaivan ja nostaa tällainen loistavan poikkeava esimerkki jalustalle.
Listasin yhtenä iltana joukkueiden avainpelaajia, kun niitä nyt ilmiselvästi tulee ja menee. Esim. Ilves hankkinut kaksi "kakkoskentän" tasoista hyökkääjä sitten syksyn. Saipan tilanne monelle selvä ja Kärpät tuntuu vahvistuvan jatkuvasti (Novak, Viuhkola).

Joukkueiden avainpelaajia, "gamewinners".

Jyp

p. Mäntymaa-Helminen
h. Hytönen-Immonen-D.Helminen-Virtanen-Pihlman-I.Flippula

Lukko

mvVehanen
p.Siklenka-(O.Brien)
h.Sprutks-Saarenheimo-Toporowski

Maalivahti-tilanne menee 100-0. Mua ei niinkään kiinnosta onko Tuokkola nouseva maalivahti, vaan nyky tilanne. Jypin kuntokäyrä näyttää alas.

Puolustus Lukolle.

Hyökkäys tasaista, pieni etu Jypillä.

Sitten se että Lukko jatkuvasti alisuorittaa/pelaa epätasaisesti, tietyt Lukon pelaajat huonohkoja luistelijoita (jonka tärkeys korostuu tänään enemmän kun ehkä muutama vuosi sitten) ja että joku Yli-Junnila tuntuu saavan erittän paljon vastuuta taitoihin nähden tekee yhtälön vaikeaksi. Myös tiukka nykyinen tuomarilinja ei suosi Lukkoa.
. Siklenkan poissaoloa en huomioinut arviossa enkä tuota vatsatautia.

Kiinnostavaa on silti nähdä olinko väärässä tai oikeassa kun kausi loppuu, toisin sanoean pystyykö Lukko kuromaan eroa umpeen Jyppiin ilman Walliheimoa ja kuinka paljon.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”