Tänään on 23.05.2018, 15:51.

Joukkueen pelaaminen

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
uusilinna
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 20.08.2003, 09:00
Pisteitä: 0

Joukkueen pelaaminen

Viesti Kirjoittaja uusilinna »

Onkohan täällä muita, jotka etsivät joukkueita, joihin jatkuvasti (järkeä tietysti käyttäen) panostamalla pääsee voitolle. Suuri yleisöhän hylkii ja aliarvioi selkeästi ainakin osaa joukkueista. Itse olen havainnut, että varsinkin tasoitusvedoilla saa kohtuu tuottoa melko pienellä epäonnistumisen riskillä.

Siirtymiseni tähän pelimuotoon syntyi siitä, kun loistavat ideajoukkueet eivät tietenkään koskaan voittaneet silloin kun kerroin oli pelikelpoinen vaan seuraavan pelin. Lisäksi tuntuu ainakin siltä, että ei tarvitse hakata rahaa kaikkiin kohteisiin ja pelata paljon saadakseen tarpeeksi "havaintoja" dataan tietääkseen pelaako voittavaa peliä.

Ongelma tietysti on, että ei koskaan etukäteen voi tietää mikä on se "kuuma" joukkue, minkä puolesta rahansa lyö likoon. Jotenkin kuitenkin tällaisten laajempien asioiden miettiminen ja spekulointi tuntuvat koko ajan mielekkäämmältä kuin yksittäisten pelien todennäköisyyksien pähkäily.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


J.R.
Jäsen
Viestit: 374
Liittynyt: 28.02.2003, 18:25
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja J.R. »

tuolta
http://www.covers.com/data/nhl/team/nhl_stand_0203.html
löytyy NHL:stä vanhoista kertoimista tehtyjä listauksia, kuinka sokkona eri joukkueita pelaamalla on pärjännyt. Tietojen luotettavuudesta en tiedä. Noiden mukaan esim. Washington on ollut hyvä pelikohde lähes joka vuosi(finaalikautta seuraavalla oli selkeästi tappiollinen).

Itselläni on joskus noita ideajoukkueita esim. arvoturnauksissa(itsellä Kanada viime kevään mm-kisoissa), joita saa rummuttaa ottelusta toiseen. Niin moni asia kuitenkin vaikuttaa noihin pelipäätöksiin, että mitään yksiselittäistä mallia tuskin voi rakentaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Sen minkä raveista voittaa, häviää jalkapalloon.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”