Tänään on 27.05.2018, 23:31.

Vedonlyöntistrategia

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
CES
Jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: 29.04.2007, 12:23
Pisteitä: 0

Vedonlyöntistrategia

Viesti Kirjoittaja CES »

Monesti olen lukenut puutteellisen pelivarojen hoidon olevan syynä monen vedonlyöjän tappiohin. Tähän toki kullakin on oma ratkaisunsa. Se mikä moneen otteeseen on tullut todettua, lukuisia artikkeleita lukiessa, on että muutama prosentti (noin 2 %) on pitkässä juoksussa voittavia pelaajia. Monesti kuulee myös että heillä on käytössään jonkinlainen systeemi. Miten on, onko tämän palstan kirjoittajilla käytössään jonkinlainen systeemi jolla te lyötte rahoiksi (tai pikemmin jonka ympärille rakennatte vedonlyöntinne)?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Montakohan viestiketjua suunnilleen samasta aiheesta jo on? Anyway, kun uusi kirjoittaja on palstalle tullut, niin kirjoitetaan jotain vastaukseksi.

Todennäköisesti "systeemi", mitä ammattipelaajat käyttävät on Kellyn kaava ja sen eri variaatiot panostuksessa. Ammattilaisilla on myös systeemi nimeltä Poisson, jolla he laskevat todennäköisyydet ainakin suurimpaan osaan eurooppalaisista lajeista. En osaa sanoa miten Poisson taipuu koripalloon, amerikkalaiseen jalkapalloon tai vaikkapa krikettiin. Ehkä näissä lajeissa lasketaan asioita eri tavoin?

Joillakin on systeeminä sopupelien järjestäminen, ja jos hyvin on asiat järjestellyt, niin kiinnijäämisen riski on mitätön. Osa porukasta on vaan niin typeriä, että menevät hölmöilemään jossakin vaiheessa ja sitten käry käy.

Vedonlyönnissä on myös systeemejä joissa voi voittaa ilman, että laskee mitään todennäköisyyksiä, mutta ne eivät todennäköisesti aukea alalle juuri mukaan tulleille vaan selviävät kovan taustatyön jälkeen. Tiettyjä asioita vain tapahtuu, pelikansa on väärässä ja joidenkin pelaajien vaikutus joukkueeseen on mieletön.

Yksi systeemi mitä ei pidä koskaan kokeilla on panoksen tuplaaminen häviön jälkeen luottaen siihen, että kyllä se joskus osuu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Huerzo
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 25.01.2003, 11:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Huerzo »

Juu, jos jollain olisikin toimiva "systeemi", niin en minä ainakaan sellaista paljastaisi. Kaikkein kätevintä on luottaa nyrkkisääntöön, jonka mukaan "pelaa vain sellaisia kohteita joita todella tunnet". Esim. allekirjoittanut on penkonut euroviisumatskuja lävitse muutaman illan, ja siitä se voittava pelaaminen syntyy - jos on syntyäkseen. Tietää enemmän kuin muut asiasta ja osaa muuntaa tietonsa numeroiksi ja laskea etunsa. Ainakin suunnilleen...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”