Tänään on 24.05.2018, 00:29.

Vedonlyönnin affiliate ohjelmat

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
mikko82
Jäsen
Viestit: 495
Liittynyt: 15.09.2003, 16:46
Pisteitä: 8
Paikkakunta: Lahti///Malesia...Jne ?

Vedonlyönnin affiliate ohjelmat

Viesti Kirjoittaja mikko82 »

Osaako kukaan kertoa vedonlyönnin affiliate ohjelmista ?. Itselläni on ollut ja on tällä hetkellä "opetuslapsia" vedonlyönnin ja pokerin osalta ja ajattelin, että onko mahdollista mitenkään hyötyä jos he "tulevat" firmaan minun linkin kautta. Jos vaikka tekisin nettisivun missä olisi sivujen bannereita ja tulisivat sen kautta. Itse pyöritän pokerin osalta affiliates hommia, mutta vedonlyönnin osalta olen täysin ulalla. Kiinnostaisi tietää, ehdoista yleisesti ja prosentti osuuksista ja kaikesta muustakin siihen liittyvästä. Siitä minulla olisi arvio, että vedonlyönnissä ei taida affiliate saada kuin kaverin häviöistä tuottoa ?.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut mikko82, 26.02.2007, 17:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rahan tuloa ei voi estää, se täytyy vain kestää !

Seuranta , kaikki vihjatut kohteet

Seuranta

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Re: Vedonlyönnin affiliate ohjelmat

Viesti Kirjoittaja Strat »

Sen vähän mitä tuota selvittelin pari kuukautta sitten niin yleensä maksetaan pelaajien nettohäviöistä. Ja tähänhän lasketaan bookkerin nettohäviöt eli pelaajan häviöistä vähennetään pelaajalle maksetut bonukset + usein myös osa kiinteistä kustannuksista.

Muita mahdollisia maksuja ovat: kertamaksu (yleensä muutama kymppi) tai osuus liikevaihdosta. Liikevaihto dealejä voi yrittää kysellä tarkemmin bookkereiden affiliate managereilta. Joillakin se on vaikka sitä ei mainosteta. Tämä olisi tietysti paras vaihtoehto jos tietää että kaveri pelaa arbitraaseja.

Yleensä ulosmaksuissa on myös ehtoja esim. pitää olla 100€ ennenkuin maksetaan jne. Toinen juttu on sitten se että negatiivinen balanssi (kaveri voittaakin bookkerilta rahaa) yleensä siirtyy seuraaville jaksoille eikä nollaudu. Tällöin voi käydä niin että joukkoosi eksyy kaveri jolla käy mieletön munkki (1000 kertoiminen hupiveto kiinni) tai osaava pelaaja joka voittaa bookkerin koko ajan ja silloin voi käydä niin että muiden pelaajien häviöt eivät kata tämän yhden pelaajan voittoja.

Mainoksissa (affiliate linkin etusivulla) myös voidaan mainita esim. 40% dealit (nettohäviöstä) mutta kun niitä tutkii tarkemmin huomaakin että maksut on yleensä porrastettu ja 25% lienee lähimpänä oikeeta.

Omakohtaista kokemusta dealeistä ei ole.

Edit: vetopörsseissä saat osan pelaajan maksamista komissioista joten ne dealit lienevät riskitön vaihtoehto.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”