Tänään on 25.06.2018, 05:20.

Live-inssin ylivertaisuus

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Viestiketju Lukittu
Darren
Jäsen
Viestit: 2880
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1361

Live-inssin ylivertaisuus

Viesti Kirjoittaja Darren »

zoni80 kirjoitti:
Olen joskus kirjoittanut tänne foorumiin ManU:n tekevän kohta maalin käynnissä olleessa pelissä ja tekikin sen samantien viestin lähettämisen hetkellä. Lopulta se tekikin sillä ekalla puoliajalla Boltonia vastaan vielä 3 maalia ja voitti sen ottelun lopulta muistaakseni sen 4-0. Se peli ei minua "miellyttänyt" ollenkaan, mutta palkitsi se silti. En lyönyt vetoa siihen peliin muistaakseni ollenkaan ja näyttää vielä siltä, että ManU voittaa valioliigankin. Onhan ManU ollut jo elokuusta lähtien esimerkeissäni mukana, joissa viitataan josko se ennakkosuosikki nyt yskähtelisi ja saisi vedot sisään. Chelsea taas on ollut esimerekissä se ennakkosuosikki, jonka peli ei ole kulkenut
Onnee. Mäkin kerran tiesin et Lukko tekee pian maalin ja olin just lähettämässä tekstarin tänne forumille, mut sit en lähettänytkään. Lukko tekikin siinä pelissä vielä monta maalia ja tiesin sen kyllä. En lyönyt vetoa siihen peliin ollenkaan ja nyt näyttääkin siltä, että Lukko ei voita mestaruuttakaan, mitä ajatusta olen viesteissäni koko kauden ajan piilotellut. Muitakin esimerkkejä ja tietoja minulla on kun tiedän asioita, metsän puille olenkin näitä juttuja kertonut ja ne tietävät, että osaan lyödä vetoa. Limittejä mulle ei tule, mutta olenkin keksinyt, että vetoa ei kannata lyödä, jos ei miellytä pelit ja voittaakin enemmän jos ei vetoa lyö. Siirtelen nettilompakoissa satoja tuhansia ja harmittaa ettei saa enempää. Eihän se ole täysin mahdotonta jollekulle 70 000 pelata vuodessa, jos ajatus ja mieli on kirkkaita.

Summa summarum: Pitääkö jokaiseen viestiin suoltaa tuollaista turhanpäiväistä p(ot)askaa? Varsinkaan tämän tyyppisiä asiaketjuja mistä tämäkin on napattu (urheiluvedonlyönnin tärkeimmät nyrkkissännöt) ei viitsisi alkaa ryssiä. Perustin tällaisen topicin niin voit kehua itseäsi ja menetelmisäsi tänne vaikka joka päivä, niin saadaan suut tötterölle jatkossakin forumin tasoa laskematta. :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 558
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 62

Viesti Kirjoittaja KR »

Hyvä kommentti. Pidetään nyrkkisääntö-ketju asiapitoisena.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


moderator
Avatar
Moderaattori
Viestit: 1696
Liittynyt: 19.02.2004, 12:15
Pisteitä: 826
Paikkakunta: homeless
Viesti:

Viesti Kirjoittaja moderator »

Z-strategiasta on jo oma topic.

viewtopic.php?t=17882

Totta sekin, että nyrkkisääntöketju olisi hyvä pitää aiheeseen liittyvänä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”