Tänään on 20.05.2018, 23:27.

Laiskan vedonlyöjän strategia...

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Sinnemeni
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 13.12.2006, 13:56
Pisteitä: 0

Laiskan vedonlyöjän strategia...

Viesti Kirjoittaja Sinnemeni »

Olen pelannut hyvin satunnaisesti pitkäävetoa. Tyyliin pari maksimissaan 5e vetoa häviän tietysti kaiken. Sitten taukoa 2kk. Uusi yritys jälleen 5e ja saan jopa jotain takaisinkin.

Mutta nyt ajattelin kokeilla 100e pohjakassalla miten kävis jos pelaisin näin:

Pelaan ensin vaikka 5e panoksilla 1-4 single kohdetta/päivä, olettaen, että niitä löytyy. Valitsen aina pienimmän kertoimen kohteesta. Ja kohteistakin aina sen selkeesti pienimmät kertoimet omaavat kohteet.

Ideahan on siinä etten jaksa miettiä kertoimia vaan luotan siihen, että veikkaus on laskenut itselleen sopivimmat kertoimet. Ja näin ollen voi olettaa yllätyksiä lukuun ottamatta, että pienin kerroin voittaa yleensä.

Tätä systeemiä olen kokeillut huimat 2 krt jo 1e panoksilla ja joka veto voitolla. Mutta miten kävisi pitkässä juoksussa? Ja minkä verran kannattaisi tuolla periaatteella irrottaa pohjakassasta aina vetoihin. Ja montako vetoa lyödä/päivä.

Ja voisiko siinä päätyä tosiaankin voitolle, kun luottaa siihen, että veikkaus laskee yleensä pienimmät kertoimet todennäköisimmälle voittajalle.

Ajattelin uhrata tosiaan huimat 100e tälle kokeilulle ja pelata viimeiseen euroon asti tai huomata olevani miljonääri tai edes tuhatnääri joku päivä ehkä...

Mitä veikkaate kuinka käy? Kun aijon pysyä kurinalaisesti tuossa pienemmän kertoimen strategiassa.

Kaikkee sitä tuleekin yöllä mietittyä :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Anselmi
Jäsen
Viestit: 74
Liittynyt: 17.12.2004, 14:41
Pisteitä: 0

Re: Laiskan vedonlyöjän strategia...

Viesti Kirjoittaja Anselmi »

Sinnemeni kirjoitti:Mitä veikkaate kuinka käy? Kun aijon pysyä kurinalaisesti tuossa pienemmän kertoimen strategiassa.

Kaikkee sitä tuleekin yöllä mietittyä :D
Vastaat kysymykseesi jo nimimerkilläsi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lundenääri
Jäsen
Viestit: 465
Liittynyt: 12.07.2004, 18:05

Tuotto: +28.79 yks.

Palautus%: 171.98%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 4

Pisteitä: 19

Viesti Kirjoittaja Lundenääri »

Katso Lundenäärin NHL-vihjeet ja pelaa ne päinvastoin. Näin olisit jo lähellä miljonääriyttä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Täällä kaikki riippuu tuurista, tähdistä ja tuulista

Minikommentit


chang
Jäsen
Viestit: 363
Liittynyt: 27.03.2006, 13:51
Pisteitä: 34

Viesti Kirjoittaja chang »

Suosittelen, että tuhlaat sen sata eukkoa joululahjoihin ja sitten kun laiskuus hellittää, niin lähdet täältä viewtopic.php?t=3948 liikkeelle ja rupeat opiskelemaan tätä kiehtovaa lajia :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pena2100
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 14.01.2004, 13:05
Pisteitä: 0

Re: Laiskan vedonlyöjän strategia...

Viesti Kirjoittaja pena2100 »

Sinnemeni kirjoitti: Ja voisiko siinä päätyä tosiaankin voitolle, kun luottaa siihen, että veikkaus laskee yleensä pienimmät kertoimet todennäköisimmälle voittajalle.
Ei voi.

Suurinpiirtein sama idea kuin heittäisi kuusikulmaista noppaa ja 6 maksaisi 1e ja luvuilla 1-5 voittaisi 10 senttiä.

5/6 * 0.1
1/6 * (-1)
___________
häviät -8,3 senttiä per heitto. Odotusarvo siis -0.083.

Vedonlyönnin idea ei ole voittaa usein, vaan pelata odotusarvollisesti positiivisesti. Jos voitat 9 kertaa 10e ja häviät kerran 100e, niin se ei pidemmän päälle ole kovin kannattavaa. Veikka laskee just niin suosikin kertoimet. Liian pieni palautus (kerroin) todennäköisyyteen nähden ja teet joka vedolla tappiota. Toki suosikin kertoimet ovat joskus odotusarvoltan positiivisia (ylikertoimia). Mutta et voi perustaa vedonlyöntiuraasi siihen, että pelaat pienikertoisimmat suosikit, jotka ovat useimmiten alikertoimisia.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Majuni
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 07.03.2007, 10:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Majuni »

Olen vähän aikaa pelannut pitkävetoa, singlejä ja tuplia, yhdelle pelintarjoajalle tälläisellä menetelmällä. Vertaan kertoimia muutaman muun pelimtarjoajan kertoimiin ja pelaan niitä kohteita joissa tämä minun pelintarjoajani tarjoaa muita korkeampia kertoimia. Jos on tarjolla 5 % vertailua korkeampi kerroin, niin pelaan. Voisin tietysti ryhtyä seuraamaan sarjoja ja tehdä omia arvioita todennäköisyyksistä, mutta minusta on aika perusteltua olettaa muutamalla isolla vedovälittäjällä olevan paremmat edellytykset tehdä osuvia todennäköisyysarvioita kuin minulla. Jos kohteen voi pelata sunglenä teen niin, jos ei niin pelaan tuplia. Tuplan molempien kophteiden pitää täyttää em. kriteeri. Lisäksi olen pelannut muutamia voittajavetoja, mutta niihin olen panostanut muutaman prosentin kaikesta panostuksesta.

Yhteen vetoon panostan vähän, maksimina pidän 4 % kassasta. Maksimin panostan hyvin harvoin. Koska tämä on vain kokeilua ja kassakin pieni käytän hyvin usein minimipanoksia.

Olen aika vähässä ajassa onnistunut tuplaamaan kassani. Täytyy myöntää, että tämän kokeilun on mahdollisti yksi todellinen onnenkantamoinen voittajavedossa. Sen avulla sain kassaan aluksi sen verran rahaa, että sain pienen mutta kuitenkin suhteessa pieniin panoksiin kohtalaisen alkukassan. alkuun. Tätä onnenkantamoista en laske mukaan kun sanon tuplanneeni kassan.

Vielä on ihan liian aikaista sanoa onko tämä menetelmä pitkällä tähtäimellä kannatava, ollen pelannut tällä tavalla vasta muutamia kymmenä vetoja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Majuni

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”