Tänään on 19.06.2018, 16:27.

Todennäköisyysohjelman toimivuus.

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Birds_Eye
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 19.06.2006, 19:34
Pisteitä: 0

Todennäköisyysohjelman toimivuus.

Viesti Kirjoittaja Birds_Eye »

Ave, Vedonlyöjät.

Olen siis aloitellut vedonlyöntiä vähän vakavammassa mielessä ja tiedustelisin teidän kokeneempien/viisaampien vedonlyöjien näkemystä 1X2-todennäköisyyksien määrittämiseen käytetyn systeemin toimivuuteen/luotettavuteen.

Eli siis asiaan, olen nyt puoli vuotta kehittänyt/käyttänyt tn-% arvioimiseen systeemiä joka on kehitetty näiden sivujen tietojen avulla + muualta netistä löytyneiden tietojen pohjalta. Kysymykseni siis on, että millä tavalla olette todenneet/varmistaneet omat systeeminne tarpeeksi hyviä arvioita antaviksi?? Käytän omaa systeemiäni NHL:ään ja SM-Liigaan ja pääasiassa saan suhteellisen järkeviä arvioita, mutta välillä taas arviot ovat niin päin persettä - suoraan sanottuna - etten vielä uskalla alkaa lyömään vetoa niiden perusteella. Ainut menetelmä jolla olen seurannut saamieni arvioiden oikeellisuutta, on osumaprosentti, mutta... sen perusteellakin on mielestäni vähän vaikea tehdä mitään lopullisia johtopäätöksiä.

Onko tähän ongelmaan mitään "toimivaa" tunnuslukua tai muuta menetelmää minkä perusteella tehdä päätös, vai onko se vaan jokaisen omassa päässä tuumattava ja mietittävä?? Olen yrittänyt etsiä forumilta aiheesta keskustelua, mutta omiin silmiin ei ole ainakaan osunut mitään. Ainut menetelmä mikä itselle tuli mieleen on virtuaalikassa ja virtuaalivedot. Mielestäni tämä olisi varmaan ihan toimiva keino, mutta kuinkakohan monta virtuaalivetoa sit tarvisi löydä ennen kun saataisiin luotettavia tuloksia? Sata, kaksisataa... tuhat....

Muuten täytyy kyllä sanoa, että foorumi on aivan mahtava ja apua omaan vedonlyöntiharrastukseen on kyllä löytynyt todella paljon.

Kiitos jo näin etukäteen vastauksista.

-Birds_Eye-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jkoskinen
Jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: 13.12.2006, 12:23
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja jkoskinen »

Jos joku on kehittänyt täysin toimivan teknisen analyysin (menetelmä, joka toimii ilman musta-tuntuu faktoria) menetelmän, niin tuskin sitä kannattisi julkaista. Menetelmän olemassaolo näkyisi taatusti vedonlyöntikertoimissa pidemmän päälle.

Itse en ole aktiivinen vedonlyöjä, mutta aina muutaman vuoden välein palaan aiheeseen, kun tulee uusia ideoita "ennustamiseen". Lähinnä huvin vuoksi siis tulee silloin tällöin vetoja tehtyä (tappiollisesti). Jos olet kehittänyt menetelmän, joka antaa usein järkeviä tuloksia, ehkä kannattaisi paneutua niihin tapauksiin, jolloin menee metsään rajusti ja jättää lyömättä vetoa sellaisissa kohteissa, joissa on metsäänmenon riski.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

10 senttiä alempana oli sama kysymys: viewtopic.php?t=17168

...mukana lähes täydellinen vastaus! 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Huerzo
Jäsen
Viestit: 237
Liittynyt: 25.01.2003, 11:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Huerzo »

Itse luovuin tuollaisen systeemin kehittämisestä kesällä, sillä sen tiedon perusteella, mitä netistä saa ilmaiseksi valmiissa formaatissa, ei voi päästä useinkaan vedonvälittäjiä parempiin saavutuksiin.

Sillä todennäköisyyksiin vaikuttavat niin monet asiat ja uutiset, että niiden muuntaminen numeroiksi ja oikeiden painotusten antaminen on asia, joho tietokone ei kykene. Tai varmasti kykenisi, jos se osaisi lukea itse otteluraportteja, valmentajien kommentteja, arvioida loukkaantuneiden pelaajien vaikutusta ja niin pois päin. Mutta toistaiseksi tähän tarvitaan ihmisaivoja ja rutkasti kokemusta.

Eli parempi käyttää aika johonkin muuhun...tai jos homma onnistuu, niin älä tuhlaa aikaa vedonlyöntiin, sillä osakemarkkinoilla tuollainen tsydeemi tekisi rajua jälkeä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”