Tänään on 25.06.2018, 18:40.

Vetotarjonnan ulkopuoliset vetopyynnöt

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Darren
Jäsen
Viestit: 2880
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1361

Vetotarjonnan ulkopuoliset vetopyynnöt

Viesti Kirjoittaja Darren »

Osalla vedonvälittäjistä on useasti maininta voittajavetotyppisissä kohteissa "muut kertoimet pyynnöstä" ja vaikkei olisikaan niin asiakkaan kerroinpyynnöt otetaan varmasti enemmän tai vähemmän huomioon. Kun kerrointa pyydetään näin manuaalisesti, niin minkälaisiin toimintatapoihin olette törmänneet? Onko jokin bookkeri antanut teille mahdollisuuden lyödä haluamaanne kohdetta ennen muita ns. manuaalisena vetona, vai onko tuo edes mahdollista?

Taannoin Levin mc-pujottelussa pyysin Nordicilta erikseen voittajakerrointa Ligetylle, joka puuttui tyystin heidän listoiltaan. Eivät ikinä minulle vastanneet, mutta oli pyynnölläni osaa tai ei Ligetynkin kerroin saatiin muovattua. En tiedä millä aloittivat, muttei ainakaan enää siinä vaiheessa ollut pelikelpoinen, kun itse apajille ehätin.

Aiemmin myös PAF:ilta on kertaalleen tullut ruinattua kerrointa. Ystävällisesti vastasivat ja laittoivat kohteen hetimiten pelattavaksi. Kerroin oli yllättävän alhainen verrattuna muuhun saman kohteen tarjontaan, joskin silti vielä minusta pelattava. Toki tässä kohtaa ei ole lainkaan yllätys, jos hinkuavalle pelaajalle tarjotaan bookkerin mielestä selkeää ak:ta.

Kuitenkin eritoten noissa voittajavedoissa saattaa olla joskus potentiaalinenkin voittajaehdokas poissa listoilta ja sinne ilmestyessään suurella kertoimellaan ensimmäinen onnekas petsari syö sen pois. Tarjoaako siis kukaan bookkeri pyydettyä vetoa (ainakin ensin) salassa muilta pelaajilta, kokemuksia?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”