Tänään on 27.05.2018, 17:09.

Ideaa..?

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
MacGyver
Avatar
Jäsen
Viestit: 792
Liittynyt: 05.12.2003, 04:14

Tuotto: -61.36 yks.

Palautus%: 94.89%

Panosten ka: 17.39 yks.

Vetoja: 69

Pisteitä: 506
Paikkakunta: Oulu

Ideaa..?

Viesti Kirjoittaja MacGyver »

Olisiko jollakin innostusta värkätä tämän tyyppinen sivusto ylikerroin forumin "kylkeen" -> http://www.bettingadvice.com/showPredic ... idMenu=120 ??
Eli tonne voisi jengi latassa picksejä ja näin ne löytäisi paremmin kun kahlaamalla näitä kymmeniä topiceja... Samalla näkisi vihjaajan statsit helposti.
Olisi hieno homma jos joku jaksaisi tollasen sivuston väsätä! Itse tekisin muttei taitu tollanen homma....
:roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


timo
Avatar
Jäsen
Viestit: 4773
Liittynyt: 14.01.2003, 15:56
Pisteitä: 3459
Paikkakunta: Out of space

Viesti Kirjoittaja timo »

En oikein näe mitä tuollaisella sivustolla olisi tekemistä Ylikertoimen kaltaisen foorumin kanssa !?
Foorumin tarkoitushan on "Ylikerroin.comin taustalla on henkilökohtainen halukkuus kehittää asiallisille ja asiantunteville vedonlyöjille paikka, jossa nämä voivat toimia ja keskustella vapaasti asioista näiden oikeilla nimillä".
Tuollainen sivustohan vähentäisi keskustelua ja lisäisi entisestään peesaajien määrää ts. kavereitten, jotka eivät itse vaivaudu kirjoittamaan ja siten edistämään foorumin kehittymistä!
BA:ssa homma on aivan erilainen, koska itse vihjeosiot sisältävät niin paljon pas**a ja foorumi on muutoinkin lähtökohdiltaan ja olemukseltaan aivan erilainen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vuosi 2016 uudella systeemillä, tasapanoksin 10 yksikköä.
16.06.2016: 52-35, +70.60 yksikköä.

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 556
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 57

Viesti Kirjoittaja KR »

Kannatan myös keskustelua ja sitä ei saa unohtaa mutta olen osittain eri mieltä jäsen Timon kanssa, itsetarkoituksena ei saa pitää ”olemassa olevaa” ainoana oikeana – ikään kuin kiveen veistettynä. Nykyinen forum-rakenne ei välttämättä palvele hyvin sovelluksia (seuranta, otteluraportit esim) niin hyvin kuin web-sovellus voisi tehdä. Itse kannatan jonkinlaista BA tyylistä*) ympäristöä tai sitten mieluummin pelkkää Blogiympäristöä kuten esim http://www.blogabet.com/index.php?mode=byGameDate (no tuossa on aika epäseksikäs layout)
*) en tarkoita BA-forumin surkeaa laatua - se on keskimäärin huono mutta tosin huono keskiarvo johtuu vain suuresta ja kirjavasta käyttäjämäärästä

Suosittelen harkittavaksi tietokanta/Blogi-sovelluksia pelivalinnoille/seurannalle ja lisäksi tietokantaa otteluraporteille. Itselle vedonlyönnissä on kaksi kulmakiveä: oppiminen ja tieto. Tietoa saan lukemalla otteluraportteja ja kirjaamalla tulokset taulukkoon (mm. ”Fair goal margin” jalkapallosarjoissa). Oppia saan toisilta vedonlyöjiltä lukemalla heidän vihjeitään ja vertaamalla vihjeitä heidän seurantaansa. Jos käyttäjällä on pääsääntöisesti vihjeinä ”Real Madrid -2, Barcelona -1.75. Chelsea -1.5...” ja samalla seuranta osoittaa miinusta niin pystyn ainakin itse ottamaan näistä oppia. Mielestäni siis tuollainen blogi-tyyppinen ympäristö edesauttaisi sekä tiedon saatavuutta että oppimista.

P.S. Mitä jäsen Timon suosikkilajiin tennikseen tulee niin eikö siinäkin olisi tavattomasti hyötyä jos esim kykenisimme yhdessä kirjaamaan ”twoliner” raportit turnauksittain/pelaajittain tietokantaan – ainakin nähdyissä otteluissa? Kyllä tästäkin porukasta sen verran toimittajanvikaa löytyy varmasti. Ts. vähintään maininta oliko tulos oikeutettu tai oliko suosikilla suuria vaikeuksia voittaa? Tenniksessä jos jossakin lopputulos voi valehdella paljonkin. Yksittäinen tulos 6-3 6-4 voi olla yhtä hyvin aivan tasainen tai yhtä hyvin suvereenia ylivoimaa. Raportointia ei toki saa pilata runoilulla sillä siinä pelkästään sekä kirjoittaja että lukija ennen pitkää molemmat väsyvät.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”