Tänään on 21.06.2018, 21:27.

Champpionship 06-07

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Mako77
Jäsen
Viestit: 222
Liittynyt: 26.10.2005, 15:33
Pisteitä: 0

Champpionship 06-07

Viesti Kirjoittaja Mako77 »

Apuja kaivataan :)
Onko joku sattumoisin katsonut Leedsin pelejä.

Alkurankingissa rankkasin joukkueen B+ , mutta nyt on jo muutama pahempi tappio tullut pelikassaan tuon takia. :cry:

Itse en ole nähnyt yhtään joukkueen peliä ja täten pelkkien raporttien perusteella hankala "päivittää" tuota tilannetta. Olisiko siis pudotettava ja kuinka paljon? vai pidettäiskö tuossa?

Muita lievempiä alisuorittajia on mielestäni Sheff. W sekä Leicester, näiden kohdalla tosin odotuksetkaan eivät olleet Leedsin tasoa.

Pientä korjausta vastaavasti ylöspäin joutuu tekemään Burnleyn ja Cardifin kohdalla, muut joukkueet vaikuttais itsellä ainakin olevan ihan ok. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

Rankingissa ei välttämättä ole mitään vikaa, jos se kuvaa pelkästään pelaajamateriaalia. Mielestäni ongelma on valmennuksessa. Nyt on pelattu 6 peräkkäistä peliä ilman pelitilannemaalia. Blackwell on suht kokematon, enkä usko että pystyy tällaisessa tiukassa paikassa kääntämään laivaa. Eiköhän äijä saa seuraavan pelin jälkeen jo monoa.

Joukkueen voimalukua kannattaa ehdottomasti huonontaa, koska ei tällaista putkea enää hajonnoilla selitetä. Tekemisestä puuttuu rentous ja jatkuvat epäonnistumiset nakertavat pelaajien itseluottamusta. Alkukauden rankingissa ei kannata missään nimessä pysyä, kun tappioputkelle voidaan antaa selitys.

Yleensäkin kauden alussa tehtyä rankingia kuuluisi tarkistaa koko ajan. Minkälainen on pelaajien itseluottamus ennen peliä? Motivaatio? Rasitus? Markkina ei ole niin tyhmä, että alkurankingeissa pysyminen riittäisi läpi kauden.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mako77
Jäsen
Viestit: 222
Liittynyt: 26.10.2005, 15:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Mako77 »

Kyllä kyllä. Itse tarkastelen rankingia noin 3-5 ottelun perioideissa jolloin kokonaiskuva on parempi.

Leedsissä hämää juuri se että materiaali pitäisi olla kunnossa mutta tulosta ei tule. Onko siis tappiot tulleet hyvällä vai huonolla pelillä? sillä on mielestäni suuri merkitys kun kokonaisuutta arvioidaan. Ainahan tappioita voi tulla vaikka hallinta/maalipaikat olisikin joukkueen eduksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


TT
Jäsen
Viestit: 432
Liittynyt: 22.08.2003, 15:27
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo :-(

Viesti Kirjoittaja TT »

Nopealla silmäyksellä näyttäisi olevan ongelmia kyllä materiaalin kanssa ainakin tällä hetkellä. Mielestäni materiaali ei ole muutenkaan mitenkään erinomaista.

1. Maalivahti Neil Sullivanin loukkaantuminen näyttäisi olevan aika merkittävä tekijä. Jokin tuntuu mättävän puolustajien ja Fulhamista lainatun maalivahti Tony Warnerin välillä. Alkukaudesta tuli tupaan viime hetken maaleilla ja tasapelit vaihtuivat tappioiksi, voitto tasapeliksi. Nyt on viime peleissä soinut omassa päässä jo aikaisemmin.

2. Keskikenttä ei vakuuta. Ilmaiseksi tulleita tai liian vanhoja pelaajia. Nuori Simon Walton myytiin Charltoniin ennen kautta ja pelaa nyt lainalla Ipswichissä, 5 ottelua 3 maalia. Ainoa kunnon kesähankinta Kevin Nicholls on esiintynyt vain kahdessa edellisessä ottelussa. Kuntoon päästyään saattaa parantaa.

3. Hyökkäyksestä Rob Hulse myytiin Sheffield Unitediin kauden kynnyksellä, 4 ottelua 2 maalia. David Healy on ainakin tilastojen mukaan hyvä maalintekijä, mutta ei näytä saavan apuja keskikentältä ja samaa voisi kai sanoa Robert Blakestakin. Richard Cresswell on edelleen loukkaantuneena.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”