Tänään on 24.06.2018, 18:06.

MLB -kyssäri

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
Andy
Jäsen
Viestit: 229
Liittynyt: 30.01.2003, 13:16
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

MLB -kyssäri

Viesti Kirjoittaja Andy »

Moro!

Hauska pyörähtää foorumilla pitkästä aikaa.. olisi yks kysymys koskien MLB:n arviointia... Miten suuren painoarvon annatte aloitussyöttäjälle laskiessanne prossia peliin? Itsekkin olen tässä pyöritellyt jonkun verran voimalukuja ens kautta silmällä pitäen, mutta en ole oikein varma olenko aivan hakusessa tuon aloitussyöttäjän painoarvon laskemisessa.. :)

Kaikenlaiset vastaukset erittäin tervetulleita.. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


MarkusM
Jäsen
Viestit: 2187
Liittynyt: 23.03.2003, 17:54

Tuotto: -109.66 yks.

Palautus%: 95.74%

Panosten ka: 14.63 yks.

Vetoja: 176

Pisteitä: 76
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja MarkusM »

Hauska pyörähtää foorumilla pitkästä aikaa.. olisi yks kysymys koskien MLB:n arviointia... Miten suuren painoarvon annatte aloitussyöttäjälle laskiessanne prossia peliin? Itsekkin olen tässä pyöritellyt jonkun verran voimalukuja ens kautta silmällä pitäen, mutta en ole oikein varma olenko aivan hakusessa tuon aloitussyöttäjän painoarvon laskemisessa
No keskiverto aloittava syöttäjä syöttää pelissä hieman alle 6 vuoroa ja mielestäni juoksuarvoja laskettaessa syöttäjän merkitys on vähintään yhtä suuri kuin vastapuolen lyöntipelin. Tuo 6 ip:n keskiarvo heittelee melko paljon syöttäjän tasosta ja tyylistä riippuen joten sitä ei suoraan kannata käyttää laskennassa.

Toki myös joukkueen fieldingin taso tai stadioni missä pelataan voi vaikuttaa suuresti oletettuun juoksumäärään. Esimerkiksi samantasoiset groudball-syöttäjät voivat päätyä hyvin eri lopputuloksiin jos takana on eritasoinen kenttäpeli, samoin flyball-syöttäjälle voi käydä kylmät Philadelphian hr-herkällä stadonilla mutta dodgerilla peli kulkee hyvin jne..

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”