Tänään on 23.05.2018, 08:59.

Exel kysymys

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
fullthrotlle71
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 14.02.2004, 08:59
Pisteitä: 0

Exel kysymys

Viesti Kirjoittaja fullthrotlle71 »

Merkkaan vedonlyöntikirjanpitoon sarjakohtaisen erittelyn joka pelille, esim. SM-liiga, NHL, Mestis jne. Millaisella kaavalla tästä saisi laskettua sarjakohtaisen erittelyn pelimenestykselle (tai menestyksettömyydelle). Oletetaan esim että sarakkeissa A on tuo mainittu sarja ja sarakkeissa B kohteen lopullinen nettotulos, jatkuen läpitaulukon? Tämä ei liene isokaan ongelma jolle tuo EXEL on tuttu, joten kiitoksia jo etukäteen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Poye
Jäsen
Viestit: 92
Liittynyt: 24.07.2004, 12:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Poye »

Summa.jos(A:A;"Sarjan nimi";B:B)

eli mistä haetaan, mitä haetaan ja mitä summataan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


fullthrotlle71
Jäsen
Viestit: 128
Liittynyt: 14.02.2004, 08:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja fullthrotlle71 »

Kiitoksia Poyelle...Heitetään seuraava kysymys, josko siihenkin löytys täältä nopea ratkaisu. Eli jos minulla on laskettuna odotusarvo ja haluaisin tämän perusteella määrittää panoskoon, niin millaisella kaavalla tuo hoituisi. Odotusarvo pitäisi siis haarukoitua johonkin väliin ja sen mukaan saisi määritettyä panoskoon toiseen soluun. Esim. odotusarvo 1-1,05 panos 10e, odotusarvo 1,06-1,1 panos 15e jne. Normaalisti lasken panokset kelly/5, mutta halauaisin saada vähän vertailupohjaa toisista panostustavoista.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


jl
Jäsen
Viestit: 52
Liittynyt: 14.02.2004, 17:30
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja jl »

Englanninkielisessä excelissä vlookup -funktio. Suomalaisessa taisi olla phaku tai jotain siihen suuntaan.

Teet taulukon, jossa määrittelet kerroinalarajat (vai ylärajat?) käyttämillesi panoskokoluokille. Viittaat tähän taulukkoon varsinaisesta taulukosta käyttäen vlookup -funktiota.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”