Tänään on 23.05.2018, 20:45.

Tilastonikkareille

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
matzoni
Jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: 24.01.2004, 00:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Tilastonikkareille

Viesti Kirjoittaja matzoni »

Löytyisikö palstan käyttäjien joukosta henkilöitä, joilla olisi tilastoituina tietokannassa tai Excelissä Euroopan jalkapallosarjojen tuloksia maalintekoaikoineen. Englanti, Espanja, Italia, Ranska, Saksa,Ruotsi, UEFA-pelit ja maaottelut kiinnostavat n. vuodesta 1995-6 lähtien, myös esim. punaiset kortit, jos sellaisia olisi joku tilastoinut? Netistähän kyllä löytyy tietoa. Yritän vain olla lisäämättä tietokoneenkäyttöäni 20h/vrk ylöspäin :) , jos tieto olisi jo valmiiksi saatavilla käyttökelpoisessa muodossa.

Käyttökelpoisesta materiaalista voin maksaa kohtuu korvauksen tai vaihtaa, jos omat tilastoni sattuisivat kiinnostamaan. Jos sinulla on aineistoa (edes jostakin maasta), josta raskit luopua, ota yhteyttä sähköpostiini.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


palatoss
Jäsen
Viestit: 82
Liittynyt: 05.08.2004, 13:22
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja palatoss »

http://www.football-data.co.uk/

Tuolla on tulokset monesta euroopan sarjasta kohtuu pitkältä ajalta. Maalintekoaikoja ei löydy, mutta tulokset, puoliaikatilanteet ja muutaman vedonvälittäjän kertoimet löytyvät. Lisäksi joillekin sarjoille (taitaa olla englanti ja skotlanti) löytyy viime vuosilta laukaus, kulmapotku, tolppalaukaus, rikkomus sekä keltainen/punainen korttitilastot. Tiedostojen imuroiminen maksaa jonkin verran, mutta tiedot ovat valmiiksi csv-formaatissa. Ei siis tarvitse alkaa parsimaan html-sivuja.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”