Tänään on 21.05.2018, 13:15.

Pelikassan jako bookkereille?

Strategiat, kertoimenlaskenta ja muut ohjeet/vinkit tänne.
Vastaa Viestiin
mutanen_aapo
Jäsen
Viestit: 3558
Liittynyt: 14.01.2004, 16:48

Tuotto: +115.89 yks.

Palautus%: 101.01%

Panosten ka: 6.84 yks.

Vetoja: 1671

Pisteitä: 4448
Paikkakunta: Fin/Ita

Pelikassan jako bookkereille?

Viesti Kirjoittaja mutanen_aapo »

Uskoisin, että muutkin ovat törmänneet tähän samaan ongelmaan, eli miten jaatte kassan bookkereille? Ajatellaan, että käytössä on 10 bookkeria ja pelikassa 1000 yks, eli jokaiselle bookkerille 100 yks. Joskus(melko usein) käy niin, että pari bookkeria on mennyt kuiville ja jotkut taas paisuneet. Välillä on taas niin paljon vetoja yhtä aikaa keskeneräisiä, ettei pysty pelaamaan kaikkia, ettei laita lisää rahaa jollekin bookkerille.. Ei jaksaisi tätä älytöntä siirtorumbaa :? Yksi vaihtoehto on se, että kun peleistä menee kuitenkin suurin osa tietyille bookkereille, niin keskittäisi varoja sen mukaan miten minnekin pelaa.. mutta silti ei paljoa auta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Olazabal
Jäsen
Viestit: 641
Liittynyt: 06.02.2003, 16:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Olazabal »

-Pidä tileillä enemmän kuin 1000yks, vaikka 1500yks. Auttaa huomattavasti.
-Pidä niillä tileillä enemmän minne vetojakin tulee tiuhempaan.
-Pidä osa rolleista Moneybookerssissa/Netellerissä/Luottokortilla/jne mistä saa nopeaa apua ensihätään tarvittaessa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1052
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Mites kun pelaa vetopörssiin, kannattaako pelejä keskittää yhteen pörssiin alemman komission toivossa, vai pelata sinne pörssiin missä paras kerroin on kulloinkin saatavilla? Ilmeisesti kannattaa juosta kertoimen perässä ja unohtaa koko komissio aspekti kokanaan?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Strat
Jäsen
Viestit: 397
Liittynyt: 06.05.2003, 11:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Strat »

playerone kirjoitti:Mites kun pelaa vetopörssiin, kannattaako pelejä keskittää yhteen pörssiin alemman komission toivossa, vai pelata sinne pörssiin missä paras kerroin on kulloinkin saatavilla? Ilmeisesti kannattaa juosta kertoimen perässä ja unohtaa koko komissio aspekti kokanaan?
Taitaa komissiot olla about 3...5% poislukien "heikommat" vetopörssit ja esim. AHC:t eli jos saat esim. 1.5% paremman kertoimen jostain muualta niin kannattaa juosta perässä. Jos jaksat juosta :?

Vertaa erikoistarjoukset marketeissa ja bonuskortit.... :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Vetopörssi fanina tekisin varmaan itse niin että avaisin Betfairille, Betssonille ja Parbetille tilin eli en vain yhteen. Suositus järjestys on myös sama, joten kannattaa miettiä liikevaihdon kannalta että Betfairille enemmän ja Parbetille vähemmän. Parbetilla välillä on aika hiljaista, mutta ei sentään aivan kuollutta jalkapallossa ja jääkiekossa. Tarjontakin on pelimuodoissa ja kohteissa huomattavasti heikompaa Betfairiin verrattuna. Jos päätät avata VAIN yhteen vetopörssiin, niin avaa silloin ehdottomasti Betfairille, koska (myös äänestyksenkin perusteella) muut jäävät selvästi sen varjoon eli rahaliikennettä siis varmasti on.

Varsinainen pointti 3:een (tai useampaan) eri vetopörssiin tilin avaaminen olisi että voit siirrellä rahaa BACK ja LAY vedoilla kikkailemalla vetopörssien välillä samassa kohteessa. Oletan että prime time aikaa vedoissasi on iltapäivä/ilta, joten kun varasi vapautuvat vedoista, niin voit yöksi laittaa siirtymään vetopörssien välillä kun nukut esim. NHL ja NBA kohteiden välillä. Kun jaksaa vain hieman tutkia/tinkiä kertoimia ja ajan kanssa rakentaa B/L vedon, niin ei välttämättä tule mitään "palvelumaksuja".

Itse tekisin niin että nostaisin pieniä summia kerrallaan palkkaa silloin kun rahalle on oikeasti tarvetta aina siitä firmasta mihin rahaa tuppaa kasaantumaan eli tarvittaessa vaikka kolmesta yhtä-aikaa. Tekisin paperille myös muutaman päivän "lukujärjestyksen" miten rahaliikenne mahdollisesti sijoittuisi tai sitä tarvittaisiin myöhemmin. Olazabalin vinkki oli kyllä hyvä eli ahneus "laitanpa koko kassan sureen" aiheuttaa myös stressiä varsinkin jos jotain outoa tapahtuu pelissä (keskeytys) ja kohde jäätyy muutamaksi päiväksi.

Komissiota on mielestäni suht turha tuijottaa jos et useilla tuhansilla kuitenkaan per pelimerkki pelaa. Tuntuu ettei 4% ja 3% välillä oikeasti kovin paljon ole eroa, mutta 3% ja 5% välillä alkaa jo tuntumaan pitkällä aikavälillä. Betfairilla aasialaisissa ja maalien määrissä jalkapallossa on vain 1%, joten jos niiden ystävä olet niin suosittelen sitä varsinkin (hieman tingittynä) BACK muotona lämpimästi. Suosittelen kuitenkin keskittymään vedon voittamiseen kuin komission tuijottamiseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


playerone
Jäsen
Viestit: 1052
Liittynyt: 10.09.2004, 10:44
Pisteitä: 3
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja playerone »

Olen keskittänyt aivan väärään pörssiin siis :oops: Jotenkin aikanaan alkoi hyviä vetoja löytymään parbetilta ja sinne sitten alkoi massit kasaantumaan. Sitten kun vielä samaan aikaan tuli betfairilta ilmoitus että tilisi on suljettu kunnes lähetät niitä ja näitä lappuja, niin keskityin yhä enemmän parbetille pelaaman.

Nyt parbetilla 400 vetoa n 108% palautuksella, eli tyytyväinen olen ollut kassan kehitykseen, vaikka kovin suuria johtopäätöksiä ei tuosta otteesta kannata tehdä. Olen pelannut lähes puolet peleistäni over/under puolelle.

Se pistikin miettimään mihin massit sijoitan kun olen siirtämässä nelinumeroista summaa pörssiin alkuviikosta. Ilmeisesti täytyy betfairille ne heidän pyytämänsä laput vihdoin toimittaa. En vaan ole skanneria omistanut niin ei ole jaksanut vaivautua kun hyvin on pärjännyt parbetillakin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eltzu
Jäsen
Viestit: 435
Liittynyt: 24.04.2003, 22:26
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Eltzu »

Hello ykkönen, eikö sinun kellään kaverilla ole digikameraa? Otin itse digikameralla kuvat passistani ja jostain laskusta, niin ne sitten kelpasivat betfairille. Kamera tosin taisi olla aatamin aikainen, jonka paras resuluutio oli vielä heikompi kuin nykyisissä kamerakännyköissä tai n. 20e (lelu) digikameroissa. Sai aika monta kertaa napsia kuvia ennenkuin niistä documenteista todella pystyi lukemaan tekstiä sujuvasti.

Nelinumeroiselle summalle luulisi olla tarjontaa oikeastaan lähinnä Betfairilla sillä Parbetin skaalalla saattaa välillä jäädä veto aika pieneksi jos esim. surettamista harrastat. En tosin ole Parbetilla yli puoleen vuoteen enään aktiivisesti pyörinyt, joten voihan sekin seikka olla jo jonkin verran muuttunut. Varmasti itse tiedät tilanteen paremmin kun voin onnitella sinua kassasi kasvattamisesta siellä. :)

Jos pelaat O/U 2.5 niin sitä muotoa voi myös pelata 1% maalien määrää BACK tai LAY "3 maalia tai yli". Itse olen innostunut tutkimaan tuota maalien määrä peliä juuri tuon halvan komission takia ja olenkin jo jotain pientä keksinyt. Hiominen on vasta aloitettu, mutta eiköhän kuukaudessa sekin "taideteos" valmistu ja saa nähdä sitten onko siitä iloa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Vedonlyöntikeskustelu”