Tänään on 21.06.2018, 10:00.

FA CUP välierä Newcastle - ManU 17.405

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
BrFC
Jäsen
Viestit: 106
Liittynyt: 04.01.2005, 13:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kenpele

FA CUP välierä Newcastle - ManU 17.405

Viesti Kirjoittaja BrFC »

Prossat

Newcastle - Manu 18 - 23 - 59

Jonkin verran tiputin alkuperäisestä arviosta castlen prossia sen hävittyä eilen Uefa Cupissa tylysti 4 - 1. ei voi olla vaikuttamatta joukkueen jo muutenkin ryvettyneeseen mielialaan. Takana lisäksi tappio Spursille liigassa sunnuntaina. Cupin luonne kuitenkin pysyy mukana mun prosenteissa joten moni varmaan pitää silti prosentteja Manulle matalina.
Manulla poissa Giggs, Fletcher ja Saha. Rio pelannee vaikka saikin Norwich matsissa aika tällin. Castlella ei uusia poissa oloja. Pitkä reissu etelä eurooppaan ei voi olla näkymättä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Jaahas ja FA-cupiin peliä, eipä olisi uskonut:

Newcastle - Manu 17 27 56 - peli Betfair LAY ManU 1,62 eli 1X 2,42 (komissio vähennetty), oa on omalla arviolla 1,06. Myös 6,5-7,0 tienoilla olevat Castlen suorat voitot kiinnostavat.

Tämä on eri peliä kuin liigamatsi ja tasurin todennäköisyys kasvaa. Newcastle pelaa nyt samalla taktiikalla kuin Lissabonissa eli kytätään vastaiskuja - tästä on selkeä hyöty, mikä tasoittaa torstain rasitusta, enkä rokottaisi siitä miinuksia.

Torstain pelin jälkeen Newcastlen keskikentän miehet voivat katsoa peiliin ja kysyä pelasivatko he molempiin suuntiin kuten olisi pitänyt - taisi nimittäin jalkoja säästyä sunnuntaille "muutama" kilometri. Myös Carr palasi omalle tasolleen ja sopisi paremmin Championshipiin kuin näihin ympyröihin - mitä helvettiä äijä kaivaa muniaan keskiviivan kohdalla, kun bolaa pyöritellään oman boksin edessä, huhhuh.
:shock:

Välittäjien keskiarvot shokeerasivat ainakin minut ja ihan kelpo peliä löytyy Castlelle. Manuren viimeaikaiset näytöt eivät todellakaan vakuuta sitä olemaan aivan älytön suosikki tämänluonteisessa matsissa. Jos olisin Söönes, niin vetelisin vitsalla muutamaa sälliä - toivottavasti hän seuraa tätä loistavaa saittia. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Newcastlea suht tiiviisti seuraavana heitän vain lyhyesti että voisin ihan milloin tahansa pelata niitä mutta en todellakaan nyt. Analyysiriski on aivan hirveä ja jos jotain pelaan niin todellakin Man Unitedia, tähän matsiin loppuu ikävä kyllä harakoiden kausi :|

Castlen ongelmat on paljon syvemmällä mitä yksi UEFA-peli.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Neo kirjoitti:Analyysiriski on aivan hirveä ja jos jotain pelaan niin todellakin Man Unitedia,
Olen aivan samaa mieltä, että tässä on olemassa valtava analyysiriski - nimittäin Manuren yliarviointiriski. :wink:
Jatkoon mennäkseen ei tarvitse voittaa 90 minuutin aikana. Cup on aina CUP.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VIPUNEN
Jäsen
Viestit: 38
Liittynyt: 30.05.2004, 12:56
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja VIPUNEN »

21-25-54Vaikka HARAKAT putos uefa cupista selvin numeroin. Ja nyt tietysti puhutaan karmeasta alavireestä... Tässä on varmasti ainakin yksi asia selvä, HARAKAT ei varmasti halua tippua kahdessa täreässä kisassa peräkkäin pois. Pelaavat varmasti hurjan ärsytettynä!
Manun maalinteko ongelmat eivät hetkessä ratkea, eiväthän ne ole ratkenneet moneen viime peliinkään! mm Norwichille hävisivät 2-0.

Villi veikkaus:Finaali on Arsenal-Newcastle :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 15:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

Hauskahkoa luottoa ManUun näköjään tarjolla...

19-28-53 1X:aa tähän Betfairilta (4/10) näillä asiantuntevilla perusteluilla mitä on täällä jo todettukin...

Newcastle mielestäni pystyy horjuttamaan ManU:n nykyformissa olevaa joukkuetta, jota lukuisat poissaolot eivät ainakaan helpota. Mielenkiintoista nähdä Rooneyn ja Van Nistelroyn paineensietokyky tänään... :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beezeri
Jäsen
Viestit: 355
Liittynyt: 15.04.2003, 18:32
Pisteitä: 1
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Beezeri »

Kyllähän Harakat tähän ihan kelvollisen joukkueen saa jalkeille muutamista poissaoloista huolimatta. Eniten epäilystä etukäteen aiheutti minulle puolustus, mutta sehän näyttää itse asiassa aivan kelvolliselta (tosin pelaako Hughes vai Baba vasen laitaa). Ei taida löytyä kovin montaa 100%:ssa tikissä olevaa pelimiestä Newcastlelta, mutta tuskin alkavat heittää reservimiehiäkään kentälle.

Keskikenttä ja varsinkin sen keskusta on viimeaikoina ollut sitten se murheenkryyni. Butt ja vähän myös Faye tuntuu olevan aivan pihalla! Äijät ei osaa syöttää palloa omille ollenkaan (puhumattakaan Buttin aivan uskomattomista sähläyksista puolustuspäässä viime peleissä). Dyerin, Bowyerin ja Jenasin tod.näk. poissaolot ovat todella paha isku joukkueelle ja saa nähä onko Souness pakotettu laittamaan ikuinen valittaja Robert kentälle, vaikka kaverit eivät just nyt olekaan parhaissa väleissä (no kenenkähän kanssa Souness ois?).

Hyökkäys Kluivertin paluun siivittämänä näyttää jo ihan hyvätasoiselta, mutta keskikentän tuki voi jäädä aika minimaaliseksi. Shearer on onnistunut aika hyvällä prosentilla maalaamaan ManUa vastaan viime vuosina.

Itse pelistä sen verran, että katsoo sitä minkä vahvuisten musta-valko lasien läpi vaan, niin yksinkertaisesti en näe Harakoilla mitään jakoa. Peli ratkaistaan keskikentällä ja sen ManU vie todella helposti, joten on vain ajan kysymys kuinka kauan harakkapuolustus kestää...ikävä kyllä :(

Onhan noi tarjotut lähes kasin kertoimet aivan hurjia Newcastlen voitosta, mutta jopa tasuri olis ihme ja vaikka kuin lattais Cupin magiikkaa mukaan. Tosin ei löydy pelattavaa paljoa "vierasvoitostakaan". Ehkä ManUa -1 AH:lla vois kokeilla (1,95 Olympicilla).

No anyway...lostava matsi tulossa ja saavatphan Newcastle poijjaat puolustusharjoitusta oikein kunnolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Neo kirjoitti:Newcastlea suht tiiviisti seuraavana heitän vain lyhyesti että voisin ihan milloin tahansa pelata niitä mutta en todellakaan nyt. Analyysiriski on aivan hirveä ja jos jotain pelaan niin todellakin Man Unitedia, tähän matsiin loppuu ikävä kyllä harakoiden kausi :|

Castlen ongelmat on paljon syvemmällä mitä yksi UEFA-peli.
Selitystä..selitystä... tositilanteen edessä Neo hannaa selvästi :wink:

Harakoita peliin 15-27-58 arviolla ja lay Manu 1.59 tällä hetkellä maistui hyvin. Uskon poikien näyttöhalujen vain kasvavan UEFA-cup tappion jälkeen, joten ei miinusta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

NEWCASTLE – MAN UTD

Viikolla kärsityn 4-1 tappion jälkeen Newcastlen kausi alkaa olla sinettiä vaille valmis, ja ainoa ohut oljenkorsi jonkinlaiseen menestykseen on FA Cup. ”It’s hard to be a tonttumies” – joka vuosi kauteen lähdetään kovin odotuksin ja pokaali(e)n kiilto silmissä, mutta Magpies-leiri onnistuu kyllä kehittämään sotkuja lähestulkoon tyhjästä. Itselläkin toivo heräsi muutama viikko sitten kun UEFA Cup jatko näytti hyvältä, peli kulki, mutta sen jälkeen Dyer & Bowyer –episodi pisti taas pakan sekaisin. Jopa Laurent Robert osasi pitää turpansa kiinni pari kuukautta mutta alkoi avautua taas, ja tämä on todella positiivista kun puolet keskikenttää on jo valmiiksi sivussa. Loukkaantumiset + pelikiellot vaivaavat & päälle UEFA-rasitus, joten lähtökohdat tähän peliin on kyllä helvetin huonot.

Poissa on pelikiellon vuoksi siis Dyer & Bowyer –kaksikko, ja epävarmoja tapauksia on pitkä lista: peräpäästä Titus Bramble (joka olisi PAKKO saada peliin), Celestine Babayaro & Aaron Hughes. Keskikentältä Jermaine Jenas ja ihme on jos Souey pistää päätänsä aukoneen Robertin edes kentälle. Kärjestä todennäköisesti sivussa nuori N’Zogbia ja totta kai Patrick Kluivert on myös ulkona.

Man Utd pääsee matsiin sen sijaan levänneenä ilman extra-rasitusta, ja S.A.F lepuutti tappiollisessa Norwich-matsissa myös muutamia pelaajiaan: Roy Keane oli sivussa ettei olisi saanut keltaista & pelikieltoa tästä pelistä. Roo pelasi vain puolet ja RVN viimeiset 30 minuuttia, Ronaldokin aloitti penkiltä mutta joutui peliin nopeasti Sahan loukkaannuttua. FA Cup on ainoa tavoite ManU:lla tällä kaudella kun liigamestaruus on mennyt, ja liigan puolella on nähty ja nähdään samanlaista löysäilyä kuin viime kaudellakin. Poissa on käytännössä vain Giggs, loput eivät mahtuisi avaukseen.

Arvio: 16-23-61
Matsi ei voisi tulla huonompaan aikaan Newcastlen kannalta. Joukkue on väsynyt ja sekaisin + kokoonpanohuolien rasittama, kun taas ManU 110% latautunut ja levänneempi ja käytännössä ilman miehistöongelmia. Edes harakka-fanina en usko pätkääkään Newcastlen mahdollisuuksiin tänään. 17 edellistä kohtaamisesta Newcastlella on 2 voittoa, tällä kaudella Castlen kotipeli päättyi 1-3 ja ManU ei ollut edes parhaassa iskussa silloin – siitäkin huolimatta pelissä ei ollut oikein mitään jakoa. Jos joukkue edes osaisi puolustaa niin olisi jotain toivoa (vrt Blackburn eilen).

Vedot:
Ei oikein mitään tarjolla, ManU:a tässä pelaan jos jotain. Kertoimet on niin rajoilla että pelit menee lähinnä hupipanostuksena vierasvoitolle. Pumpatkaa ihmiset nyt sitä Newcastlea alas että saadaan MunAn kertoimet ylös...

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Darren
Jäsen
Viestit: 2880
Liittynyt: 26.04.2004, 10:43

Tuotto: +29.17 yks.

Palautus%: 106.48%

Panosten ka: 0.32 yks.

Vetoja: 1386

Pisteitä: 1361

Viesti Kirjoittaja Darren »

Newcastle - ManU 21 - 24 - 55

Pallo on sentään pyöreä!? Tässäkin ketjussa hyvin esille tuotuihin seikkoihin, jotka ampuvat Newcastlen alas on mielestäni reagoitu jo selkeästi liikaa. Kun FA-Cupin välierä on kuitenkin kyseessä, uskon Newcastlen olevan aika yhtenäinen ryhmä, olettaen, ettei jo pelin alku repele uskoa finaalista. Prosentteja ei taida olla mitään järkeä laskea, jollei niiden mukaan myöskin pelaa, joten Newcastlelle pelimerkit, otetaan härkää sarvista, Go Magpies!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”