Tänään on 23.06.2018, 22:39.

Arsenal - Blackburn 16.4 FA -Cup välierä

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
BrFC
Jäsen
Viestit: 106
Liittynyt: 04.01.2005, 13:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kenpele

Arsenal - Blackburn 16.4 FA -Cup välierä

Viesti Kirjoittaja BrFC »

Arsenal - Blackburn 52 27 21

Tässä sinivalkoisin lasein vilkuilen ja prosentit sen mukaiset 8) No jotain perustetta: Rovers pelaa tällä hetkellä Hughesin alaisuudessa todella kurinalaisesti omaa peliään. Vuotava puollustus on saatu tukittua ja Friedelillä on nyt huomattavasti helpompaa loistaa maalillaan. Viikonloppuna Blackburn esitti sitä peliä mihin se parhaimmillaan pystyy = Southampton vaikutti vähintäänkin Tervareiden tasoiselta 3 divari porukalta (hieman kärjistetty vertaus :D ).
Loukkaantumisia Rovers paidassa ei juurikaan ole. Savage pelasi reserveissä 70min ja myöskin Jon Stead vaikuttaa pelikelpoiselta.

Arsenal pelasi loukkaantumisista huikeasti kärsivän Boron kanssa 0-1 joka on ollut viime aikoina kovinkin yleinen Arsenalin tulos vieraissa (vaikka hieman tuli sitä Overia hehkuteltua :oops: ). Sol Campell palaa takalinjoille (todennäköisesti avauksessa) joka on Arselle enemmän kuin taivaanlahja ottaen huomioon että Clichy loukkaantui perjantaina harjoituksissa eikä todennäköisesti pelaa loppu kaudella. Toki Sol ei varmastikkaan pelaan vasempana pakkina mutta voisin kuvitella että hänestä on jotain apua Arsen puollustuksessa. Ljungberg on epävarma, mutta jos mies on kunnossa on hän myös avauksessa. Hän on myös sarjassa major boost - jos pelaa. Muita huolia ei tällä hetkellä.

Cupin luonteen huomioon ottaen tasoitan prosentteja normaalia enemmän. Arsenalilla on kokemusta näistä peleistä vaikka muille jakaa, mutta niin on myöskin Rovers valmentaja Hughesilla (6kpl FA Cup finaalia Redseissä). Varmasti on jotain apua....No näillä prossilla mennään ja jonkun verran otan tasoituksella Roverssia sisään. Lähempänä lauantaita ja enemmän kokoonpanoista selvillä katsellaan lisää.

C´mon Blue&White

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Vaikka ottelu pelattaisiin Blackburnin KOTIkentällä, niin Arsenal olisi tuon 52 pinnan suosikki - näin karkeasti sanottuna. Siihen nähden puoluettomalla kentällä vedettynä toi on minusta törkeästi liian vähän.

Mutta onnittelen pelivalinnasta kun se on vain minulle plussaa - muista pumpata sen verran isolla että saadaan Arsenalin kertoimet ylemmäs 8)

Omat alustavat:

Arsenal Blackburn 65 22 13
Newcastle Man Utd 17 22 61

Castlella painanee UEFA-peli jaloissa + ManU näytti jo Norwich-pelissä olleen täysin keskittynyt tähän matsiin. Ei Castlella ollut edes kotonaan mitään jakoa ManU:lle tällä kaudella joten en oikein usko nytkään mahdollisuuksiin. Siitä syystä ManU:n prossat voi olla hieman ison tuntuiset.

Kauteen saadaan ihan mielenkiintoinen loppu kun Arsenal & ManU kohtaavat FA Cupin finaalissa - ainakin se tulee olemaan jännempi peli kuin viime vuoden Millwall-ManU.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


LFM
Jäsen
Viestit: 176
Liittynyt: 09.11.2004, 00:11
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja LFM »

Ja tähän matsiin vedonlyöntiharrastuksen ensimmäiset prosentit :oops: :D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow:

Arsenal-Blackburn 55-26-19

Mun mielestä Arsenal ei ole tässä kertoimien arvoinen suosikki:

Blackburn käytännössä varmisti paikkansa Valioliigassa viime viikonloppuna, tähän peliin tullaan varmasti laittamaan 110% ( en väitä etteikö Arsenal tekisi näin myös ), koska päätavoite eli säilyminen on paketissa.

Blackburnin puolustuspeli ja peli yleensä on parantunut selkeästi viime aikoina, ja viime aikojen hyvät tulokset antavat varmasti boostia tähän matsiin.

Arsenalilta poissa Campbell ( ollut jo kauemmin, en huomioinut prosenteissa ), mutta todellinen puutos on tähän matsiin Henry, joka ainakin Wengerin kommenttien mukaan ei ole pelikuntoinen ( vähensin 3 % pois Arsenalilta ).

Kukaan ei oleta tässä mitään Blackburnilta ( paitsi meikä ja BrFC 8) ), ja altavastaajana matsiin on aina helpompi lähteä.

Pelit PAF:lle X2=45%, kerroin noin 2,60 ja oma veikkaus loppuotteluun ManU ja Blackburn.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Surebetti
Jäsen
Viestit: 501
Liittynyt: 21.01.2005, 15:52
Pisteitä: 11

Viesti Kirjoittaja Surebetti »

FA Semifinaali:

Arsenal-Blackburn 59-21-20

Henryn poissaolo vei Tykkimiehiltä pari yksikköä prossista, mutta kuitenkin selkeänä suosikkina luonnollisesti. Blackburnin hyökkäys ja koko joukkue omaa huikeat näyttöhalut, kun jo tuossa mainittiinkin sarjapaikan varmistuttua... Ehdottomasti X2:ää peleihin...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


VIPUNEN
Jäsen
Viestit: 38
Liittynyt: 30.05.2004, 12:56
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja VIPUNEN »

Otetaanpa tähän väliin näin Arsenalin kannattajana kommentit pelistä Arsenal-Blackburn.

-Olen kaikesta tunnehuumasta huolimatta samaa mieltä että Henryn poissaolo syö tehoja(vaikka sen sanomanne 3%). Samaa mieltä niinikään siitä että tämä on Blackburnin tämän kauden tärkeimpiä pelejä ja varmasti sen 110% laittavat peliin.
- Eri mieltä olen yleisestikin siitä, että Arsenalia pidetään heti heikonpana jos avaukseen Wenger onkin valinnut muutamia (ei Arsenalin kannattajille vieraita nimiä esim Mathiu Flamini) *Olen sitä mieltä, että Wengerin nuoret pelaajat ovat aliarvostettuja. Se on vaan niin, että esimerkiksi Robert Pires ja Dennis Berkamp ovat jo aika vanhoja. Nuoria tarvitaan ja Wenger on ollut rohkea!

Blackburn tulee pelaamaan tiiviin puolustuspelin kautta niinkuin tähänkin asti Mark Hughesin alaisuudessa.
Ei minulla ole Blackburnia vastaan joukkueena mitään, päinvastoin, mutta todellisia joukkueen tukipilareita on vaikea harmaasta ryhmästä löytää. O Damien Duff oli loistava, mutta raha oli tärkeämpi ja Chelseassa pelailee nyt. Ja kukaan tuskin väittää etteikö juuri tälläisia pelaajia Roversin joukkue tarvitsisi nykyään.

Arsenal on kuitenkin tämän vuoden puolella onnistunut puolustuspelissä, josta kertovat niukat 1-0 voitot. Hyökkäys sensijaan ollut tehottomanpaa.

Asetelmat ovat mielestäni jälleen 1-0 peliin otolliset: Arsenalin kelvollinen hyökkäys(henry verottaa tehoa)+hyökkäävämpi pelityyli VASTAAN: Blacburnin puolustava pelityyli.
Roversin kannalta hyökkäys könkäinen, joten Arsenalin kokematon(jos Sol ei pelaa) puolustus tuskin joutuu koville.
Keskikenttää hallitsee kyllä Arsenal tässä pelissä!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

ARSENAL – BLACKBURN

Gunners on päässyt kauden loppupuoliskolla varsin hyvään iskuun, 7 voittoa putkeen ja 13 viime pelistä 10-2-1 saldo (cup mukana) – hulluinta on se, että joukkue on päästänyt noissa 7 voittopelissä tasan 1 maalin omiin = 6 x nollapeliä! Vaikka Sol Campbell on yhä poissa. Toure & Senderos topparipari ei ole siis pelannut hullummin... Gunners on FA Cupissa kone, viimeisen 8 vuoden aikana 7 kertaa välierissä ja juhlinut myös 2000-luvulla pariinkin otteeseen pystiä. Tällä kaudella motivaatiota ei ole ihmeemmin jäljellä, mutta se lyödään varmasti FA Cup –mestaruuden tavoitteluun.

Rovers-pelistä on poissa Henry, mutta Ljungberg palaa keskikentälle ja ilmeisesti Edu alkaa myös toipua pelikuntoon. Poissaoloina Henryn lisäksi kolmikko Flamini & Clichy & Campbell, joilla ei ole sen kummempaa merkitystä: Campbell toki vaikuttaa mutta kirjoitin tuohon ylemmäs kuinka hyvin paikkaajat ovat pelanneet -> ei syytä juurikaan korjata.

Blackburn ei ole ihmeemmin FA Cupissa menestynyt ja hävinnyt Arsenalille liigassakin kotona sekä vieraissa viime kausina. Joukkue on Valioliigan puolella suht turvassa, joten FA Cupiin voidaan kyllä panostaa nyt täysillä. Kokoonpanoissa ei uusia ongelmia; käytännössä sama avauskokoonpano mitä Southampton-matsissa. Olennaisena poissaolijana näin ollen Robbie Savage, joka ei ole vielä 90” kunnossa.

Arvio: 62-23-15
Henryn poissaolosta 3% korjaus, joka voi olla hieman liikaakin mutta menköön nyt. Pelin kulku lienee varsin selvä: Arsenal pitää koko ajan palloa ja vyöryttää hyökkäyksiä, Blackburn puolustaa ja toivoo saavansa 1 maalin vastahyökkäyksellä. Molempien joukkueiden puolustus on toiminut hyvin ja näkisin tämän suht vähämaalisena vääntönä - huom, vähämaalisena suhteessa tän tasoeron peliin. Joukkueiden välillä on sen verran monta luokkaa että ei tästä alle 50% o2.5 oikein pysty tekemään?

Vedot:
Ei tähän oikein taida pelattavaa irrota, Blackburnia voi koittaa pikkupanoksilla kun ~7,50 tasoisia kertoimia on tarjolla. Pinnacle/Pointbet tarjoaisi o2.5 @ 2,18 jota voisi vähän ottaa kun TV-pelikin kyseessä = saa jotain jännättävää jos Arsenal karkaa heti alussa :P

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Köpi
Jäsen
Viestit: 32
Liittynyt: 28.11.2004, 14:53
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Jämsä

Viesti Kirjoittaja Köpi »

Arsulta poissa Henryn lisäksi Campbell, Flamini, Clichy ja Almunia, jos Sky Sportsin webbisivuihin on uskomista.
Ljungberg, Edu ja Reyes tehnevät paluun loukkaantumisten jäljiltä.

Roversilta Savage ja Flitcroft jonkunasteisia kysymysmerkkejä.

Roversin oletettu kokoonpano lienee hyvin lähellä samaa, millä Soton kaatui viime viikonloppuna. Mokoena pelaa keskikentän pohjalla tarkoituksena estää Arsenalin pelinrakentelu.
Savage aloittanee penkillä ja Dickov yksin piikissä.

Huomattavaa on, että viimeisessä 10 pelissä (cupit mukaanlukien) Blackburnin verkkoon on tehty 3(!) maalia. Yhden näistä teki Robin Van Persie...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Köpi, 16.04.2005, 12:07. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Minikommentit


tipster
Jäsen
Viestit: 385
Liittynyt: 13.05.2003, 14:06
Pisteitä: 2

Blackburn

Viesti Kirjoittaja tipster »

PAFille sinkkua Blackburnille kertoimella 8. Mainio kerroin.
Oma arvio Blackin voitolle 15%.
Joitain Blackin pelejä nähnyt Canalilta ja mukavan näköistä peliä on pelannut. Manua vastaan tosin oli hieman tuuria että tasan pelasivat.
Blackin pelaamista puoltavat vielä puolueeton kenttä ja Henryn poissaolo.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”