Tänään on 21.05.2018, 04:59.

ITA Serie A 5.-6.3

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Beerking
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 11.02.2004, 11:38
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raahe

ITA Serie A 5.-6.3

Viesti Kirjoittaja Beerking »

5.3
Atalanta - Milan 14 29 57 -3,69
Roma - Juventus 32 30 38 -0,76

6.3
Fiorentina - Reggina 39 33 28 +1,00
Inter - Lecce 50 35 15 +2,35
Messina - Lazio 44 31 25 +1,47
Parma - Cagliari 50 28 22 +2,51
Sampdoria - Chievo 49 28 23 +2,48
Siena - Brescia 36 35 29 +0,20
Udinese - Bologna 46 31 23 +2,24

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Potto
Jäsen
Viestit: 17
Liittynyt: 20.08.2004, 10:38
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Potto »

Atalanta - Milan 14 29 57 -3,69
Mitä toi -3,69 tarkoittaa? Kiitos

Unibetilla ainakin houkuttelee toi Cagliari kertoimella 5.9. Itse saan otteluun arviot:

Parma - Cagliari 52 29 19

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beerking
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 11.02.2004, 11:38
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raahe

Viesti Kirjoittaja Beerking »

Potto kirjoitti: Mitä toi -3,69 tarkoittaa? Kiitos
Ei se kummempia, kaavan arvio ottelun suunnasta. + kotiin ja - vieraille.
Kaikki prossat on sitten raakaprossia pelkkien tilastojen perusteella.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Beerking
Jäsen
Viestit: 73
Liittynyt: 11.02.2004, 11:38
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raahe

Viesti Kirjoittaja Beerking »

Singlet PAFille:

Fiorentina - Reggina 2 (28%) 4,20
Inter - Lecce 2 (15%) 9,00
Siena - Brescia 2 (29%) 4,20

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

perusprossat ilman kokoonpanotietoja

Roma-Juventus 34 32 34
Parma-Cagliari 54 27 19
Inter-Lecce 65 23 12
Udinese-Bologna 54 27 19
Sampdoria-Chievo 60 25 15
Siena-Brescia 47 30 23
Atalanta-Milan 12 28 60
Messina-Lazio 39 31 30
Livorno-Palermo 35 32 33
Fiorentina-Reggina 50 29 21

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Batistuta17
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 17.12.2004, 21:11
Pisteitä: 0
Paikkakunta: St.Karins

Viesti Kirjoittaja Batistuta17 »

Roma - Juventus

Seria A:ssa sijalle 7 pudonnut Roma joutuu kovan paikan eteen, kun vastaan saapuu mestaruutta tosissaan jahtaava ' Vanha Rouva' Juventus. Roma on pelannut kauden todella epätasaisesti, välillä on tullut hienoja voittoja, ja välillä aivan uskomattomia tappioita ja tempauksia. Näistä esimerkkinä mm. Antonio Cassanon protestointi, kun valmentaja Luigi Del Neri otti hänet pois kentältä, huonon pelin loppuvaiheilla! Tämä ns. valittelu ja itkeskely on vienyt Roman pelistä sen vanhan kunnon tuntuman ja peli-ilon. Joukkue ei ole enää läheskään yhtä yhtenäinen kun esimerkiksi 2-3 vuotta sitten jolloin seura taisteli mestaruuksista niin Euroopassa kuin kotimaassankin. Tällä kaudella Roman ainoa ylpeyden aihe on ollut Vincenco Montella joka johtaa Serie A:n maalipörssiä, Mies on ollut todella tehokas maalinedustalla ja on iskenyt lähes jokaisesta paikastaan maalin.. Onhan miehellä ollut myös tuuria mukana mutta tämä kuuluu kovan maalintekijän lahjoihin, niinpä hän on aina vaarallinen pelaaja vastustajan puolustusalueella. Valitettavasti Roman muu pelaaminen on ollut tällä kaudella enemmän ns. toivotaan toivotaan jalkapalloa. Pelataan puoliteholla mm. puolustuksessa ja toivotaan ettei vastustaja saa tehtyä maalia..tämä taktiikka on todettu erittäin huonoksi, varsinkin tällä kaudella. Valmentaja Luigi Del Neri on yrittänyt saada joukkueen pelaamaan yhtenäisesti ja joukkueena, mutta turhaan. Myös ennakkoon vahvaksi uskottu Roman keskikenttä on ollut tällä kaudella suoraansanottuna huono! Roman ylpeys, joukkueen kapteeni ja Stadio Olimpicon lemmikki Francesco Totti on tällä kaudella keskittynyt enemmä vastustajien vahingoittamiseen kuin itse palaamiseen. Nelikko Mancini, Tomassi, Perrotta ja Dacourt ovat myös olleet odotettua heikompia, niinpä keskikentälle on usein murtautunut nuori Daniele De Rossi joka on noussut hienosti esiin Rooman heikkouden keskeltä, ja joukkueen parhaaksi pelaajaksi yhdessä Montellan kanssa. Maalivahtipeli on Romalla ollut normaalilla tasolla, maalissa palloja nappaa kiinni Ivan Pellizoli oman tasonsa mukaan, joka mielestänoi saisi olla hieman korkeampi. Huomisesta ottelusta Romalla on varmasti sivussa pitkään loukkaantuneena ollut Christian Chivu, muita suuria ongelmia ei siltä puoleta tule.

Mestaruutta jahtaavalla Juventuksella ei ole enää varaa pistemenetyksiin tai mIlan karkaa sarjataulukossa. Käytännössä se ei saa hävitä enää yhtään ottelua tällä kaudella, riippuen tietysti siitä miten Milanin pelit ovat sujuneet. Fabio Capello palaa ensimmäisen kerran valmentaja takaisin Stadio OLimpicolle, ja tulossa on varmasti kuuma kamppailu. Juventus on pelannut tällä kaudella taktisesti loistavaa ja hyvinkin puolustavaa jalkapalloa, siitä ja puolustuksen pitävyydestä kertoo jotain se, että se on päästänyt tällä kaudella vain 15 maalia 26:ssa liigaottelussa. Myös loukkaantumisista selvinnyt Alessandro Del Piero on päässyt hyvään peli vireeseen ja miehen oveluus ja maalintekopaikkoihin hakeutuminen on ollut viime otteluissa lähes yhtä hyvää kuin miehen parhaimipina vuosina. Juventuksen vahvuuksiin kuuluu ehdottomasti se, että se on tasaisen hyvä tai loistava jokaisella osa-alueella. Kaikki on kunnossa maalivahtipelistä hyökkäyspeliin. Joukkueen ainoa pieni ongelma löytyy oikeastaan tuolta motivoitumispuolelta. Aina ei, vaikka kyseessä on maailmanluokan ammatilaisia ei motivoituminen onnistu parhaalla mahdollisella tavalla silloin joukkue on vaikeuksissa..kuten viime otteluissa on huomattu. Yleensä kuitenkin kaikki on kunnossa ja uskon että varsinkin huomenna kun vastassa on kuitenkin Serie A:n parhaimmistoon kuuluva joukkue niin motivoitumisongelmia ei ole. Myöskään juventus ei suurista loukkaantumisista kärsi. Siltä puuttuu ainoastaan Pavel Nedved, joka saattaa hieman vaikuttaa joukkueen iskukykyyn, mutta myös korvaajat ovat sitä luokkaa että suuria ongelmia ei synny. Pelottavan kärkikolmikon tulevat muodostamaan Zlatan Ibrahimovic, David Trezeguet ja Del Piero. Roma saa olla varuillaan kun ' vanha rouva ' saapuu vierailulle Stadio Olimpicolle, tulos saattaa pahimmassa tapauksessa olla todella murhaavaa.

Verrataan vielä joukkueiden eri osa-alueita: (loukkaantumiset otettu huomioon)

Maalivahtipeli:

Roma - Ivan Pelizzoli on hyvä maalivahti, joka kuuluu Serie A:n 5 parhaan maalivahdin joukkoon. Hyvä mies maalilla ja myös hyvä organisoimaan puolustusta. Tärkeä mies Roman alakerrassa.

Juventus - Gianluigi Buffon on ehdottomasti tällä hetkellä maailman paras maalivahti, yhdessä Real Madridin Iker Casillaksen kanssa. Varmaa työskentelyä niin jaloilla kuin käsilläkin. Tärkeä mies Juventukselle, erittäin tärkeä.

Puolustus:

Roma - Walter Samuelin lähtö Realiin oli kova isku Romalaisille. Christian Chivun piti olla korvaajana mutta tällä hetkellä mies on loukkaantuneena. Mexes on ottanut ykköstopparin roolin puolustusessa. Leandro Cufre ja Panucci ovat pelanneet tasonsa mukaisesti, enemmä voisi kyllä odottaa Roman tasoisen joukkueen puolustajilta.

Juventus - Thuram on vanha konkari puolustuksessa ja myös ehdottomia johtohahmoja. Zambrotta on pelannut osittain keskiknetällä ja puolustuksessa, itse lasken miehen puolustajaksi. Fabio Cannavaro on ottanut oman tonttinsa ja on pelannut kieltämättä todella hienosti. Jälleen yksi maailman parhaista kokonaisuuksista. Romalla ja Mintellalla tulee vaikeuksia murtaa tätä seinää.

Keskikenttä:

Roma - Tottin pelleilyt ja muiden alisuorittamiset ovat maksaneet joukkueelle paljon. Enemmän odotettiin ennen kauden alkua, paljon enemmän. Perrotta ja Mancini ovat ehkä hieman petranneet alkukaudesta. De Rossi on ollut suurin yllättäjä, ja positiivinen sellaine. Suuri tulevaisuuden lupaus.

Juventus - Pavel Nedvedin poissaolo tulee näkymään vähän Juven hyökkäyspelissä ja pelinrakentelussa. Toisella laidalla Mauro Camoranesi on päässyt ja ollut loistavassa vireessä koko kauden ajan. Keskellä Emerson johtaa joukkueen puolustuspelaamista ja enemmän hyökkäyssuuntaan pelaa Manuele Blasi.

Hyökkäys:

Roma - Roman vahvin osa-alue. Serie A:n ykköspyssy Montella on ollut hyvässä iskussa. Cassano saisi lopettaa valittamisen ja keskittyä enemmän pelaamiseen.. tämä on hyvä vastustajan kannalta, mutta valitettavaa roman kannalta. Montellalla tulee olemaan vaikeaa yksin ohittaa Juven puolustusmuuri.

Juventus - Zlatan Ibrahimovic, David Trezeguet ja Del Piero.. kukapa ei tätä kolmikkoa pelkäisi. Kaikki osaavat viimeistellä maaleja ja kaikkia yhdistää loistava pelikäsitys ja tekniikka. Maaleja tulemme varmasti näkemään tältä kolmikolta. Kaikki eivät varmasti samaan aikaan ole kentällä, mutta heitä kierrättämällä saadaan todella hyvä hyökkäskaksikko aikaan. Juventusta aion ainakin minä pelata laupilleni..mitä muut ovat mieltä?

Kiitos ja Kuulemiin...[/b] :wink: :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

...You will only get one change, to make the first impression...

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Pelaan Serie A -kierrokselta vain Romaa:

Roma-Juve 37 30 33 - peliä löytyy jopa suoraan kotivoittoon.

Lasken ensi viikon matsin tärkeämmäksi Juvelle kuin tämän koitoksen ja siksi prossat ropisivat alaspäin. Kokoonpanoista ei tietoa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”