Tänään on 28.05.2018, 06:02.

F.A-CUP 19-20.2

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
laudrup
Jäsen
Viestit: 1304
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

F.A-CUP 19-20.2

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Jopas nyt kuin ei tätä vielä ollut avattu... :shock:

Itse en nyt vaan voi olla pelaamatta Newcastlea huomenna. Joskus Chelseakin häviää taas ja nyt ovat kaikki ainekset siihen olemassa.
Chelsealla Barca-matsi takaraivossa ja poissa Robben, Terry, Lampard, Makelele, Drogba ja Cech. Materiaalissahan riittää ja korvaajat ovat kovaa tasoa, mutta kun Newcastlelle annetaan tässä yli neljän kertoimia niin se on jo liikaa. Tosin Castle-ahcp tai Chelsean myyminen lienee ehkä paras vaihtoehto.
Syön puuroa lounaaksi seuraavat pari kuukautta jos ei ainakin Neo pelaa tässä Chelseaa vastaan? 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

NEWCASTLE - CHELSEA
Kokoonpanoissa on probleemia jonkin verran, ja lopullinen versio aloituskokoonpanosta selvinnee vasta huomenna. Lee Bowyer & Amdy Faye ovat pelikiellossa, jotka ovat olleet vakiokamaa keskikentällä viime peleissä - näin ollen Ranskan poika Laurent Robert päässee avaukseen vasemmalle. Robert otettiin UEFA-pelissä kehiin 2. jaksolla ja oli yksi osatekijä siihen, että Castle käänsi 1-0 tappioaseman 1-2 voitoksi LOISTAVALLA esityksellä. Ainut ongelma tuosta tulee peräpäähän, sillä Faye on noin 100x parempi rikkova pelaaja mitä vain hyökkäyssuuntaan pelaava patonki. Bowyerin poissaolo ei ole niin paha, koska loput keskikentästä voidaan täyttää Butt - Jenas - Dyer. Mutta, nyt myös Butt on epävarma sekä Dyer! Tämän lisäksi left-back tontille hankittu Babayaro linkutti UEFA-pelissä kentältä, ja uusi toppari Boumsong on myös epävarma pelikuntonsa osalta.

Vastaavasti myös vierailta on kokoonpanosta ulkona useita avausmiehiä: Valioliigan paras toppari John Terry on poissa pelikiellon vuoksi, joten pitkään loukkaantuneena ollut Carvalho korvaa hänet. Toinen paikkaaja Robert Huth on yhä sivussa. Didier Drogba on poissa (ainoa Valioliigatason huippukärki Chelskillä) sekä Robben useita viikkoja. Tähän päälle voidaan lisätä myös Frank Lampardin erittäin todennäköinen lepuutus, jonka korvaa Tshekki-hankinta Jarosik. Tosin kannattaa huomioida että Lampard on pelannut käytännössä joka pelit tähänkin asti, joten tuskinpa lepää? MUTTA vähän riippuen lähteestä, huhuja on myös pelaajien Duff, Cech, Makelele & Ferreira lepuutuksista... ja 2-3 noiden herrojen puuttuminen nostaa HUIMASTI Castlen osakkeita, joilla on itseluottamusta nostanut hyvä 1-2 UEFA-voitto takana + kostoa Carling Cupin kohtaamisesta.

Otan itse kuitenkin hieman pois Newcastlelta, eli arvioksi TÄMÄN HETKEN tiedoilla: 27-30-43
==> Castle on silti enemmän kuin pelattava. Carling Cupin puolella peli meni jatkoajalle, jossa Chelski hoiti homman kotiin.

PAF tarjoaa 4.50 suoralle mutta ottaisin melkeinpä +0.5 tasoituksella @ 1.86 Lads.

Odottelen vielä huomiseen lopullisia tietoja, mutta mitään varmaa ei tietenkään saa koskaan. Hyvä esimerkki viikko sitten kun Giggs & Ronaldo olivat "varmasti" poissa joka lähteestä ja kummasti pelasivat.

Siispä kaikki noi epävarmat tapaukset on oletettavasti kentällä, molemmilla on muutama saletti tapaus ja loput sitten tietää kun peli alkaa.

T: Neo

P.S Ja laudrup voit lähteä huomenna vaikka pizzalle ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1304
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Laudrup huokaisee helpotuksesta ;)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”