Tänään on 21.06.2018, 21:29.

Suomi. Liigacup 2005 Vantaa/Myyrmäki Helmikuu 18-19

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
KR
Jäsen
Viestit: 558
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 62

Suomi. Liigacup 2005 Vantaa/Myyrmäki Helmikuu 18-19

Viesti Kirjoittaja KR »

Tässä muutama huomio 1. kotimaan turnauksesta johon on jo jopa kerrointarjontaa! Kertoimet olen valinnut kerroinvertailusta/ en ole tarkistanut onko muuttuneita TAI parempia kertoimia tarjolla eikä tässä vaiheessa kautta oikein pääse ylikertoimia kovin vahvasti arpomaan: tietoa on melko niukasti tarjolla.. Alkuotteluita nämä ovat joten pahoja veikattavaksi.

Veikkaus antaa kertoimet vain otteluun ALLI- HJK (tulosveto); sanoisin että hieman kömpelöä toimintaa koska omaahan tämä Liigacup2005 sentään jonkinlaisen virallisen statuksen. Hyvä sentään että on ulkomaisia toimistoja.

Mikään kohteista ei ole varsinaiseti "kaamea" ylikerroin; olen vain jokaiseen valinnut yhden "ehkä" kohtuullisen vedon. Ei siis sellaisia vetoja joita tohtisi "seurantaan" laittaa, vain mielenkiinnon herättämiseksi.

18.02.
FC Honka - Tampere United X @3,45 Centrebet klo 1700
Hongassa joitakin viime kauden Jarolaisia ja Hämeenlinnalaisia, Ville Lyytikäinen on kai laskettava yhdeksi ex-HML jäseneksi. Tampereella lähes kaikki vakiopakit sivussa ja Kujala joten Marchisin hankinta pelastaa hieman puolustuspään ongelmia mutta tilanne on silti paha. Scheweleff on nuori mutta varsin hyvä. Ex-hämeenlinnalainen Suikki ei ole harjoitusoteluissa ainakaan häikäissyt. Nyt vastassa on siis tuttuja pelaajia viime kaudelta. Pohjan poissaolo näkyy ja antaas katsoa pelaako esim Sainio pakin paikkaa. Kotijoukkueelta puuttuu Vesa Vasara "nimimiehistä".
Tampere on normaalikunnossa edelleen top3-4 sakki mutta ei tämän päivän kokoonpanolla ole sitä. Kummankaan voittoa on vaikea ennakoida joten mieli tekisi koettaa tasuria. Honkakaan ei kai nyt mikään suurjoukkue ole vaikkakin div1:n kolmonen olikin kaudella 2004. Nuoria pelaajia on paljon; 5 vaihdon säännöllä heitä voi olla paljon kentälläkin.

AC Allianssi - HJK X @3,40 Centrebet klo 1900
Isännät ovat menettäneet Adrianon ja Rantanen lopetti. HJK on käynyt läpi rajun nuorennusleikkauksen myös mutta yllättävän hyvää peliä ovat esittäneet hallikaudella. Kotijoukkue puolustaa liigacup mestaruutta joten ehkä sitä motivaatiota voi löytyäkin 20000 euron tavoitteluun. HJK:ssa ei siis pelaa mm Kottila, Vilntrotter, Gronlund, Turpeinen... joten aika lailla eri sapluunalla mennään. Mielenkiintoista ja hyvää nuorta kalustoa ollut tulopuolella. Ennakoiden mukaan tästä odotetaan "vahvan" Allianssin ja "nuoren ja nopean" HJK:n kohtaamista. Uskon HJK:n venyvän tasuriin ellei jopa voittoon. Allianssin aloituskokoonpanosta en tiedä; melko tasalaatuinen ryhmä se kuitenkin kauttaaltaan on, Adrianon vahvaa roolia se tullee vielä kuitenkin kaipaamaan. HJK pelaa epäonnekseen ilman uutta ykkösmaalivahtia Wallenia ja kokenutta Jensenia joten tämä on aika pitkä miinus.

FC Haka - KuPS 1 @1.40 Eurobet klo 2100
Vakuuttava Haka ei IHAN aina ole ollut vakuuttava kuten esim FA cup semifinaalissa Haka 3-6 MyPa lokakuussa. Joka tapauksessa tämän "pitäisi" olla Hakan heiniä ja 1.40 kerroin voi vaikuttaa jo siedettävältä, juuri ja juuri. Ristilä on isoin menetys viime kaudesta mutta esim harjoitusotteluissa joukkue on pelannut vakavassa mielessä "hyvällä kokoonpanollaan". KuPS tullee taistelemaan kaudella 2005 irtopisteistä, ei sen tilanne kovin hyvältä vielä näytä, joukkuekaan ei taida edes ihan valmis olla vaan uutta kalustoa haetaan. Muun muassa Marcot Manso ja Pogioli eivät esim. enää edusta KuPSia. Tässä ottelussa Haka tullee olemaan se "selvästi rutinoituneempi" joukkue ja voittaa. Viime kaudella Hakan liigacup meni reisille loukkaantumissuman takia. Nyt tilanne on parempi

19.02.
HJK - TP-47 1 @1.55 Playit klo 1300
Vierasjoukkueen tilanne voi olla hankala ilman Huuskoa ja toiseksikin joukkueen ilmoitettu matkustusaikataulu kertoo että joukkue nukkuu yön bussissa ja aamupalan aikoihin bussi saapuu pääkaupunkiseudulle! HJK:lla jäsenet on jo vetreinä; eri asia on kuinka verrata bussilepoa ottelurasitukseen? olettaisin kyllä tilanteen olevan torniolaisten osalta hankala. Toisaalta TP47 voitti oman liigacup ryhmänsä vuosi sitten ja muistetaan "suuryllätys" Lahdessa 1. Litmasen liigaottelussa pitkiin aikoihin. Huuskon lisäksi pari kolme vakiopelaajaa on vaihtunut. Esim maalivahtipeli on arvoitus. Lisäksi kauden avauskokoonpanopelaajista kaksi on sivussa Koivuranta /Saario; ensin mainittu pidempään. Vähän nahkeita kertoimia tarjolla mutta jos playit 1.55 on korkein ja pakko olisi joku näitä ottaa niin sitten HJK lapolle. Onhan se kuitenkin selkeästi tophalf joukkue ja omaa mahdollisuudet jopa top4:aan kun taas TP47 on tällä kaudella jopa hyvä putoajaehdokas.

FC Honka - KuPS 1 @2.50 Playit klo 1500
Ehkä liikaakin kuvittelen Honkaa paremmaksi minimaalisella tiedolla mutta kuitenkin... kohtuupelejä Honka on harjoituskaudella jo pelannut. Esim Lahdessa 0-1 johto puoliajalla isäntiä vastaan oli osoitus jonkinlaisesta tasosta vaikka vastassa olikin "Kottilat sun muut". Tuo ottelu tosin kääntyi 3-1 tappioksi.

AC Allianssi - RoPS 1 @1.50 Playit klo 1700
RoPS:ilta puuttuu paljon pelimiehiä. Saileti, Edehero (ensi viikolla?) Douglas(??? toivon mukaan tulee vielä ennen kauden alkua!). RoPS ei ole vielä juurikaan viettänyt aikaa yhdessä "joukkueena" ja kotijoukkue tullee jyräämään. Viander uutena miehenä tolppien välissä voi pelastaa muutaman. RoPS.sta on lähtenyt koko joukko ulkomaan apuja pois lähinnä Serbian ja Unkarin suuntiin. Juuri em. Viander on tulopuolella merkittävin huomio. En usko että tasavahva Allianssi tätä kotijoukkueena tyrii

-kr-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 558
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 62

Viesti Kirjoittaja KR »

Pieni yritelmä tuplavedoksi... Luulisi matkarasituksen TP47:lla ja RoPS:lla merkkaaavan jotakin joskin kotijoukkueet Allianssi ja HJK pelasivat eilen jo yhden tiukan keskinäisen. HJK menetti Mäkelän ja ikävä kyllä myös Hakanpään. Joukkueessa näyttää silti riittävän nuorta kykyä näihin hallimatseihin. Vaikka Tiittasen mukaan Allianssi pelasi "hyvän ottelun" 0-1 tappiosta huolimatta niin tuo maalittomuus hieman huolettaa. Nyt RoPS tulee vastaan ja Liigacup-mestarin vuosimallia 2004 on nyt pakko voittaa. RoPS:lla vauhti on ehkä vielä liikaa lyhyen yhteisen harjoittelujakson jälkeen. Heillä puolustuksesta uusi "konkari" Paija poissa ja Saileti. Lisäksi on huomattava että hyökkäyksessä ei ole vielä Douglasia eikä tämän veroista pelimiestä.

Tällä siis koetetaan Nordicbetilla:
AC Allianssi - RoPS 1 1.55
HJK - TP-47 1 1.55
-------------------------------------
Tupla 2.40 Panos 1 (Asteikko 1-3)

-kr-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 558
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 62

Viesti Kirjoittaja KR »

HJK
STARTING 11
4 NYLUND Ville
6 AALTO Iiro
11 LAMPI Veli
12 JOHANSSON Mika
14 HETEMAJ Perparim
17 SAVOLAINEN Vili
19 HAKANPÄÄ Rami << ei loukkaantunut
20 AALTO Jussi
24 ZENELI Erfan
27 SORSA Sebastian
30 EID Adel
SUBS
2 ÄIJÄLÄ Ilari
7 HÄNNINEN Mika
16 PARIKKA Jarno
21 ORAVAINEN Petri
22 HALSTI Markus
26 SIIVONEN Felix
35 HUUHTANEN Mika


TP-47
STARTING 11
2 HAKASALO Jussi
3 BULGAKOV Anatoli
4 HAKALA Jukka
9 TORVIKOSKI Tommy
11 LÄHDERINNE Mika
16 PEKKANEN Ville
17 KAINU Pekka
19 IKÄLÄINEN Joonas
20 HIUKKA Sakari
24 ISTERI Jaakko
36 HENRIKSSON Janne
SUBS (melko ohut penkki, ei käyttöä 5 vaihdon säännölle...)
1 JAAKKOLA Anssi
14 HALONEN Tommi
18 PELTOLA Timo
22 TENKULA Jarno

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 558
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 62

Viesti Kirjoittaja KR »

Kickoff -25 minuuttia...

ALLIANSSI
STARTING 11
1 SILLANPÄÄ Henri
2 LEHTINEN Ville
3 LINDSTRÖM Mathias
4 TUUNAINEN Jarno
8 MARJAMAA Timo
11 SAMPO Peter
15 STAFSULA Dritan
16 PULKKINEN Heikki
17 VÄHÄSARJA Jarkko
19 SAVOLAINEN Juska
22 OJANEN Risto
SUBS
6 POULSEN Jon
7 SIMULA Mikko
9 VAJANNE Justus
14 CLEAVER Chris
20 VUORINEN Hermanni
21 MAANOJA Tomi
23 KOJOLA Kristian


SIMULA, CLEAVER... penkillä

ROPS
STARTING 11
1 VIANDER Jani
2 KUUSELA Panu
3 JALAVA Petri
4 KILPELÄ Matti
5 PAIJA Markus <<< jossakin epäiltiin loukkaantuneeksi
6 HURME Jarkko
7 MAHLAKAARTO Janne
11 MAJAVA Juha
15 BOGESIC Zoran
16 SYVÄJÄRVI Ville
18 PEURA Antti
SUBS
8 GODAR Dejan
14 PEIC Zoran
21 YLIPAAVALNIEMI Ville


Hintsu* penkki ja missä on varamaalivahti?

-kr-
*) pelimiehiä Godar ja Peic mutta se lukumäärä...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”