Tänään on 22.06.2018, 12:21.

Valioliiga 12-14.2

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Valioliiga 12-14.2

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Avataampa tämäkin topiikki jo näin aikaisin. Perusprosentit laskettuna ilman kokoonpanotietoja ja muita vaikuttavia tekijöitä.

Lauantai 12.2
Everton - Chelsea: 21-29-50 (1-1)
Birmingham - Liverpool: 27-28-45 (1-2)
Blackburn - Norwich: 54-27-19 (1-0)
Portsmouth - Aston Villa: 44-29-27 (1-1)
Bolton - Middlesbrough: 42-28-30 (2-2)

Sunnuntai 13.2
Man City - Man United: 21-27-52 (1-1)

Maanantai 14.2
Arsenal - Crystal P: 77-17-6 (3-1)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Hyvä Blackrock, näin sitä pitää 8)

Alustavasti on vähän vaisun oloinen kierros: viime viikkojen rahantekokone Bolton ei nyt jostain syystä maistu yhtään, ja sama Pompeyn osalta. Eli ei mitään vielä peleihin.

Everton Chelsea 20 26 54
Birmingham liverpool 30 29 41
Blackburn Norwich 53 26 21
Portsmouth Aston Villa 43 29 28
Bolton Middlesbrough 45 27 28
Man City Man Utd 21 25 54
Arsenal Crystal P 76 17 7

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Höh! Itse olin juuri hehkuttamassa molempien, Boltonin ja Pompeyn edullisuutta. :)

Villan esitys oli viimeksi kotonakin sen verran väsähtänyt, että en millään jaksa uskoa sellaiseen ryhtiliikkeeseen, millä Portsmouthista olisi mitään vietävää. Joukkue on pystynyt tekemään toistaiseksi vain 9 liigamaalia Villa Parkin ulkopuolella eikä sen hyökkäys ole tosiaankaan edes terävimmillään juuri nyt. On todettava, ettei Pompeykaan ole aivan parhaimmillaan, mutta siitäkin huolimatta sen on oltava selvempi suosikki kuin Neon luvut osoittavat.

Boro suoritti viimeksi pitkästä aikaa ihan kelvollisesti ja voittikin Blackburnin ansaitusti. Blackburn kotona ei kuitenkaan ole oikea mittari joukkueelle, enkä tekisi tuon matsin perusteella vielä kovin merkittäviä johtopäätöksiä. Borolla ei vain juuri nyt ole kykyä kovin paljon parempaan, kun poissaolot vaivaavat edelleen. Bolton on vaihteeksi erinomaisessa putkessa ja monet perättäisistä voitoista ovat sitä paitsi tulleet ihan ansaitusti, hyvän peliesityksen jälkeen. Viimeksi se oli kuitenkin vaikeuksissa innokkaan Crystal Palacen kanssa, mutta Boltonille onkin jotenkin tyypillistä joutua hankaluuksiin ennalta heikompia vastaan. Siinä mielessä tunnistan Neon huolen Boltonista, että joukkue on niin usein tablannut juuri silloin, kun siltä on "yleisesti" alettu odottaa voittoa. Liiat tunteet syrjään; mielestäni Boltonin kertoimet riittävät edelleen mainiosti peleihin!

Omat alustavat arviot kyseisiin matseihin:

Portsmouth-Aston Villa 45/30/25 (Portsmouth raja 2,22, Betdaq 2,39)
Bolton-M'boro 48/28/24 (Bolton raja 2,08, Betdaq 2,25)

Kaikki tosiseikat puoltavat, joten itse en näe mitään estettä pelata nuo kaksi kohdetta pois jo nyt. 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


BrFC
Jäsen
Viestit: 106
Liittynyt: 04.01.2005, 13:03
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kenpele

Viesti Kirjoittaja BrFC »

Bolton on vaihteeksi erinomaisessa putkessa ja monet perättäisistä voitoista ovat sitä paitsi tulleet ihan ansaitusti, hyvän peliesityksen jälkeen
Tuohon nyt on ihan pakko puuttua. Ainakin viimeisistä peleistä mm. Blackburnia vastaan Bolton sai käytännössä lahjana 3 pistettä tuomarin annettua käsittämättömän rangaistuspotkun...Crystal Palace puolestaan saa syyttää vain itseään (ja ehkä hieman Jääskeläistäkin) hävitessään Boltonille....oikestaan Spurs voitto oli ainoa "ansaittu" voitto viimeisestä kolmesta.
No nämä nyt on taas näitä omia mielipiteitä ( ja kevyesti sinivalkoisilla lasilla) mutta Bolton on mulle sellainen joukkue jota ei pysty pelaamaan ei sitten millään..
No otetaan tähän loppuun omia alustavia prossia:

Blackburn - Norwich 53 29 18
Everton - Chelski 24 28 48
Pompey - Villa 48 25 27
Birmingham - Liverpool 31 29 40

Omien prosenttien valossa eniten maistuu Everton ja Pompey.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mikezu
Jäsen
Viestit: 253
Liittynyt: 05.02.2004, 18:01
Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja Mikezu »

Vähän menee asian vierestä, mutta on aika mielenkiintoinen tilastopala purtavaksi (planetfootball.com):
Jose Mourinho expects Premiership leaders Chelsea to drop more points when they visit Everton this weekend.

The Blues saw their gap at the top of the table reduced to single figures over last weekend as they could only follow Manchester United's win over Birmingham City with a 0-0 draw at home to Manchester City.

A trip to Goodison Park to tackle UEFA Champions League hopefuls Everton, live on Prem Plus, is next on the agenda for Mourinho's troops.

But the Portuguese tactician concedes he will not be heading to Merseyside in a confident frame of mind due to international week.

Chelsea have stuttered after the break for internationals this season and Mourinho fears there could be more dropped points on the horizon for his team.

"It's simple to understand that every week after the internationals, we have lost points," said Mourinho.

"We have lost points in every game after international weeks, every game.

"So now, maybe it is time for us to lose points again."

Up to now, there have been four breaks for internationals this season, with the first preceding Chelsea's 1-0 success at Birmingham in August.

But in September, The Blues were held 0-0 at Aston Villa before slipping to a 1-0 reverse at The City of Manchester Stadium in October.

In November, Chelsea drew 2-2 at home to Bolton Wanderers and Mourinho is anxious for the jinx not to strike again at Everton this weekend.

Jose Mourinho's exotic squad will return from international duty this weekend, with their charismatic boss all too aware of the problems associated with his players representing their countries.

Unfortunately for the Chelsea manager, the West London side will come up against the Premiership team that has shown itself to be most resilient to breaks for international games.

Everton have claimed the maximum 12 points from their four games immediately following The Premiership's players representing their country.

Crystal Palace are the only Premiership side who have failed to pick up any points after international games, and they travel to Highbury this weekend to face an Arsenal side whose only dropped points after the international fixtures came at home to West Bromwich Albion.
Että ei muuta kun rahat kiinni Evertoniin lauantaina.. :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

BrFC kirjoitti:Tuohon nyt on ihan pakko puuttua. Ainakin viimeisistä peleistä mm. Blackburnia vastaan Bolton sai käytännössä lahjana 3 pistettä tuomarin annettua käsittämättömän rangaistuspotkun...Crystal Palace puolestaan saa syyttää vain itseään (ja ehkä hieman Jääskeläistäkin) hävitessään Boltonille....oikestaan Spurs voitto oli ainoa "ansaittu" voitto viimeisestä kolmesta.
No nämä nyt on taas näitä omia mielipiteitä ( ja kevyesti sinivalkoisilla lasilla) mutta Bolton on mulle sellainen joukkue jota ei pysty pelaamaan ei sitten millään..
Haluaisin palata edelliseen vielä lyhyesti. Boltonin tappiottomien otteluiden sarjahan on nykyisellään kahdeksan - ei kolmen - ottelun mittainen. Niihin tosin sisältyy liigamatsien ohella kaksi cupin ottelua (helpohkoksi luonnehdittava Oldham vieraissa sekä hankalampi Ipswich, samoin vieraissa). Sanoin nimenomaan, että monet kyseisistä voitoista ovat tulleet hyvän peliesityksen jälkeen ja "ansaitusti".

BrFC on oikeassa siinä, että viimeisin Blackburn-voitto tuli mielestäni kauden kyseenalaisimman vihellyksen seurauksena (erinäisiä ja räikeämpiä viheltämättä jäämisiä toki muistuu mieleeni, ainakin muuan Pedro Mendesin sijoitus Old Traffordilla :roll: ), ottelu oli muutenkin suhteellisen heikkotasoinen ja oletan, että tasapeli olisi pelitapahtumiin nähden tyydyttänyt molempia. Lisäksi viime viikonvaihteen ottelussa Crystal Palace olisi ilman muuta "ansainnut" jotain muuta kuin tappion, sillä se loi selvästi enemmän tilanteista, joista AJ ei tällä kertaa kuitenkaan osunut. Sanottakoon sitten, että "ansaitsemattomat" kolme pistettä Boltonille, missään tapauksessa joukkue ei ainakaan pelannut hyvin (erityisesti joihinkin viime aikaisiin matseihin nähden). Tähän tosin viittasinkin jo aikaisemmassa viestissäni.

Viikon takaisessa matsissa Spursia vastaan Bolton pelasi selvästi paremmin. Näin siitäkin huolimatta, että se pystyi ratkaisemaan ottelun vasta aivan lopussa, Tottenhamin pelatessa jo vajaalla. Joka tapauksessa voitto tästä ei varmasti ollut kovin valtava vääryys. Tästäkinhän olemme käsittääkseni yksimielisiä. Entä sitten voitto Arsenalista: väitän, että Bolton todella "ansaitsi" sen! Myöskään tätä edeltämättömiä voittoja Birminghamista ja WBA:sta en suostu pitämään kokonaan "ansaitsemattomina".

Korostettakoon lopuksi, että en varsinaisesti pidä sanasta "ansaita" samassa yhteydessä jalkapallon kanssa ja tältä osin palaute oli täysin "ansaittua"! :D

Anteeksi tämä purkaus. Siitäkin huolimatta ja sen vuoksi, Boltonia edelleen peleihin. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

BrFC kirjoitti: Tuohon nyt on ihan pakko puuttua. Ainakin viimeisistä peleistä mm. Blackburnia vastaan Bolton sai käytännössä lahjana 3 pistettä tuomarin annettua käsittämättömän rangaistuspotkun...Crystal Palace puolestaan saa syyttää vain itseään (ja ehkä hieman Jääskeläistäkin) hävitessään Boltonille....oikestaan Spurs voitto oli ainoa "ansaittu" voitto viimeisestä kolmesta.
No nämä nyt on taas näitä omia mielipiteitä ( ja kevyesti sinivalkoisilla lasilla) mutta Bolton on mulle sellainen joukkue jota ei pysty pelaamaan ei sitten millään..
Tuossa oli aika hyvin tiivistettynä se, miksi Bolton ei minullekaan nyt kerta kaikkiaan maistu. Jokainen voittoputki loppuu joskus, ja minusta on syytä vähän höllätä kaasua kun merkit "maan pinnalle paluusta" alkavat olla ilmassa. Bolton on toki pelannut hyvin, mutta tuurit alkaa olla käytetty, ja niiden peleissä on nyt roikkunut pari viikkoa se konttaus. Palace olisi vähänkin paremmalla tuurilla voittanut, ja Bolton alkaa olla nyt vähän fyysisesti & henkisestikin takki tyhjä.

Niin kauan kun prosentteja lasken, niin kauan ne myös kääntyvät mutulla eri suuntiin. Muussa tapauksessa voisin vaan kopsata Excelistä luvut tänne suoraan 8) Tämän vuoksi myös Boltonilta lähtee useampi yksikkö pois --> ei peliä todellaakaan Boltonille nyt.

Kun tuli kerran puheeksi, niin poimimpa pois Expektni 3.85 Borolle, kun se Tip-Ex:ssä noin kivasti killuu. Siltä varalta ettei enää loppuviikosta irtoa.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CresPo
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 09.02.2005, 01:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja CresPo »

Birmingham-Liverpool: 26% / 29% / 45% (2)

Morientes on huippuvireessä uudessa joukkueessaan Liverpoolissa, 2 valioliiga ottelua, 2 maalia ja jos hän pääsee lähellekkään parastaan- Liverpoolilla on yksi Euroopan parhaimmista hyökkääjistä. Barosin peli näyttää hieman ailahtelevaiselta, mutta toivon mukaan Gerrard laittaa otteluun parastaan. Birmingham taas vuorostaan on heikentynyt keskikentältä Izzetin ja Dunnin loukkaantumisien, sekä tärkeän dynamon Savagen blackburniin lähdön myötä. Liverpool on pettänyt upeat odotukset tällä kaudella ja odotankin heidän näyttävän jatkossa parempaa yhtenäisyyttä. :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Ota cresPo huomioon, että Izzet & Dunn ovat olleet jo kauan loukkaantuneena = eivät ole mikään heikennys. Savage on myös kiukutellut jo aikansa ja siitä on viikkoja kun mies pelasi viimeeksi.

B'ham on itse asiassa vahvistunut, Pennant & Pandiani tulevat vielä olemaan kova kaksikko kesällä. Pandiani teki ekassa pelissään maalin ja pamautti ManU:a vastaan ylähirteen (josta pallo kimposi maaliviivalle), yllättävän terävänä.

En ota kantaa noihin prosentteihisi, ne ovat sinun arviosi :) Lähinnä vain huomio noista poissaoloista =älä helvetissä vain niihin vetoasi perusta.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


CresPo
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 09.02.2005, 01:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja CresPo »

Neo kirjoitti:Ota cresPo huomioon, että Izzet & Dunn ovat olleet jo kauan loukkaantuneena = eivät ole mikään heikennys. Savage on myös kiukutellut jo aikansa ja siitä on viikkoja kun mies pelasi viimeeksi.

B'ham on itse asiassa vahvistunut, Pennant & Pandiani tulevat vielä olemaan kova kaksikko kesällä. Pandiani teki ekassa pelissään maalin ja pamautti ManU:a vastaan ylähirteen (josta pallo kimposi maaliviivalle), yllättävän terävänä.

En ota kantaa noihin prosentteihisi, ne ovat sinun arviosi :) Lähinnä vain huomio noista poissaoloista =älä helvetissä vain niihin vetoasi perusta.

T: Neo
Joo mutta ketään ei varmaan väitä vastaan etteikö Morientes olisi tällä hetkellä vedossa ja nauttisi pelaamisesta, häntä kun laiminlyötiin ja oikein isolla kädellä Realissa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


supersonic_77@hotmail.com
Jäsen
Viestit: 114
Liittynyt: 23.01.2004, 22:07
Pisteitä: 0
Paikkakunta: HKI

Viesti Kirjoittaja supersonic_77@hotmail.com »

Liverpoolista pakko sanoa sen verran, että itse asiassa joukkue ei ole mielestäni varsinaisesti pettänyt mitään odotuksia tällä kaudella. Juuri tällaista ailahtelevaa alkukautta saattoi hyvinkin odottaa suurten muutosten jälkeen. Kun lisätään huono tuuri ennen kaikkea loukkaantumisten, mutta myös tuomariratkaisujen osalta, voidaan kautta pitää jossain määrin jopa onnistuneena (League Cup finaali, CL:ssä jatkossa + nelossija haarukassa).

Oleellinen pointti mielestäni on kuitenkin se, että kevään peleissä ailahtelevaisuus tulee suurella todennäköisyydellä huomattavasti vähenemään ja itse uskoisinkin LFC:n olevan loppukaudella yksi liigan parhaista joukkueista. Joukkue alkaa pikku hiljaa löytämään Benitezin taktiset oivallukset ja tietysti pelaajien yhteispeli paranee oppimiskäyrällä nopeammin kuin stabiileimmissa joukkueissa (vrt. Man U, Arsenal).

Silti joukkueen vieraspeleissä on edelleen huikeasti parannettavaa, ja aika näyttää tuleeko siihen tämän kauden aikana suurempaa muutosta.

Pakko todeta vielä se, että Pompeyta voisi kokeilla (kertoimesta riippuen tietysti) viikonloppuna. Villan peli on tällä hetkellä putoamiskandidaatin tasolla, ja joukkueen materiaalin kapeus on viime kierroksilla tullut jokaiselle joukkueen pelejä nähneelle selväksi.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Birmingham-Liverpool 31 29 40
Blackburn-Norwich 53 25 22
Bolton-Middlesbrough 47 29 26
Everton-Chelsea 23 25 52
Portsmouth-Aston Villa 44 28 28
Man City-Man Utd 23 25 52
Arsenal-Crystal Palace 74 16 10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Lopulliset alustavat:

Bolton-M'borough 48/28/24
Portsmouth-Aston Villa 45-30-25
Everton-Chelsea 20/27/53
Birmingham-Liverpool 33/31/36
Blackburn-Norwich 52/27/21
Man City-Man United 20/28/52
Arsenal-Crystal Palace 75/17/8

Boltonin ja Pompeyn (matsit käsitelty ylempänä tarkemmin) lisäksi peleihin mahtuu Birmingham, jonka 0,25 maalin tasoituksesta saa Pinnaclelta jopa kertoimen 2,11 (raja 1,74). Ihan hirveästi en jaksa innostua tuosta, mutta on se silti pelattava pois.

Muista myöhemmin, jos ehdin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


CresPo
Jäsen
Viestit: 26
Liittynyt: 09.02.2005, 01:18
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja CresPo »

Manchester City-Manchester United: 26% / 31% / 43%

Suuri Manchesterin paikalliskamppailu. Nämä ottelut ovat arvaamattomia ja City tulee otteluun mukanaan viikonlopun tasapeli Chelseasta. David James oli upeassa vedossa ja City oli loistava tuossa ottelussa. Tämä ottelu tulee olemaan kovapala manU:lle. City on hävinnyt ainostaan kolmesti kotonaan tällä kaudella ja manU:n onkin voitettava tämä pysyäkseen Chelsean perässä. ManU on hävinnyt ainoastaan kahdesti vieraissa ja riippumatta Chelsean Everton tuloksesta, heidän on napattava pisteet tästä. Vierasvoitto

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zamppa
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 05.03.2004, 18:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja zamppa »

Lauantain peleihin prossat:

Everton- Chelsea 19-27-54
Birmingham- Liverpool 31-29-40
Blackburn- Norwich 55-28-17
Portsmouth- Aston Villa 43-29-28
Bolton- Middlesbrough 44-28-28

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


thorn
Jäsen
Viestit: 1573
Liittynyt: 17.09.2003, 16:43

Tuotto: +32.87 yks.

Palautus%: 109.51%

Panosten ka: 2.66 yks.

Vetoja: 130

Pisteitä: 106

Viesti Kirjoittaja thorn »

CresPo kirjoitti:Manchester City-Manchester United: 26% / 31% / 43%

Suuri Manchesterin paikalliskamppailu. Nämä ottelut ovat arvaamattomia ja City tulee otteluun mukanaan viikonlopun tasapeli Chelseasta. David James oli upeassa vedossa ja City oli loistava tuossa ottelussa. Tämä ottelu tulee olemaan kovapala manU:lle. City on hävinnyt ainostaan kolmesti kotonaan tällä kaudella ja manU:n onkin voitettava tämä pysyäkseen Chelsean perässä. ManU on hävinnyt ainoastaan kahdesti vieraissa ja riippumatta Chelsean Everton tuloksesta, heidän on napattava pisteet tästä. Vierasvoitto
Vierasvoitto on arviollasi tietysti todennäköisempi, muttei sillä mihinkään pääse peliä pistämään.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Ainoa peli mikä kelpaa minulle on Everton 20%. 5.35 löytyy Expektiltä, ja siihen 2/10 kiinni. Mikezu vähän jo valotti kohdetta Mourinhon kommenttien kautta, ja uskon, että kotonaan Evertonin on mahdollista pitää yllä hyvää henkeä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

(kirjoitin nämä eilen, joten mainitut kertoimet eivät välttämättä pidä paikkansa)

BIRMINGHAM – LIVERPOOL

Blues-riveistä poissa varmasti vain pitkäaikaispotilaat Dunn & Izzet, ja joukkue saa takaisin tärkeät Matt Upsonin sekä Emilie Heskeyn, jotka puuttuivat ManU-ottelusta. Uudet hankinnat Jermain Pennant (Grönkjaerin korvaaja) & Walter Pandiani ovat aloittaneet hyvin B’ham –uransa ja varsinkin Pandiani on ollut kovassa iskussa. Liverpoolilta on yhä kaikki lihat kaluttu luiden ympäriltä, paljon pitkäaikaispotilaita ja keskikentän Nunez on vielä pelikiellossa. Hänen tilalleen avaukseen tullee Vladimir Smicer. Kärkipari Baros & Morientes alkanut pelata loistavasti yhteen ja Rafa on palannut takaisin 4-4-2:een. Myös Riise on HIRMUiskussa, ja kukaan ei taatusti kaipaa Kewelliä turaamaan vasempaan wingiin.

Birmingham tarpoo syvällä (7 ed. liigassa 1-0-6), mutta Brucen onneksi sarjassa on niin huonoja joukkueita, ettei hätää ole. Kausi kuitenkin mennyt jo vituiksi. Liverpoolilla kaksi melko vakuuttavaa voittoa mutta nyt on vaikeampaa, Birmingham vei 0-1 vieraissa kauden aiemman kohtaamisen.

Lopullinen: 32-29-39
Kyllä Blues pystyy vastaamaan Poolille tässä, ei Steve Brucen sakki noin huono ole lähellekään, mitä sarjataulukko osoittaa. Pandianista voi tulla Blues-faneille ”uusi Dugarry”. Tasaista vääntöä, pelit kotijoukkueelle +0.25.


BLACKBURN – NORWICH

Rovers on ollut viime viikot käytännössä vailla kokoonpano-ongelmia, ja nytkin ainoa epävarma tapaus on Robbie Savage, joka sai kolhuja viikon maaottelussa. Norwichilla on edelleen huikea lista ukkoja ulkona, mutta mitään uusia tapauksia ei viikon aikana ole ilmaantunut, ja Worthington heittää todennäköisesti saman miehistön sisään kuin viikko sitten.

Blackburn oli jo nousemassa turvallisesti kuiville, mutta nyt on tullut 3 x 0-1 tappiota liigassa niskaan. Vastaavasti Norwich sai huipputärkeän 3-2 voiton WBA:sta, joten tässä on kyllä 6 pisteen matsi jos mikä. Norwich ei ole tällä kaudella edellistenkään voittojen jälkeen juuri piristynyt, joten ei kannata olettaa niiden nyt olevan sen kovempi sakki mitä aiemminkaan. Pientä rinkiä rassaa hurjasti pitkä poissaololista.

Lopullinen: 50-30-20
Vähän otin Roversilta pois, maalit ennakkoon kortilla ja tasurin riski kova. Kumpikin joukkue tuskaillut koko kauden VOITTAMISEN kanssa ja takana hirveä liuta tasureita – X ei todellakaan olisi nyt mikään yllätys. Tarjolla on ~2.15 tasoa +0.5 Canaries, joten rahat kiinni X2. Tämä maistuu nyt aikani mutusteltua ihan ok.


BOLTON – MIDDLESBROUGH

Trotters-leiri vailla uusia ongelmia; pari viikkoa sitten loukkaantunut laitapakki Nicky Hunt on pidempään poissa, mutta muuten täysi rinki. Barness ei ole mikään maailmantähti korvaamaan, muttei joukkue nyt tuohon kaadu. Boron tilanteen odotin helpottavan, mutta KÄSITTÄMÄTÖN loukkaantumissuma vain pahenee! Uskomatonta mutta näin on – nyt nimittäin kaikki kaikessa joukkueelle oleva keskikentän trio Zenden & Parlour & Downing on myös ulkona – Downing tosin epävarma. Jos olisin Steve McLaren, alkaisin kyllä etsiä nitroja... Zenden & Parlour pelikiellossa ja Downing loukkaantui ENG-HOL –matsissa. Lisäksi kärjessä Christie, joka paikkasi Viduka/JFH, loukkaantui koko kaudeksi. Ei ole todellista enää... hyvät uutiset: Hasselbaink palaa, mutta voi olla yhä flunssainen + koko keskikenttä hänen takaansa on poissa, eli mitä apua? Boro on juuri nyt ihan reservitasoa.

Bolton on hirmuvireessä ja takana on 7 voittoa putkeen – viime peleissä on tosin alkanut näkyä jo merkkejä katkeamisesta. Palace olisi varsinkin ansainnut voiton, ja Jussi Jääskeläinen + hyvä tuuri esti tällä kertaa tappion. Boro on puolestaan suurissa vaikeuksissa kun loukkaantumiset syövät kaiket tehot joka päästä kenttää, eikä homma todellakaan helpotu Reebok Stadiumilla.

Lopullinen: 48-27-25
Pakko korjata tuon Zenden & Parlour & Downing –tietojen myötä Boltonille. Jos Downing olisi varmasti poissa, niin 50% menisi kyllä rikki. Jos tämä peli olisi pelattu pari viikkoa sitten, jopa 52-53 voisi mennä helposti rikki. Boro on huikean surkea paperilla juuri nyt, aivan koko keskikenttä on ulkona aiempien puutteiden lisäksi. Jos mulla ei olisi niin ärsyttävän vahva tunne Boltonin turaamisesta, niin antaisin tässä kovan pelisuosituksen ykköselle. Tänään kuitenkin näin; itse otin alkuviikolla 3.85 Borolle Expektiltä, joka ei kuitenkaan lopullisten tietojen valossa enää pelattava. En anna nyt mitään suositusta kun on liian ristiriitainen olo, ykköselle kyllä saa peliä, koska mun lukemat on yltiökonservatiiviset Boltonille.


EVERTON – CHELSEA

Evertonilla on ikäviä poissaoloja, jos epävarmat miehet eivät toivu ajoissa: Tony Hibbert on pelikiellossa, ja tän hetken tärkeimmät pelaajat Cahill & Carsley ovat keskikentältä epävarmoja. Pidempään puuttuneet Li Tie & Steve Watson ovat yhä poissa ja Leon Osman todennäköisesti myös sivussa. Cahill + Carsley + Hibbert –kolmikon puute TUNTUU. Lainapelaaja Arteta (keskikenttä) pääsee avaukseen, muttei kyllä vakuuttanut Saints-pelissä. Chelsealla ei mitään uusia ongelmia, ja Drogba palaa avaukseen.

Everton alkanut odotetusti hyytyä Gravesenin lähdön jälkeen, ja joukkue oli totaalisen kusessa sunnuntaina Southamptonia vastaan: aivan divaritasoinen (ainakin ennen olin tätä mieltä) Camara vei Toffees-pakkeja kuin pässejä narussa ja Bentin hirvittävän hyvä laukaus toi tasoituksen yliajalla. Chelski menetti voiton Man Citystä kun David James pelasi kauden parhaan pelinsä – Robbenin poissaolo näkyy, muttei pysätyä Mourinhon junaa etenemästä mestaruuteen.

Lopullinen: 19-25-56
Kannattaa varmistaa Cahill & Carsley huomenna, jos ne puuttuvat niin pelit heti sisään Chelsealle. Korkein on nyt 1.83, joka on rajoilla. Pitkästä aikaa pääsee Josen poikia pelaamaan, ja nyt teen sen kyllä mielelläni. Chelski kyykännyt aina maajoukkuepelien jälkeen, mutta en usko että tänään käy niin.


MAN CITY – MAN UTD

Cityllä on pelikiellossa Hollantilais-konkari Bosvelt, muuten vain pitkäaikaispotilaita. Jos Wright-Phillips on kunnossa, lopulla joukkuetta ei olekaan niin väliä: SWP pääsi ENG-HOL pelissä kentälle, mutta missasi alussa pari hyvää paikkaa ja lähti vaihtoon. Toivottavasti miehen moraali ei laskenut, on ollut huikean hyvä tällä kaudella. Man Unitedilla on sen sijaan epävarmoja ukkoja enemmänkin: Giggs, Ronaldo sekä Rio Ferdinand ovat epävarmoja. Pitkäaikaispotilaat Smith & RVN ovat luonnollisesti poissa kärjestä, samoin Fletcher puuttuu (joskin eipä haittaa).

City on ollut tällä kaudella todella hyvä kärkiseuroja vastaan, ja vetää kyllä ”ykkösyllättäjän” viittaa Boltonin niskasta Keeganin leiriin: jostain syystä joukkueella on kaikki tuurit mukanaan kärkiseuroja vastaan, ja kauden aiemmassakin pelissä ManU:lla oli ainakin 15 paikkaa tehdä maali, mutta 0-0 vain jäi tulokseksi. James veti unelmapelin Chelseaa vastaan ja torjui ainakin 3 ’varmaa maalia’.

Lopullinen: 21-25-54
En muuta alustavaa arviota – Giggsin ja Ronaldon poissaolo tuntuisi, mutta vastaavasti City voi ottaa McManamanin kentälle, joka on kyllä (kaikella kunnioituksella mr. M:ää kohtaan) etu ManU:lle. Bookkerilinja kohdallaan, ei vetoja tähän eikä kyllä tee mielikään lyödä mitään.


PORTSMOUTH – ASTON VILLA

Pompey saa avaukseen muutaman avainpelaajan, kun konkari Steve Stone palaa oikealle laidalle, Andy Griffin laitapakiksi ja LuaLua ainakin penkille. U21-mies Gary O’Neill on epävarma, mutta hän on ollut vähän väliä loukkaantuneena viime viikot. Ei mitään oleellisia poissaoloja pitkäaikaispotilaiden lisäksi. Villalta on poissa pitkäaikaispotilaiden duo Vassell + McCann (kun Laurse on jo nyt toipumassa, ennen oli trio) ja jokin aika sitten itsensä telonut Delaney. Saa nähdä joko ykköshankinta Laursen otettaisiin avaukseen, Ridgewell+Mellberg –pari oli aivan tuuliajolla Gunners-pelissä. Tärkeä Lee Hendrie palaa keskikentälle, kärjessä jatkaa Moore+Angel, kun Carlton Cole loukkaantui viikolla U21-pelissä.

Tässä on vastakkain kaksi varsinaista mätämunaa, molemmat kompuroineet vuoden vaihteen molemmin puolin aika pahasti. Pompey hävisi Spursille viikko sitten 3-1 vaikka johti 30” kohdalla 0-1, Villa puolestaan jäi totaalisesti Arsenalin jyrän alle. Kauden aiemmassa kohtaamisessa Villaa pääsi tykittämään ISOlla kun bookkerit olivat täysin yössä ja DOL’n pojat olisivat voineet hakata 5-0 taululle, Pompeyllä ei ollut mitään saumaa.

Lopullinen: 43-29-28
Tässä sama kuin Bolton-Boro pelissä: mun arvio on varsin alhainen Pompeylle, kun katsoo joukkueiden tasoa + kuntoa + tilaa noin yleisesti. Vähän eri lähtökohdilla voisi olla 47-48 Pompeylle, mutta ei tänään eikä tässä tilanteessa. Kotijoukkue tuntuu jotenkin helvetin huonolta idealta + bookkerilinja on varsin kohdallaan, joten ei pelejä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Birmingham - Liverpool<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">29,9 - <TD ALIGN="right">30,7 - <TD ALIGN="right">39,4<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">54,7 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">45,3</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Blackburn - Norwich<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">51,3 - <TD ALIGN="right">29,4 - <TD ALIGN="right">19,2<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">56,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">43,8<TR><TD>Norwich +1:<TD ALIGN="right">25,0 - <TD ALIGN="right">26,3 - <TD ALIGN="right">48,7</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Bolton - Middlesbrough<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">44,4 - <TD ALIGN="right">30,0 - <TD ALIGN="right">25,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">53,0 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">47,0</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Everton - Chelsea<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">16,3 - <TD ALIGN="right">28,0 - <TD ALIGN="right">55,7<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">55,5 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">44,5<TR><TD>Everton +1:<TD ALIGN="right">44,3 - <TD ALIGN="right">31,1 - <TD ALIGN="right">24,6</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Portsmouth - Aston Villa<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">41,3 - <TD ALIGN="right">30,7 - <TD ALIGN="right">28,0<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">56,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">43,8</TABLE>

VEDOT:

Everton - Chelsea +1/-1 DRAW, Unibet (3.800), 1.29%
Birmingham +0.25, Expekt (2.050), 1.01%
Norwich +0.5, Expekt (2.140), 1.18%
Blackburn - Norwich -1/+1 DRAW, Centrebet (3.850), 0.50%
Middlesbrough +0.25, Pinnacle (2.120), 0.25%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Yksi peli:

Everton-Chelsea 21 30 49 - peli 1X - joko +0,5 Everton tai Lay Chelski.

Taas ovat bookkerit aivan kuutamolla nostaessaan Chelskin yli 50%:n suosikiksi. Ehdottomasti viikonlopun Premier-kohde. Laiskanpulskeat suoritukset jatkuvat Chelskillä ja ellei koko Valioliigan niin ainakin kirkkaasti Chelskin parhaan pelaajan Robbenin puuttuminen 6-7 viikkoa on valtava menetys - kaikki peliä "lukevat" tajuavat tämän varmaan helposti. Todella korkea tasurivaara, sillä se kelpaisi mainiosti myös lontoolaisille - siksi Evertonin suora voitto ei nyt varsinaisesti maistu.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Mie olen yrittänyt kaivaa mutta en vain löydä varmistusta tuolle Cahill&Carsley -kaksikolle. Annan kyllä varoituksen sanan; jos noi herrat puuttuvat niin Chelsea-vastaiset vedot tulevat menemään kovalla rytinällä kiville.

Ottakaa huomioon että Carsleyn pitäisi nyt tehdä Gravesenin duuni. Aiempi kohtaaminen päättyi 1-0, ja siinäkin Chelsea jyräsi aivan miten halusi ja olisi voinut hoidella pelin vaikka 5-0 vähän paremmalla säkällä. Nyt takana on vielä todella epäonninen City-tasuri, joten Toffees saanee kärsiä.

Mun mielestä Smith on yössä tuon 49% arvionsa kanssa, mutta arvioitahan nämä vain ovat :P

Koska Chelsea maistuu tässä niin itse riskeeraan Cahill&Carsley tiedon ja nappaan Chelskin mukaan rajatapauksenakin.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Evertonin sivujen mukaan Cahill ja Carsley pelaisivat.

Martyn, Pistone, Stubbs, Weir, Naysmith, Yobo, Bent, Carsley, Cahill,Kilbane, Beattie

Subs:
Wright, Arteta, Ferguson, Plessis, Gerrard

Chelsealta puuttuu vielä Drobga.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

Pelit 12.2

Portsmouth 44% 2,39 9e Betfair

Birmingham 31% 3,83 17e Betsson

EDIT: panokset korjattu

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

"Ronaldo has been fantastic lately, but he is doubtful. Ryan will be out - he'll be OK for next Saturday, but I don't think he'll make it."

(Ferguson)

Lopullinen: 22-27-51

Jos Ronaldo & Giggs puuttuvat, se on sama kun Chelsealta olis poissa Robben & Duff yhtä aikaa. Voi tulla todella vaikea peli ManU:lle rakentaa maalipaikkoja, kun tuohon päälle vielä lyödään RVN:n poissaolo: City on nyt täynnä itseluottamusta ja James on maagisessa iskussa.

Citylle saa +0.5 @ 2.15 ja suorasta voitosta pörsseissä jopa 6,00 tason kertoimia, mielestäni voisi ottaa pikkupelit näihin. City ei edelleenkään vakuuta minua kun ovat liikaa SWP:n varassa + ManU aivan tappovireessä ollut jo monta kuukautta, joten ei tämä mikään tykkikohde ole.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Man City - Man Utd<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">18,5 - <TD ALIGN="right">28,2 - <TD ALIGN="right">53,2<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">52,8 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">47,2<TR><TD>Man City +1:<TD ALIGN="right">46,8 - <TD ALIGN="right">29,4 - <TD ALIGN="right">23,8</TABLE>

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”