Tänään on 24.05.2018, 01:38.

Espanjan Primera 5.-6.2.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Espanjan Primera 5.-6.2.

Viesti Kirjoittaja epe »

5.2.2005 R.Madrid - Espanyol
5.2.2005 R.Sociedad - Valencia (TV-ottelu)
6.2.2005 Albacete - Zaragoza
6.2.2005 Barcelona - At.Madrid
6.2.2005 Betis - Osasuna
6.2.2005 Deportivo - Athletic
6.2.2005 Getafe - Numancia
6.2.2005 Levante - Sevilla
6.2.2005 Malaga - Mallorca
6.2.2005 Villarreal - Racing


Joukkueen suorituskykyyn vaikuttavat poissaolot läpikäytynä:

Albacete
-Kokoonpano OK.
Athletic Bilbao
-OK
Atletico Madrid
-Puolustus OK, oikeassa laidassa pelannee Molinero, keskikentältä poissa Gronkjaer? , Luccin, heikentää keskikenttää
Barcelona
-OK miinus pitkäaikaispoissaolijat. Ronaldinholla ja Giulylla kolhuja --> seurantaan
Betis
-OK. Ainoastaan vasemman pakin paikalla ongelmia kun Castellini poissa ja Taisin tilasta ei tietoa.
Deportivo
-OK. Fran ja Silvakin tervehtyneet. Ainoastaan Molinasta ei tietoa.
Espanyol
-Puolustuksessa ongelmia, 2 avauksen miestä poissa: Pochettini ja Garcia. Hyökkäyksestä poissa avauskp:n Tamudo.
Getafe
-Avauskokoonpanon vasen laitapakki Pernia pelikiellossa. Lisäksi kaksi avauksen hyökkääjää poissa pitkään: Riki ja Pacheco, toisaalta hyökkäyksen materiaali suht tasapaksu, joten Michel, Craioveanu ja Yordi hyvät korvaajat.
Levante
-Puolustuksessa ongelmia. Pitkäaikaispoissaolija Mjällbyn lisäksi Harte edelleen poissa ja oikea laitapakki Pinillos pelikiellossa. Muuten ok.
Malaga
-Avauskokoonpanon keskikenttämiehet Duda ja Edgar pelikiellossa.
Mallorca
-Kokoonpano ok, vahvistuksilla saatu puolustukseen leveyttä joten Ninon ja Ballesterosin? poissaolot eivät haittaa. Muuten ok.
Numancia
-Avauskokoonpanon hyökkääjä Tevenet pelikiellossa, ei ole kuitenkaan mikään sateentekijä.
Osasuna
-OK
Racing
-Avauskokoonpanon toppari Juanma pelikiellossa, muuten kp ok.
Real Madrid
-Zidane doubt, muuten kokoonpano ok.
Real Sociedad
-Puolustuksesta poissa pitkäaikaispoissaolijat Brechet ja Jauregi. Muuten kp OK, Nihat palaa hyökkäykseen pelikiellosta ja Kovasevic toipunut jo flunssasta.
Sevilla
-Sevillan puolustuksessa pahoja poissaoloja. Oikea laitapakki Ramos poissa jopa loppukauden sekä kaksi topparia, tärkeä Navarro ja Ruiz loukkaantuneena, Puolustuksessa pelannee linja Alves-Alforo-Ocio-David. Lisäksi keskikentän Jesuli poissa, mutta ei haittaa.
Valencia
-Puolustuksessa pahoja poissaoloja: Oikea laitapakki Torres ja toppari Ayala loukkaantuneina, tosin topparit Caneira ja Navarro pelikykyisiä jälleen. Myös Sissoko ja Rufete ovat tervehtyneet. Rufete korvannee edelleenkin loukkaantuneena olevan Vicenten puolustuksen vasemmassa laidassa.
Villarreal
-Kokoonpano ok. Molemmat keskikentän keskustan avauksen miehet Battaglia ja Josico epävarmoja.
Zaragoza
-Kokoonpano ok. Tosin tärkeät avauskokoonpanon topparit Milito ja Alvaro epävarmoja toistaiseksi, kannattaa seurata.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Albacete-Zaragoza 40 28 32
Betis-Osasuna 54 25 21
Real Madrid-Espanyol 69 18 13
Barcelona-Atletico 70 18 12
Deportivo-Athletic 48 27 25
Sociedad-Valencia 34 28 38
Levante-Sevilla 36 29 35
Malaga-Mallorca 49 27 24
Getafe-Numancia 52 26 22
Villarreal-Racing 68 19 13

muutellaan tarpeen vaatiessa

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Seuraavassa omia arvioitani viikonlopun kierrokselle:

Real Sociedad-Valencia 35/30/35

Valencia on joukkueista parempi poissaoloistaan huolimatta. Vaikka tilanne ei olekaan niin paha kuin vielä viime viikolla, varsinkin Vicenten puuttuminen tuntuu. Nihatin paluu merkitsee paljon kotijoukkueelle ja sillä on tässä hyvät mahdollisuudet jopa voittoon saakka. Ottelun Villarrealia vastaan voi "unohtaa", sillä vastustaja on tällä hetkellä ylivertainen koko Ligassa. Lopputulos ei kuitenkaan tee oikeutta Realille, vaan numerot kasvoivat vasta, kun Villarreal pääsi reilummin iskemään vastaan, kun Real haki ensin tasoitusta ja sitten kavennusta. Pelit Realille, johon buukkerreiden usko tuntuu loppuneen kokonaan.

Real Madrid-Espanyol 62/23/15

Espanyol on pelannut edelleen aivan mainiosti, vaikka tulokset eivät olekaan olleet sille niin edullisia kuin aikaisemmin kaudella. Real on puolestaan alkanut saamaan tulosta vähemmän hyvilläkin esityksillä. En usko Espanyolin tekevän mitään suurempaa sukellusta ja mielestäni sillä on uskallusta (paineeton tilanne odotuksiin nähden erinomaisesti menneestä kaudesta johtuen) ja mahdollisuuksia yllätykseen myös Bernabeulla. Vähän tietysti kp-huolet puoltavat kotivoittoa-

Albacete-Zaragoza 43/28/39

Molemmat pääsevät lähes parhaalla miehistöllä otteluun. Albacete ei ole oikein onnistunut kotonaan, vähän huonoa tuuriakin on ollut joukossa. Toisaalta Zaragoza on ollut huono vieraissa, mikä tasoittaa asetelmia. Vähän tuntuu, että Albacetella olisi koko ajan mahdollisuudet selvästi parempaan. Nyt sillä on motiaatioetu puolellaan, mutta Zaragoza varmasti mielellään kyttäilee ja pyrkii iskemään vastahyökkäyksillä. Maalinteko on Albacetelle se suurin ongelma, sillä tilanteita on syntynyt koko ajan. Olisiko nyt kuitenkin jo kotivoiton paikka?

Getafe-Numancia 48/39/23

Mielenkiintoista nähdä, kuinka tässä välienselvittelyssä käy. Tärkeä ottelu kummallekin, mikä varmasti näkyy ylimääräisenä jännittämisenä. Getafe on ollut todella hyvä kotonaan, mutta lähtöasetelmat tasoittavat tuota etua selvästi. Toisaalta Numancia on saanut tähän mennessä vieraista vain yhden(!) pisteen. Numancia pelasi hyvin viimeksi Realia vastaan ja olisi voinut saada siitä jopa pisteen. Nyt tehtävä on toisenlainen ja kp-tiedot puoltavat ehdottomasti Numanciaa. Jotenkin en olisi taipuvainen antamaan Getafelle tässä edes 50 prosenttia ja parhaat pelit löytyvät Numancian tasoituksista.

Levante-Sevilla 33/31/36

Molemmilla kokoonpanohuolia puolustuksessa, Sevillalla vähän muuallakin. Vierailla kuitenkin laatua enemmän, joten pakko sen on olla suosikki. Tasaista. Over.

Malaga-Mallorca 43/29/28

Kaksi joukkuetta, jotka molemmat ovat parantaneet/parantamassa. Mallorcan usko nousevan selvästikin sarjataulukossa, kunhan Cuperin opit tarttuvat paremmin joukkueeseen. Merkkejä kehityksestä on jo nähtävissä, vrt. hyvä esitys viimeksi Getafea vastaan. Molemmat tarvitsevat kipeästi pisteitä ja ottelun tärkeys tasoittaa voimasuhteita. Malaga on luonnollisesti suosikki kotonaan, mutta myös Mallorcalla on mahdollsuutensa.

Betis-Osasuna 56/25/19

Betis on todella vahva kotonaan. Vastaavasti Osasunalla on jatkuvasti vaikeuksia vieraskentällä. Viimeksi Athleticia vastaan oli jo pöytä katettuna, mutta niin vain joukkue sössi 3-0 -johdon tappioksi. Jos Edu, Joaquin ja Olivera pelaavat Betisilla, ei hirveästi ole merkitystä, ketä muita sieltä mahdollisesti puuttuu. Itse uskon perustasoltaan luokkaa vastujaansa kovemman Betisin hoitelevan tämän ja sen kertoimissa on pikemminkin ilmaa. Peliä Betisin suoralle voitolle.

Villarreal-Racing 65/22/13

Selvää kauraa, Villarreal on parhaita joukkueita Euroopassa juuri nyt eikä jätä Racingille mitään saumaa tässä. Kokoonapano-ongelmiakaan ei ole, ja koska maaleja syntyy, ei Racingilla saamattomine hyökkäyksineen pitäisi olla juuri koputtamista. Epävirallinen arvio: Forlan 2, Riquelme 2.

Deportivo-Athletic 51/27/22

Uskotaan Deporin nousuun. Materiassa löytyy, ja jos joukkuetta yhtään huvittaa, se kaataa viime aikoina urakoimaan joutuneen Bilbaon jopa helposti. Ilmeisesti Depor on alkanut kiinnostua muistakin kuin aivan kärkisijoituksista ja pelaaminen maistuu jälleen. Kp-tiedotkin tukevat, joten peliä ykköselle suorana. Yksi kierroksen ehdottomasti parhaista sijoituksista.

Barcelona-Atletico Madrid 70/17/13

Atletico konttaa jatkuvasti vieraissa eikä Barcalla pitäisi olla suurempia ongelmia voittaa tätä. Kotitappio on vielä tuntematon asia ja mielestäni se saa odottaa edelleen. Arvio sisältää oletuksen, että R'dinho ja Giuly pelaavat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Ivan kirjoitti: Getafe-Numancia 48/39/23

Numancia pelasi hyvin viimeksi Realia vastaan ja olisi voinut saada siitä jopa pisteen. Nyt tehtävä on toisenlainen ja kp-tiedot puoltavat ehdottomasti Numanciaa. Jotenkin en olisi taipuvainen antamaan Getafelle tässä edes 50 prosenttia ja parhaat pelit löytyvät Numancian tasoituksista.

Levante-Sevilla 33/31/36

Molemmilla kokoonpanohuolia puolustuksessa, Sevillalla vähän muuallakin. Vierailla kuitenkin laatua enemmän, joten pakko sen on olla suosikki. Tasaista. Over.
Parit pelit:
Getafe-Numancia 49 29 22 - pelit Numancian tasoituksille.

Minulla tämä on kierroksen maistuvin kohde, kun kaksi nousijaa selvittelevät paremmuuttaan. Ihmettelen tuota reilusti yli 50% bookkerilinjaa. :roll: Tässäkin korjasin Getafen arviota ylemmäksi ja silti saan Numancian kepeästi pelattavaksi.

Levante-Sevilla 35 29 36 - pelejä löytyy Sevillan handicapeille ja suoraankin voittoon. Lähinnä huolettaa sen Ocion pelaaminen Sevillan keskuspuolustuksessa, koska äijä ei oikein vakuuttanut kyvyillään Barca-matsissa.

Ivanin kanssa Betisistä samaa mieltä, mutta omat prosentit eivät riitä peleihin asti.

Malaga-Mallorca 46 29 25 - Malagan kotivoittoa pääsee pienellä kokeilemaan.

Barca-Atl. Madrid 65 24 11 - Atleticolle löytyy peliä AHC-muodossa.

Atletico on vaan niin surkea vierailija, ettei mitään rajaa. :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laudrup
Jäsen
Viestit: 1301
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Mennee ohi topicin, mutta jos uskoo Atleticon yllätykseen (edes tasurin muodossa) niin päivän monivedosta saa kyllä aikka mahtavia kertoimia. Itse pelaan Barca-Atleticoon 1-1, 0-0, 1-0 tulosten kautta useita rivejä... :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMan
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 26.11.2004, 18:02
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja BetMan »

Barcelonan peli aiheutti varmasti kirosanoja monelle muullekin veikkaajalle....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

BetMan kirjoitti:Barcelonan peli aiheutti varmasti kirosanoja monelle muullekin veikkaajalle....
Ei suinkaan. :lol:
Kerrankin rojiblancot oikein nöyryyttivät polakkeja - jess.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”