Tänään on 21.05.2018, 04:39.

Fireball la 22.1!

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
laudrup
Jäsen
Viestit: 1299
Liittynyt: 06.09.2004, 23:30
Pisteitä: 32

Fireball la 22.1!

Viesti Kirjoittaja laudrup »

Laitetaan nyt tänne futis-topicciin, sen verran jalkapalloa vahvasti muistuttava "laji" kyseessä :lol:
Kyseessä siis tänään Turun Elyseellä pidettävä, puoliksi leikkimielinen, yhden päivän kaukalofutisturnaus johon ottavat osaa TPS, Fc Inter, HJKsekä TamU, Haka ja IFK Mariehamn. HUOM! Eka ottelu jo kl 15.00!
Ottelut pelataan kienonurmipohjalla lätkäkaukalossa kahden 3 joukkueen lohkossa, kesto 2 x 10 min ja siten että kaikki sijat ratkaistaan. Kummatkin lohkovoittajat ratkovat sijat 1-2 jne. Jokaiselle joukkueelle tulee siis 4 ottelua. Myös urheilukanava näyttää ratkaisupelit alk kl 18.30. Lisätietoja: www.fireball.fi

Ainoana vedopnvälittäjänä kertoimia matseihin tarjoaa, tottakai, Nordicbet. 8)
Yksikään joukkue tuskin veren maku suussaan mukaan lähtee ja loukkaantumisia ei varmasti riskeerata joten aivan vakavasti ei seuraavia arvauksia kannata ottaa. Kuitenkin sen verran eroja valmistautumisessa ja kokoonpanoissa että neljä peliä laitoin sisään.

HJK - TPS 2 2,00

TPS - Inter 1 2,25

IFK Maarianhamina - TamU 2 2,10

Ja voittajapeli: TPS 4,50

Ideana on pelata TPS: on puolesta ja Interiä ja Klubia vastaan.
TPS on turnauksen järjestäjä ja lähtee käytännössä parhaimmillaan Casagrandea, Hienikangasta ja Hyyrystä myöten. Joukkue haluaa varmasti voittaa tämän ensimmäistä kertaa järjestettävän "oman" turnauksen kotikentällään ja on jo harjoitellut muutaman viikon tätä silmällä pitäen. Pidän tepsia suurimpana ennakkosuosikkina voittamaan turnauksen.
Inter harjoitteli ensimmäistä kertaa tällä kaudella eilen ja lähtee erittäin junnupitoisella ryhmällä liikkeelle, m.m muutama 88-syntynyt kaveri mukana. Sama koskee HJK:ta jossa flunssaepidemia on lisäksi karssinut osanottajia (viimeksi nuori Vesa Lampi). Keken kommenteista päätellen ei ole mitään väliä miten hommassa käy.
No, kaikkihan on tällaisessa skabassa mahdollista mutta sen verran puoltavat mun mielestä niin "motivaation" kuin kokoonpanotiedotkin tepsiä tässä että yli kahden kertoimilla ehdottomasti peliä sisään. Arvaus 55-60 % kummassakin ottelussa ja (liian) iso panos lähti kummallekin.
Pelaan myös tepsiä voittajaksi kertoimella 4,50.

Viimeisenä Tamu Maarianhaminaa vastaan. Myös Tamu lähtee hyvällä porukalla ja uskon että Antti Pohja on tässä lajissa todella kova luu. Miehellä myös kokemusta Hammarbyn riveistä samanlaisesta turnauksesta Tukholman Globniesta.
IFK:lla varmaan näyttöhaluja mutta Tamu musta selvästi parempi. Siis ennakkoon ainakin. :roll:


Ja tosiaan: näihin EI kannatta suhtautua kuolemanvakavasti. Itse kyllä pelasin Tepsin voitoille sen minkä sai...[/b]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”