Tänään on 18.06.2018, 17:31.

Valioliiga 22-24.1

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Valioliiga 22-24.1

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kierros näyttää vähän siltä, että kaikista 4 huonoimmasta tulee saamaan peliä. Mun mielestä ainakin Cityn & Boron turaaminen ei olisi mitenkään yllätys - Soton voitti myös Liverpoolia vastaan molemmat kohtaamiset viime vuonna ja tänäkin vuonna hävisi vain 0-1 Anfieldilla.

Ja Boltonia pääsee salettiin pelaamaan - toivottavasti myös B'hamia = näyttää hyvältä!

Southampton Liverpool 30 28 42
Birmingham Fulham 52 26 22
Chelsea Portsmouth 74 18 8
Crystal P Tottenham 32 30 38
Everton Charlton 47 27 26
Man Utd Aston Villa 72 19 9
Norwich Middlesbrough 33 28 39
West Bromwich Man City 34 29 37
Arsenal Newcastle 65 21 14
Blackburn Bolton 41 27 32

Ja tässä Pinnaclen Reduced Margin -kaukalon tarjoukset Premieriin yo. prosenteilla:

Koodi: Valitse kaikki

Veto      ahc   kerr  raja  
Southampton   +0,5  2,08  1,72  
Birmingham   -0,5  2,01  1,92  
Crystal P    +0,25  2,08  1,85  
Charlton    +0,5  1,91  1,89
Norwich     +0,25  2,03  1,80
WBA       +0,25  1,94  1,76
Bolton     +0,25  2,03  1,90
Suursuosikit jätin nyt vielä pois.

En lähtisi mitään noista iskemään sisään vielä, kun kaikki ovat sarjan häntäpäätä (pl. Charlton & Bolton) = veikkaan kertoimet voivat hyvin vielä nousta pörsseissä pelipäivän lähestyessä. Todennäköisesti saa rakennettua paremman handicapin käsin yhdistelemällä suoraa voittoa ja tasuria haluamassaan suhteessa.

Tuossa on kuitenkin hyvin todennäköisesti viikonlopun vetolista ja tulen vetään kaikki noi sisään jos ei mitään ihmeempiä tapahdu. Charlton on aika rajoilla kuten myös B'ham, mutta muissa ei pitäisi mennä tarkalle.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Birmingham-Fulham 52 26 22
Chelsea-Portsmouth 75 16 09
Crystal Palace-Tottenham 31 29 40
Everton-Charlton 46 28 26
Man Utd-Aston Villa 71 18 11
Norwich-Middlesbrough 32 29 39
Southampton-Liverpool 27 30 43
West Brom-Man City 36 29 35
Arsenal-Newcastle 65 20 15
Blackburn-Bolton 43 28 29

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Mielestäni viikonlopun paras valinta on WBA. Se pelasi todella ennakkoluulottomasti sunnuntaina Fulhamia vastaan ja olin todella pahoillani Robsonin ja joukkueen puolesta, kun tasurikin jäi viimeisillä sekunneilla saamatta. WBA oli ottelussa aktiivisempi ja sillä oli paikkansa voittaa matsi, ainoastaan heikko viimeistely esti (jälleen) pisteiden karttumisen. Huonompi Manchesterin joukkueista on perinteisesti ollut tahmea etukäteen heikompia vastaan ja tulen pelaamaan kotivoittoa luottavaisin mielin, vaikka ihan vähän jo epäilen WBA:n itseluottamusta mm. viimeisen dramaattisen tappion vuoksi. Suoran voiton sijaan edullisin valinta lienee kuitenkin Neonkin ehdottama 0,25 maalin tasoitus.

Viitaten edellä Fulham-WBA -matsista selostettuun, myös Birminghamin voitto Fulhamista sopisi minulle. Kotijoukkue saanee Diaon keskikentälleen jo seuraavaan matsiin, mikä lisännee mielikuvitusta peliin. Upsonin poissaolo puolustuksesta arveluttaa hiukan, mutta kyllä Birminghamin kuuluu olla vähintään 50 prosentin suosikki. Fulham on välillä antanut merkkejä tulemisestaan ja pelannut jopa viihdyttävästi, mutta Birmingham on se paremmin organisoitu joukkue näistä kahdesta, joten ykkösestä lähdetään. Jospa Robbie Blake pääsisi avaukseen ja ratkaisisi tämän. :)

Myös Norwich tasoituksella kiinnostaa. Boltoniin suhtaudun vielä pienellä varauksella ja So'toniin en koske ollenkaan. Lisää näistä ja muista matseista myöhemmin viikolla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


arban
Jäsen
Viestit: 47
Liittynyt: 24.01.2004, 07:12
Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja arban »

Manchester United- Aston Villa 67-22-11
Aston Villa 12,5 Expekt

Aston Villalla hyvä peli Norwichia vastaan, halliten ottelua selkeästi. Villa on pelannut kohtalaisen hyvin parhaita joukkueita vastaan.
26.12 Chelsea- Aston Villa 1-0. Laukaukset 14-9, kulmat 6-3. Siinäkin pelissä Villalla oli muutama maalipaikka.
28.12 Aston Villa- Manu 0-1. Laukaukset 8-15, kulmat 6-9. Villa oli puolustuksen osalta varamiehinen, muutama hyvä maalipaikka ottelussa kuitenkin oli.
Joulun jälkeinen ruuhka-viikko osui varamiehiselle villalle muutenkin huonoon aikaan. Ylipäätään viimeistely on monesti ollut huonoa, vaikka maalipaikkoja on ollut useita. Esim. 18.12 Middlesbrough- Aston Villa 3-0, jossa Villalla oli ottelussa enemmän maalipaikkoja. Hyvänä uutisena Hitzlsperger palaa ilmeisesti keskikentälle, toivottavasti laukauksessa on sihti kohdalla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Sen verran kuivaa taustoissa etten muuta prosentteja mihinkään peliin, about kaikki oli jo tiedossa kun numeroita tein.

Ehkä mulla on Sotonille liikaa prosentteja, mutta Gerrard ei pelaa jos ei ole 100% kunnossa... ja jos Gerrard puutuu niin puoli joukkuetta puuttuu + pitkä lista ukkoja muutenkin poissa. Morientesin pitää totutella ensin ENG-pelityyliin, ei ole mikään sateentekijä vielä. Lisäksi Soton osaa pistää hyvin Poolille kampoihin + Quashie on ihan kelpo vahvistus, kyllä ne tästä tasurin ainakin survoo ihan siedettävällä todennäköisyydellä.

Soton - Pool
Niemi pelaa Southamptonilla vaikka loukkaantui, uudet miehet Quashie & Redknapp on keskikentän ytimessä. Liverpoolilla Gerrard iso ? Nunez pelikiellossa. Kunto: Saints ei ollut täysin toivoton Castlea vastaan mutta hävisi ansaitusti. Kokonaisuutena puuduttavan paska putki jatkuu vaan. Pool turasi ManU:a vastaan kiitos Dudekin, peli oli "ok" mutta ei hyvä = ansaitsivat tappion. Cupissa tuli neniin Burneyltä leikkimiehistöllä, kokonaisuutena Reds pelaa kuitenkin koko ajan paremmin ja paremmin.

B'ham - Fulham
Birminghamilta poissa ykköstoppari Cunningham pelikiellon vuoksi ja Savage lähti vihdoin helvettiin (Blackburniin). Pool-laina Salif Diao debytoi keskikentällä. Fulham nappasi Thatcherin Citystä muttei pelaa vielä tässä. Malbranque epävarma mökkiläisillä. Kunhan Diop & Boa Morte pelaa niin siinä olennaiset asiat Fulhamin kannalta. Kunto: B'ham sukeltaa yhä, voittoputkea seuraa nyt ansaittu tappioputki. Fulham saalistanut huipputärkeät pisteet sarjan pohjamudilta, WBA kaatui täysin tuurilla. Selkeä letdown mökkiläisille nyt.

Chelsea - Pompey
Ei mitään mielenkiintoista tässä pelissä Chelsean puolelta. Pompeyltä pelikiellossa LuaLua & Faye, Stone loukkaantui myös. Kunto: Chelsea jyrää aina vaan ja uudestaan, Pompey hyytynyt viime viikkoina eikä voittoja nyt meinaa tulla.

Crystal P - Spurs
Riihilahti ja Kolkka yhä epävarmat Palacelta, Tottenhamilta Kanoute sekä Brown pelikiellossa. Palace pelaa tasaisen heikosti, mutta ainoana putoajana osaa sentäs voittaa. Spurs kovassa talvi-iskussa eikä tahti juuri ole hyytynyt, Chelsealle ei mahtanut mitään mutta kukaan ei mahda.

Everton - Charlton
Tim Cahill epävarma samoin Leon Osman, Beattie tekee kotidebyytin. Charltonissa ei tapahdu mitään jännää, sairaslista tyhjenee muttei vaikuta suuremmin kun ei siellä oikein ketään tähtiä ollut. Kunto: Everton korjasi nopeasti kaksi tappiota voitoksi + tasuriksi, oli hyvä Boroa vastaan kiitos M'Boron löysäilyn. Charlton on hyvässä iskussa, 9 viime peliä 6 voittoa ja viime viikolla ansaitusti B'ham nurin.

ManU - Villa
Rio palaa peräpäähän ja samoin G. Neville, Smith on varmasti poissa. Villan kokoonpanossa ei muutoksia, joskin Hitzlberger saattaa palata keskikentälle. Kunto: ManU:n peräpää aivan järjettömässä iskussa, 8 nollapeliä putkeen = kertoo kaiken olennaisen. Maaleja ei tule mutta ei väliä kun omiin ei mene maalin maalia. Villa ollut susipaska jo viikkoja, maaleja ei saada aikaan kun kärjet on yössä. Norwich kaatui muttei aiheuta juhlia.

Norwich - Boro
Ashton tekee Carrow Roadin debyytin, pitkä lista ukkoja yhä lasaretissa. Borolta tekee Parlour paluun, muut vanhat & tärkeät poissaolijat ovat yhä voimassa. Kunto: Norwich yrittää mutta lihakset ei riitä millään Valiossa, paskasti menee ja Cupistakin tuli lähtö. Boro ollut myös huono viime viikkoina, loukkaantumiset syö tehoja ja Evertonia vastaan kunnon turaaminen ja olisivat ansainneet hävitä.

WBA - City
Jääkaappi-pakastin Moore palaa peräpäähän, keskikentältä puuttuu Johnson. Cityltä Fowler & Sibierski epävarmat ja Anelka, mutta noilla ei väli: Shaun Wright-Phillips = Man City. SWP on tulessa, jos ei saa maaleja ei Citykään voita. Kunto: WBA:lla samanlaista tuskaa kuin Norwichilla, joukkue taistelee mutta ei auta kun muut ovat vain parempia. City on hyvässä iskussa, Palace kaatui aika helposti viikko sitten.Vedot / lauantai

Norwich ja Birmingham selkeät ideat, siksi kanarialintuja myös suoralla sisään. Birminghamia voisi survoa sisään isommalla mutta edut varsin pienet.

Nämä pelit sinne mihin itse pelaan (Centre, Nordic, Unibet, Pinnacle, Betdaq, Expekt), jos omistaa Pointbetin tilin saanee vetää jokaisen AHC-vedon suoraan sinne.

Norm:
Birmingham -0.5 @ 2.02 Pinnacle, 2.00 Expekt
Southampton +0.5 @ 2.14 Betdaq
Norwich +0.25 @ 1.98 Betdaq, 1.94 Pinnacle

Pienemmällä
WBA +0.25 @ 1.92 Pinnacle
Palace +0.25 @ 1.97 Pinnacle
Norwich @ 3.40 Unibet

Pellepanoksella
WBA @ 3.35 Betdaq

Puolet noista näköjään laski (vrt Reduced Margin listauksiin), enpä olis uskonu että Palacen kerroin noin putoaa. No, aina ei voi voittaa.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


zamppa
Jäsen
Viestit: 37
Liittynyt: 05.03.2004, 18:39
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja zamppa »

Lauantaille:

Southampton- Liverpool 32-29-39
Manchester U- Aston Villa 68-22-10
Chelsea- Portsmouth 73-20-7
Norwich- Middlesbrough 32-29-39
Everton- Charlton 47-28-25
Crystal P- Tottenham 31-28-41
Birmingham- Fulham 52-27-21
West Bromwich- Manchester C 35-29-36

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Jeps, pistetään pari peliä sisää myös meiäläisen taholta,

Charlton +0.5 53% 2.00 Stan James 7pts

Gravesenin poissaolon täytyy jo näkyä, ja muutenkaan en usko Evertonin hyvän vireen jatkuvan loputtomiin.

So'ton +0.5 50% 2.07 6pts

Now or Never. Pakkorako Southamptonille.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10494
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +347.03 yks.

Palautus%: 120.26%

Panosten ka: 1.60 yks.

Vetoja: 1068

Pisteitä: 2906
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Muutama peli sisään...

Everton-Charlton 2 4.33 Ladbrokes (27%/3.70)

Birmingham-Fulham 1 2.10 Pointbet (51%/1.96)

Crystal P.-Tottenham 2(-0.25) 1.945 Pointbet (54%/1.852)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jesus
Jäsen
Viestit: 22
Liittynyt: 27.01.2004, 21:27
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jesus »

Neo kirjoitti, että Biminghamilta olisi Cunningham pelikiellossa. Itse olen kyllä ollut sen tiedon varassa, että mies pelaisi, mutta sen sijaan Upson olisi sivussa.

BBC: "Birmingham's Martin Taylor is poised for his first start since August alongside Kenny Cunningham as Matthew Upson is suspended."

Oli miten oli, Birmingham ei houkuttele tänään tippaakaan! Fulhamista saa jopa yli neljän kertoimia, mutta jääköön pelaamatta.

WBA saa kapteeninsa Darren Mooren takaisin puolustuksen keskustaan. Kapteenin ja yleisön suosikin paluu tuo joukkueeseen varmasti lisää taistelutahtoa, Wright-Phillips pakettiin ja pisteet kotiin. Sinne siis peliä, ei muita valioon tänään.

Jesús

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Valioliiga lauantai 22.1:

Southampton - Liverpool: 29-28-43 (2-2)

Loput kohta....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Birmingham - Fulham: 45-29-26 (1-1)
Chelsea - Portsmouth: 77-18-5 (2-0)
Crystal P - Tottenham: 27-30-43 (0-0)
Everton - Charlton: 51-27-22 (2-0)
Man United - Aston Villa: 74-20-6 (2-0)
Norwich - Middlesbrough: 32-29-39 (1-2)
West Brom - Man City: 30-28-42 (1-2)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Birmingham - Fulham<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">46,7 - <TD ALIGN="right">30,0 - <TD ALIGN="right">23,3<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">56,2 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">43,8<TR><TD>Fulham +1:<TD ALIGN="right">21,9 - <TD ALIGN="right">24,8 - <TD ALIGN="right">53,3</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Chelsea - Portsmouth<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">77,6 - <TD ALIGN="right">16,1 - <TD ALIGN="right">6,3<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">45,6 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">54,4<TR><TD>Portsmouth +1:<TD ALIGN="right">49,2 - <TD ALIGN="right">28,5 - <TD ALIGN="right">22,4<TR><TD>Portsmouth +2:<TD ALIGN="right">26,9 - <TD ALIGN="right">22,3 - <TD ALIGN="right">50,8</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Crystal Palace - Tottenham<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">25,5 - <TD ALIGN="right">32,3 - <TD ALIGN="right">42,2<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">60,5 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">39,5</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Everton - Charlton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">43,8 - <TD ALIGN="right">30,9 - <TD ALIGN="right">25,3<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">58,4 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">41,6</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Man Utd - Aston Villa<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">72,1 - <TD ALIGN="right">19,4 - <TD ALIGN="right">8,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">48,3 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">51,7<TR><TD>Aston Villa +1:<TD ALIGN="right">42,4 - <TD ALIGN="right">29,7 - <TD ALIGN="right">27,9</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Norwich - Middlesbrough<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">30,3 - <TD ALIGN="right">30,5 - <TD ALIGN="right">39,2<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">53,9 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">46,1</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Southampton - Liverpool<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">22,6 - <TD ALIGN="right">29,7 - <TD ALIGN="right">47,7<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">52,6 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">47,4<TR><TD>Southampton +1:<TD ALIGN="right">52,3 - <TD ALIGN="right">26,7 - <TD ALIGN="right">21,0</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">West Brom - Man City<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">30,4 - <TD ALIGN="right">30,6 - <TD ALIGN="right">39,0<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">54,3 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">45,7</TABLE>

Portsmouthia, Birminghamia, Villaa ja Boroa heikensin huomattavasti kokoonpanotietojen vuoksi.

VEDOT:

Southampton - Liverpool +1/-1 DRAW, Centrebet (3.850), 0.58%
Southampton +0.5, Pinnacle (2.090), 1.37%
Chelsea - Portsmouth -1/+1 DRAW, Expekt (4.250), 0.53%
Portsmouth +1, Expekt (5.000), 0.33%
Crystal Palace - Tottenham +1/-1 DRAW, Centrebet (4.100), 0.47%
Crystal Palace - Tottenham DRAW, Pinnacle (3.370), 0.93%
Tottenham +0.0, Centrebet (1.670), 0.49%
Charlton +0.5, Expekt (1.920), 1.70%
Aston Villa, Expekt (12.500), 0.12%
Man Utd - Aston Villa -1/+1 DRAW, Expekt (4.050), 0.71%
Norwich, Unibet (3.400), 0.23%
Norwich +0.25, Expekt (1.890), 0.12%
West Brom +0.25, Expekt (1.900), 0.61%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Oliver
Avatar
Jäsen
Viestit: 1316
Liittynyt: 14.01.2003, 13:22
Pisteitä: 206
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Oliver »

<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Arsenal - Newcastle<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">65,7 - <TD ALIGN="right">21,7 - <TD ALIGN="right">12,6<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">44,5 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">55,5<TR><TD>Newcastle +1:<TD ALIGN="right">37,8 - <TD ALIGN="right">27,9 - <TD ALIGN="right">34,3</TABLE>
<TABLE><TR><TD COLSPAN="3">Blackburn - Bolton<TR><TD width="150">1X2:<TD ALIGN="right">39,2 - <TD ALIGN="right">29,5 - <TD ALIGN="right">31,3<TR><TD>U/O 2½:<TD ALIGN="right">53,4 - <TD ALIGN="RIGHT"> - <TD ALIGN="right">46,6</TABLE>

Alempi tuoksahtaa kovasti tasurilta. Molemmat viihtyvät vieraissa ja kummallakin hyvä esitys alla. Burnilla Ferguson sivussa, mutta Savage ottanee äijän paikan. Myös Dickov, Tugay ja Short puuttuvat. Bolton lähes parhaimmallaan liikkeellä.

Vedot:

Newcastle, Centrebet (8.000), 0.14%
Arsenal - Newcastle -1/+1 DRAW, Unibet (3.900), 0.65%
(Top 3 -jengejä vastaan pelatut tasoitusvedot on menny tällä kaudella päin persettä, mutta tämä Unibetin tarjoama 3.90 Arsenalin maalin voitolle on pienen kerroinvertailunkin perusteella oltava liian korkea.)

Bolton +0.0, Centrebet (2.350), 0.66%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3181
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

ARSENAL – NEWCASTLE
Arsenal saanee Laurenin takaisin oikean pakin tontille, ei käytännössä muita ongelmia. Castlella myös pitkäaikaispotilaat poissa, ei muita, eli kärjessäkin Shearer & Kluivert & Bellamy kunnossa. Peräpäässä uudet miehet Babyaro & Boumsong koittavat pysäyttää Henryn. Kunto: Arsenal kyykkäsi Boltonille viikko sitten mutta peli kulkee muuten kohtalaisesti. Chelsea vain karkaa eikä Gunners voi mitään. Castlella on pitkän tappioputken jälkeen saldo 3-1-0 maalierolla 6-2, joten otteet parantuneet hieman uusien hankintojen & avainmiesten pelikuntoon pääsemisen myötä.

BLACKBURN – BOLTON
Lancashiren derby, Blackburn vei edellisen kohtaamisen 0-1 Boltonin ollessa syvässä suossa. Robbie Savage tekee Rovers-debyytin, ykköskärki Dickov pelikiellossa, samoin Tugay. Boltonilta on epävarmana toppari Radhi Jaidi, jonka Ben Haim paikkaa jos tarvis. Kevin Davies saattaa palata kärkeen 4-5-1 formaattiin, jota niin monet seurat nykyään käyttää. Kunto: Rovers jatkaa vahvaa virettä, 15 pelistä 2 tappiota saldolla 5-8-2 – FA Cup uusinnasa kaatui Cardiff, ed.liigapelissä vieraissa Pompey. Bolton on päässyt tappioputken jälkeen loistoiskuun, 3 voittoa putkeen ja viikko sitten huippuhyvä suoritus ja tykkimiehet kaatui kotona.

En korjannut arvioita kumpaankaan, alkuarvioissa oli jo huomioitu Castlen orastava toivo paremmasta ja Boltonin nousu myös. Dickovin poissaoloa ei kannata aliarvioida.

VEDOT
Bolton @ 3.40 (Betdaq, Betfair)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Blackrock
Jäsen
Viestit: 332
Liittynyt: 29.05.2004, 11:54
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pyhäjoki

Viesti Kirjoittaja Blackrock »

Sunnuntai 23.1
Arsenal - Newcastle: 60-25-15 (2-1)

Maanantai 24.1:
Blackburn - Bolton: 43-29-28 (1-1)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”