Tänään on 21.05.2018, 23:50.

Serie A 15-16.1

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Serie A 15-16.1

Viesti Kirjoittaja Neo »

Alustavia lukemia, ja tästä sarjasta olen vähän paremmin hajuilla mitä Espanjasta, joten uskallan jopa kommentoidakin hieman. Näkemyksiä saa (ja pitää!) :P Moni kommentti perustuu tässä vaiheessa paljon oletuksiin ja luettuun tekstiin, kun pelejä olen nähnyt vasta pari kymmentä.

Brescia – Fiorentina 37-30-33
Brescian näen tällä hetkellä aika huonossa jamassa, peli oli Messinaa vastaan mun ymmärryksen mukaan todella huono ja melko halutonta. Kotipelit olleet vaikeita, joten jos erityisen (?) kotiriippuvainen Fiorentina joskus vieraissa pärjää niin se on nyt. Laziosta vastaan mainio ottelu eikä noi vieraspelit nyt ole niin huonoja olleet; tappiot Milanille, Juventukselle ja Romalle – loput tasureita (mm. Udinese) + voitto ennen edellistä peliä, jossa ehkä hieman epäonnekkaastikin Atalantalle lahjoitettu voitto. Näkisin että Fiorentina vääntää tästä vähintään tasurin ja on selvästi Bresciaa vahvempi nyt. Korjasin siksi vähän vieraille.

Reggina – Inter 21-30-49
Inter teki siis huiman nousun Sampdoriaa vastaan ja joukkue näyttäisi todellakin olevan vahva tällä kaudella – en tiedä onko alkukauden tasureista miten paljon huono onnea, mutta tuollainen taisteluvoitto kuvaa vahvaa asennetta ja HALUA välttää tappiot. Reggina on kaatanut Juven sekä Roman kotonaan mutta on hyvin hyvin vaikea kuvitella Interin kellahtavan tässä – voi olla että arvostan vieraita hieman liikaa, mutta nyt Interillä näyttäisi olevan vihdoinkin isku päällä. Toiseksi, vieraat eivät juuri tee tasureillakaan mitään (jos toiveita kärkeen vielä on), joten tasatilanteessa varmasti otetaan jopa hieman riskiä & varmasti haetaan voittoa alusta asti.

Atalanta – Siena 49-31-20
Ehkä Siena olisi rankattava hieman paremmaksi, mutta Parma-matsi oli taas sen verran skeidaa että jaahas :P Siena kuitenkin otti vasta kauden 3. voittonsa Chievoa vastaan, joten ei sekään mikään kone ole. Atalanta sai vihdoin avausvoittonsa = uskoa omaan tekemiseen. Ei ne noin huonoja sentään ole ja tietävät kyllä että Siena on kaadettavissa joten 101 lasissa tähän. Kai se on sit taivuttava lukemien osalta alle 50 paunan, mutta Atalantaa kyllä pelaan

Chievo – Roma 30-33-37
Tässä mulla myös pieni kannanotto, Chievolla on nyt aika huono vaihe päällä ja SURKEAN Siena-tappion jälkeen tuli (mun mielestä) ansaitusti Bolognalta neniin. 12 viime ottelusta Chievo on voittanut 2, joista toinen on kotona Atalantasta 1-0 ja toinen kotona Palermosta 2-1. Joukkue on ansaitusti valunut kohti peräpäätä ja nyt on vaikea nähdä että kurssi kääntyy kun Roma on alkanut saada juonesta kiinni. Lazio-peli oli mitä oli, ja vaikea sanoa miksi Roma oli silloin niin kädetön. Montella palasi Atalanta-matsiin ja teki heti molemmat maalit, rutiinivoitto. Huonon alkukauden jälkeen 6 viime pelistä Lazio-tappio on ainut, saldo 4-1-1.

Lazio – Palermo 49-31-20
Lazio on selvästi tulossa nyt, 6-3 maalierolla 2 hienoa voittoa uuden valmentajan alaisuudessa. Fiorentina-voitto ei ehkä ollut ansaittu, mutta 3 tehtyä maalia vieraissa tuon tason joukkuetta vastaan = hattu nousee. Joukkue on taatusti parempi mitä nykyinen ranking paperilla, mutta nyt käsittelen sen näin. Palermo sumputti Milanin 0-0 tasuriin eikä ne ole vieraissa päästäneet kertaakaan yli 2 maalia: varmasti Laziolla hikinen ilta. Palermolla ei riitä tässä millään lihakset muuhun kuin hirveään sumputustasuriin, kohtaavat Lazion vääränä päivänä. 1,5kk sitten olisi ollut aika eri prossat.

Livorno – Messina 49-31-20
Molemmilla alemman keskikastin seuroilla ihan hyvät pelit takana, Livornolla kaksi tosi pahaa matsia (Inter k, Juve v) joista se selvisi kuitenkin hyvillä papereilla. Juvea vastaan sillä oli huippupaikat tulla 2-2 ja 3-3 tasoihin eikä Inter-pelikään huono ollut. Messina on alkanut vajota superhyvän alkukauden jälkeen omalle paikalleen, mutta hoiteli hyvällä pelillä Brescian viime pelissään. Molemmilla varmasti tässä itseluottamus ihan kohdillaan hyvien suoritusten jälkeen, Livornoa pidän karvan verran parempana kokonaisuutena.

Milan – Udinese 55-28-17
Milanille kävi kylmät kun Palermon puolustus ei auennutkaan sunnuntaina, ja tuli paha pistemenetys ajatellen kärkitaistelua. Aseita ei kyllä loppujen lopuksi ollut huippupaikkoihin ja vedont lähti 25 metristä, ei Palermokaan ollut kaukana tehdä maalia. Udinese hoiteli kauden parhaana vetona homman helposti & odotetusti kotiin, ja jatkaa liigan kärkisijoilla. Työtapaturma = Samp:lle tappio kuitattiin siis nopeasti, ja kokonaisuutenahan Udinese on pelannut ihan perkeleen hyvin – kotona sekä vieraissa, ja on kaatanut ”suuria” ennenkin. Ei tämä ole missään nimessä helppo paikka Milanille.

Parma – Lecce 48-28-24
Parma sai ilmeisesti uutta puhtia Juve-pelin loppuhetken tasoituksesta, ja kuittasi ansaitusti vierasvoiton Sienalta. Ei kai Parmakaan voi näin paska oikeasti olla mitä sarjataulukko näyttää – näin on ainakin uskottava. Lecce ei saanut Regginan puolustusta auki millään, vaan joutui tyytymään 1-1 tasuriin. Megaover-joukkue veti siis vaihteeksi underin. Kaikin puolin näkisin että tässä on aika tasainen pari: Parma sai itseluottamusta lisää rutkasti, ja Lecce vihdoin peräpään pitämään karmeiden turpasaunojen jälkeen. Joukkueet ovat nyt mulla tasarankingissa, mutta näkisin kotijoukkueen olevan näistä se, joka on menossa kohti korkeampaa sijoitusta. Leccen touhu ei vakuuta kokonaisuutena, Regginaa vastaankin se 1 maali piti munata omiin vielä (ekan jakson) lisäajalla, joka vei 3 pojoa veks. Mutuilin tässä vähän Parman suuntaan.

Sampdoria – Bologna 51-31-18
Tässä vedin alas päin kun ryhdyin miettimään tuota Inter-peliä paremmin + Bolognan tilaa. Sampdoriahan munasi 0-2 johdon 3-2 tappioksi 5 minuutissa ottelun lopussa, ja toi voi oikeasti vituttaa ja pitkään. Käytännössä varmat 3 pojoa oli jo taskussa, ei noin voi yksinkertaisesti sählätä. Tämän kun yhdistää vastustajaan, eli Bolognalla kaksi hyvää peliä takana ja Chievosta ansaittu 3-1 voitto => voi olla todellakin vaikea vastus!

Cagliari – Juventus 15-30-55
Tässä otin vähän ehkä Juvelle extraa, koska Cagliarikin palailee omalle tasolleen vaikka kotietu onkin KOVA. Juventus on kuitenkin niin paljon kovempi + näkisin että Juven pukuhuoneessa on pidetty puhuttelu asennevammasta, sillä Vanha Rouva meinasi ”tehdä Jokerit” Livornoa vastaan. Juven peli kulkee todella hyvin juuri nyt, ja sieltä näyttäisi löytyvän sitä extraa, joka esim Milanilta puuttui Palermoa vastaan. Cagliari on kohdannut kotona kärkiseuroista AC Milanin (0-1 nekkuun) ja Interin (3-3 tasuri), voitot pohjasakasta. Tasoero hirmuinen ja se tulee näkymään myös kentällä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Minuakin kiinnostavat alustavasti ainakin Parman (@ 2,05 Centrebet, Unibet) ja Lazion (@ 2,05 Unibet) kotivoitot. Molemmat ovat selvästi nousussa ja heikohkoja vieraita (molemmilla vain yksi voitto vieraista) vastaan lähellä voittoa. Erityisesti Palermo on kotiriippuvainen joukkue, kun taas Lecce tuntuu lähtevän vierasotteluihinsakin melkein yhtä hullunhyökkäävällä tavalla.

Atalantalle en kyllä millään antaisi melkein 50 prosentin arviota. Siena on mielestäni edelleen joukkueista parempi, eikä Atalanta todellakaan häikäissyt edes voitto-ottelussaan Fiorentinaa vastaan (otettava huomioon myös Fion kokoonpanohuolet ko. ottelussa). Matsi taisi itse asiassa olla yksi kauden surkeimpia pelejä Serie A:ssa. En ole heti valmis pelaamaan Sienaakaan, mutta harkinnassa se on, ainakin Unibetin 3,90 houkuttelee.

Jotenkin minulla on aavistus siitä, että tällä kierroksella molemmat kärkijoukkueet voisivat kompuroida. Ikävät vastukset kummallakin: Cagliari on kotonaan todella vaikeasti voitettavissa, eikä Juve mitenkään vakuuttanut viimeksi Livornoa vastaan (otti toki lopulta selvän voiton, mutta silti). Udinesesta pidän itse valtavasti, ja jos se jatkaa ennakkoluulottomia otteitaan, myös Milanilta on otettavissa vähintään piste. Näillä näkymin otetaan tasoituksella sekä Udinese että Cagliari.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Hyvä Ivan :D Udinesesta olen aivan samaa mieltä, ja myös toi Lazio sekä Parma kiinnostavat 8) Omat alustavat prossat on vähän tarkoilla mutta täytyy katsoa vielä kokoonpanotiedot.

Toi Cagliarin todellinen pelityyli/taso on mulle vielä vähän arvoitus, toivottavasti ko. pelin näkisi Canalilta.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Näkyy:

sunnuntai 16/1 21.25
Cagliari - Juventus | SERIE A
Suora lähetys. Selostus Jouni Heinonen. 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Atalanta-Siena 46 29 25
Brecia-Fiorentina 40 31 29
Cagliari-Juventus 18 27 55
Chievo-Roma 32 32 36
Lazio-Palermo 51 27 22
Livorno-Messina 46 30 24
Milan-Udinese 55 25 20
Parma-Lecce 47 27 26
Reggina-Inter 26 30 44
Sampdoria-Bologna 55 25 20

tarkastellan vielä kokoonpanoja muutellan prossia jos tarvitsee.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KXJ
Jäsen
Viestit: 45
Liittynyt: 23.01.2004, 15:47
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja KXJ »

Atalanta - Siena 43 32 25 O/U 41/59
Todella vaikea ottelu arvioida. Hieman liikaa muuttujia. Sienalla saattaa olla rankkoja poissaoloja puolustuksessa, tosin valmentajan vaihdos kompensoinee mukavasti niitä, tämähän on loistava näytönpaikka penkillä istuneille. Kotietu pienenee myös varmasti jonkin verran. Kyseessä molempien joukkueiden kauden tähän mennessä tärkein peli.

Brescia - Fiorentina 43 30 27 O/U 43/57
Fiorentina ei tunnu saavuttavan tällä kaudella omaa tasoaan. Aivan liian ailahtelevaa, ja nyt vielä pelikieltoisena poissa keskustasta Viali ja Maresca. Brescia ei minun nuoteissani ole putoajaehdokas vaan ihan pätevä nippu.

Cagliari - Juventus 19 28 53 O/U 48/52
Tässä väittäisin, että Cagliarin oma taso ei ole kovin kaukana sarjasijoituksesta. Loukkaantumisilta välttynyt joukkue tullee taistelemaan europaikoista jatkossakin.

Chievo - Roma 32 30 38 O/U 48/52
Surkeastihan Chievo on pelannut. Tasabuukki olisi "normaalilla" kunnolla ja ilman Chievon keskikentän pelikieltoja (Franceschini, Brighi).

Lazio - Palermo 48 31 21 O/U 43/57
Sai Lazio ilmeisesti mukavasti potkua Roman voitosta (ja valmentajanvaihdosta). Kun loukkaantumisetkin ovat lähes ohi voidaan sen todeta olevan tällä hetkellä vierailijoita parempi joukkue.

Livorno - Messina 52 28 20 O/U 48/52
Livorno on edelleen kyvykkäämpi joukkue. Messinan uskon yhä tippuvan, vaikka pelit ovatkin jopa kulkeneet. Livornon valmentajanvaihdos on pienoinen kysymysmerkki, piristääkö se joukkuetta, joka oli jo valmiiksi pelannut hieman yläkanttiin. Pientä plussaa siitä silti.

Milan - Udinese 55 27 18 O/U 49/51
Tässä tekisi kyllä mieli antaa Milanille hieman enemmänkin, sillä onhan Udinese pelannut koko lailla yli odotusten.

Parma - Lecce 50 26 24 O/U 53/47
Parma vaikuttaisi tällä hetkellä aavistuksen paremmalta joukkueelta. Leccestä ei sittenkään näytä olevan korkeammille sijoille ja on tosiaan viime peleissä töpeksinyt. Reggina peli saattoi olla merkki tulevasta uudesta asenteesta, jossa Leccen peleissä ei enää mätetä niin tolkuttomasti maaleja kuin alkukaudella.

Reggina - Inter 21 28 51 O/U 46/54
Inter on kokolailla selkeä sarjan kolmosjoukkue ja viime peli kertoi kaiken Interin nykyisestä sykkeestä. Interille annettu selkeästi lisää.

Sampdoria - Bologna 58 26 16 O/U 50/50
Tässä olen vahvasti eri linjoilla useiden muiden kanssa. En jaksa uskoa, että viime pelin töpeksintä vaikuttaisi negatiivisesti Sampdorian peliin. Joukkueiden tasoero on selkeä ja Sampdorian hyökkääjäsiirrot selvinneet.

Ja parhaita pelejä tällä hetkellä ovat Udinese, Chievo, Livorno, Lazio, Reggina ja Brescia, tuossa järjestyksessä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja linkku »

Jaaha, testataanpa tämäkin sarja sitte.

Atalanta-Siena 42 30 28
Brescia-Fiorentina 35 31 34
Cagliari-Juventus 16 26 58
Chievo-Roma 37 29 34
Lazio-Palermo 48 28 24
Livorno-Messina 44 29 27
Milan-Udinese 51 26 23
Parma-Lecce 42 28 30
Reggina-Inter 23 27 50
Sampdoria-Bologna 53 28 19

Neo, mistä tulee noin kovia tasuriprossia? Maalimäärät pyörivät kuitenkin keskimäärin 2,5 nurkilla tällä kaudella.

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

On kyllä hämmentävä tämä Expektin 5,70 Regginalle; hulppeita odotusarvoja saatavissa kaikkien arvioilla. :shock:

En mielelläni pelaisi nyky-Interiä vastaan, mutta tätä ei kyllä voi jättää väliin. Reggina on kuitenkin pystynyt voittamaan yhdeksästä kotimatsistaan viisi!

Niin, omat prosentit ko. matsiin: 22/27/51.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

KXJ kirjoitti:Reggina peli saattoi olla merkki tulevasta uudesta asenteesta, jossa Leccen peleissä ei enää mätetä niin tolkuttomasti maaleja kuin alkukaudella.
Coppa Italia 13.1. Udinese-Lecce 3-4 (1-1), 1. osa 5-4, yhteismaalit 8-8. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Puttaaja
Jäsen
Viestit: 400
Liittynyt: 13.11.2004, 12:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Puttaaja »

Reggina elää kotipeleillään, joten Expektin tarjous kelpaa mainiosti. Kokoonpanokin on paras mahdollinen, viime ottelusta poisollut kärki Bonazzoli palaa pelikiellosta. Udinesen voittoon on aika vaikea uskoa, sama pätee Cagliariin ja itse passaankin nämä ottelut. Palermoa pidän Laziota parempana joukkueena, Atalanta taitaa sittenkin olla pikkaisen tulossa. Vaikka Juventus pitkälti löysäilikin eilisessä cupin pelissä sai Atalanta varmasti lisää itseluottamusta liian ankeaan alkukauteensa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jussi
Jäsen
Viestit: 15
Liittynyt: 24.09.2004, 14:58
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jussi »

Mulle maistuu tuo AC Milanin layaaminen. Udinese varmaanki jatkaa laadukkaita esityksiään. Milan 62%.Kotiedun takia pakko antaa prossia noinkin paljon.Harkinnassa myös Interin layaaminen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10480
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Ihan hirveältä vaikuttaa tämä Serie A:n kierros. Milania, Juventusta ja Interiä vastaan periaatteessa pitäisi kertoimien valossa pelata mutta vihaan todella paljon painaa näitä isoja altavastaajia kun muutaman prosentin virhearviointi voi tehdä ns.ylikertoimesta täysin suden. 18 peliä pelattu ja Inter on hävinnyt 0, Milan ja Juventus yhden pelin joten karmaisevalta tuntuu ajatus, että painaisi altavastaajien suoria voittoja.

Milan: Dida, Cafu, Nesta, Maldini, Pancaro, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Kakà, Crespo, Shevchenko... ei tälläinen joukkue voi hävitä kotonaan kenellekään kuin maksimissaan kerran kaudessa. Tasoituksilla voisi ajatella, ei muuten. Taitaa jäädä tämän kaverin rahat figgaan parempia kierroksia odotellessa :?

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

pari muutunutta peliä

Lazio-Palermo 48 30 22
Atalanta-Siena 48 29 23

Atalanta pienoisessa nousussa (tärkeä Poissaolo Pazzini),Sienalla mielestäni muutama tärkeä poissa olo, Pecchia ,Falsini, Portanova, Nicola plus muutama vähemän tärkeä
:)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Batistuta17
Jäsen
Viestit: 62
Liittynyt: 17.12.2004, 21:11
Pisteitä: 0
Paikkakunta: St.Karins

Viesti Kirjoittaja Batistuta17 »

Niin tuo Udinese vaikutta kyllä ihan hyvältä peli idealta varsinkin kun on jo moneen kertaan todettu todettu että Milan on pelannut viimeaikoina ailahtelevasti ja epätasaisesti muutamina esimerkkeinä mm. tuo 6-0 voitto Fiorentinasta ja sitten muutama vaisu 0-0 tasapeli Bresciaa ja Palermoa vastaan jotka olisi pitänyt voittaa jos halutaan vielä Juventusta vastaan mestaruudesta taistella..

Joukkueilla on molemmilla jonkun verran pelaajia sivussa loukkaantumisten takia Milanilta puttuu varmasti Serginho, Kaladze, Filippo Inzaghi ja Dario Simic sekä mahdollisesti Jaap Stam.
Udineselta on poissa varmasti Alberto sekä mahdollisesti vielä loukkaantuneita ovat Valerio Bertotto, Sulley Ali Muntani, David Di Michele sekä Per Kroldrup edellämainittujen pelaajien paluu päiväksi on merkitty 16.1 joten heidän paluunsa etenkin avauskokoonpanoon on varsin epätodennäköistä. Mutta katsellaan rauhassa vielä nuo kokoonpanot illan otteluun ja päätetään sitten vielä tarkemmin nuo pelivalinnat.

Udinese on ollut tämän kauden Italian Serie A:n ehkä positiivisin yllättäjä joten hyvien otteiden jatkuminen sekä mahdollinen vierasvoitto San Sirolta olisi hyvin mahdollinen ja kuten joku jo mainitsi ei missään tapauksessa helppo paikka Milanille..
Vai Miitä meinaatte??

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

...You will only get one change, to make the first impression...

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Batistuta17 kirjoitti:mahdollinen vierasvoitto San Sirolta olisi hyvin mahdollinen ja kuten joku jo mainitsi ei missään tapauksessa helppo paikka Milanille..
Vai Miitä meinaatte??
Puusilmän mielipide:
En sarjasta sen kummemmin tiedä, mutta AC Milan on omassa seurajoukkueiden koko maailman rankingissa kohtuullisen selkeä Numero Uno. Ja siten myös ykkössuosikki voittamaan Champions Liigan - Scudetton voittaminen ei ole myöskään mahdotonta.
Minulta ei montaa ropoa todellakaan heltiäisi niitä vastaan pelaamiseen. :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Hyviä kommentteja ollut tässä ketjussa, kiitoksia 8) Tässä omat lopulliset pros.arviot, pidän itse ainakin panokset pienempänä näissä tuntemattomissa sarjoissa.

SERIE A 16.1.2005, 1/2

Leikkelin noihin pätkiä kommenteista eri tietolähteistä.

Atalanta - Siena 49-31-20
Vedot: Atalanta -0.25 @ 1.80 (Pinnacle), raja 1.72
*************************
"Siena sacked Simoni, new man in charge is Gigi de Canio but I don’t think Siena will improve. They bought Maccarone, but main problem for them stays tiny defence and many injured players, simply Siena has no many alternatives and they pay heavy price for it"

"Both teams have to win this game, and both will play to win. Atalanta looks a bit more in-form, and also a bit better, especially since Siena will miss almost every defender"

"Atalanta come from a good Coppa Italia performance against Juventus and will therefore have their confidence sky high"
*************************


Chievo - Roma 31-29-40
Vedot: Chievo +0.5 @ 1.83 (Pinnacle), raja 1.67
*************************
"The news that club owner Luca Campedelli is reconsidering his intention to sell Chievo is a big relief not only for the fans but for the players."

"Totti had a quarrel with Roma supporters during the Coppa Italia match, and said that he is considering a move from Roma. Everyone at Roma knows that without Totti they are not the same team."

"I went below the stand where the fans were sitting in order to calm them down but I was insulted and I had objects thrown at me," said Totti. "I didn't expect it and I don't think I deserve that kind of treatment."

"(Roma) The midfield should be boosted up by the return from suspension of Simone Perrotta, Leandro Cufre and Alberto Aquilani. Chievo will be without three pivotal players with midfielder Daniele Franceschini and strikers Amauri and Federico Cossatto all suspended."

*************************


Lazio - Palermo 47-31-22
Pelit: Lazio -0.25 @ 2.01 (Pinnacle), raja 1.80
*************************
"Lazio managed to win two games thanks to the referees. First, against Roma the referee allowed them to hit whateve and whover they wanted. Against Fiorentina the referre allowed two offside goals for Lazio and didn't call two penalties for Fiorentina."

"Don’t be misguided with their (Palermo) poor record on the road, they stayed unbeaten vs Inter and Juventus, also they conceded only 9 goals and believe if Palermo can score in Rome, they won’t lose. Just to add that Palermo lost in Calabira vs Reggina playing without 6 starters and lost in Udine after missed 5 clear chances and then Udinese won by single shot on the goal..."
*************************


Livorno - Messina 51-29-20
Pelit: Livorno -0.25 @ 1.80 (Unibet), raja 1.68
*************************
"Donadoni’s first match in charge of Livorno following the unexpected and probably undeserved dismissal of Colomba"

"The Amaranti start as favourites thanks to some good performances which pushed them up from last position in the past months while the Sicilian side have been underperforming recently especially away from home. "

Oma kommentti: Livorno oli tosi hyvä Juventusta vastaan, ovat parempi joukkue + valmentajan vaihdoksesta pari pykälää lisää (vaikka olikin vähän kyseenalainen). Jos ed. valmentajalla oli sukset ristissä Prottin kanssa niin vaikutus voi olla enemmänkin positiivinen.
*************************

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Milan - Udinese 58-27-15
Pelit: Udinese +1.25 @ 1.84 (Pinnacle), Udinese @ 9.60 (Betdaq)
*************************
"Carlo Ancelotti's main doubt is between Clarence Seedorf and Vikash Dhorasoo for a midfield position. Jaap Stam could also return to the defence for the first time since undergoing ankle surgery, while Alessandro Nesta is back from suspension and is available for selection."

"Meanwhile for the visitors Udinese, Luciano Spalletti has a more difficult task on his hands with the suspension of David Di Michele and Sulley Ali Muntari for this fixture here. Hence, Michele Pazienza and Stefano Mauri will be roped in. Valerio Bertotto is on the doubtful list again due to a recurring muscle problem, but will undergo a late fitness test."

"Udinese do not have any major injuries, but do have several players who are on the verge of making a move to another club. Goalkeeper Morgan De Sanctis is being watched by AS Roma, while Vincenzo Iaquinta is favored by Barcelona, possibly on loan. Marek Jankulovski is on the verge of signing with Milan, but if it goes through he will not join up until after the season. "

"They (Udinese) have won nine of their last 11 matches with only a defeat by Sampdoria and a draw with Messina interrupting their run of success which started after club president Giampaolo Pozzi threatened to confine the players to their training camp following a poor run of results. His muscular tactics appear to have paid rich dividends"
*************************


Parma - Lecce 46-27-27
Pelit: Lecce +0.5 @ 1.92 (Pinnacle), Lecce @ 4.00 (Betdaq)
*************************
"Don't be fooled by Parma win in Siena, nor the draw against Juventus at home: with a little bit less luck those games would have been two losses, and now the prices would be different"

"I really can’t understand why Parma is favourite here. First of all they had enormous luck not only vs Juventus, but in last round win in Siena - and you know it won’t be case every week."

"Parma has Gilardino, but he will be marked closely. Also some unexperienced players in Parma defence are too slow for Bojinov, Babu or Vucinic."
*************************


Sampdoria - Bologna 52-30-18
Pelit: -
*************************
"For this fixture, Simone Inzaghi is set for his Sampdoria debut as Bologna make the trip to Marassi. Giulio Falcone’s thigh strain rules him out for three weeks, while Cristiano Doni is sidelined for a month, so Simone Pavan comes staright into defence. If new arrival Inzaghi is to start, he will replace the disappointing Fausto Rossini."

"I usually would suggest to go for Sampdoria heavily, but the kind of losses like the one Sampdoria suffered last Sunday tend to leave scars, and it remains to be seen how much time it will take for them to overcome this game from their mind. Still, Sampdoria has everything in its favor. "

"Bologna have emerged from a period of poor form by winning two and drawing one of their last three matches, to move up to fifth from bottom in the standings."
*************************


Cagliari - Juventus 16-30-54
Pelit: -
*************************
"Juventus improved in New Year, but they are still far away from start of season form. Defence started to suffer in last month as they conceded 2 goals vs lowly Livorno and suffered another setback in Coppa vs Atalanta. Luckily for Juve fans, our team will be in best XI. Trezeguet is fit but it is expected to be on the bench."

"Cagliari at home only lost to Milan, and they dominated Inter. Juventus is much more solid, and will control the game, stopping all Cagliari plays from the sides with Esposito and Langella. Juventus will probably field Trezeguet, at least in the second half, and this will make them very dangerous in attack as well."
*************************

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”