Tänään on 21.06.2018, 21:33.

Espanja Primera 21-22.12

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Espanja Primera 21-22.12

Viesti Kirjoittaja pera »

tämän hetkiset prossat:

Albacete-Villarreal 34 30 36
Athletic-Mallorca 59 23 18
Betis-At.Madrid 45 28 27
R.Madrid-Sevilla 60 22 18
Barcelona-Levante 73 17 10
Deportivo-Zaragoza 56 24 20
Valencia-Espanyol 55 25 20
Osasuna-Numancia 55 25 20
Getafe-Racing 51 26 23
Malaga-R.Sociedad 36 30 34

odotelaan kokoonpanoja

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


linkku
Jäsen
Viestit: 335
Liittynyt: 04.06.2003, 22:40
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Kirkkonummi

Re: Espanja Primera 21-22.12

Viesti Kirjoittaja linkku »

Albacete-Villarreal 33 30 37
Athletic-Mallorca 51 28 21
Betis-At.Madrid 42 29 29
R.Madrid-Sevilla 59 24 17
Barcelona-Levante 68 21 11
Deportivo-Zaragoza 43 29 28
Valencia-Espanyol 50 27 23
Osasuna-Numancia 60 24 16
Getafe-Racing 43 29 28
Malaga-R.Sociedad 43 29 28

"hieman" eri linjoilla...

L

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Jokseenkin samoilla linjoilla linkun kanssa.

Paras heti alkuun: Odotan Deporin jatkavan konttaamistaan Zaragozaa vastaan. Joukkue on juuri nyt totaalisen sekaisin, ja vaikka vierailijakaan ei ole parhaimmillaan, on Expektin 2,10 X2:lle hyvinkin pelattava. Todennäköisyys varovaisestikin arvioiden n. 50 prosenttia.

Myös Osasunan kotivoitto Numanciasta kelpaa Centren kertoimella 1,57 (maalin tasoituksella 2,50). Osasuna on hyvässä nosteessa (tehnyt mm. neljässä viimeisessään väh. 2 maalia) ja Numancia vastaavasti luokaton vierailija, jolle maalinteko ylivoimaisen vaikeata. Uskaltaisin arvioida kotivoitolle jopa 65 prosenttia.

Vielä yksi rajatapaus: En usko Malagan pystyvän maalintekoon nytkään. Real Sociedad sen sijaan parantaa jatkuvasti ja tulee nousemaan selvästi kevättä kohden. Varsinkin Nihat-Kovacevic on jatkossa tehokas yhdistelmä. X2 tähän on aivan siinä ja siinä (Centre tarjoaa 1,57), mutta oletan, että parempiakin löytyy. Ehdottaisin kuitenkin vierasjoukkuetta ottelun suosikiksi. Täytyy kaivaa kertoimet, kunhan kokoonpanoista on kuultu.

Palataan peleihin myöhemmin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Primera taitaa olla brittifudiksen kanssa ainoita topikkeja mitkä on eurofudiksen osalta hereillä... heitetääs lisää löylyä kiukaalle. Tässä joitakin ajatuksia syksyn viimeiseltä kierrokselta, ei tarkempia kp-tietoja. Saa korjata ja täydentää...

---------------------------
LA LIGA 21.-22.12.2004
---------------------------
Barcelona-Levante
Levante ei ole ollut missään nimessä surkea edellisessä otteluissa vaikka sen pistesaldo on ollutkin laiha. Edellisessä ottelussa Albacetea vastaan se heräsi oikeastaan vasta taistelemaan valmentaja Schüsterin saatua katsomokomennuksen. Loukkaantumiset ovat puolestaan koulineet Barcelonaa, mutta Barcelona on onnistunut siltikin säilyttämään pelinsä tason hyvin. Barcan hyökkäyspeli on tällä hetkellä hyvää, vaikka poissaoloja keskikentältä ja hyökkäyksestäkin löytyy. Levante taistelee, mutta Barca hallitsee ja voittaa.

---------------------------
Betis-Atletico Madrid
Betis hävisi edellisellä kierroksella paikalliskamppailun Sevillaa vastaan, mutta lähtee varmasti tähän otteluun täysillä, sillä kisataanhan Atletico Madridin kanssa samoista sijoista. Edun ja Oliveiran yhteispeli hyökkäyksessä on toiminut hyvin, mutta Betisin puolustus ei ole viime kauden tasolla. Atletico Madrid on pelannut yllättävän tasaisen alkukauden, vaikka miehistö vaihtuikin jonkin verran kesän aikana. Atletico on hallinnut kaikkia vieraspelejäänkin, mutta pistesaldona on ollut siltikin laiha viisi pistettä. Viime peleissä Torresin kärkiparina on pelannut Salva ja taktiikka on toiminut hyvin verrataan aiempaan, jossa Torres pelasi itsestään piikkinä jääden usein liian yksin. Tasaista.

---------------------------
Albacete-Villarreal
Albacete sai haettua Levanten vieraana yhden arvokkaan pisteen, vaikka Levante olikin ottelussa enemmän niskan päällä. Albaceten tavaramerkkinä on puolustusvoittoinen peli, koska sillä ei surkealla materiaalilla ole muita vaihtoehtoja. Villarrealin hyökkäyspeli on kulkenut viime peleissä hyvin, Riquelme on ollut aivan loistavassa vireessä. Villarreal on ollut useassa vierasottelussaankin hallitsevampi ja on luonut useita maalitilanteita kovia vastustajia vastaan, mutta toistaiseksi ei niin hyvällä pistesaalilla. Pelin juoni: Villarreal hallitsee ja lopputulos riippuu Villarrealin hyökkäystehoista ja kuinka aikaisin Albaceten puolustus puhkaistaan. Tasaista.

---------------------------
Bilbao-Mallorca
Athletic Bilbaon hyvä vire jatkui edellisessä vierasottelussa Real Zaragozaa vastaan, jonka Athletic voitti lopulta 0-2. Ezquerro oli jälleen hyvässä vireessä ja teki kaksi maalia, alkuviikolla Uefa-cupin -ottelussa hän teki hattutempun. Voitto Zaragozasta oli kauden ensimmäinen vierasvoitto kotiriippuvaiselle Athleticille. Vähän aikaa sitten oli aistittavissa Uefa-cupista johtuvaa uupumusta Bilbaosta, mutta nyt uupumusta ei ole ollut havaittavissa. Saarilaiset ovat puolestaan ajautumassa aina vaan lähemmäksi putoamiskurimusta. Mallorcalla on todellisia ongelmia puolustuksensa kanssa, sillä se on päästänyt neljässä edellisessä ottelussaan jokaisessa vähintään kaksi maalia, Mallorcan hyökkäyspelikään ei ole kaksista niinkuin joskus taannoin. Yksikään vastustaja ei ole selvinnyt Baskimaalta helpolla, helppoutta ei ole luvassa myöskään Hector Cuperin alavireiselle miehistölle.

---------------------------
Deportivo-Zaragoza
La Corunalaisten hyökkäyspeli ei toiminut Atleticon parantunutta puolustusta vastaan, ainoastaan lopussa saatiin luotua vaarallisia tilanteita. Kokoonpanon osalta SuperDeporilla on kuitenkin paremmat näkymät kuin pitkään aikaan, joten siitä puolesta parannusta aiempaan on odotettavissa. Zaragoza on puolestaan kahlannut jo seitsemän ottelua ilman voittoa. Zaragozan puolustus on ollut tällä kaudella sen heikoin lenkki, joten Deportivolla on mahdollisuus harjoitella jälleen maalintekoa sitä vastaan. Zaragozan David Villa on täysin pelikuntoinen ja hän osoitti edellisessäkin ottelussa jälleen vaarallisuutensa. Veikkaus: runsasmaalinen ottelu.

---------------------------
Malaga-Sociedad
Häntäpäässä taistelevan Malagan valmentajan tilannetta paransi hetkellisesti voitto Levantesta, mutta Villarrealia vastaan palattiin entisellä tasolle pelillisesti, puolustus vuotaa. Real Sociedadin esitykset ovat olleet parempaan suuntaa, mutta kuitenkin hieman ailahtelevia. Tasaista.

---------------------------
Osasuna-Numancia
Osasunan maalinteko on viime aikoina toiminut hyvin, joukkue on tehnyt neljässä edellisessä ottelussa kaksi tai enemmän maaleja. Osasuna on toki petrannut alkukaudesta, mutta liikoja ei mielestäni viime peleihin kannata tuijottaa, sillä mm. Sevillaa vastaan Osasuna teki kaksi maaleista ylivoimalla ja Mallorcaa vastaan se viimeisteli tehokkaasti Mallorcan puolustusvirheistä. Osasunan omallakin puolustamisella on viime otteluiden perusteella petrattavaa. Numancian vierassaldo on synkkää katsottavaa 0-0-8 3-18. Vieraissa Numancia puolustaa todella tiiviisti viiden miehen puolustuslinjalla, etenkin viime aikoina uuden valmentajan aikakaudella. Numancia hävisi vieraissa Madridille, Barcalle ja Valencialle ainoastaan 1-0. Ei välttämättä niin helppo ilta Osasunalle kuin voisi vierassaldosta luulla, vaikka joukkueilla onkin tasoeroa muutenkin.

---------------------------
Getafe-Racing
Getafe on pelannut tiukkoja otteluita 15 pisteestään huolimatta, joukkue on hävinnyt kahdella maalilla ainoastaan kolmesti joukkueen yhdeksästä tappiosta. Racing on pelannut yllättävän hyvän alkukauden, vaikka sitä veikkailtiin jopa sarjajumbon asemaan. Edellisessä ottelussa Real Madriadiakin vastaan sillä oli jopa paikkansa voittoon ennen Zidanen yliajalla tehtyä voittomaalia. Joukkueet kamppailevat samoista sijoista. Tasainen vääntö.

---------------------------
Valencia-Espanyol
Kuka olisi uskonut, että Valencia ja Espanyol ovat pisteen sisässä sarjataulukossa tässä vaiheessa kautta. Molempien joukkueiden puolustukset ovat toimineet erittäin hyvin ja Valencia onkin pelannut 11/16 underia ja Espanyol 12/underia. Valencia on kärsinyt paljon loukkaantumisista ja onkin syytä odottaa joukkueen pelin parantumista, sillä joukkueen peli ei ole ollut hyvää vaikka se onkin pisteitä saanut kiitettävästi. Espanyolin maalinteko ei ole ollut parhaimmillaan viime aikoina, vaikka Raul Molinakin on palannut. Tasaista.

---------------------------
Real Madrid-Sevilla
Myös nämä joukkueet ovat pisteen sisällä eli Madrid pisteen Sevillaa edellä. Real Madrid on tehnyt tällä kaudella kaikki vaikeamman kautta. Edellisessäkin ottelussa Zidane teki voittomaalin vasta yliajalla. Kotiotteluissa maalinteko on toiminut heikompia vastaan ja puolustus on pitänyt hyvin, sillä ainoastaan yksi päästetty maali tähän mennessä. Edellisessä ottelussa lepuutettiin ilmeissesti hieman loukkaantuneita Beckhamia ja Roberto Carlosia. Sevilla on pelannut hyvän alkukauden ja viikonloppuna Sevilla otti tärkeän voiton paikalliskilpailija Betisistä. Sevillan otteet ovat kuitenkin olleet vieraissa huomattavasti kotiesityksiä heikompia. Nyt kun monessa liemessä mukana olevat tähdet pääsevät pienelle levolle, niin voisi kuvitella Madridin peluuttavan parasta miehistöään. Jos Madridin asenne kohdallaan, niin ei vaikeuksia, muuten ei helppo peli.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Kp-tietoja:

Tiistain matsit:
Barca-Levante
-ei ylläreitä kp:ssa, Barcalla samat poissaolijat ja mv-Valdez pelikiellossa--> korvaa nuori Ruben.

Barcelona: Rubén; Belletti, Oleguer, Puyol, Gio; Xavi, Márquez, Déco; Iniesta, Etoo y Ronaldinho.
Levante: Mora, Pinillos, Alexis, Culebras, Descarga, Celestini, Rivera, Ettien, Jofre, Nacho, Manchev o Reggi.


Betis-Atletico

-Ei suuria ylläreitä. Atleticon oikea pakki Velasco loukkaantunut kokenut Aguilera korvaa hänet.

Real Betis: Doblas, Melli, Juanito, Rivas, Luis Fernández o Tais; Cañas, Assuncao; Joaquín, Fernando, Edu y Oliveira
Atlético de Madrid: Leo Franco; Aguilera, Perea, Pablo Ibáñez, Sergi; Ibagaza, Luccin, Sosa, Antonio López; Fernando Torres y Salva.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

Deportivo-Zaragoza 56 24 20

-kyllä mun papereissa Deportivo on ylempää keskikasti (parhaimillaan hätyyttelee kärkeä),vaikka
runko pelaajat ovat vanhentuneet.
-Zaragoza on mulla alemassa keskikastissa ,ja viime pelijen esityksellä ajautuu putoamis kampailuun.(Elää kotipeleillä )

Zaragoza on saalistanut kuudesta viime pelistä 2p Deportivon 9p vastaan.
Deportivo ei myöskään ole parhaimmillaan ,mutta materiaali on mielestäni Deportivolla
huomatavasti kovempi.

odottelaan kokoonpanot.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Barcelona -1,5 Levante 57% 1,85 Multibet (6/10)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Deportivo on yhä minunkin papereissani noin luokan Zaragozaa vahvempi. Pelkästään paperilla arvioiden ylivoima olisi vieläkin suurempi, sitä ei voi kiistää. Mutta, mutta... Joukkue, joka putoaa Mestareiden liigasta tekemättä maaliakaan ja erityisesti häviten viimeisen matsinsa kotiyleisönsä edessä 0-5 (olkoonkin, ettei Monaco-ottelulla ollut merkitystä Deporille), on tosiaankin kaukana parhaastaan. Ainakin mun mielestäni tuollaiset tulokset kertovat heikkoudesta joukkueen sisällä.

Pera on oikeassa muistuttaessaan, että Deporin materiaali on kovempi kuin Zaragozan. Materiaali on kuitenkin myös kapea, jolloin pienetkin poissaolot heikentävät joukkuetta selvästi. Voisin olettaa, että Mestareiden liigasta "päästyään" Deportivo tulee parantamaan esityksiään, kun se voi keskittyä pelkästään liigaan. Myös Tristanin paluu vahvistaa joukkuetta.

Myös Zaragoza on ollut "kiinni" eurokentillä pelattuaan UEFA-cupia. Nyt, kun se jäi tauolle, Zaragozalla on erinomainen mahdollisuus keskittyä Primeraan ja kerätä pisteet, joilla se varmistaa paikkansa keskikastissa. Olen edelleen sitä mieltä, että joukkueella on hyvät mahdollisuudet hyödyntää Deporin sekavaa tilaa ja venyä ainakin tasapeliin.

Prosenttini 47-28-25 ja pelivalinta siis X2 kertoimella 2,10 (Expekt). Odotusarvo tällöin 1,11.

Onnea peleihin!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Viesti Kirjoittaja Smith »

Ivan kirjoitti:Ainakin mun mielestäni tuollaiset tulokset kertovat heikkoudesta joukkueen sisällä...

Pera on oikeassa muistuttaessaan, että Deporin materiaali on kovempi kuin Zaragozan. Materiaali on kuitenkin myös kapea, jolloin pienetkin poissaolot heikentävät joukkuetta selvästi. Voisin olettaa, että Mestareiden liigasta "päästyään" Deportivo tulee parantamaan esityksiään, kun se voi keskittyä pelkästään liigaan. Myös Tristanin paluu vahvistaa joukkuetta...
Kiitos kommenteista - tuore veri kuohuttaa aina;)

Pari kommenttia noihin:
"heikkous joukkueen sisällä": mielestäni Iruretaa on riiputettu liian kauan valmentajan pallilla, kikat on käytetty loppuun eikä motivointi toimi niin kuin pitäisi.
"pienet poissaolot heikentävät joukkuetta": totta, mutta nyt on paras joukkue kasassa pitkään aikaan kotikentällä. Wanhat paarmat saivat yhden matsin yhteispeliä alle Madridissa ja ovat nyt valmiimpia.

Zaragoza ei pääse Riazorilla keskeltä mihinkään ja ainoa vaihtoehto on laidat, joiden puolustamiseen luulisi Iruretan keinot vielä riittävän. Peli, jossa painellaan 90 minuuttia Zaragozan maalia kohti. :wink:

Depo-Zaragoza 55% 26% 19%

Epelle:
Becks ja R. Carlos ovat täydessä iskussa - Remon vain päätti nöyryyttää niitä - eivät kuulemma esittäneet riittävän teräviä otteita treeneissä: Javi Garcia 17 v. otti Becksin paikan. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

pientä mielipiteiden vaihtoa herättävä peli (muutuneet prossat)
Deportivo-Zaragoza 54 25 21

Deportivo oletettu avaus: Tristán ,Luque, Valerón ,Munitis ,Duscher ,Sergio ,Capdevila ,Andrade, César ,Scaloni ,Molina
penkki: Munúa ,Fran,Romero,Mauro Silva,Changui,Víctor,Pablo Amo
poissaolot: Manuel Pablo,Héctor,Pandiani

Zaragoza oletettu avaus: Villa ,Savio ,Óscar , Cani ,Zapater, Movilla ,Toledo, Milito ,Álvaro ,Ponzio ,Luis García
penkki: Zarapaín ,Soriano,Javi Moreno,Galleti,Pirri,Camacho
poissaolot: Cuartero,Láinez,Aranzabal,Generelo

katsellaan jos pitää muuttaa muita prossia :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


winorloose
Jäsen
Viestit: 3346
Liittynyt: 15.01.2003, 00:43

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 277

Viesti Kirjoittaja winorloose »

DEPORTIVO - ZARAGOZA 1 - 1,82 - Betfair (10/10)
Arvioni kotivoitolle on 59% ja omien kriteerieni mukaan panostuksen kuuluisi olla korkeintaan 9/10, mutta pistetään näin jouluviikon kunniaksi täydellä paukulla.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

It's not gambling if you always win

Minikommentit


Ivan
Jäsen
Viestit: 99
Liittynyt: 25.05.2004, 21:58
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Ivan »

Nordic tarjoaa Barcelona-Levante -matsin puoliaika/lopputulos -vetoon mielestäni melkoisen hyvää kerrointa X/1:lle (peräti 5,80!). Kyse on kuitenkin käytännössä siitä, miten pitkään Levante jaksaa rimpuilla Barcelonan järjestämässä helteessä. Mielestäni saattavat hyvinkin tuon kolme varttia kestää. Minä ainakin tartun tähän (pienehköllä panoksella tosin), joten ratkaiskoon Barca vasta toisella puoliajalla. :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Herrasmies ei koskaan lyö naista hattu päässä

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Pikasilmäyksellä kokoonpanoissa ei mitään uutta ja merkittävän ihmeellistä. Osasunalta puuttuu Milosevic ja Aloisi, joten hyökkäystehoja uupuu. Valencialle lisähuolia kun Vicente puuttuu.

Odotetut kokoonpanot (marca.es):

ALBACETE-VILLARREAL
Albacete: Gaspercic; Oscar, Buades, Rubén, Peña, Jaime, Alvaro, Redondo, Pacheco, Momo y Mikel.
Villarreal: Reina, Venta, Gonzalo, Alvarez, Arruabarrena; Cazorla, Josico, Riquelme, Sorín, Guayre y Figueroa o Forlán.
--------------------------
MALAGA-REAL SOCIEDAD
Málaga: Calatayud; Gerardo, Sanz, Juanito, Valcarce; Edgar, Miguel Angel, Leko o Romero, Duda; Amoroso y Wanchope.
Real Sociedad: Riesgo; Zubiaurre, Labaka, Luiz Alberto, Garrido; Mikel Alonso, Aranburu, Gabilondo, Karpin; Nihat y Kovacevic.
------------------------
GETAFE-RACING
Getafe: Sánchez Broto; Yanguas, Belenguer, Nano, Pernía; Gallardo, Diego Rivas, Gabi, Vivar Dorado; Gica Craioveanu y Riki.
Racing: Aouate; Pedro López, Pablo Casar, Moratón, Bertín, Juanma; Morán, Anderson, Nafti; Benayoun y Javi Guerrero.
-------------------------
DEPORTIVO-ZARAGOZA
Deportivo: Molina; Scaloni, César, Andrade, Capdevila o Romero; Sergio, Duscher; Munitis, Valerón, Luque; y Tristán.
Real Zaragoza: Luis García; Ponzio, Alvaro, Milito, Toledo; Movilla, Zapater; Cani o Galletti, Oscar, Savio; y David Villa.
------------------------
ATHLETIC-MALLORCA
Athletic: Aranzubia; Iraola, Murillo, Prieto, Del Horno; Gurpegui, Orbaiz; Etxeberria, Yeste, Ezquerro; y Urzaiz.
Mallorca: Moyá; Cortés, Ramis, Müller, Poli; Campano, Farinós, Jorge López, Arango; Delibasic y Luis García.
-------------------------
OSASUNA-NUMANCiA
Osasuna: Elía; Expósito, Cruchaga, Josetxo, Corrales; Valdo, Puñal, Muñoz, Delporte; Webó y Morales.
Numancia: Juanma; Pignol, Palacios, Jaime Molina, Ochoa, Graff; Pablo Sanz; Lee Chun Soo, Tevenet, Juanlu; Osorio.
--------------------------
VALENCIA-ESPANYOL
Valencia: Cañizares; Curro Torres, Navarro, Caneira, Moretti; Angulo, Baraja, Fiore, Xisco o Fabio Aurelio; Aimar y Corradi.
Espanyol: Kameni; Ibarra, Lopo, Pochettino, David García: Ito, De la Peña; Maxi, Oscar Serrano, Miñambres y Tamudo.
--------------------------
REAL MADRID-SEVILLA
Real Madrid: Casillas; Michel Salgado, Walter Samuel, Helguera, Raúl Bravo; Guti, Beckham; Figo, Zidane, Raúl; y Ronaldo.
Sevilla: Esteban; Sergio Ramos, Pablo Ruiz, Javi Navarro, David; Daniel Alves, Martí, Renato, Jesuli; Julio Baptista y Carlitos.


Smithille: Näin ajattelinkin :) Paitsi olin siinä käsityksessä että Roberto Carlosilla oli jotakin oikeaakin vikaa...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

muutuneet prossat:

R.Madrid-Sevilla 62 22 16
Valencia-Espanyol 50 26 24
Malaga-R.Sociedad 38 30 32

R.Sociedad : ykkösmaalivahti Riesgo ei pelaa (pelikielto)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tuhon zorro
Jäsen
Viestit: 221
Liittynyt: 27.04.2003, 16:33
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tuhon zorro »

Osasuna-Numancia 1 1,55 (70%)
Real Madrid-Sevilla 1 1,40 (73%)

(PAF) 2,17 tuplana.

Numancia on sarjajumbona ja todella heikko vieraana.
Sevilla ei ole voittanut koskaan vieraana madridia, ei nytkään.
Kotijoukkueita suosii tasoero ja kotietu.
Kok.panoissa ei pitäisi olla mitään hälyttäviä muutoksia.
Real Madridin R.Carlosin tilanne vähän mietityttänyt vain, lienee lähdössä pois joukkueesta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Paljon voit yrittää löytää tietoa, mutta aina jotain jää piiloon. 2nd leg 6ft under.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”