Tänään on 25.05.2018, 11:14.

Premier League 30.10

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
tomde
Jäsen
Viestit: 6
Liittynyt: 26.01.2004, 14:14
Pisteitä: 0

Premier League 30.10

Viesti Kirjoittaja tomde »

Birmingham-Crystal P

Crystal P jatkoi hyviä otteitaan keskiviikkona kaatamalla Charltonin Carling Cupissa. Palace pelasi ottelun kakkosmiehistöllään, koska avainmiehiä halutaan säästellä valioliigan peleihin. Mm. Johnson, Hall, Hughes, Kolkka ja Riihilahti olivat sivussa pelistä. Charltonilla taas kehissä oli ihan ykkösmiehistö! Pelin jälkeen Palacen managerilla Dowiella olikin aihetta kuvata materiaalian laajaksi. Kommentista oli havaittavissa pieni tyytyväinen ironia. Kaikki vaikuttaa siltä, että juuri nyt tuntuu Lontoon pojilla kulkevan.

Birgminghamilla sen sijaan ei mene kummoisesti. Joukkue ei ole pystynyt tekemään kolmessa viimeisessä pelissään yhtään maalia ja viimeisin voitto minkä joukkue on valioliigassa pystynyt hankkimaan on elokuulta, jolloin kaatui Man City kotona 1-0. Valioliigassa joukkue on nyt pelannut neljä tasapeliä putkeen ja ennen kaikkea maalinteko on tökkinyt pahasti.
Myös Birmingham pelasi keskiviikkona Carling Cupissa ja kotona tuli silloin takkiin Fulhamille 0-1. Birmingham pelasi suht. parhaillaan, sillä poissa olivat vain keskikentän Dunn ja Savage. Huomioitavaa oli, että joukkue pystyi suhteellisen hyvin rakentamaan maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui edelleen. Kärjessä pelanneet Heskey ja Yorke tekivät Fulhamin mokesta Crossleysta ottelun sankarin. Manageri Brucilla alkaa varmasti olemaan tällä hetkellä jo todella ikävä Miklua!

Kaikki paineet tulevat olemaan lauantaipäivän pelissä Birminghamin harteilla, sillä nyt jos koskaan pitää palata voittojen tielle, kun vastassa on "heikko" Palace. Manageri Bruce on kauden alussa kuvannut tämän kauden pelaajamateriaalia "parhaaksi seuran historiassa", joten tuloksia todella odotetaan. Tämä asetelma sopii hyvin vierailijoilla, joilla ei tässä pelissä sen kummenpia voittopaneita ole, sillä varmasti tasurikin tyydyttäisi Birminghamista.
Lisä mielenkiintoa peliin tuo Savage-Hughes parin jälleenkohtaaminen ottelussa. Kaikkihan muistamme Wales-Pohjois-Irlanti matsin tapahtumat.

Lähden hakemaan peliin vierasvoittoa, vaikka tasurin vaara leijuu kyllä ilmassa johtuen juuri kotijoukkeen maalinteko-ongelmista.
Palacen ykkösmiehistö on levännyt ja henki on joukkueessa nyt korkealla.
Biminghamilla taas voi hieman painaa keskiviikko jaloissa ja kun siihen lisätään kovat paineet on Palacella matsissa saumansa.

Expektillä saa Palacesta 5,75, joka kelpaa. Oma arvio vierasvoitolle 18%

(Tutkin tuossa vielä hieman historiatilastoja englannin liigasta ja silmään osui, että Crystal P on viimeksi pystynyt voittomaan Birminghamin sarjapelissä kaudella 95/96 :shock: Ei anneta sen häiritä 8) )

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”