Tänään on 24.05.2018, 00:33.

Copa del Rey 27/10

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Smith
Jäsen
Viestit: 333
Liittynyt: 08.07.2003, 12:18
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Raisio

Copa del Rey 27/10

Viesti Kirjoittaja Smith »

Muutama peli:

Myöhästyin eilisestä, mutta se kynttilä Butarquen neitsyelle ei kuitenkaan auttanut Leganesia, joka oli Leganesin joukkueenjohtajan mukaan niiden ainoa ase Real Madridia vastaan. :o

Itselläni on ainakin vaikeuksia matsien arvioinneissa. Vaikeaksi sen tekevät kokoonpanojen arvaamattomuus, motivaatiotekijät ja kakkosjoukkueiden ja aladivarien tasojen arviointi. Viime vuonna taisi mennä jokaikinen Espanjan cup-kohde väärin - siitä ei voi kuin nousta, mutta prosentteihin kannattaa suhtautua varauksella. (Mutta ei näistä kyllä bookkeritkaan kauhean selvillä voi olla).

Cultural Leonesa-Alaves 39% 27% 34% - peli 1 3,50 Pinnacle.

Alaves heittää kehiin kakkosjoukkueen, ja joukkueenjohtajan ja valmentajan kommentit viittaavat siihen, että he keskittyvät vain ensi lauantaiseen Cadiz-peliin. Cultural on tiputtanut ennenkin näennäisesti "parempiaan" - laulukuoroon ovat lentäneet Racing (2001), Rayo Vallecano (2002) ja Albacete (2003). Culturalilla on 5 pelin voittoputki Segunda B:ssä.

Sporting Gijon-Elche 50% 26% 24% - peli 1 2,20 Betfair.

Elchen valmentaja totesi, että heidän tavoitteensa ovat ainoastaan liigassa (Segunda) ja tässä peluutetaan niitä, jotka eivät ole minuutteja saaneet. Toisaalta myös Sporting lepuuttaa ainakin kuutta pelaajaa. Normaalissa liigapelissä koti-% olisi 44%.

Terrassa-Espanyol 17% 25% 58% - peli 2 1,95 Nordicbet.

Terrassa ei lähde tähän tosissaan, kun taas Espanyolin valmentaja Lotinaa pidetään Espanjassa "Cupin mestarina". Espanyol peluuttaa matsissa ihan riittävän nimekästä ryhmää, jotta sen kuuluu olla selvä suosikki. Marcan mukaan avaus olisi: Lemmens, Miñambres, Soldevilla, Jarque, Domi, Ito, Fredson, Corominas, Amavisca, De la Peña ja Dani.

Mirandes-Salamanca 23% 28% 49% - peli 2 2,15 Centrebet.

Mirandes on tehnyt Segunda B:ssä vain 2 maalia 9:ssä matsissa (vähiten koko Espanjassa 3:lla ylimmällä tasolla) ja lepuuttaa tässä noin puolta joukkuetta. Salamanca lepuuttaa myös paljon pelaajiaan, mutta todellista tasoeroa on yli divisioonan verran.

Segoviana-Ath. Bilbao 14% 23% 63% - peli 1 9,00 Unibet.

Bilbaon valmentaja heittää tähän täydellisen kakkosjoukkueen ja itse haen segovialaisten pommia Unibetin tarjouksella. Segoviana on tehnyt 19 kaappia 9:ssä matsissa tällä kaudella, joten jyvää löytyy.
Bilbaon keskittyminen kohdistuu täydellisesti ensi lauantain huippumatsiin, kun Barca saapuu Bilbaon San Mamesille.

Edit: Ehkä näitä pitää vielä "muutama" vuosi hioa, kun tulokset ovat tällaisia. :(

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”