Tänään on 17.07.2018, 09:04.

Ranska - vkl

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Ranska - vkl

Viesti Kirjoittaja epe »

Auxerre - Ajaccio 1 (1,67) Centrebet 5/10
Nyt pelataan kerrankin Ajacciota vastaan, katsotaan kuinka käy?
Auxerre tippunut kärkikamppailusta, mutta mahdollisuudet Eurooppaan vielä(joukkueella 1 ottelu vähemmän).Auxerrella viime aikoina heikkoja otteita (mm.loukkaantumisia), erityisesti maalinteko on ollut heikkoa viime aikoina (10viim. 6maalia). Nyt Auxerrella on kaikki pelaajat käytettävissä, katsotaan aukeaako peli yhtään?

Ajaccio on pelannut hyvin, vaikka Esnaideria ei vieläkään ole saatu tositoimiin... loukkaantumisia on Esnaiderin lisäksi Rodriguez, ei muita merkittäviä. Ajaccio pelannut viime aikoina vähämaalisia otteluita. Vaikka joukkue onkin sarjasijoitustaan (putoamiskamppailussa) parempi, niin Auxerren hornankattilasta tuskin pisteitä heruu... ainakaan montaa. Mutta Ajacciota ei siltikään sovi aliarvioida.

Bastia - Troyes 1 (1,70) Centrebet 5/10
Kotivahva Bastia on yllättäen säilyttänyt vireensä kauden loppuun. Bastialla mahdollisuudet vielä eurokentille ensi kaudeksi (ainakin intertotoon). Heikkovireinen Troyes juuttunut sarjan hännänhuipuksi. Bastialla ei kokoonpanohuolia, Troyesilla muutama loukkaantuminen. Troyes ei ole vielä voittanut ainuttakaan matsia vieraissa... ja tuskin voittoa tulee nytkään, toivottavasti. Troeysin maalinteko on ollut koko kauden surkeata, kuten myös viime aikoina (10viim 6 maalia). Kauden aiempi kohtaaminen Troyesille 3-0!!


Nantes - Lille 1(1,75) Nordicbet 5/10
Molemmat terveillä miehistöillä. Nantes kamppailussa europaikoista ja Lille putoamista vastaan. Nantes hyvässä vireessä, Lille ei niinkään hyvässä.

Sochaux - PSG 2 (3,10) Expekt 3/10
Sarjan 5. ja 7. Ei suurempi loukkaantumishuolia. Sochaux edelleenkin tappiotta kotonaan, joko nyt olisi avaustappion paikka? PSG pelannut viime aikoina loistavasti (mm. vierasvoitto Marseillesta) eikä välillä vaivanneesta maalinteon ongelmista ole ollut viime aikoina tietoakaan. Tasainen ottelu luvassa, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”