Tänään on 22.05.2018, 02:37.

Englanti PREMIER 23-24.10

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Timi
Jäsen
Viestit: 460
Liittynyt: 25.01.2003, 00:10
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Pori
Viesti:

Englanti PREMIER 23-24.10

Viesti Kirjoittaja Timi »

Norwich Everton 34,2 - 37,6 - 28,1
Aston Villa Fulham 43,8 - 30,4 - 25,7
Chelsea Blackburn 57,2 - 24,4 - 18,5
Crystal Palace West Brom 40,6 - 40,8 - 18,6
Tottenham Bolton 37,1 - 31,1 - 31,7
Liverpool Charlton 52,3 - 25,1 - 22,6
Southampton Birmingham 36,7 - 37,3 - 26,1
Middlesbro Portsmouth 49,2- 33,2- 17,7
Newcastle Man City 51,4 - 26,9 - 21,6
Manchester United Arsenal 37,5 - 20,4 - 42,1


T TIMI

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

I´m forever blowing bubbles ...
Seuranta päivitetty 1.10.2008
http://www.ylikerroin.com/forum/viewtop ... 8986#18986

Minikommentit


Tuomas
Jäsen
Viestit: 140
Liittynyt: 08.08.2003, 23:00
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Tuomas »

Norwich-Everton 39 30 31
AstonVilla-Fulham 51 27 22
Chelsea-Blackburn 67 21 12
CrystalPalace-WestBromich 38 30 32
Tottenham-Bolton 47 28 25
Liverpool-Charlton 59 25 16
Middlesbrough-Portsmouth 52 27 21
Newcastle-ManCity 57 26 17
Southampton-Birmingham 37 31 32
ManU-Arsenal 38 31 31

Tällä hetkellä näyttäisi Norwich ja Portsmouth parhailta kohteilta, mutta odotellaan vetojen jättämistä viikonloppuun.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Lähden viikonlopuksi vähän muuaalle mutta lyön itse nyt vedot sisään:
- Norwich
- Norwich ML
- Villa
- Blackburn +0,5
- Tottenham
- Man Utd

Viimeisimpiä kokoonpanoja ei nyt ehdi tarkistaa mutta noille saa minusta peliä. Palacea en kyllä ota oli kertoimet mitkä tahansa, se ei kertakaikkiaan maistu. Ja mulla on tuossa tod.näk. muutama pros vielä liikaa.

Norwich - Everton 40-29-31
Aston Villa - Fulham 56-25-19
Chelsea - Blackburn 69-19-12
Crystal P - WBA 43-28-29
Tottenham - Bolton 51-25-24
Liverpool - Charlton 61-20-19

Southampton - Birmingham 39-30-31
Middlesbrough - Portsmouth 59-24-17
Newcastle - Man City 61-20-19
Man Utd - Arsenal 40-28-32

Norwich – Everton
Norwich selvä pohjamudan sakki, mutta puolustuksesta niille on annettava plussaa. Tappioita 3/9 pelistä ja kova yritys oli myös WBA-pelissä, olisivat jopa ansainneet voiton. Everton survoi ylivoimalla Sotonista 1-0 voiton loppuhetkillä, ne perkeleet vaan vääntää ;) Siihen peliin oli kyllä alkuarvio 0-0 aika onnistunut mutta harmi että kävi noin. Siltikin, Everton pysyy tukevasti alemman keskitason sakkina eikä minusta mitään viitteitä tai järkeä nostaa ylös. Spurs oli hyvä esimerkki eilen Pompeytä vastaan siitä, että ns. C-luokan porukan (= sarjan keskitaso) on hallittava pelejä vieraissa pohjan ryhmiä vastaan => niin ne myös teki. Ei Everton pysty tähän millään, eikä ne tätäkään peliä kaiken järjen mukaan vie. Everton lentää ja Norwich alkaa pasta koko ajan paremmin Valion rytmiin. Ovat silti materiaaliltaan niin heikkoja että ei auta pitkässä sarjassa, koska tasureilla ei pysytä liigassa. Mun mutu sanoo että tässä on aivan loistava sauma molempien putkille kääntyä, on täysin voitettavissa Norwichille tämä peli. Prossat pyöri minullakin aika pitkään tuossa 38% tuntumassa Norwichille mutta otin pienen mutusiirron niille. Ei nää paskasakit voita pelejä muuten kuin silloin, kun ovat hyvässä moraalissa ja USKOA on omaan tekemiseen. Tämä on siis kategoriaa ”voitettavat” pelit noin ennakkoon ehdottomasti.


Aston Villa – Fulham
Villalla 2 tappiota tällä kaudella 9 pelistä joista toinen Arsenalille ja toinen ei-tosiaan-ansaitusti-Charltonille vieraisa. Puolet päästetyistä on tullut noissa peleissä. Sörensen on maalilta pois mutta Postma oli tosi HOT HOT HOT tykkimiehiä vastaan ja teki paljon hyviä torjuntoja -> jos on kuuma mies antamassa näyttöjä maalilla ei ole TAATUSTI huonompi mitä Sörensen. Laursen poissa ollut viikkoja, ei vaikuta. Eli puolustus on yhä hyvä, ei se muutu. Sitten Fulham joka on karvan alle keskitason perustasoltaan ja tällä hetkellä syvällä: peli repesi aivan totaalisesti kun Pool kavensi 2-1 lauantaina ja 2-0 johto 2-4 tappioksi = täysi katastrofi. Long story short: mikään ei toimi, helpompi sanoa noin kuin eritellä. Kaupan päälle vielä loukkaantumiset... huh huh, tämä ei taatusti ole se peli jossa kurssi kääntyy. Villa on ollut jo kauan todella kova kotisakki ja hoitaa tämän helposti. Kun Fulhamin huonous on hyökkäys ja Villan vahvuus puolustus = vielä korostuu toi ero. Mie voisin antaa vielä pari lisää mutta miut naurettais pihalle, joten en sitä tee. Fulhamin kelkka kääntyy kyllä – ehkä – mutta ne on kriisijoukkue nyt ja voi olla vielä jonkun aikaa, kun Colemanilta puuttuu niin sanotusti munaa = onko arvostus pelaajien silmissä millä tasolla? Kriisihetkinä noi punnitaan kuitenkin eikä Coleman ole mikään S.A.F. joka viskoo tennareita Beckahmin otsalohkoon.


Chelsea – Blackburn
Tselssiltä puuttuu Drogba ja saman tien otan pois vähän hyökkäysosastosta, koska Drogba on selvästi ollut ainut oikea kärkimies tällä kaudella. Gudjohnssen pelaa lavealla ja Kezman ollut huono mitä olen nähnyt. Tosin Chelsealla on se sama ongelma mitä Spursilla ja x muulla Valioliigajoukkueella ollut tällä kaudella: maaleja ei saada ei sitten millään! Paikkoja on miljoona ja joka pelissä kolisee tolpat, tuntuu oikeasti kun olisi joku kirous päällä ja ihan sama oli viime vuonnakin. Pelissä on joku iso asia nyt väärin, joko tilanteet turataan koko ajan ulos tehokkaasta sektorista tai sit vain maalipaineet kasaantuu. Cityä vastaankin oli hurjasti paikkoja mutta kun ei niin ei. Nyt tulee ehkä liigan surkein puolustus (tällä hetkellä) Palacen jälkeen vastaa, joten jos tämä peli ei ole Over ei ole mikään Chelsean peli koko kaudella – tapana ei ole kärjistää mutta kuitenkin ;) Rovers teki viime vuonna temput ja repi 2-2 tasurin vastaavasta pelistä vaikka silloinkin Chelski oli kuuma, johtivat 0-1 ja 1-2 vielä peliä. Mulla on nyt kutina että jotain tuollaista voi olla ilmassa... jos ei Rovers olisi nyt ihan hukassa. Peli oli Boroa vastaan aika kamalaa ja EIHÄN NYT herranen aika alivoimallakaan kotona hävitä pelejä 0-4! Ei se mitään kukaan ei saa maaleja mutta kun puolustuskin vuotaa kuin seula, huh huh. Hughes taisi kyllä haukata kasan paskaa tän joukkueen kanssa, sääliksi vähän käy. Mutta, Chelsealla on pois Drogba, avaustappio tuli ja UCL-rasitus päällä. Hughes on pitänyt palopuheen ja toivottavasti tekee jotain muutoksia että linjat tilkitään. Pelit saa Chelseaa vastaan se on ihan selvä, tämä on ennakkoon vähän turhan helppo voitto niille varsinkin tuon 0-4 jyräyksen jäljiltä joten katsotaan nyt. Mie aion itse kyllä koittaa tylysti +0,5 tasoitusta Roversille uskoa puhkuen – Blackburn on jotenkin hyvin haisteltavissa oleva porukka ja sitä vastaan sekä sen puolesta on jotenkin aina yhtä mukava pelata :)


Crystal P – WBA
Jumbofinaali paitsi että WBA on Palacea parempi ja omaa mahdollisuuksia myös käytännössä välttää putoamisen, katsotaan nyt kuinka alas toi Fulham ja Soton vielä valuu. Everton oli monen papereissa yksi kolmesta putoajasta mutta ei ne enää tipu vaikka peluuttaisi C-junnuja koko loppukauden, joten peli meni peräpäässä uusiksi kun yksi on pois hiekkalaatikolta. Palace on puhdas pohjamuta, täysin Andy Johsonin varassa ja jopa vielä enemmän mitä Norwich Huckerbyn. Tämä siksi, että Palace on taas muilta osa-alueilta kahta muuta nousijaa huonompi. Kyllä Palace vs Palace –matsi hipoisi 50% joten toi 40%-pinnassa oleva taso on minusta aika hyvä. Tämä on taas kategoriaa ”voitettavat” pelit Palacelle, niitä ei todellakaan ole montaa ja se on jo KOLME niistä pelannut saaden yhden voiton (Norwich k 0-0, Everton k 1-3, Fulham k 2-1) ja senkin punaisen avustuksella kriisiläjä Fulhamista. Palacen leirissä tiedetään joulutauolla että tänä vuonna tulee lähtö, jos sitä ei joku jo nyt tiedä kun tasoa on pari kuukautta katseltu. Ne voivat kuitenkin vetää toiset nousijat mukanaan ja taatusti joka peli vedetään täysillä. WBA:lle meinasi käydä Norwichin kanssa kylmät ja into oli poissa, hyvä että saivat edes 0-0 tasurin. Mihin lie katosi puhti Bolton-voiton jälkeen, iskikö krapula? Nyt eletään aika tärkeitä hetkiä, ja voitto tässä takaa hyvän itseluottamuksen joulutaukoon asti. Palacelle tappio tästä tietää kyllä syvää suota, koska jos ne ei WBA:ta ja Norwichia voita kotona niin KENET ne KUVITTELEE voittavansa? Jaa että Arsenalin, niin kai :P Luokkaantumiset voi kääntää isosti lukemia, pitää katsoa vielä.


Tottenham – Bolton
”Se vaikea tapaus” Spurs vastaan ah minulle niin rakas Bolton. Tottenham kävi maanantaina häviämässä Pompeylle 1-0 taas kerran under-pelissä minkä ei olisi pitänyt underia nähdäkään. Tottenhamilla on ollut aivan sama kirous mikä Chelsealla, ja alkukauden huima under-putki ei kyllä kuvasta joukkuee peliä ainakaan suoraan. Paikkoja oli Portsmouthissakin ja maalipuut ryskyi ainakin kerran, joku 3-1 tai 2-2 olisi ollut ihan hyvä tulos. Miksei maaleja sitten tule? No, joskus niitä ei vain tule ja se siitä. Defoe on hyvässä iskussa joskin vähän turhan yksin välillä, Robbie Keane pelaa laajalla ja tukee hyvin. Spursilta puuttuu kuitenin keskikentältä joku erikoisen luova pelaaja, keskikenttä on tasainen mutta sieltä ei oikein erotu mitään Robert Piresiä tai Ronaldoa tai vastaavaa, joka veisi koko ajan tilanteita ylös päin. Atouba on ihan ok vasemmalla laidalla mutta vähän liian kankea, sit Redknapp/Mendes/Davis/Brown on vähän sellaista jokapaikanhöylä-kalustoa. Bolton sen sijaan aloittanut taas kerran ”yllättävän” hyvin ja kaatoi puolivaloillakin Palacen. Nyt on kuitenkin paha poissaolo kun vanha jyrä Campo puuttuu. Itsekin aliarvioin Iivania aikani kunnes näin muutaman Boltonin pelin ja perkele sehän ehtii ihan joka paikkaan. Rikkoo, repii, katkoo, aivan selkeä puolustava liideri kentällä. Raavin suoraan 3% Boltonilta veks Campon takia. Käytännössä ketään korvaavaa miestä ei tuohon paikalle ole, eikä esim Gary Speed jaksa tehdä tuota samaa duunia. Viime vuonna Bolton vei tämän mutta Spurs on nyt parempi, Boltonkin on hyvä mutta en nyt oikein usko niihin. Kun ottaa Campon poissaolon huomioon en kyllä antaisi millään alle 50 pojoa kotivoitolle, toi 51 on jopa minusta liian vähän, mutta Spursin taso hakee sen verran niin jää nyt tuohon.

Liverpool – Charlton
Liverpool (a.k.a Liverpoop) kaatoi sitten Fulhamin joskin peli ei mennyt aivan siten mitä odotin: 2-0 -> 2-4 oli aika kova temppu, vaikka Fulhamin paskuutta siitä olikin 75%. Viikolla punakone jäi 0-0 tasuriin Deporin kanssa vaikka ilmeisesti otteluraporttien perusteella veti ihan hyvän matsin. En osaa juuri tähän peliin oikein haukkua tai ylistää Liverpoolia. Viime vuonna ne hävisi vastaavan matsin 0-1 voitettuaan laukaukset tyyliin 25-5 joten nyt on revanssin paikka. Gerrardin poissaolo sotkee peliä ja juuri kun Rafan Ryhmä alkoi saada hommaa kuosiin niin kapu loukkaantui. Sen jälkeen on ollut vaikeaa mutta ei Liverpoolin luokka tuosta sen kummemmin ole muuttunut. Charlton puolestaan teki taas temput kun survoi Castlea vastaan tasurin, toisen jakson lopulla täällä yksi harakkafani kusi lähestulkoon housuunsa kun pallo kävi ylärimassa sekä tolpassa 2 minuutin sisään. Jälleen kerran hyvää työmoraalia ja jotenkin Addicks jaksaa aina yllättää itseni. Ei ne mun mielestä taas saaneet alussa oikein mitään aikaan mutta toisella jaksolla tultiin ryminällä ja kyllä voitto olisi ollut ansaittu tuosta matsista, vaikka harakoillakin oli toki paikkoja. Joukkue on vain liian tasaisen harmaa eikä siellä ole ketään tarpeeksi kovahermoista viimeistelijää, joka kääntäisi tuollaiset pelit himaan. Pari pykälää lähti UCL-rasituksesta pois, mutta näkisin että Liverpoolilla ei tähän mitään syttymisongelmia ole.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tässä mun tän hetkiset prossat:

Norwich-Everton 36 30 34
Aston Villa-Fulham 57 23 20
Chelsea-Blackburn 66 20 14
Crystal Palace-West Brom 38 28 34
Middlesbrough-Portsmouth 59 22 19
Tottenham-Bolton 50 26 24
Liverpool-Charlton 64 20 16
Southampton-Birmingham 38 28 34
Newcastle-Man city 58 23 19
Man Utd-Arsenal 35 30 35

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tipster
Jäsen
Viestit: 385
Liittynyt: 13.05.2003, 14:06
Pisteitä: 2

ManU-Arsenal 1!

Viesti Kirjoittaja tipster »

Arsenal ei ole enää pelannut niin vakuuttavasti mitä joku aika sitten. Tasapelit vieraissa Rosenborgia ja Panathinaikosia vastaan. Nämä joukkueet ovat vielä jopa takaa nousseet Arsen rinnalle näissä peleissä. Rose nousi 0-1 tappiosta 1-1 tasapeliin ja Pana kaksi kertaa ensin 0-1 tilanteesta 1-1 ja sitten 1-2 tilanteesta 2-2 tasapeliin. Lisäksi Pana oli hallinnut keskiviikon peliä, mutta Arse oli käyttänyt tehokkaasti maalipaikat hyväkseen. Ja viime viikonlopun Aston Villa pelissä Aston Villa teki heti kättelyssä 0-1 eli ei enää mitään konemaista tekemistä Arsenalilla. Ja tänään tulisi jo 50.! tappioton peli, jos ManU ei voita. Kyllä tänään tällainen putki katkeaa! Eli pelivalinta on tähän Manu ja ISOLLA!

Expekt antaa Manulle pronssikertoimen 2.60 ja sille lähtee iso paukku. Sinkku ja tuplia sen kautta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”