Tänään on 22.05.2018, 21:40.

Veikkauksen huippukerroin Veikkausliiga karsinta

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Veikkauksen huippukerroin Veikkausliiga karsinta

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

MIFK - FC JAZZ 1 Veikkaus kerroin 3

Expekt 2,45
Nordicbet 2,3
Centrebet 2,35
Unibet 2,4

Olettaisin MIFKin olevan puolueettomalla kentällä normaali vertailussa karvan verran heikompi, mutta suuren kotiedun turvin MIFK tasoittaa "puntit" aika samoille viivoille Jazzin kanssa, mutta itsekkin kyllä sain MIFKIN pienoiseen suosikkiasemaan. Käsittämätöntä, että veikkaus on ainoa joka on asettanut Jazzin suosikiksi tähän peliin....muut toimistot ovat MIFKIN kannalla...
Kummatkin pääsevät luultavammin koko miehistöllä kentälle. Tosin Jazzilla on ollut pientä loukkaantumista mm. Rami Nieminen (FC JAZZin tärkein pelaaja), mutta osallistuu tänään peliin...mutta kuinka kunnossa mies todella on?? Oma arvio on 36%.

Pelionnea...tosin vaatii kaverin niinkuin veikka yleensä haluaa :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Mielenkiintoinen matsi tulossa.

Ensimmäisessä pelissä Jazz hallitsi peliä kokonaiset 20min. Tämän jälkeen MIFK hallitsi loppu pelin. MIFKin suurin vahvuus on hyökkäyspäässä toisin kun Jazzin puolustuspäässä.
Jazz lähti odototetusti hakemaan 0-0 peliä tai voittoa, koska tarkoituksena oli ratkaista peli kotonaan. MIFK voitti 1-0, joka taasen pakottaa Jazzin tekemään vähintään yhden maalin.
Aluksi luultavasti Jazzin on pelattava varovaisesti, koska MIFK luultavammin hakee heti alkuun yhtä maalia. Tämän jälkeen jos MIFK ei siinä onnistu eikä myöskään Jazz onnistu maalinteossa on sen pakko nostaa hyökkäykseen miehiä, joka luultavasti tarkoittaa "raikka" Niemisen nostoa hyökkäykseen. Jazzin kannalta odottaisi pelityylin nousevan 3 kärkeen. Ensinnäkin Jazz ei ole hyökkäävä joukkue eikä siltä ole maalinteko sujunut koko kautena. Jazz on enemmänkin se puolustavajoukkue joka yrittää pitää nollan ja vastahyökkäyksillä ratkaista peli. Nyt kun vastaan asettuu taas hyökkäävä joukkue, joka osaa myös varsin hyvin puolustaa Jazzin laatuista hyökkäyskalustoa vastaan, joka ei ole mikään hyvä, niin on odotettavassi vaarallisia tilanteita Jazzin maalivahti Sinkkosen maalille, joista MIFK voi tehdä maalin ja jos se maali tapahtuu heti aluksi on Jazzin pakotettu hyökkämään entistä enemmän ja puolustus tulee kärsimään virheistä.

Jazzin valmentajanvaihdokselle en anna niin suurta merkitystä kuin se olisi ollut kesken kauden. Suurimmalla osalla pelaajista päättyy sopimus tähän kauteen, joten voi olla takaraivoissa no mitä sitten vaikka takkiin tulee... MIFK taas on selvästi liigaan haluava joukkue, jota on lehdistössä ja palstoilla lukenut. Samoin kun kyseessä on todellakin aivan tuore liigavalmentaja en usko hänen saaneen suurtakaan muutosta joukkueessa. Kuten en usko, että pelaajilla on kauhea hinku näyttää taitojaan uudelle valmentajalle(kauden päättymisen takia). Kotietua pitää myös pienentää, koska MIFKiltä on tulossa niin valtava joukko hiljaisten porilaisfanien keskelle, että tässäkin kohtaa kotiyleisön suoma etu tuntuu mitättömältä. Kuitenkin Liigan ja 1.divarin välissä on pientä etua liigaan nähden (yllätys), joten antaisin MIFKille jopa 29% mahdollisuuden, jolloin pääsemme taas tilanteeseen, jossa veikkaus tarjoaa huippukerrointa 4.

Pelionnea...tosin vaatii kaverin niinkuin veikka yleensä haluaa (taas) :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Heh, näin ne mielipiteet jakaantuvat :)

Itse pidän Jazzin joukkuetta huomattavasti laadukkaampana kuin IFKta, Jazzilla selkeästi enemmän liigatason pelaajia kuin MIFKillä ja uskon, että Piracaia, Rantanen, Nieminen, Santahuhta ja Muurimäki kääntävät ottelun kotijoukkueelle.
Maarienhaminalle siis riittää tasapeli, joten Jazzin maalinvoitto suhteellisen odotettu lopputulos, tasapeliä tuskin tullaan kirjaamaan lopputulokseksi. MIFK mielestäni kauden pahimpia ylisuorittajia, ja heidän otteensa vaihtelivat hyvin laidasta laitaan, esim. ottelun jonka katsoin Lappeenrannassa puolustavaa joukkuetta Rakuunoita vastaan oli hyvin surkeaa peliä ja 3-0 Rakuunoille oli lopputulos. MIFK todella kotiriippuvainen ryhmä siis, eikä sen hyökkäysvoittoinen peli ole sopinut lähellekkään yhtähyvin vieraskentille. MIFK oli ykkösen kauden paras kotijoukkue, mutta vastaavasti vieraskentällä tuli takkiin 6 kertaa joka on kahdeksasta sarjan kärkiseurasta eniten. Jazz selvittänyt tiukat tilanteet kausi kauden perään ja välttänyt putoamisen.
MIFKille siis riittää maalin tappio.
Tämän ottelun prosentit.
Jazz - MIFK .. 52%(1,92) - 25%(4,00) - 23%(4,34).
Prosentit Veikkausliigaan noususta.
Jazz - MIFK 46% - 54%.

Oma veikkaus lopputuloksesta: 1-0(0-0) ja mennään jatkoajalle sekä rangaistuspotkuihin, jossa Jazz voittaa.

Pelit:
PAF: Jazz - MIFK 1 1.95
Ahvenanmaalaiset tarjoavan maailman korkeiman kertoimen Jazzille (ja luottavat liikaa omiinsa?), muualla kertoimet liikkuvat 1,63 - 1,85.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Henkka
Jäsen
Viestit: 10480
Liittynyt: 14.06.2003, 11:39

Tuotto: +349.81 yks.

Palautus%: 120.65%

Panosten ka: 1.61 yks.

Vetoja: 1050

Pisteitä: 2892
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Henkka »

Jazz-IFK Mariehamn 1 1.95 PAF (54%/1.85)

Pakko tässä on uskoa siihen, että materia jyrää lilliputit.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Bawdy
Jäsen
Viestit: 1215
Liittynyt: 17.02.2004, 16:17
Pisteitä: 436
Paikkakunta: Lpr

Viesti Kirjoittaja Bawdy »

Jep, Nieminen pelikunnossa ja on kokoonpanossa tänään.
Jazz parhaalla pelissä:
FC Jazzin todennäköinen kokoonpano:
Sinkkonen; Lamminen, Luoma, Nieminen, Rantanen; Raukko, Marchis, Lähitie, Piracaia; Matti Santahuhta, Muurimäki.
Paikalle odotetaan 5000 katsojaa, sanoi Jazzin puheenjohtaja Matti Tuori.
http://www.veikkausliiga.com/uutisluku.asp?id=13052

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”