Tänään on 25.06.2018, 23:26.

Veikkausliiga TO-PE 9.-10.9.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Veikkausliiga TO-PE 9.-10.9.

Viesti Kirjoittaja epe »

Pientä stooria torstain ja perjantain matseista... saa kommentoida ja tyrmätä ajatuksia! Kokoonpanotietoja katsellaan sitten myöhemmin... lähempänä otteluita.


TO 9.9.

Hämeenlinna - Allianssi
Lähtökohtaisesti molemmilla joukkueilla on panosta otteluun. Vaikka aiemmin Hämeenlinnan säilymismahdollisuudet näyttivät aivan toivottomilta, niin joukkueella on TPS-voiton jälkeen edes jonkinlaiset mahdollisuudet säilyä. Hämeenlinna on tällä hetkellä viisi pistettä Jazzia perässä ja on pelannut yhden ottelun porilaisia vähemmän. Alllianssi on puolestaan sarjassa viidentenä kun joukkueet järjestetään pisteet jaottuna otteluilla ja sillä on edelleen hyvät mahdollisuudet selvitä eurokentille. Eli molemmilla joukkueilla on panosta ottelussa, Hämeenlinnalla ehkä enemmän latausta pitkään odotetun voiton jälkeen.

Kuten jo aiemminkin täälläkin sanottu, niin Hämeenlinnahan on kärsinyt tällä kaudella monia tiukkoja tappioita, joissa sillä on ollut huonoakin tuuria. Joukkueella ei ole yksinkertaisesti ole ollut taitoa ja kykyä kääntää tiukkoja otteluita edukseen. Pelillisesti Hämeenlinna ei ole ollut niin kaukana kuin tilastoista voi lukea. Allianssin viime aikojen ongelmana on ollut heikko viimeistely, joukkue on luonut todella paljon maalipaikkoja, mutta viimeistely on ollut luokatonta. Adriano ja Stafsula palaavat tähän otteluun pelikiellosta, joten hyökkäysvoimaa on luvassa huomattavasti enemmän KooTeePee peliä enemmän. Risto Ojanen on näillä näkymin loppukauden ulkona, mutta uusi brassivahvistus Roberio Da Silva osoitti olevansa pelimies Kotkaa vastaan. Hämeenlinnan puolustus ei ole kovin vahva, vaikka Mark Byrnesin saapuminen toppariksi sitä vahvistikin, joten tässä ottelussa Allianssilla on hyvät mahdollisuudet yrittää korjata viimeistelyongelmaansakin. Ainakin Da Silvalla pitäisi olla nälkää tuoreena miehenä kuten myöskin Adrianolla huilatun ottelun jälkeen. Alustavilla tiedoilla molempien joukkueiden kokoonpanojen pitäisi olla kunnossa.

3,0,1,0,2,1 Tehdyt maalit KOTI
2,2,3,1,2,1 Päästetyt maalit KOTI

0,1,1,0,2,0 Tehdyt maalit VIERAS
0,2,0,3,1,0 Päästetyt maalit VIERAS

Jaro - TPS
Pietarsaaren kamppailussa joukkueet ovat liikkumassa viime otteluiden perusteella vastakkaisiin suuntiin. TPS on edelleen pistekeskiarvossa mitattuna sarjakolmosena ja sillä on vielä hyvät mahdollisuudet eurosijoille. Jaro on saanut nostettua itsensä kuiville toistaiseksi viime otteluiden ansiosta. Jaro on ainoastaan pisteen karsijan paikalla olevaa Jazzia edellä neljä pistettä edellä olevaa Ropsia perässä. Jaro on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Jazz ja RoPs. Jarolla on ottelussa enemmän panosta kuin kauden ylisuorittaneella TPS:llä.

Jaron ongelmana tällä kaudella on ollut useasti heikko puolustuspeli, vaikka koko joukkueen kokoonpano on elänyt voimakkaasti Tourun valmentajaksi astumisen jälkeen niin viime otteluissa puolustuspeli on toiminut aiempaa paremmin ja Otto Fredrikssonkin tuntuu löytäneen itseluottamuksensa takaisin. Edellisessä ottelussa Touru teki poikkeuksellisen ratkaisun ja peluutti Ilja Venäläistä puolustuksessa, hyökkääjä ottikin heti ottelun parhaan pelaajan palkinnon. TPS on pelannut viime aikoina alkukautta heikommin. Joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluun päästäen molemmissa otteluissa kolme maalia. Joukkueen esitykset eivät ole olleet ko. otteluissa alkukauden tasoisia, vaikka joukkue ei tällä hetkellä kärsikään enää pahemmista loukkaantumisista. TPS:n alamäki on toki ollut odotettua, sillä joukkueen maalivahti Tuomala on omilla esityksillään pitänyt useita kertoja joukkuetta pystyssä, Tuomalan ongelmana on edelleenkin otteiden epätasaisuus. Kummankaan joukkueen kokoonpanossa ei ole tapahtunut alustavasti mitään merkityksellistä. Jaron Jimmy Wargh on pelikiellossa TPSää vastaan. TPS:n Auremaa on poissa suurella todennäköisyydellä ja Mikko Hyyrynen kärsii flunssasta, mutta pelannee todennäköisesti.2,1,2,1,1,1 Tehdyt maalit KOTI
2,0,0,2,2,1 Päästetyt maalit KOTI

2,1,1,1,1,0 Tehdyt maalit VIERAS
3,3,0,0,0,0 Päästetyt maalit VIERAS

Jazz - RoPS
Jazzin ja Rovaniemen palloseuran kohtaamisella on suuri merkitys molemmille joukkueille. Voitolla RoPS olisi jo 8 pistettä Jazzia edellä, joka takaisi varman sarjan paikan suurella todennäköisyydellä, sillä joukkueilla on torstain ottelun jälkeen ainoastaan kolme ottelua jäljellä. Toki Jazzilla olisi tappionkin jälkeen mahdollisuudet nousta vielä Jaron ohi, mutta helppoa se ei tule olemaan. Kyseessä on siis elintärkeä ottelu molemmille joukkueille.

Jazz on pelannut jo viisi ottelua peräkkäin tekemättä ainoatakaan maalia. Maalinteko ei ole kuitenkaan joukkueen ainoa ongelma, sillä Jazzin puolustus on vuotanut pahasti viime aikoina ja joukkueen peli on romahtanut täysin useassakin ottelussa. Jazzin paperilla vahvimman osa-alueen puolustuksen paranemisesta on ollut kuitenkin jo merkkejä ilmassa, sillä Jazzin puolustuspeli oli kelvollista Hakaa ja Jaroa vastaan. Rovaniemeläiset ovat olleet todella pirteitä kauden toisella puolikkaalla Mika Lumijärven komennossa. Joukkueella oli raskas ottelusuma, josta se saalisti paljon pisteitä, mutta oli sen lopussa jo hieman väsynyt. Nyt pienen tauon jälkeen irtosi 4-0 kotivoitto Interistä. Tällä hetkellä koko Ropsin joukkue on iskussa. RoPsin puolustus toimii kuten myös pelinrakentelu ja myös viimeistely. Kaukaa on kuitenkin pitkä matka eikä RoPs ole vieraspeleissään ollut yhtä vahvoilla kuin kotonaan. Kokoonpanot joukkueilla on melko kohdillaan, tuoreimpana tietona mainittakoon että Jari Vuorinen jazzin puolustuksesta on todennäköisesti sivussa lähes koko loppukauden, Vihtilän pelaamisesta ei ole vielä varmuutta.

0,0,0,0,0,2 Tehdyt maalit KOTI
3,1,1,4,4,2 Päästetyt maalit KOTI

4,0,2,0,1,2 Tehdyt maalit VIERAS
0,2,1,1,1,2 Päästetyt maalit VIERAS

MyPa - Inter
Anjalankosken jalkapallostadionille kohtaavat kaksi joukkuetta, joiden kausi on ollut hyvinkin vaihteleva menestyksellisesti. MyPa pelasi alkukauden penkin alle ja on sarjan jälkimmäisellä puolikkaalla päässyt mukaan taisteluun eurosijoista muiden joukkueiden pelin tökkiessä. Yksi joukkueista jonka peli on viime kierroksina tökkinyt on Turun Inter. Inter oli pitkään mukana kamppailussa aivan kärjen tuntumassa, mutta tällä hetkellä Haka on jo 13 pisteen karkumatkalla ottelun vähemmän pelanneena. Molemmilla joukkueilla on yhtälailla panosta ottelussa, mutta pelilliset tekijät viittaisivat MyPan olevan vahvoilla kotikentällään viime aikojen esitysten perusteella.Mypa

Mypa on ollut todella vahva joukkue kauden syyspuolikkaalla, joukkue on saanut vihdoinkin alkukaudella murheita aiheuttaneen hyökkäyspeliin toimimaan. Puolustus on toiminut koko kauden paremmin kuin hyvin ja keskikenttäkin on hoitanut hommansa hyvin huolimatta pahoista poissaoloista. Tällä hetkellä joukkue tuntuu olevan hyvin tasapainossa kokonaisuutena. Mypa menetti edellisessä ottelussa HJK:ta vastaan kaksi pelaajaa pois tästä ottelusta. Tuomas Haapala on pelikiellossa tästä ottelusta ja Niki Helenius on loukkaantunut, Huttusen pelaaminen on edelleen epävarmaa. Interin esitykset eivät ole muuttuneet suunnattomasti alkukaudesta, vaikka tulokset ovatkin heikentyneet reilusti. Joukkue on hallinnut otteluita edelleenkin, mutta viimeistely on ollut ongelmana jo jonkin aikaa. Omalta osaltaan joukkuetta heikentää Ryan Bothan myynti Turkkiin, mutta joukkueella on leveä materiaali, etenkin yläkerrassa. Kuumaveriset interiläiset ovat ottaneet reilusti pelikieltoja ja jälleen ovat poissa Alvarez, Lindström ja Lindelöf pelikieltojen vuoksi.

0,1,2,3,1,4 Tehdyt maalit KOTI
0,1,0,0,1,0 Päästetyt maalit KOTI

3,0,1,0,1,0 Tehdyt maalit VIERAS
0,4,1,1,0,4 Päästetyt maalit VIERAS


PE 10.9.
Haka - HJK
Kierroksen ja koko suomijalkapallon klassikkopeli. Kummaltakaan ei puuttune asennetta kohdattaessa verivihollinen. Viime kaudella Hakan peli alkoi tökkimään loppukaudella ja HJK kiilasi joukkueen ohi. Tällä hetkellä joukkueiden välinen piste-ero on kuitenkin jo 18 pistettä. Hakan mestaruus alkaa olla jo sinettiä vailla valmis ja HJK:llakin on edelleen kahdeksannesta sijasta huolimatta mahdollisuudet nousta eurokentille pääsyyn oikeuttavaan sijoitukseen. Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet viime vuosina todella tasaisia ja vähämaalisia. Tässä ottelussa ei kannata väheksyä HJK:n heikkoa kautta, sillä HJK on alakanttiin mennestä kaudestaan huolimatta kärkiseurojen tasoinen joukkue, nykykokoonpanollaankaan ei jää kovin kauas Hakasta.

Hakan voidaan sanoa olevan tällä hetkellä Suomen ehdoton ykkösjoukkue. Joukkue on kärsinyt tällä kaudella ainoastaan kaksi tappiota ja esitykset ovat olleet mitäänsanomattoman vakuuttavia. Hakan peli lähtee tarkasta puolustuspelaamisesta ja puolustuspelaamisen se onkin tällä kaudella taitanyt hyvin päästäen ainoastaan 12 maalia. Haka on usein tehnyt ensimmäisellä puoliajalla tarvittavat maalit ja loppuajan pelaillut vaan ja hyökännyt vastaiskuilla, niistäkin hyvää tulosta saavuttaen. Toki Hakalla on ollut hyvää onnea, koska sen miehistö on säilynyt suht ehjänä europelirasituksestakin huolimatta ja muutenkin viime aikojen peleissä on ollut hieman onneakin mukana, kuten hyvällä joukkueella yleensäkin. HJK:n pahin ongelma tällä kaudella on ollut jatkuvasti vaivanneet loukkaantumiset, keskikesällä näytti jo hyvältä kokoonpanon suhteen, mutta nyt pitkäaikaispoissaolijoiden vammat on uusiutuneet, Kallio sekä Eremenko siirtyneet pois ja muillakin pelaajilla on edelleen jatkuvia kolhuja jotka estävät täysipainoisen pelaamisen. HJK:n ongelmana kentällä on ollut heikko hyökkäyspeli, joka tulee todennäköisesti korostumaan myös Hakaa vastaan kuten kauden aiemmassakin kohtaamisessa. Joukkueen hyökkäykset on liian helppoa tyrehdyttää boxin laitaan ja nyt kun Eremenko ei ole enää seurassa etu erikoistilanteissa on osittain hävinnyt ja joukkue ei lauo juurikaan. Kaikenkaikkiaan odotettavissa on kauden aiemmin kohtaamisen kaltainen taistelu, mutta HJK on tässä ottelussa liikkeellä heikommalla kokoonpanolla joka suhteessa, joten on oletettavissa Hakalle parempaa menestystä. Näillä näkymin ainoa Hakan kokoonpanosta puuttuva pelaaja on Cheyne Fowler kun sekä Torkkeli että Terehhov palaavat pelikiellosta takaisin viheriöille, tosin Terehhov on pelaa alkuviikolla vielä maajoukkuepelejä. HJK:n kokoonpanosta ei ole vielä tarkkoja tietoja, sillä niin monella pelaajalla on ollut jonkinasteisia kolhuja että heidän pelaamistaan voidaan aina pitää kysymysmerkkinä aloituskokoonpanojen määräämiseen saakka. Ainakin puolustajana viime aikoina pelannut Santala on pelikiellossa pitkäaikaispoissaolijoiden lisäksi. Ville Nylund ja Mike Peltola saattavat palata kentille, molemmat tervetulleita lisiä.

2,1,4,3,4,3 Tehdyt maalit KOTI
1,0,1,1,0,1 Päästetyt maalit KOTI

0,2,0,0,2,3 Tehdyt maalit VIERAS
0,2,1,1,1,2 Päästetyt maalit VIERAS

Tämän hetken ranking:

A Haka
A- TamU
A- HJK
B+ Allianssi
B- Inter
c+ Mypa
C Lahti
C- TPS
C- KooTeePee
D RoPS
D TP-47
D FF Jaro
E+ FC Jazz
E FC Hämeenlinna

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Jaro-TPS

Tuosta edellisestä parin viikon tauosta on nyt kulunut kuutisen matsin verran TPS:lla. Heti tuon edellisen tauon jälkeen Allianssi kotona vei TPS:ä miten tahtoi vaan ei onnistunut maalinteossa, TPS:lla taas ei ottelussa ollut mitään jakoa, tilastotkin meni 8-1 laukauksissa :lol: Sen jälkeen TPS vaivoin ja tuurilla voitti ROPSin kotona, voittomaali saatiin ajassa 88 min. Kotipelit jatkuu KTP:n vieraillessa ja taas kerran melko keskinkertaisella esityksellä saadaan voitto, tps:lla laukauksia maalia kohti vain 3, maalit 1-0, eka puoliaika menee KTP:n hallitessa. Sitten paikallimatsi Interiä vastaan ja taas tuurilla 1-0 ajassa 90 min, Inter hallitsi mm toista puoliaikaa vaan ei tulosta. Seuraavaksi TamU näytti miksi he ovat sarjataulukossa niin korkealla, 3-1 voitto heille. Sitten tulee kauden yksi yllättävimmistä matseista, HML pyörittää TPS:aa vieraissa 3-0, pelin lopussa TPS saa kavennuksen 1-3 RP:sta ja sitten vielä viime minuutilla toinen maali.

Miksi sanon että TPS sai tuurilla ja onnella noita maaleja johtuu siitä että kun noita peliraportteja lukee niin nuo TPS saamat maalit menee tosiaan osastoon, "tuurionnihässäkkäsähläysvastustajanepäonni", mistään superhyvän pelinrakentelun tai hyökkäyskuvion aikaansaannoksista ei juuri voi puhua. Ainoa mikä TPS:lla on toiminut välillä kohtuullisen hyvin on ollut puolustus, sanoisinko että Euro2004 Kreikan tuurilla :wink: Sellaista alku- ja keskikauden iloista meininkiä ei enää ole, lisäksi otteet vaihtelee liikaa. Nyt tauon jälkeen olisi hyvä vetää sellainen hyvä spurtti kun motivaationkin luulisi olevan kunnossa, on mistä pelata. Eriasia on tapahtuuko se...loppuohjelema TPS:lla ei ole ihan helppo, mm Mypa, Haka ja Lahti. Eikä Jaronkaan loppukauden vastustajat ihan heppoisia ole, joten onnistuminen tässä olisi tärkeää.

Niin paljon kun Jaroa tuossa yhdessä vaiheessa kautta tulikin dissattua niin se ei enää pidä paikkaansa. Peli on paljon parempaa, toki edelleen harmittavan puolustusvoittoista, mutta tyylipisteistä viis (tämä ei koske Summasta :lol: ).

Jarolta tosiaankin pelikiellossa Jimmy Wargh sekä muusta syystä Heilala.

Itse saan tässä väännettyä Jaron niukaksi suosiksi noin vajaalla 40%:lla joten peliä löytyy...

(muut jutut myöhemmin -jos tulee :wink: )

Edit: jessus sentään kuinka Jaro on tullut alas, ei siellä enään mitään pelattava ole tarjolla :lol: Tossahan tepsi rupeaa olemaan jo enemmän pelattava :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Sputnik, 09.09.2004, 17:02. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

FC Jazz - RoPS 38% 30% 32% [2,62-3,36-3,12]

Centrebet

Under 2,5 kerroin 2,10 arvio 1,86 [54%]
Panos 8,85 eur

Tulosvedot

Rops 2-1 kerroin 12,00
Panos 1,70 eur

FC Jazz 2-1 kerroin 8,50
Panos 2,20 eur


Yhteistodennäköisyys noin 69,40 % [kerroin 1,44]
Kokonaispanos 12,75 eur


Jos osuu niin takaisin 18,59 - 20,40
1,45 - 1,60

Kokonaisuudessaan lievästi voitollinen peli
oa 1,01 - 1,11

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shight1
Jäsen
Viestit: 103
Liittynyt: 22.11.2003, 20:08
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja shight1 »

Kokoonpanoista:

Jazzilta sivussa Vihtilä, Muurimäen pelaaminen epävarmaa. Vuorinen kuntoutunut vaihtopenkille.

Ropsilta poissa Bogesic ja Koivisto.

Jazz on osoittanut venymiskykynsä tämänkaltaisessa tilanteissa viime kausina ja on nyt todella motivoitunut Inter-ryöpytyksen jälkeen. Kyseessä käytännössä pakkovoittotilanne, kun Rops olisi tyytyväinen tasapeliinkin. Joukkueet ovat varsin tasavahvoja, mutta ottelun tärkeys pienentää hieman kotietua. Jazzin poissaolot hieman pahemmat. Arvio 40-28-32

Mypa-Inter:

Mypalta pois pitkäaikaispotilaiden lisäksi Helenius, Haapala ja Huttunen. Interiltä sivussa Lindström, Alvarez ja Lindelöf. Huolia siis riittää kummallakin joukkueella. Suurempaa tasoeroa en joukkueilla näe. Arvio 44-28-28

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut shight1, 09.09.2004, 15:27. Yhteensä muokattu 2 kertaa.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Jazz RoPS 39 28 33
Hämeenlinna Allianssi 19 27 54
Jaro TPS 34 29 37
MyPa Inter 47 28 25
Haka HJK 55 28 17

Epeltä taas hyvät ennakot, mitäpä tässä enempiä jorisemaan samoista asioista.

En mä oikeen ymmärrä noita markkinoita. Luulin, että mulla oli näkemykselliset arviot MyPa-peliin, mutta nyt näköjään MyPaa halutaan pelata pörsseissä jo 1.95 kertoimilla. Yli 50% alkaa olla jo aika kova lukema tuohon. Tepsiä pidän niukkana suosikkina, siinä taidankin sitten olla aika yksin, saatanpa olla yössä siis. Allianssiin uskon edelleen, edellinen peli KooTeePeetä vastaan oli oranssipaitojen selkeää hallintaa, mutta se tehottomuus ja kotkalaismaalivahti Henri Halonen estivät kolmen pisteen saamisen. Nyt paketti on suht kunnossa ja kun uusi mies Da Silvakin osoittautui erittäin lupaavaksi vahvistukseksi, jaksan vielä uskoa tuohon joukkueeseen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

FC Hämeenlinna - AC Allianssi 29% 26% 45% [3,39-3,85-2,25]

Nordicbet

FC Hämeenlinna 4,60
1,88 euroa

Unibet

Tulosvedot

AC Allianssin voitot

2-1 kerroin 8,00
1,08 euroa

1-0 kerroin 8,00
1,08 euroa


Yhteistodennäköisyys n 48,20% [2,075]
Yhteispanos 4,04 euroa

Mahdolliset voitot 8.64-8,65 euroa
=> Palautus 213,86%

Oa noin 1,03


Kannattaa tarkastaa Veikkauksen tulosvetokertoimet AC Allianssi 1-0 voitosta voi saada yli 8,00 kertoimen.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

Betfairilla:

Alli 1-0 9.80
Alli 2-1 10.5

Ehdottomasti sinne siis pelit, jos nuo maistuvat. Itselle ei kyllä oikein maistu. Muutenkin tulosvedoissa (ja muissakin) kannattaa ehdottomasti suunnata katseet pörsseihin. Selkeät erot tavallisiin bookkereihin verrattuna ja esim. noistakin saa varmasti 'neuvoteltua' paremmatkin tarjoukset.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


JakkeK
Jäsen
Viestit: 439
Liittynyt: 08.08.2004, 16:59
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja JakkeK »

TPS moneyline 2.18(!) Pinnaclella. Huh huh mitä ylireagointia, kyllä tässä TPS on suosikki, onhan se jos ei kilometrin niin ainakin puoli kilometria Jaroa parempi joukkue!

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

MyPa - FC Inter 44% 27% 29% [2,27-3,66-3,50]

Unibet

FC Inter +0,5 kerroin 1,90 arvio 1,79 [56%]
5,15 euroa

Tulosveto

MyPa 1-0 kerroin 8,00
1,23 euroa


Yhteistodennäköisyys n 66,30% [1,51]
Yhteispanos 6,38 euroa

Mahdolliset voitot 9,78 - 9,84 euroa
=> min. Palautus 153,29%

Oa noin 1,02

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Mä päästän sut harakka tekemään ennakot pariksi viikkoa ja pidän teen hieman pesäeroa veikkausliigaan :D Viikonlopulle saatan kirjata jotakin vielä...

Aloituskokoonpanoissa ei mitään ihmeellistä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


KR
Jäsen
Viestit: 558
Liittynyt: 23.01.2004, 16:52
Pisteitä: 62

Viesti Kirjoittaja KR »

JAZZ
MUURIMÄKI penkillä

ALLIANSSI:
RANTANEN penkillä
ROBERIO aloituksessa

TPS:
HYYRYNEN ei pelaa
AUREMAA penkillä

MYPA:
HUTTUNEN kapteeni ei pelaa
- erittäin heikko penkki

INTER:
N´GAL, aloituksessa 1. kerran

-kr-

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

@Rajainmaki

Minikommentit


gary
Jäsen
Viestit: 521
Liittynyt: 14.01.2003, 10:36
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja gary »

Jazzilta tosiaan Muurimäki ja Ilkka Santahuhta penkillä ja tilalle Lamminen sekä Ruisniemi. Kun vielä Ropsilta on poissa Bogesic ja Saileti niin yhdessä ottelun luonteen kanssa haiskahtaa vahvasti underille. BF:ltä saapi 2.12-2.14, joka riittänee.

Tepsillä kokoonpano vaihtelee jälleen. Joku Patrick Peter ja Juha-Pekka Tuomanen ovat avauksessa. No ilman näitäkään uutisia Jarolle 41%, joten Veikan 2.60 on mielestäni pelattavissa. Syy korkeaan arvioon on Jaron palaaminen tasolleen eli on mulla lähes tasavahvuinen Tepsin kanssa.

Edit: Pentele, Jazz-ottelu alkoikin jo 18.00. Sorry

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Thunderpick
Jäsen
Viestit: 423
Liittynyt: 16.07.2003, 09:39

Tuotto: +113.59 yks.

Palautus%: 145.08%

Panosten ka: 5.14 yks.

Vetoja: 49

Pisteitä: 53

Viesti Kirjoittaja Thunderpick »

Näköjään tässä vaiheessa kautta kannattaisi odottaa lähemmäs pelien alkua ennenkuin jättää vetoja. Jaron kertoimet putosivat ilman mitään järjellistä selitystä, TPS:n tappiopeli Hämeenlinnaa vastaan oli jo ihmeellisen ponneton esitys, kiitokset taas sinne Turun puoleen.
t:Tepsiä viimeisen kerran pelannut.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Thunderpick kirjoitti:Näköjään tässä vaiheessa kautta kannattaisi odottaa lähemmäs pelien alkua ennenkuin jättää vetoja.
...tai pelata heti avauskertoimia :wink:
Jaron kertoimet putosivat ilman mitään järjellistä selitystä,
Tietty jälkeenpäin on (mun) helppo huudella, mutta mielestäni esitin kyllä ihan ohipelattavan nekemyksen tps:sta tuossa ylempänä :roll:

Ystävällisin peliterveisin

-Sputnik

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”