Tänään on 21.06.2018, 22:07.

4/9 VG-62 - Ac Oulu

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
ptammine
Jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: 23.07.2004, 11:50
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Turku

4/9 VG-62 - Ac Oulu

Viesti Kirjoittaja ptammine »

Kotimaisen siirtoikkunan sulkeuduttua voidaan lopettaa arpominen VG:n ja emoseura Interin välisestä pelaajaliikenteestä. VG:ssä paljon peliaikaa saaneista Tallqvist ja Helminen ovat loppukauden Interin vaihtopenkillä ja välillä naantalilaisten hyökkäystä vahvistanut Tumanto on myös loppukauden Interin riveissä pelatenkin eilen 87 minuuttia Jazzia vastaan. Totuus on, että etenkin Tallqvist/Helminen poistuminen jättää VG:n keskikentälle suuren aukon. Puolustuslinjassa ainoastaan C.Botha pelannut jatkuvasti omalla tasollaan muilla enemmän ja vähemmän hasardeja joka matsissa. Keskikentältä puuttuvat nyt siis ankkurimies Tallqvist ja pelinrakenteluun pystynyt Helminen. Nyt suuri vastuu hyökkäysten avaamisesta Mäkitalon harteilla. Vasemmalla Sanevuori erittäin kehityskelpoinen pelaaja eikä olisikaan mikään yllätys jos murtautuisi jo ensi kaudella pysyvästi Veikkausliigaan. Suurin murhe löytyy hyökkäyspäästä jossa Valtter Laaksonen ei viime aikoina ole päässyt omalle tasolleen. Suominen/Otoo/Penttilä kaikki nuoria ja omaavat jonkinasteista potentiaalia mutta vielä todella raakileita tälle tasolle. Etenkin keveys kaksinkamppailussa kaikkilla kolmella suuri puute. Erikoistilanteet ovatkin naantilaisten parhaimmat mahdollisuudet maalintekoon ja Hurme nousee usein vaarallisiin puskuihin. Oletettava avaus Oulua vastaan:

Soukiala

Sinisalo C.Botha Hurme Terävä

Otoo Mäkitalo Törnqvist Sanevuori

Laaksonen Suominen

Jollakulla tietoa Oulun pelaajatilanteesta tähän matsiin? Pari puolustuspään miestä vapautuu pelikielloista ja ulkomaalaisia tulee ja menee... Jos Oulu saa lähelläkään parasta nippuaan lauantaiksi Naantaliin on 2 tähän ainoa mahdollinen pelivalinta.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Lv
Jäsen
Viestit: 842
Liittynyt: 14.01.2003, 16:45
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Lv »

AC, vieraspeli, vain vähän päälle kahden kertoimet, no ei vitussa. Joukkue on ollut aivan pihalla Abladen loukkaantumisesta lähtien(ja MIFK-pelissä taisi mennä ne loputkin voimat) ja viime pelissä lensi vielä ainoa pelaaja joka on todistettavasti kyennyt käyttämään maalipaikan hyväkseen niin ei voi oikein juhlia. Gaetti kuulostaa niin tusinabrassilta että huh huh, kyseessähän on sama ukko joka ei talvella "vakuuttanut" ja sai siten monoa. Mutta jos VG:llä on tosiaan paljon omia ongelmia niin kaippa sitä AC:lle voi lähenmäs 45% kuin 40 rosenttia saada, tosin lähellekään mitään pelaamisen arvoista ei AC:sta saa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”