Tänään on 27.05.2018, 14:56.

Veikkausliiga, 15-16.8.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Veikkausliiga, 15-16.8.

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

mun lukemat:

RoPS Jaro 41 29 30 yli/alle 2,5 50 50
Allianssi MyPa 47 28 25 yli/alle 2,5 46 54
Hämeenlinna Haka 18 25 57 yli/alle 2,5 52 48

ja vedot:

pelivalinta / kerroin / toimisto / kerroinraja

jaro 4,20 / sportsinteraction / 3,33
hämeenlinna 7,00 / expekt / 5,56

perusteluja tuolla:

Veikkausliiga, kierroksen HELMI

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Rops - Jaro
-Kokoonpanotiedoissa ei mitään uutta paitsi Jarolta puuttunee tällä kaudella 4 maalia tehnyt Vesa Vasara jonka Touru tiputti jo edellisessä ottelussa aloittamaan vaihtopenkiltä. Ropsilta ei toistaiseksi mitään uutta kokoonpanotietoihin liittyvää; Bogesicin ja Feketen paluusta ei tarkkaa tietoa.
-Jaro saanut levät hyvin tähän otteluun, Jarolla ainoastaan 2 ottelua edellisellä kahdella viikolla kun taas Ropsilla 4 ottelu joista viimeisen torstaina jolloin Jaro oli huilivuorossa.
-Ropsin viimeiset 8 ottelua= 4 laukausta/maali (Rops koko kausi = ~7 laukausta/maali) eli todella tehokasta viimeistelyä, jonka ei voi odottaa jatkuvan ikuisuuksia, ei Douglas kuitenkaan mikään Henry ole.
-Jaron antaa vastustajilleen edelleen todella paljon maalitilanteita ( ks. Dr.Punter- shooting stats)
-Jaro ja Rops suunnilleen samantasoisia joukkueita, Ropsin hyvään vireeseen ylireagoitu.
-Jarolla ei vielä yhtään pistettä vieraista
-Tärkeä kamppailu molemmille putoamista vastaanAllianssi - Mypa
-Allianssilla ei oikeastaan muita merkittäviä poissaolijoita kuin Peter Sampo joka ei ainakaan tämän viikon tietojen mukaan pelanne vielä tässä ottelussa. Myöskään Mypalla ei mitään uutta merkittävää. Könönen tuli peliin mukaan vaihdosta, joten hänkin lienee pelikykyinen.
-Allianssi sai helpotusta maalinteko-ongelmiinsa kun Adriano sai hääriä vapaasti Jaron keskuspuolustuksen kiusana pietarsaaressa, tässä ottelussa on kuitenkin vastassa yksi Veikkausliigan kovimmista topparipareista joten tuskin maalijuhlaa on odotettavissa. Rops teki yllättäen 2 maalia Mypan verkkoon vähäisistä paikoista huolimatta ja Douglas jatkoi hyviä otteitaan yhden vaisumman ottelun jälkeen.
-Mypaa vaivasi Ropsia vastaan jälleen sama tehottomuus, paikkoja oli mutta palloa ei saatu verkkkoon lukuisista tilaisuuksista huolimatta. Puhakaisen vire jatkuu, nyt hän on tehnyt kolmessa neljästä viimeisimmästä ottelussa maalin.
-Kaikenkaikkiaan tästä ottelusta voisi odottaa puolustusten kamppailua.Molemmat joukkueet ovat tehneet ja päästäneet Veikkausliigan keskiarvoa vähemmän maaleja.
-Kauden aiemmassa kohtaamisessa Allianssi rikkoi perinnettä ja otti vierasvoiton kotivahvalta Mypalta
-Allianssi edelleen kotonaan tappiotta ja päästänyt ainoastaan yhden maalin

Hämeenlinna - Haka
-Kokoonpanotiedoissa Haka ainakin toistaiseksi täydellä miehityksellä mukana, Norjasta ei ole kantautunut vielä ikäviä uutisia eikä tietoja avainmiesten lepuuttamisesta, mutta itse odottaisin että Huttunen kierrättäisi hieman miehistöä nyt jos koskaan. Hämeenlinna saanee jonkin verran pelaajia takaisin; Martikainen ja Kunnas puolustukseeen sekä Pirhonen keskikentälle. Puolustuksessa ok kokoonpano ja hyökkäykseen tarjolle Huuhtanen, Suikki, Jelisejevs/Ribeiro/Porokara
-Kauden ensimmäinen kohtaaminen oli tasainen ottelu,jossa Hämeenlinna tasoitti ottelun lopussa peliin 1-1.
-Onko Hakan keskittyminen toisessa kohtaamisessa Stabäkia vastaan?
-Hämeenlinna hävinnyt ainoastaan 5 ottelua 11 tappiostaan enemmällä kuin yhdellä maalilla
-Hakan peli kulkee tällä hetkellä loistavasti, Norjassa Stabäkin kolmesta maalista 2 tuli puolustuksen virheiden kautta
-Hämeenlinnalla ei vielä yhtään voittoa Korkeakunnaksen aikakautena
-Hakalla ei yhtään vierastappiota tällä kaudella
-Hakalla 7 ottelun tappioton putki
-Joukkueiden keskinäisisssä otteluissa yllättäen Haka on voittanut vain 2 ja 3 ottelua pelattua tasan
-Onko ottelussa yhtään paikallispelin luonnetta?

EDIT: Poistettu Hämeenlinnan pelikieltoiset, tulkitsin palloliiton tilastoja väärin jälleen :oops: :evil:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tetaoi
Jäsen
Viestit: 566
Liittynyt: 04.06.2003, 18:28
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja tetaoi »

RoPS (9-13) - Jaro (10-14) 44-27-29
U2.5 45%

Allianssi (3-7) - MyPa (6-10) 54-25-21
U2.5 56%

Hämeenlinna (11-14) - Haka (1-3) 10-18-72
U2.5 49%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Flash
Jäsen
Viestit: 312
Liittynyt: 26.04.2004, 18:32
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Flash »

Mun prosentit:

RoPS-Jaro 43 29 28

Allianssi-MyPa 47 28 25

Hämeenlinna-Haka 17 25 58

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Auts! Nyt menee kyllä vahvasti ristiin mun "idea" ( :roll: ) gurun kanssa, mutta hei, mulla on varaa hävitäkkin joskus :wink:
$putnik says:

Rops 2.15 Useita kierroksia takaperin tuli Jaroa dissattua enemmänkin ja pysyn edelleen kannassani. Pientä parannusta niiden peliin tuli (ja meni jo?), mutta ei se kyllä riitä mihinkään. Perusongelma on että niiden materiaali ei riitä mihinkään...Ja tässä matsissa materiaalista pitäisi puuttua Kalliokoski, Eremenko, Vasara sekä Heilala. No, jäljelle jäävää materiaalia Touru sekoittaa taas, ei hyvä juttu :roll:

Rops ei ehkä ihan niin hyvä ole ollut mitä tulokset viime kierroksilta osoittaa. Mutta yksi iso etu niillä on Jaroon verrattuna, tosin mun mutua tämäkin...

Ropsin pelaajilla on pakko olla hyvä itseluottamus ja hyvä henki päällä nyt. Uusi valmentaja tuli ja pisti joukkueen oikealla vaihteelle, pelaajilla on todella tekemisen meininki kentällä, onnistumisia tulee useallakin osa-alueella, parhaimpana niistä puolustus. Hyvällä itseluottamuksella ja uskolla omaan tekemiseen pärjää pitkälle, kuten yleensäkin elämässä :wink: Jarolaisille iskee taas uskon puute puuhailuihinsa. Edellisellä koutsilla ei pärjätty ja nyt ei pärjätä tälläkään...Kauden loppuohjelma ei sekään kovin paljon "ilmaiseksi" anna Jaron putomiskamppailussa. Ja sitten kun ja jos elämän (no okei -veikkausliigan) realiteetit iskee tajuntaan niin se on menoa... :twisted:

Ai niin, edellisessä kotipelissä Rops hallitsi hyvin peliä (mm. kulmat 10-2, lauk 6-3..) TP47 vastaan mutta jäi 1-1 tasuriin, lisää tsemppiä ropsille korjata tuo fiba :wink:

Myöhemmin jutut muista peleistä, jos niitä nyt on tullakseen....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Sputnik kirjoitti: Rops ei ehkä ihan niin hyvä ole ollut mitä tulokset viime kierroksilta osoittaa. Mutta yksi iso etu niillä on Jaroon verrattuna, tosin mun mutua tämäkin...
Ropsin pelaajilla on pakko olla hyvä itseluottamus ja hyvä henki päällä nyt. Uusi valmentaja tuli ja pisti joukkueen oikealla vaihteelle, pelaajilla on todella tekemisen meininki kentällä, onnistumisia tulee useallakin osa-alueella, parhaimpana niistä puolustus. Hyvällä itseluottamuksella ja uskolla omaan tekemiseen pärjää pitkälle, kuten yleensäkin elämässä :wink:
samaa mieltä Sputnikin kanssa, RoPS:in itseluottamus on PALJON Jaroa paremmalla mallilla, koska onnistumisia on tullut. varsinkin puolustuspelissä, ja varsinkin kotikentällä, jossa rops on pitänyt 5 viime pelissä jopa 3 kertaa nollan :shock:
jarolla omiin on livahtanut 3 viime vieraspelissä maaleja 5+2+2 = 9.
jaron suuntaan vaakakuppia kallistin siitä että tällaisissa tärkeissä peleissä, kaikissa putoamis/mestaruustaistoissa ja muissa "6 pisteen otteluissa" kotietu laskee tilastojen valossa merkittävästi :idea:
ikuista kertausta: kotietu muodostuu suurelta osalta siitä, että kotijoukkue on useammin se syttyneempi osapuoli omien kannattajiensa edessä. ja tällaisissa kohtaamisissa kun vierasjoukkuekin on aina 100% syttynyt, kotietu laskee keskivertopelistä.
jaroa puoltaa myös että on saanut huilata enemmän, ja valmentajalla on ollut aikaa hioa taktiikkaa.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Prosentit:
Hämeenlinna - Fc Haka 15-25-60
Allianssi - Mypa 49-26-25
Rops - Jaro 50-27-23

Muuta:
Jarolta pois myös epen raportin jälkeen Kalliokoski ja Eremenko. Lähinnä Kalliokoski on paha pala Jarolle. Rops pitäisi päästä ilman miehistövajetta.Viimeinen kohtaaminen Pietarsaaressa päättyi 1-2 Ropsin voittoon. Yksi huomattu tekijä vedonlyönnissä on, että jumbopeleissä on suuri todennäköisyys over 2.5. Tämän varmaan jokainen voi todeta tarkastamalla esim. bookkereiden kertoimia.
Ropsilla peli alkanut maistua. Rops on pystynyt tekemään maaleja kotonaan 13 (hieman alle keskiarvon) ja päästänyt 14 joka ei ole mikään hyvä tulos, mutta 5 viimeisessä kotipelissä maaleja on päästetty vain 3 ja tehty 8, kun taas jarolla vieraissa tehtyjä 4 ja päästetty 13...
Normaalisti panostaisin tällä hetkellä Ropsia 2,15 kertoimella. Mutta kun otetaan realiteetit mukaan ja muistetaan jumbopelin over todennäköisyys eli tässä tapauksessa nostetaan Ropsin MOAaaaaa, niin on pakko todeta, että omasta mielestäni Veikkauksen kerroin Rops+1 - Jaro 1 kerroin 4 on hiukan liian suuri tähän taisteluun...Jos jotain hyvääkin niin sitten jotain pahaakin eli tuplavaatimus :wink:


Pelit:
Hämeenlinna - haka 1 Expekt 7,00

Tuplam toinen puolisko:
Rops+1 - Jaro Veikkaus 1 4,00

Itse valitsin tuplalle kaveriksi ottelun:
Wolfsburg-SC Freiburg 1 64%

Edit: käännettiin edellisen ottelun tuloksen 2-1 =>1-2

Edit2: lisää yksi peli
Allianssi-Mypa U2.5 56% Centrebet 1.93

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 16.08.2004, 18:30. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

RoPS - Jaro 44 28 28

Pelit: Jaro +0,5 (1,862) Pinnacle 3/10

Rops päässee parhaallaan, Jarolla hieman ongelmia, mutta ei hirveästi vaikuta arvioon. Heilala ei ole pelannut koko kauteen, Vasara on flopannut pahasti tänä kautena, Roman Eremenkon pitää vielä kasvaa hitusen, Kalliokoskelle olis voinut käyttöä olla.
Ei mikään huippukohde itselle, mutta pienellä pois pelataan.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


FYSI
Jäsen
Viestit: 86
Liittynyt: 29.08.2003, 16:12
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja FYSI »

Hämeenlinna - Haka 10-21-69
Allianssi - MyPa 51-26-23
RoPS - Jaro 41-29-30

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


harakka
Jäsen
Viestit: 1382
Liittynyt: 07.01.2004, 16:18
Pisteitä: 69
Paikkakunta: Imatra

Viesti Kirjoittaja harakka »

RoPS Jaro 44 28 28
Allianssi MyPa 49 28 23
Hämeenlinna Haka 12 24 64

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


pera
Jäsen
Viestit: 464
Liittynyt: 09.05.2004, 19:59
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pera »

tässä omat arviot:

Rops-Jaro 46 28 26
Allianssi-Mypa 45 29 26
Hämeelinna-Haka 19 23 58 8)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jimmy Dean
Jäsen
Viestit: 156
Liittynyt: 22.02.2003, 23:50
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jimmy Dean »

sunnuntain peliin:

RoPS-Jaro 45-28-27 o/u 53-47

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Kun olet pelannut Millwallissa, selviät mistä tahansa." Kasey Keller

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Huomiset:

Allianssi - MyPa 47 28 25
Hämeenlinna – Haka 15 25 60

Eipä noilla ainakaan juuri nyt pelattavaa löydy. Just tietysti Hämeenlinnan sais peleille, mutta jääköön kiviporukat pelaamatta, kun vastuskin sattuu olemaan sieltä kovimmasta päästä.

Pelit, rajatapaus:
Allianssi -0,5 (2,14) Pointbet 2/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut shiirer, 16.08.2004, 10:29. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

AC Allianssi - MyPa 45% 28% 27% [2,24-3,53-3,72]

PAF

Under 2,5 kerroin 1,90 arvio 66% [1,52]Molemmat joukkueet voimasuhteiltaan tasavahvoja. Jos Sampo olisi pelissä niin tällöin AC Allianssi kokonaisvoimasuhteiltaan MyPan edellä.
AC Allianssin kotietu tekee siitä suosikin.


Ongelmaksi saattaa muodostuu,kuinka AC Allianssi pystyy vartioimaan MyPan maalintekijät. AC Alliansilla Adriano,mutta löytyykö muita maalintekijöitä.

Jos aloituskokoonpano pitää paikkaansa,mikä Veikkausliiga.comissa on laitettu niin Mypalla maalinmakuun on päässyt 7 pelaajaa. AC Allianssin vastaama lukema 4 pelaajaa.

Tilastojen valossa vähämaalisempi peli mitä PAF kerroin antaisi odottaa.


FC Hämeenlinna - FC Haka 14% 24% 62% [7,10-4,23-1,61]

Nordicbet

Under 2,5 kerroin 2,20 arvio 2,09 [48%]

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Kyllä tuo ihan pelattava on tuo Allianssi-MyPa under, ainakin Laddiesin 2:n kertoimella. Akin 66% arvio tuntuu aika rajulta.

<b>AC Allianssi-MyPa under 2.5</b> 52% 2.00 Ladbrokes 1.04%

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

<u>TENNIS 2007</u>
Pelattu 116 peliä
Oikein 50, Push 3

Pelattu 183.5 yks.
Voitettu 208.67 yks.

Palautus% 113.7

päivitetty 1.2.

Minikommentit


FUFISH
Jäsen
Viestit: 161
Liittynyt: 26.07.2004, 11:31
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja FUFISH »

Koodi: Valitse kaikki

Veikkausliiga 16.8.04

Allianssi - MyPa 46-29-25

Hml - Haka 11-24-65

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”