Sivu 1/1

Copa America finaali 25.7. 2004

Lähetetty:
Kirjoittaja Mungo
Argentiina-Brasilia 37-30-33 eli Argentiina on selvähkö suosikki, mutta ei niin suuri kuin välittäjät ja markkina antavat ymmärtää. Brasilian peli on parantunut koko ajan ja uskonkin, että neljättä kertaa viimeisen yhdeksän vuoden aikana Copan finaalissa pelaava Brasilia omaa hyvät mahdollisuudet Argentiinan haastamiseen. Argentiina esiintyi edellisen kerran Copan finaalissa 11 vuotta sitten. Argentiina saa tehdä paljon oikeita asioita, jotta Adrianon maalitili jää näissä kisoissa kuuteen... Pientä pelattavaa löytyy lähinnä erilaisista Brasilian tasoitusvedoista tai sitten Argentiinan voiton myymisestä. Over/Under 2.25 maalia 51 prosenttia eli odotan maalimäärän putoavan eilisestä pronssimatsista - jossa muuten Kolumbia ei sopuisasti saanut yhtään vetoa kohti Uruguayn maalia rankkaria huomioimatta ja sekin virhe korjattiin 80. minuutilla 8)

Lähetetty:
Kirjoittaja Smith
Argentiina-Brasilia 36% 33% 31%

Ensimmäinen kerta muuten, kun nämä joukkueet kohtaavat Copa American finaalissa.
Molemmat pääsevät peliin ilman pelikieltoja tai loukkaantumisia, ja tarkkaa ja tiukkaa vääntöä on luvassa. Tasurin mahdollisuus on tässä erittäin suuri ja imo Argentiinan myyminen voisi olla myös järkevä veto.

D'Alessandro ja Saviola palaavat Argentiinan kokoonpanoon.

Kokoonpanot:
ARGENTINA: Abbondanzieri; Ayala, Heinze, Coloccini; Zanetti, L. González, D'Alessandro, Kily González, Sorín; Tevez, Saviola

BRASIL: Júlio César, Maicon, Luisão, Juan, Gustavo Nery; Kleberson, Renato, Edu, Alex; Adriano, Luís Fabiano.

Lähetetty:
Kirjoittaja Mungo
Brassit veti niin hyvät rankkarit Uruguayta vastaan, että jatketaan edelleen Brasseilla. Pinnacle 2.07, arvio 53 %.