Tänään on 15.08.2018, 15:34.

La France - Fin de semaine

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

La France - Fin de semaine

Viesti Kirjoittaja epe »

Poikkeuksellisesti ei yhtään kotivoittoa vihjattuihin Ranskan kohteisiin.

Auxerre - Lens x (3,20) Nordicbet 5/10
Molemmille joukkueille todella tärkeä ottelu. Kamppailua viimeisistä eurocup-paikoista. Auxerrella peli vähemmän ja piste enemmän kuin Lensilla. Auxerre on viime aikojen töppäilyiden kärkijoukkueita vastaan takia pudonnut mestaruuskamppailun ulkopuolelle. Auxerren pitäisi olla todella kotivahva joukkue, mutta Lens on monaasti venynyt vieraissa tasapeliin.

Girondins Bordeaux - Nantes FC x(3,20) Expekt 5/10
Kaksi tämän hetken kuumimmista ranskalaisista joukkueista kohtaavat. Nantesikin on yllättäen mukaan kärkikamppailuun ja voitolla se nousisi Bordeauxin ohi. Bordeaux on todella kotivahva joukkue, mutta joukkueen vahvuutta syö Eduardon ja Savion poissaolot... etenkin Savio ja Pauleto ovat pelanneet hyvin yhteen tällä kaudella. Molemmat yrittäneevät välttää virheitä ja häviämistä viimeiseen saakka.

Nizza - Lyon 2 (2,85) Expekt 3/10
Nizza yliarvostettu ja hävinnyt vain kerran kotonaan (1.kierros), Nizza kamppailee vielä europaikoista ja voittamalla tämän ottelun saattaisi mestatuuskin olla vielä mahdollinen. Lyon hyvässä vireessä ja mukana täysillä mestaruuskamppailussa. Lyon materiaaliltaan parempi.

Jos sattuu kiinnostamaan kuinka vihjaamani Ranskan kohteet ovat menneet niin seurannasta (linkki alla) löytyy lopusta erillinen ranskan kohteiden kirjanpito.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”