Sivu 1/1

España - fin de semana

Lähetetty:
Kirjoittaja epe
Rayo Vallecano - Atletico Madrid 2 (2,60) Unibet 5/10
Madrid ollut hyvässä nosteessa viime viikonlopun tappiosta huolimatta. Rayo ollut taas surkeassa vireessä. Madridin "paikalliskamppailu", jossa Rayon kotietu ei paljoa paina.

Real Sociedad San Sebastian - Villareal CF x(3,65) Centrebet 2/10
Sociedad ei enää ihan huippuvireessä, joukkueella saattaa olla loukkaantumisia tähän otteluun. Villarrealilla muutama tappio alla, mutta joukkueen täytyy herätä mukaan kamppailuun sarjassa säilymisestä. Villarreal on pelannut suht tasaisia otteluita koko kauden läpi.

FC Valencia - Espanyol Barcelona 2 (8,00) Unibet 5/10
Taas kerran Espanyolia. Valencialla viikkopeli rasitteena ja liigassakin on tullut muutama tappiollinen ottelu ja terävin kärki on karkaamassa. CL:ssä jatkopaikka. Espanyol on noussut hyvin aivan pohjamudista putoamisviivan yläpuolelle. La liga on jälleen uskomattoman tasainen... Espanyolilla(16.) on ainoastaan 4 pistettä eroa 9.ntenä olevaan paikallisvastustajaansa Barcaan. Loistava kerroin Espanyolille!!!!

Recreativo de Huelva - Atletico Osasuna Pamplona 1(2,25) Unibet 5/10
Huelva ollut viime aikoina todella kovassa kunnossa ja vastustajatkaan eivät ole olleet helppoja. Osasuna ei ole kovin kaksinen vierasjoukkue, mutta Osasuna on yleisesti sellainen sitkeä pirulainen ;) joka taistelee tasapelejä tiukoissakin paikoissa, etenkin suurseuroja vastaan. Huelvan viime aikainen vire lupaa kuitenkin kotivoittoa.