Tänään on 19.06.2018, 21:26.

Loppuanalyysi EM-2004

Keskustelua jalkapallosta.
Viestiketju Lukittu
Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Loppuanalyysi EM-2004

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Itse finaalista hieman ensin...
Uskoisin Kreikan lähtevän samantyylisesti peliin kuin ennenkin. Jos Portugali saa tehtyä tässä alkupainostuksessa maalin on Kreikan pakko nostaa hyökkäystään. Jolloin Portugalin vahvat hyökkääjät saavat loistavan tilaisuuden tehdä lisä maaleja. Mitä pidemmälle peliä mennään ilman maalia sitä vahvemmaksi Kreikka käy...Se mikä Kreikassa on mieletöntä on heidän joukkueen kuntotaso. Miehet käytännössä katsoen juoksevat pallottomina 90min, mikä on todella raskasta pelaajille. Kreikalla se ei näytä tuntuvan missään...Ja kun vastustaja ei millään onnistu alkaa heidätkin valtaamaan epätoivo ja juuri tässä kohtaa on Kreikka vaarallisimmillaan.
Uskoisin, että Portugali aloittaa alun vahvasti ja yrittävät tehdä maalin mahdollisimman nopeasti, jotta Kreikka joutuu nostamaan hyökkäystään.
Noin kirjoittelin tuonne ennen peliä ja juuri noin siinä kävi...Portugali olisi pitänyt aloittaa alun vahvemmin...Kreikka päästi suosiolla Portugalin hyökkäyksen 16 viivan tuntumaan ja sen jälkeen kauhea sumputus ja palloa ei saatu kertaakaan pelattua jalalla 16 sisään saatika yhtäkään kunnon laukausta ei portugali saanut vedettyä ilman ettei sitä olisi Kreikkalainen ollut edessä estämässä. Se mistä antaisin Portugalille ison miinuksen oli hyökkäyksen käynnistys....MIKÄ KESTI !!!! :)
Yhtäkään kunnon vastahyökkäystä ei saatu aikaan no paitsi Ronaldo kerran, mutta viimeistely uupui...vedot menivät väärin, mutta aina ei voi voittaa.... :roll:

Mielenkiintoista oli nähdä kuinka eri maat pelaavat eri pelityyleillä ja miten valmennuksella on vaikutusta siihen...Juuri Kreikkalainen pelityyli on ollut ennne mielestäni hieman vastaavanlainen kuin Portugalilla, mutta Otto on tuonut saanut Kreikkalaiset pelaamaan kurinalaisesti ...Varsinkin puolustus, mutta kuitenkin antaa Kreikan hyökkäykselle vapaat kädet...

Se mikä tälläisissä kisoissa on hienoa toisin kuin jääkiekossa on pienten maiden pärjääminen suuria vastaan...Tämänhän jo todisti Tanska aikoinaan voittamalla EM kisat. Jalkapallossa on tärkeintä uskoa omaan tekemiseensä kuten Tanska teki ja nyt sen teki Kreikka. Sama toistui Ranska, Tsekki ja Portugali pelissä...Kreikka sai aikalailla kyytiä näissä peleissä käytännössä pelit pelattiin Kreikan alueella, mutta missään vaiheessa se ei näkynyt Kreikkalaisista ja he eivät tarvinneet kuin sen yhden paikan mistä rankaista vastustajaa ja tämä riitti.

Mielestäni kisat olivan pienten maiden kisat...Kreikka, Tanska, Latvia pelasi ihan ok...Ja Ruotsinkin voisi nimetä tähän kastiin...

Itse arvioin Kreikan täysin väärin, mutta mielestäni kisat olivat ihan hyvät.
Arvosana 8. Emäntää mukaillen, kun päätösvihellys soi...Hyvä kun tää vihdoinkin loppu... :wink:

Loistavia analyyseja koko porukalta näissä kisoissa...jatketaan samaan malliin niin hyvä tulee!!!

Elokuuta odototellessa :wink:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Hienostihan noissa Euro2004 -vedoissa pärjäsi jos Ylikerroin.comin keskustelupalstalta päivittäin luki taitavien pelureiden vihjeitä.

TOTAL CTRL:n vihjeiden palautus oli 117% (1X2, Asian Line, Total Goals), ja vielä paremmin tietysti pärjäsi jos oli ahkera ja pelasi myös kaikki special oddsit samoista kohteista.

Euro2004 -yhteenveto

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jalkapallo”