Tänään on 24.05.2018, 11:39.

Finaali Portugali - Kreikka 4.7.

Keskustelua jalkapallosta.
Viestiketju Lukittu
epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Finaali Portugali - Kreikka 4.7.

Viesti Kirjoittaja epe »

Keräilin hieman eri ihmisten arvioita alkulohkon vastaavasta ottelusta vertailukohdaksi tulevaa finaalia varten.

Portugali - Kreikka (alkulohkon ottelu):

Todennäköisyysarviot viestiketjusta 12.6.:
58-27-15 (Jäähile)
54-27-19 (Biitti)
60-25-15 yli/alle 2,5 51 49 (Mika Ässä)
63-24-13 yli/alle 2,5 42 58 (Mungo)

Alustavat todennäköisyysarviot viestiketjusta alustavat prosenttiarviot:
60-25-15 (Mika Ässä)
58-26-16 (Jarcon)
61–25–14 (shiirer)
51-29-20 (Portillo)
58-24-18 (Aki Lahti)
59-25-16 yli/alle 2,5 46 54 (Mamba)

Oma häkkyräni oli tulostanut tällaisen arvion alkulohkon otteluun: 54-26-17.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


laitsi
Jäsen
Viestit: 91
Liittynyt: 14.02.2004, 01:30

Tuotto: -88.60 yks.

Palautus%: 3.70%

Panosten ka: 9.20 yks.

Vetoja: 10

Pisteitä: 1

Viesti Kirjoittaja laitsi »

ei se ny noin voi olla ... toi o kuitenkin eri peli.. mä sanoisin nyt yhtäkkii... portugali - kreikka 43 26 31 mutta ottakaa huomioon että klo on nyt 2.43 :D

Edit: ainakin mun kello :D

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mungo
Jäsen
Viestit: 4418
Liittynyt: 25.05.2003, 23:13

Tuotto: +59.91 yks.

Palautus%: 101.26%

Panosten ka: 3.65 yks.

Vetoja: 1305

Pisteitä: 4103

Viesti Kirjoittaja Mungo »

Kun Kreikka voitti kisojen ensimmäisessä ottelussa Portugalin, se oli työtapaturma. Toinen työtapaturma sattui sitten Espanjalle, joka ei jostain syystä onnistunut voittamaan Kreikkaa ja putosi jatkosta. Kreikka meni jatkoon ja pudotti seuraavaksi suurimman ennakkosuosikin Ranskan. No, Ranskahan oli oikeasti tosi huono, Zidane ja Henry osaa mitään. Tämän moukatuurin jälkeen Kreikka iski ja pisti kisoissa ylivoimaista peliä ja kaikki ottelunsa voittaneen Tsekin lomille - taas tuurilla, totta kai...

Itse pidin ennen ensimmäistä ottelua Kreikkaa näissä kisoissa aivan vastaantulijana. Mutta nähtyäni tuossa avausotttelussa Portugalia vastaan Kreikan taistelutahdon, -kyvyn ja -halun puolustaa sekä innokkuuden taklata epäröimättä ja jatkuvasti, päivitin välittömästi tietokannan Kreikka-osuuden uusiksi. Esimerkiksi Tsekkiä vastaan arvioin Kreikan prossiksi 22 ja Veikkauksen +0.5 Kreikalle kertoimella 2.55 toteutui prossieni mukaan mukaan 51 prosenttisesti - joka teki oikeastaan kaikista tuplakohteista ylikertoimisia kohteita Veikalle. Jopa niin hyviä, että riskienhallinan vuoksi joutui vetäisemään muualle hieman jo Tsekkiäkin -:)

Portugal on hiukan Tsekkiä huonompi joukkue, mutta hyötyy nyt paljon ylimääräisestä lepopäivästään. Jalkapallon puolelta mulla ei ole levon vaikutuksista tarkkoja tilastoja, mutta kiekkopuolelta on ja sovellan niitä tähän kohteeseen. Kotikenttä ei ole enää tässä vaiheessa etu, jos ei haittakaan. Kreikka on jo kerran osoittanut, että Portugal ei voita sitä ainakaan rutiinisuorituksella. Siitä ottelusta Portugal on parantanut paljon ja koska joukkueen materiaali on Kreikkaa tasokkaampi, prossani ovat Portugal-Kreikka 45-32-23, money line 1.51-2.96. Mielestäni valtaosa vedonlyöjistä on aliarvioinut Kreikkaa alusta asti. Niin tein minäkin, mutta mulle riitti yksi näkemäni ottelu kertomaan sen, että ennakkoarvioni Kreikan joukkueesta oli pielessä. Jostain syystä valtaosa vedonlyöjistä ja esimerkiksi välittäjistä Veikkaus pitää kiinni edelleen omista ennakkoarvioistaan, joiden mukaan Kreikka putoaa ns. aivan varmasti viimeistään Ranskalle/Tsekille ja uskoakseni myös Portugalille.

Kreikalla on finaalissa ainoastaan voitettavaa, Portugalilla vain hävittävää. Tämä on sellainen lähtökohta ottelulle, että ilman kohtuullisen nopeaa avausmaalia, Portugal tulee olemaan vielä ongelmissa Kreikan alakerran ja joukkuepuolustuksen kanssa. Kreikka pudotti Ranskan otettuaan pelin hallinnan käsiinsä ottelun loppuvaiheilla. Samoin kävi Tsekille, tällä kertaan 1. jatkoajalla, jota Kreikka hallitsi ja rakensi todellisia maalipaikkoja oikeastaan jatkuvasti. Mitä pidemmälle ottelussa mennään ilman Portugalin maalia, sitä suuremmaksi käyvät isäntämaan paineet. Nämä tilanteet Kreikka on onnistunut hyödyntämään taktisesti kypsällä pelillään. Ja taktiikasta löytyy variaatioita: avausottelussaan Kreikka haki lähes vimmatusti avausmaalia ja yllätti osittain tällä taktisella vedolla Portugalin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Mungo kirjoitti:Jostain syystä valtaosa vedonlyöjistä ja esimerkiksi välittäjistä Veikkaus pitää kiinni edelleen omista ennakkoarvioistaan, joiden mukaan Kreikka putoaa ns. aivan varmasti viimeistään Ranskalle/Tsekille ja uskoakseni myös Portugalille.
No varmasti tiedät sen että mm veikkauksen riskienhallinta huutaa hoosiannaa jos ne ei laita kertoimia sen mukaisesti kuin on odotettavissa että kansa pelaa megaubersuosikkeja kuten ranskaa ja tsekkiä :wink:

Muuten olen kyllä 100%:sti samaa mieltä että Kreikka niin hyvä kuin onkin meni näin pitkälle myös pitkälti hyvällä tuurilla :shock: Ihan aikuisten oikeasti :lol:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Neo
Avatar
Jäsen
Viestit: 3598
Liittynyt: 19.01.2003, 19:32

Tuotto: +0.00 yks.

Palautus%: -

Panosten ka: -

Vetoja: 0

Pisteitä: 3177
Paikkakunta: Norge
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Neo »

Kreikan pelissä nähdään taas kerran miten pitkälle voi päästä kun pelaajilla on tahtotaso kunnossa ja yritystä löytyy. Ei taito auta yhtään mitään jos pelaajilla ei ole intoa käyttää sitä ja naapuri tulee 110% lasissa niskaan. Kreikka on voittanut jokaisen pelinsä siksi kun se on halunnut voittaa sen enemmän kuin vastustaja. Tähän kun yhdistetään todella hyvä valmentaja ja pelityyli joka sopii kuin nakutettu, niin tulosta tulee. Rehhagel on pelimies kuten Scolarikin, ja loppuottelussa on selvästi kaksi parasta valmentajaa näistä kisoista.

Miten paljon Svennistäkin kehuttiin ennen kisoja, mutta hän sortui minusta lähes alokasmaiseen tapaan kun heitti sekä Ranska että Portugali -pelissä aivan liian kovan puolustusvaihteen päälle aivan liian aikaisin ja hukkasi joukkueensa vahvuudet. Englannin tippuminen oli täysin jalkapallon voitto. Tshekin tippuminen ei ehkä ollut jalkapallon voitto (eiköhän sitä unelmafinaalia jokainen odottanut) mutta se oli taktisen osaamisen voitto ja täysin ansaittu. Tshekillä oli paikat ratkaista peli mutta kun he eivät siihen kyenneet niin hävisivät.

Veikkaisin Portugalin tulevan paljon paremmin Kreikkaa vastaan nyt mitä avauspelissä. Siinä pojilla oli kakat housussa alusta asti ja nopea avausmaali oli niin kova shokki että joukkue oli henkisesti aika lyöty. Nyt Portugalilla on avauspelin paineet pois ja loistava henki päällä, joten kyllä heidän mahdollisuutensa ovat nyt parantuneet. Scolari ei ole tyhmä, ja jos joukkue aliarvioi Kreikkaa avauspelissään niin siitä ei taatusti ole enää vaaraa. Toiseksi Portugali tietää nyt miten Kreikalle tehdään maaleja.

Tällaisia mietteitä.

T: Neo

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

"Kreikan yllätykset on näissä kisoissa jo nähty"

Tämä kulttilause jää ainakin näistä kisoista mieleen, sen kuuli niin monen suomalaisenkin futismiehen huulilta jokaisen Kreikan matsin jälkeen. Toki omat arviotkin Kreikan suhteen oli alussa pielessä, mutta onneksi markkinat aliarvioi sen vielä paljon, paljon alemmas noteeramatta sen esityksiä millään tavalla ja Kreikan menestyksestä on saanut itsekkin osansa, niin kuin varmaan suurin osa meidän kerhon jäsenistä. Hyvä myö! :wink:

Omat arviot finaaliin on kuitenkin likipitäen samanlaiset, kuin Tsekki-Kreikka matsiin. Hieman Kreikka vakuutti taas lisää, mutta Portugali kotiedun ja yhden Kreikka-matsin viisampana on toki selvä suosikki.
Mutta sama linja jatkunee; Pelit Kreikan kautta markkinatilanteen vuoksi.

Finaalissa kohtaa mielestäni myös kaksi kisojen ylivoimaisesti parasta valmentajaa.
Scolari on varmasti ottanut opiksi ensimmäisestä tappiosta ja seurannut Kreikan otteita muutenkin. Portugali on aivan hurmiossa muutenkin ja pelaajilla on hyvä henki, joka näkyi selvästi välierä-ottelussa.
Mutta Kreikan viimeisimmällä ylijumalalla, Otolla on varmasti myös omat liemet keitetty Portugalia varten ja ylijumala Oton armeijalla on itseluottamus ja taistelutahto varmasti 110%.

Portugali-Kreikka 51-30-19 (Alustava, poissa-oloja ei huom.)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


seawolf
Jäsen
Viestit: 60
Liittynyt: 24.08.2003, 09:54
Pisteitä: 0

Portugalin hurmos

Viesti Kirjoittaja seawolf »

Kun portugalilla nyt hurmos päällä niin vaikea on pysäytettäväksi.Pelin kannatalta ratkaisevaa on ensimmäisen maalin syntymis aika.Jos portugali saa maalin ensimmäisen 20 min aikana niin se on menoa silloin kreikalle.
Mutta pitemmälle pysytään 0-0 tilanteessa sen vahvemmaksi peli tulee kreikan kannatalta,puhumattakaan jos pääsevät yhden maalin johtoon.

Tsekkiä vastaan oli pakko kokeilla kreikalle ekapuoliajan voittoa ja kun tsekin mokke torjui alanurkasta laukauksen, niin kiroilu sohvalla ei ollut lasten kuuneltavaa.Sillä maalilla olis 300 eskoa löytänyt kotiin päin.
Mutta prosentit olisi 44 30 26.
Aivan riippuen portugalin kertoimesta ulkomailla,niin tulee laitettua kotijoukkuetta lapulle.
Olisi mielenkiintoista nähdä kreikka takaa-ajajana kerrankin ja katsoa onko uusia eväitä pelin kääntämiseksi kotiin päin.
Vakaa on uskomus että kreikan laulut on laulettu tässä turnauksessa.

P.s Tsekki-kreikka pelissä lapset olivat jo nukkumassa....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Aki Lahti
Avatar
Jäsen
Viestit: 1455
Liittynyt: 16.01.2003, 19:53

Tuotto: -110.62 yks.

Palautus%: 94.55%

Panosten ka: 2.43 yks.

Vetoja: 833

Pisteitä: 671
Paikkakunta: Iitti

Viesti Kirjoittaja Aki Lahti »

Portugali - Kreikka 46% 32% 22%

Expekt

Tasoitusveto

Kreikka +1.0 kerroin 2,05 arvio 1,84 [54%]
2,72% kassasta [1,45 euroa]


PS. Tulosvedossa 1-1 löytyy pelattavaa mm. Expekt ja Nordicbet antaa 7,00 arvio 6,70. Tällä kertaa tulosveto jää tekemättä....

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Samuel
Jäsen
Viestit: 418
Liittynyt: 01.01.2004, 13:30
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Samuel »

Moniin altavastaajien peleihin on parhaat tulosvetokertoimet löytyneet veikkaukselta. Tasapelit 0-0 ja 1-1 sekä Kreikan 1-0 voitto kannattanee pelata veikalle, jos aiemmat jakautumat toistuvat.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Portugali Kreikka 52 28 20 yli/alle 2,5 43 57

hieman perusteluntynkää muiden jatkoksi:

-Kreikka on rankingeissa nyt selvästi kovempi kuin ennen kisojen alkua, taktiikka toimii tehokkaasti ja valmentajavelho pystyy vielä loihtimaan joka peliin jotain uutta. Otto Rehhagel tietää että vastustajilla on taito puolellaan, joten pärjätäkseen Kreikalla pitää olla tahto puolellaan. kyllä pelkällä tuurillakin pääsee johonkin asti, mutta ei näin pitkälle
-myös Portugali on nyt paremmassa kurssissa minun papereissani, kun kisojen alussa joukkue oli paniikissa, niin nyt se on hurmoksessa
-verrattuna Tsekki-Kreikka otteluun, niin Tsekki on tällä hetkellä hieman Portugalia paremmassa iskussa, mutta kotietu tekee Portugalista aivan yhtä suuren suosikin Kreikkaa vastaan. Kreikkalaisia taisi Tsekki-ottelussa olla 15 000, tsekkiläisiä varmasti vähemmän, mutta nyt finaalissa kannatusetu on ylivoimaisesti Portugalin puolella
-isäntien paineita, samoin kuin tarkempia perusteluja nostaa Kreikkaa reilusti alkuperäisistä rankingeista, on käsitelty tarpeeksi aikaisemmissa viesteissä. se on syytä kuitenkin muistaa, että melko lyhyestä aineistostahan tässä taas kerran on kyse, kun joukkueet pelaavat 3-6 ottelua. hyviä joukkueita voi helposti jäädä alkulohkoon, ja huonoja selvitä jatkoon, se kuuluu EM-kisojen tapahtumien todennäköisyyskenttään ilman että voimasuhteet olisi edes arvioitu väärin. ei Veikkausliigassa tai missään muussakaan jalkapallosarjassa kannattaisi liikoja hötkyillä muutaman pelatun kierroksen jälkeen, niin että heittäisi kaikki alkuarviot roskakoriin ja nostaisi viiden kierroksen jälkeen johdossa olevan joukkueen mestarisuosikiksi. tietysti arvokisoissa yhden ottelun merkitys on paljon suurempi kuin sarjapeleissä, mutta tämä noin esimerkin vuoksi, eli ei Kreikka mikään superjoukkue vielä ole, vaan paljon Portugalia heikompi, ja Euroopasta löytyy monta muutakin paljon kovempaa. Rehhagelin debyytista Kreikka on tietysti mennyt paljon eteenpäin, siis siitä kun Suomi voitti Kreikan 5-1 :mrgreen:
-Euro2004 avausottelussa päädyin lopulta antamaan 59% Portugalille, nyt oikeampi lukema olisi kisoissa annettujen näyttöjen perustella hieman alle 50%, mutta avausottelun tappiosta extramotivaatiopisteitä isännille. toki kaikki joukkueet ovat motivoituneita aina kun ovat finaalissa, mutta Kreikka on jo voittanut näissä kisoissa paljon ja ylittänyt itsensä, Portugali taas kuului etukäteenkin suurimpiin mestarisuosikkeihin. Kreikalla on siis enemmän syytä olla tyytyväinen kisoihin, kävi finaalissa lopulta miten tahansa. kuten todettua, Kreikalla ei ole taaskaan mitään hävittävää, joten joukkue voi jälleen kerran laittaa peliin kaiken ja tehdä sen vaikka miten suurella riskillä. tarjolla olevista kertoimista johtuen näinkin Portugali-myönteisillä %-arvioilla pääsee vedot vetämään Kreikan puolesta, kaikissa pelimuodoissa, ja teen sen ilomielin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


tikerovakmy
Jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: 06.08.2003, 17:49
Pisteitä: 0

Tulosveto

Viesti Kirjoittaja tikerovakmy »

Playit.com antaa tulokselle 0-0 kertoimen 8,50 joka pelattava. Näillä näkymin Veikalle ei tuloksia kannata pelata, parhaat omat löytämäni PlayItiltä (0-0, 1-1). Nordicilla ja Expektillä kaiketi taisi olla 1-1:llä tuo sama kerroin 7.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Kreikan tärkeä keskikenttämies Giorgos Karagounis on pelikiellossa, joko Tsartas tai Giannakopoulos korvaa. Karagounis oli pelikiellossa jo alkulohkon Kreikka-Venäjä –ottelussa, ja se näkyi kun Kreikka otti takkiin jo jatkosta pudonneelta ja muutenkin ongelmaiselta Venäjältä 1-2 ja tappio oli jopa maksaa jatkopaikan. Silti, näillä kertoimilla Kreikan yllätystä kannattaa kokeilla.

Euro2004 pelivalinnat

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jimmy Dean
Jäsen
Viestit: 156
Liittynyt: 22.02.2003, 23:50
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Jimmy Dean »

Portugali-Kreikka 46-30-24
o/u 40 60
Tuntuisi vähän siltä, että pelattavaa löytyy huomenissa ainakin overista, äsken kun käväisin Betfairissa over oli 2,56, uskon että nousee tosta vielä.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

"Kun olet pelannut Millwallissa, selviät mistä tahansa." Kasey Keller

Minikommentit


Mamba
Jäsen
Viestit: 561
Liittynyt: 11.03.2003, 18:18

Tuotto: -22.66 yks.

Palautus%: 96.86%

Panosten ka: 6.61 yks.

Vetoja: 109

Pisteitä: 159
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Mamba »

4.7.2004 Portugali - Kreikka 52% 30% 18% U2,5 62%

Haiskahtaapa vähämaaliselta peliltä. Maalittomalle 0-0 tulokselle saan peräti 14% joten B&W:n 8,50 kelpaa myös mulle.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Jäähile
Jäsen
Viestit: 516
Liittynyt: 15.05.2003, 15:13
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jäähile »

Portugali-Kreikka 52-30-18

Kreikka +0,5 2,2 Pinnacle 30€

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Mika Ässä
Jäsen
Viestit: 5609
Liittynyt: 05.05.2004, 19:39
Pisteitä: 7
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Mika Ässä »

Kreikalla voi olla toinenkin avainpelaaja sivussa, kun Interin keskikenttämies Karagounis on pelikiellossa, ja nyt vielä AEK Ateenan puolustaja Kapsis loukkaantui harjoituksissa. Kapsisin pelaaminen on epävarmaa, eli ei missään nimessä ole parhaassa iskussa. pahoja menetyksiä Kreikan koko paketin kannalta, vaikka Kreikan vahvuus onkin siinä että pelaa nimenomaan joukkueena, ei muutamien pelaajien varassa.

loppuhuipennus lähestyy...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


BetMaker
Jäsen
Viestit: 726
Liittynyt: 23.08.2003, 15:48
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Petäjävesi

Viesti Kirjoittaja BetMaker »

Laitetaan nyt huvin lisäämiseksi yksi scorecast -veto. PORTUGAL wins 1-0, scorer PAULETA 29.00@Will Hill. Perusvedoista ei pelattavaa omilla arvioillani 52-31-17 löydy.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Eetvartti
Jäsen
Viestit: 589
Liittynyt: 03.06.2003, 10:52
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja Eetvartti »

Erittäin tasaväkinen loppuhuipentuma.

Pakko on tunnustaa, että itse kuulun siihen joukkoon joka on ennustanut Kreikan tippumista varmaan joka kerta.... :shock: Kreikan olen siis analysoinut täysin väärin.. Mutta onneksi on tasoitukset.... :wink:

Mielestäni Kreikan yksi heikkous on maalivahtipeli tarkoitan tällä sitä, että vaikka joukkue on hyvä niin hyvän yksi heikkous on maalivahtipeli...tai jotain sinneppäin :oops:
Kun olen noita kisoja katsellut niin olen pistänyt merkille Nikopolidis?? sijoittumisen vedoissa+kulmissa...Hyvä esimerkki Tsekki pelissä se kulma missä tsekkiläinen pukkasi omaa miestään päin muuten olisi mennyt maalin ja "niko" oli aivan pyllylleen sijoittautunut...tämä ihan näin muuten vain... :)
Karagounis oli pelikiellossa jo alkulohkon Kreikka-Venäjä –ottelussa, ja se näkyi kun Kreikka otti takkiin jo jatkosta pudonneelta ja muutenkin ongelmaiselta Venäjältä 1-2 ja tappio oli jopa maksaa jatkopaikan.
Totta ja miksi mies on Kreikalle tärkeä on miehen syöttötarkkuus...Todella varmat syötöt melkeimpä aina omalle miehelle...on mielestäni erittäin tärkeä joukkueelle eli paha menetys Kreikalle!

Uskoisin Kreikan lähtevän samantyylisesti peliin kuin ennenkin. Jos Portugali saa tehtyä tässä alkupainostuksessa maalin on Kreikan pakko nostaa hyökkäystään. Jolloin Portugalin vahvat hyökkääjät saavat loistavan tilaisuuden tehdä lisä maaleja. Mitä pidemmälle peliä mennään ilman maalia sitä vahvemmaksi Kreikka käy...Se mikä Kreikassa on mieletöntä on heidän joukkueen kuntotaso. Miehet käytännössä katsoen juoksevat pallottomina 90min, mikä on todella raskasta pelaajille. Kreikalla se ei näytä tuntuvan missään...Ja kun vastustaja ei millään onnistu alkaa heidätkin valtaamaan epätoivo ja juuri tässä kohtaa on Kreikka vaarallisimmillaan.
Uskoisin, että Portugali aloittaa alun vahvasti ja yrittävät tehdä maalin mahdollisimman nopeasti, jotta Kreikka joutuu nostamaan hyökkäystään.
Tässä on siis Portugalin tilaisuus ja seuraavassa on vedot tälle tapahtumalle: :wink:

Vetoja:
Portugali-Kreikka+1 33% 1 nordicbet 3,25
O2.5 40% 2,45 Unibet

edit:lisäveto
Portugali - Kreikka
( Tehdäänkö ottelussa maali ensimmäisen 30 minuutin aikana (Kyllä - Ei) ) kyllä unibet 2.25

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Eetvartti, 04.07.2004, 21:27. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Seuranta Päivitetty: 23.01.2007

Minikommentit


Zenmaster
Jäsen
Viestit: 608
Liittynyt: 21.05.2003, 12:55
Pisteitä: 0
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Zenmaster »

Portugali Kreikka 53% 31% 16% o/u 2,5 42% 58%

Eipä oikeastaan mitään ihmeellistä lisättävää. Karagouniksen puuttuminen laskee mielestäni Kreikan mahdollisuuksia hyökkäyspäässä kun ratkaisevat syötöt ja pelinrakentelu jäävät taitamattomampien 'jalkoihin'. Eetvarttia mukaillen myös veskari Nikopolidis on laskujeni mukaan heikko lenkki, jota mm. Tsekki ei kunnolla testannut (vaan tyytyi laukomaan kehikoihin tai ohi :roll: ). Käsittämättömän makealla kertoimella pääsee kyllä O2,0 lyömään:

O2,0 58% 1,945 (10/10) Pinnacle, Pointbet

+0,5 Kreikka 2,2 Caribsports 47% (4/10)

Vedin kyllä prosenteillani myös -0,75 Portugalille kun Pointbetilta siitä saa 2,18, joten kohtuu tukkoon tuli vedettyä kohde :wink:

Toivottavasti nyt latovat sen kaksi maalia edes :roll:

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Viimeksi muokannut Zenmaster, 04.07.2004, 20:43. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
3.7.2005 (wanhoja)
vihjattu 137 (436)
palautus
108,7 % (102,7%)
palautus tasap.
105,0 % (102,4%)
profit 69,46 (81,3)

Minikommentit


tipeto
Jäsen
Viestit: 181
Liittynyt: 18.07.2003, 19:35
Pisteitä: 0

Viesti Kirjoittaja tipeto »

William Hilliltä saa tuloksesta 1-1 kertoimen 8. Tarjous voimassa klo 21.00:een asti.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


capu
Jäsen
Viestit: 365
Liittynyt: 27.08.2003, 14:46

Tuotto: -10.00 yks.

Palautus%: 0.00%

Panosten ka: 10.00 yks.

Vetoja: 1

Pisteitä: 22

Viesti Kirjoittaja capu »

Lyödäänpä expektille ensimmäisen maalintekijää.
Luis Figo kerroin 9.00
Figolla on halua ja taitoa ratkaista homma ja nousta sankariksi, tuntuu oudolta että esim pauletalla on pienempi kerroin vaikka mies todennäköisesti aloittaa penkillä.
Figo laukonee varmuudella joukkueensa mahdolliset rangaistuspotkut ja todennäköisesti myös vaparit vaikka ne aika kuuseen on menneetkin.

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


shiirer
Avatar
Jäsen
Viestit: 788
Liittynyt: 14.01.2003, 12:29

Tuotto: +10.34 yks.

Palautus%: 101.08%

Panosten ka: 4.31 yks.

Vetoja: 221

Pisteitä: 214
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja shiirer »

Lopulliset arviot:
Portugali – Kreikka 53-29-18
O/U 2,5 42/58

Euro 2004 last bet ja sitten alkaa taas vieroitus näistä kisoista :cry:
OVER 2 (1.935) Pinnacle 4/10

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Vanhemmat seurannat: viewtopic.php?f=8&t=18

Minikommentit


Jarcon
Jäsen
Viestit: 536
Liittynyt: 24.01.2004, 15:38
Pisteitä: 19
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jarcon »

53 - 31 - 16

Ei taida pelattavaa löytyä.

Hupikassa:

Portugali - Kreikka 2-0 7,33@Betsson 6€

1. maalintekijä Figo 9,00@Expekt 3€

viimeinen maalintekijä Deco 12,00@Expekt 3€

- Decolla oli viimeks paikka maalintekoon, kun Hollanti joutu hyökkäämään, toivottavasti sama käy nyt 1-0 tilanteessa ja tällä kertaa Deco pistäs sisään :)

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


epe
Jäsen
Viestit: 1004
Liittynyt: 14.01.2003, 17:14
Pisteitä: 2
Paikkakunta: Heräilemässä

Viesti Kirjoittaja epe »

Itse päädyin tällaisiin arvioihin. Portugali - Kreikka 51-30-19.


Pelit:
Kreikka +0,5 (2,18) Pinnacle / Raja 2,04
Portugali Euroopan mestariksi (1,391) Pinnacle / Raja 1,37

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Minikommentit


Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Jalkapallo”