Tänään on 25.05.2018, 09:46.

Veikkausliiga 1.7.

Keskustelua jalkapallosta.
Vastaa Viestiin
Sputnik
Jäsen
Viestit: 976
Liittynyt: 16.01.2003, 21:54
Pisteitä: 0
Viesti:

Veikkausliiga 1.7.

Viesti Kirjoittaja Sputnik »

Mypa - Haka

Sputnik says : Haka @2.55

Mypa yliarvioidaan, tai sitten Haka aliarvioidaan. Niin tai näin ei tässä voi olla IMO lähelläkään edes noin tasabuukki kertoimissa tällä kaudella nähtyjen pelien perusteella. Mypan sarjaohjelma on ollut sen verta helppo että pisteitä pitäisi olla paljon enemmän...Esim kuudesta viimeisestä liigapelistä saldona 2-2-2/6-7. Kaks voittoa...umpisurkeat Jazz (2-1) sekä Rops (2-1). Tasapeli umpisurkeasta Jarosta sekä HJK:sta joka esiintyi ottelussa ei parhaalla miehistöllään(rami, kottila, grönlund..). HJK:n voittokin oli lähellä eikä olisi ollut vääryys...Tappiot tuli hyvälle Allianssille sekä umpisurkealla TP-47:lle...(okei, toki Mypallakin ollut poissaoloja..)

Tämä kausi menee kyllä Mypalta täysin uutta pohjaa rakentaessa. Viime kauden jälkeen pelaajia (mm Lindberg, Botha, manso..) läks ja koutskin vaihtui. Lisäksi pelityyli on jotain muuta kuin sitä suoraviivaista menemistä...Pelinrakentelukin ontuu pahemman kerran ja tilanteita ei saada tarpeeksi aikaan ja sitten kun saadaankin niin viimeistely uupuu. Ihan pikaisella sputnkinmututilastoinnilla saan Hakalle Mypaan verrattaessa joku 60% enemmän tilastollisia maalintekopaikkoja viimeisestä 6:sta pelistä. Se on iso ero. Lisäksi peliraporttienkin mukaan niitä oikeita "pelillisiäkään" maalintekopaikkoja ei turhan paljon ole Mypalla ollut...

Nyt Mypalla on alla intertoto cupista tippuminen. Koutsin mukaan yhtenä syynä tähän olivat liian monet henkilökohtaiset virheet joista vastustaja rankaisi. Ja tietty se tehottomuus...Tuttua veikkausliigastakin nämä asiat.

Monesti heikotkin liigajoukkeet skarppaa noissa europeleissä mutta Mypa ei pystynyt siihenkään vaikka vastus ei kovin kummoinen ollut. Nyt vieraaksi tulee Haka jolla on varmasti motivaatiot ja tavoitteet kunnossa sarjataulukon kakkosena. Mypan fiiliksistä ei tietoa :roll:

Jos tuon Mypan heikon tason uskoo :roll: niin tässä saa helposti Hakan pelattavaksi selvänä suosikkina...

that´s all folks :D

Edit: mypalta sivussa keskikentältä Mika Hernesniemi ja Kimmo Tauriainen sekä puolustaja Jukka Lindström. Uutena pelaajana esiintyy Jani Uotinen keskikentällä..Unibetin 2.55 tippunut 2.45:een, no ei tässä marginaalit niin pieniä ole etteikö tuollakin vielä. Muutamilla toimistoilla vähän alempana vielä, mm Lad 2.25, Centre 2.35, Expekt 2.35, Nordic 2.40...

Pisteitä

Pisteitä yhteensä: 0. Antamasi peukut: 0.

Life is a game. Money is how we keep score.

Minikommentit


Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Jalkapallo”